MENU
×
Back |

Slamm Stunt Scooter Pegs

EUR 17,95
Slamm Scooters
Zoom
Please select colour 
Black
Blue
Red
Green
 pair
  Add to wishlist

Description

Aluminium scooter pegs with laser Lazer cut logo.
Incl. 4 axles and spacer.


Fits all Slamm and Madd scooters.

Specifications

Peg length:
5cm
Axle:
Included
Axle length:
70mm, 80mm, 90mm, 100mm
Axle diameter:
8mm
Pieces per pack:
2
Material:
Aluminium
Weight per peg:
25g
Weight:
130g

Reviews

Great that all the screws of different length are included. Easy to mount.
Miroslav Dobsicek (RÄVLANDA)
23/10/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä
Satu Hänninen (Helsinki)
19/10/2017
Rating: 5 of 5!
asialliset
raimo huuhtanen (Oulu)
10/10/2017
Rating: 4 of 5!
Supergoede kwaliteit voor een goede prijs!!
Svetlana Swinkels (Heerhugowaard)
03/10/2017
Rating: 5 of 5!
prima
D. Veen (Almere)
25/09/2017
Rating: 5 of 5!
Sklep godny polecenia obsługa na najwyzszym poziomie POLECAM
Czesława Mendyka (Pudliszki)
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Muy guapos
David Sánchez Galván (Merida)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
Bra men slits ner snabbt
Sebastian Nilsson (Tyresö)
24/08/2017
Rating: 4 of 5!
Super
Pernille Petersen (Mørkøv)
17/08/2017
Rating: 5 of 5!
Tuote vastasi odotuksia. Kuluvat osat tosin eivät varmaan kauaa käytössä kestä.
Eeva Pekkarinen (Kouvola)
27/07/2017
Rating: 4 of 5!
funkar bra
Martin Persson (VINSLÖV)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
Dem är bra men slits väldigt, väldigt snabbt.
Sanela S. (Landskrona)
24/07/2017
Rating: 4 of 5!
Bra produkt, men savnet monteringsanvisning.
Anne Lise Melbø (Isfjorden)
14/07/2017
Rating: 4 of 5!
Toimii!!
Anton K. (Oulu)
22/06/2017
Rating: 4 of 5!
Dik in orde
Van Langeraert Steve (Vilvoorde)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Ok. Vähän vaati varastosta kaivamaan prikkoja, että molempiin renkaisiin sai pegin vastamutteriin sovitettua pultin siten, että kierrettä on riittävästi sisällä.
SAMI L. (Tampere)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
oki
Olga Złotnicka (Świdnica)
31/05/2017
Rating: 5 of 5!
Llegó cuando me dijeron. Buena atención y calidad del producto.
Rocío G. F. (Camarma de Esteruelas)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä
Markku T. (Vaajakoski)
19/05/2017
Rating: 5 of 5!
Pegi luistaa hyvin ja kestää erittäin hyvin
Jarkko Raunio (Imatra)
15/05/2017
Rating: 4 of 5!
Slits fort, men är funktionella
Peter L. (Västerås)
10/05/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd
Betty Kristin Borgstrøm (Odda)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
:-)
MME WUATELET SANDRINE (Aigues-Vives)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
nog weinig mee gedaan
J.A Lakebrink (Wouw)
04/01/2017
Rating: 4 of 5!
Die Pegs gab's zum Nikolaus und sind seit dem in Dauerbenutzung. Lieferung und Qualität ist einwandfrei! Empfehlenswert!!
M. Busch (Wuppertal)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Passet perfekt
Kristian Rambo (Kvelde)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvä!
Jussi Nurminen (Uusikaupunki)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Top
Fons Speelman (Sneek)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Tengo un problema con una tuerca, pero el resto ok
ELENA ALONSO-VILLAVERDE LOZANO (L'AMETLLA DE MAR (TARRAGONA))
27/12/2016
Rating: 4 of 5!
Rasche Lieferung. Keine Mängel. Keine Montageanleitung mitgeliefert. Es stellt sich die Frage, wo die Unterlegscheiben idealerweise platziert werden sollen.
Arno H. (Hasle b. Burgdorf)
06/11/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Die Unterlegscheiben werden in der Regel nur dafür genutzt, um die Länge der Achse noch besser an das Deck oder die Fork anpassen zu können. Oftmals werden diese aber auch auf der Pegseite montiert, um bei schmalen Deckkonstruktionen einen Abstandhalter zu haben.

