MENU
Back |

Anaquda Integrated Headset

EUR 24,95
Anaquda scooters
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Original Anaquda headset in anodized aluminium and with closed concave bearings. For integrated headsets.

Specifications

Headset type:
Integrated 1 1/8"
Compatible with:
Threadless forks
Bearing type:
Closed
Weight:
80g
Crown race:
Yes (with cut)
C-ring:
Aluminium
Compression system included:
No
Starnut:
Not included

Reviews

Bardzo szybka i wspaniała dostawa.Polecam.
Sabina Bawłowicz (Nowa Sól)
17/10/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä headsetti.
Laura K. (Espoo)
02/10/2017
Rating: 5 of 5!
Polecam
Anna Fąfara (Wrocław)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Das Headset lauft super! Nur beim Selber zusammen bauen wirft ein Integrad Headset fragen auf da (zumindest bei dem) keine anleitung dabei ist die Hilft.
Jonathan Dörfler (Bindlach)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fantastisk headset
D. Dalhus (Dalmose)
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
Goed draaiende lagers niks mis mee
Tim van Kleef (Nijmegen)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Tykkään
Jani G. (Nakkila)
14/10/2015
Rating: 4 of 5!
ik så godt headset knirker en 1uge efter jeg købte det
Kim Løff Mikkelsen (Silkeborg)
06/10/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke godt. I tilfælde hvor et produkt går hurtigt i stykker, eller på anden måde ikke lever op til ens forventninger, kan man altid sende os en mail med billeder/film, samt ordren nr., så ser vi på sagen. Vi kan kontaktes på tlf.: 86 76 36 96 eller på email@skatepro.dk/Mads
Dårligt headset det knækkede i min headtube:( så ikke så gode så skal lige bruge 280kr på nye:(
Jonathan S.
08/08/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder rigtig træls. Du er meget velkommen til at kontakte os for at se om vi kan hjælpe med at løse problemet. Du kan ringe til os på 86763696 eller skrive en mail på email@skatepro.dk . /Christian
Goede headset. Paste perfect op mijn district deck dankzij de verschillende meegeleverd toprases.
Wim Vinck (Lebbeke)
19/03/2015
Rating: 5 of 5!
det er fedt nok men det køre bare ikke så godt rundt dsv :-)
lasse olsen
13/01/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er ikke så godt. Du må meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk med nogle billeder/en film af problemet. Så skal vi nok se om ikke der kan gøres noget ved det. Et nyt løbehjul skal selvfølgelig fungerer, det vil vi gerne hjælpe dig med at gør. /Martin