/Gregor
Passer godt VX
Anne-Kathrin Breitung (Ålesund)
25/10/2016
Rating: 4 of 5!
Bien. Pero para poner los dos en una misma rueda, se traba la tuerca y cuesta mucho.
Mateo González Ballester (Molina De Segura)
12/10/2016
Rating: 4 of 5!
:-)
Ingun Dal (Østerås)
10/10/2016
Rating: 4 of 5!
Funkar bra
Johan Ekberg (Nyköping)
13/09/2016
Rating: 4 of 5!
Toppers Makkelijk te monteren met bijgeleverde lange en korte assen.
Teake de Schaaf (Oosthuizen)
08/09/2016
Rating: 4 of 5!
was direct goed gekeurd en mee gebruikt
mortier els (Mol)
04/09/2016
Rating: 5 of 5!
Funkade!
Ingegerd thorell (Svängsta)
03/09/2016
Rating: 5 of 5!
Toinen pultti ( etu renkaaseen ) liian lyhyt districkin v4 deckkiin jäi vain pari kierrosta kierrettä.uusi pultti ja toimii.
laila kuusisto (Lapaluoto)
24/08/2016
Rating: 4 of 5!
Ei istu madd MGV:n mut moddaamalle jees.oikeen hyvät kuha kiinni saatiin.....
patronen petri (Nukari)
13/08/2016
Rating: 5 of 5!
Gutten er kjempefornøyd
Frank S. (Leknes)
11/08/2016
Rating: 5 of 5!
prima spul zoals Slamm ook is
Mika Storm (Vleuten)
22/07/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon, pojken är nöjd!
Robert B. (Långsele)
20/07/2016
Rating: 4 of 5!
nie mam opinii o tym produkcie, bo syn tylko raz to użył. Generalnie jest prosty montaż i ładnie wygląda.
Dariusz Adamczak (Poznań)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Rask levering, god kvalitet. Forskjellige bolt-lengder følgte med.
Geir Atle Støle (Hauge I Dalane)
15/07/2016
Rating: 5 of 5!
Det är okej med dom du funkade jätte länge.
Leif P. (Näsum)
10/07/2016
Rating: 4 of 5!
muttern släppte efter bara några grinds å då släpper ju däcket oxå de är lite farligt muttern borde ha bättre låsning
Jens Bjölgerud-Svendsen (oxelösund)
07/07/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det är viktigt att man alltid efterspänner bultar innan man går ut och åker, på så vis är risken minimal att något lossnar när man är ute och åker. Om det är något som vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Makkelijk op ze te monteren
De jong (Alblasserdam)
07/07/2016
Rating: 5 of 5!
Ik ben er helemaal blij mee
Alwin van Gelder (Nijkerk)
06/07/2016
Rating: 5 of 5!
Prima pegs, leuke kleur. Alleen het erop krijgen was een hele uitdaging. Daar miste we nog wat richtlijnen bij.
Dean L. (Alkmaar)
29/06/2016
Rating: 5 of 5!
Produkt wygląda ładnie ale nie jest trwały - pegi nieco się powyginały po tygodniu niezbyt intensywnego użytkowania
Marzena Stepien (Skała)
29/06/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Dziękuję za opinię. Przykro mi, że pegi nie sprawują się najlepiej. Proszę o kontakt z nasza obsługą klienta w sprawie rozpatrzenia Pani reklamacji. /Paweł
de pegs zijn heel handig en mooi
barbara hopman (lijnden)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Grabben är helnöjd!
Mikael Lundström (Piteå)
21/06/2016
Rating: 4 of 5!
Funkar perfekt! Från Viktor Wickström
Hanna Wickström (Bromölla)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Prima product. Bijgeleverde As was te kort maar na een belletje werd er een langere geleverd
Dax Gelissen (Stein)
12/05/2016
Rating: 4 of 5!
Prima passen keurig op de slamm step .
M. H. (Alkmaar)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Todo perfecto. Facilisimo de instalar y envio muy rapido
CRISTINA DÍAZ JAVALOY (Rianxo)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Dom var bra jag ser inget fel på dom för utom att min fot kanske var lite för stor för pegarna anars funckar dom bra
Felix hilmersson (Mölndal)
29/04/2016
Rating: 5 of 5!
Kinnitysruuvit eivät ole sovitusruuveja, jolloin ruuvin ja laakerin välinen välys on liian suuri, tämä aiheuttaa värinää ja ääntä käytettäessä laitetta. Pääosin toimitus oli mallikelpoinen, mutta kannattaa myös keskittyä tärkeisiin yksityiskohtiin, jotta laitteesta tulisi toimiva. Terv jj
Jorma Joronen (Pulp)
08/04/2016
Rating: 3 of 5!
Har ingen aning om vad vad de används till, men barnbarnet som fick dem i 8-års present var helt nöjd!
Per Hansson (Norrtälje)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Prima!
Eva Dirickx (Sint-Katelijne-Waver)
25/02/2016
Rating: 5 of 5!
Unos pegs perfectos....y envió rápido dentro de lo que cabe. Ya están montados en el skate y muy bien.
Jose Alvaro Letón Ruiz (Alcalá de Henares)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Sønnike har stor fornøjelse med dem. Så de kan klart anbefales.
Lene K. (Grenaa)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Lätta att montera och sitter bra!
Robert Heise (Sankt Olof)
08/01/2016
Rating: 3 of 5!
Snelle levering en goede prijs, dik tevreden
Gert Glasbergen (Rijnsburg (gemeente Katwijk))
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Enl. Marknadsföring och mina förväntningar
Linnéa Backman (Sandviken)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snelle levering, goede prijs, mijn zoon is er erg blij mee!
Anita P. (emmen)
29/12/2015
Rating: 4 of 5!
Et hit
H. Hansen (Fredericia)
28/12/2015
Rating: 5 of 5!
Nöjd
Irene V. (ÅNGE)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Het zijn goede pegs voor aan een kant alleen je kan ze niet aan twee kanten doen want de bout past niet in de pegs jammer dat dit niet is aangegeven nu heb ik een miskoop gedaan hebben jullie een oplossing dat ik ze wel aan twee kanten kan doen want ik vindt het jammer dat het dus zo slecht is
bas v. c.
22/12/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat je de info verkeerd hebt begrepen. Er staat niet aangegeven bij de pegs dat deze bedoeld zijn voor aan 2 kanten, we hebben geen pegs die daar wel voor bedoeld zijn. In sommige gevallen, kun je met veel geluk en veel passen en meten pegs en assen vinden die je aan 2 kanten kunt monteren, maar we raden het niet aan. Als de pegs verder ongebruikt zijn, kun je de pegs terug sturen en je geld terug krijgen. Alleen kunnen we geen bestelling van je vinden, had je de pegs bij ons aangeschaft?

/Laura
Ik heb de pegs besteld maar blijkbaar passen ze niet aan twee kanten dus als je doublempeg wil rijden skatepro hebben jullie meschien een oplossing voor mij zomdat dit wel lukt
b. piet
22/12/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Met deze pegs is het inderdaad onmogelijk om ze aan beide kanten van je step te laten passen. E zijn pegs waarmee dit wel mogelijk is, maar je moet dan precies weten welke assen je nodig hebt, de pegs moeten maar net geschikt zijn voor je deck en voorvork en soms heb je ook nog spacers nodig. Wij hebben geen pegs of stuntsteppen die voor deze setup bedoeld zijn, en raden het dan ook af.

/Laura
Heel blij mee
Melvin f. (Zaandam)
17/11/2015
Rating: 5 of 5!
Nach dem Scooter nun "nice to have" Teile vom Taschengeld gekauft. Kind grinst und fährt sehr gerne mit dem Trickroller und den montierten Pegs. Super Qualität und Turbolieferung. Wir kaufen sicher wieder bei Euch :)
Christiane B. (Schmitten)
08/11/2015
Rating: 5 of 5!
super produkt zgodny z opisem
Agnieszka Reguła (Gdynia)
20/10/2015
Rating: 5 of 5!
Bra pegs till bra pris!
Sandra Nyström (Östersund)
02/10/2015
Rating: 5 of 5!
Kalasfina
Åsa W. (Sollentuna)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Lätta att montera och fungerar bra enligt användaren....
Bo Westerberg (Trollhättan)
27/08/2015
Rating: 5 of 5!
Bolten var for kort til baghjul
thomas thy (borup)
25/08/2015
Rating: 4 of 5!
Det var ett tag sedan dessa sattes på kickbiken från Biltema men de håller fortfarande.....det är värre med kicken ..... så vi köpte nya kick från SkatePro som som fungerar asbra :-)
M. Hedman (Luleå)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, men färgen skavdes bort bara efter ett par timmars användning och sonen är jättebesviken...
Camilla H. (Upplands Väsby)
24/08/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Färgen kommer tyvärr att skavas bort med tiden, har den gjort det efter kort tid får ni gärna skicka en bild på pegsen till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det för er snabbast möjligt. /Martina
De zoon is heel tevreden met zijn pegs
Jurgen Parmentier (Wevelgem Moorsele)
20/08/2015
Rating: 4 of 5!
Gode..
Lasse v. Andersen
11/08/2015
Rating: 4 of 5!
Ze passen niet op mgp vx5 nitro want je hebt 2 keer de zelfde as nodig en de achterste peg zit tegen het deck
tiemen gheysens
04/08/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  We hebben de stuntpegs zelf uitgetest op de Nitro, en ze passen er op met de meegeleverde assen. Heb je gebruik gemaakt van de meegeleverde spacers/ringetjes? Dit maakt meestal het verschil. Neem anders even contact met ons op, zodat we je kunnen helpen dit probleem op te lossen.

/Laura
Jatte bra
Jason Tonge (Rimbo)
02/08/2015
Rating: 5 of 5!
Som forventet
Lone Pawelczyk (Fredericia)
29/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bevallen zeer goed
Yorick Scheggetman (Enschede)
28/07/2015
Rating: 5 of 5!
det er rigtig fede og mega gode kan klart anbefales
cornelia nowka (Fanø)
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra i rampen, coolt på kicken!
Mikael Sandlund (Luleå)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
schnelle und unkomplizierte Bestellung und Lieferung Tolle Mitarbeiter
Nicole Z. (Dingolfing)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
Peter Thörnqvist (Ljungsbro)
15/07/2015
Rating: 4 of 5!
Snelle levering, eenvoudig te monteren.
JS van Veelen (Vlaardingen)
14/07/2015
Rating: 4 of 5!
Produkt idealny, a firma szybka.
Joanna Grzywa (Szczecin)
05/07/2015
Rating: 5 of 5!
Tevreden
Jessica America (Alken)
23/06/2015
Rating: 4 of 5!
hyvät ovat!
Petri Lehtonen (Keuruu)
18/06/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra
Pernilla Gustafvander (Motala)
09/06/2015
Rating: 5 of 5!
Kts edelliset tuotteet, tilanne on yhteisarvio.
Taru Meriläinen (Keuruu)
04/06/2015
Rating: 5 of 5!
God til rails
Mette Munk Lauritsen (Vejle)
31/05/2015
Rating: 5 of 5!
prisvärda...
Emil Greus (Piteå)
28/05/2015
Rating: 3 of 5!
Gode
Freja Fischer Nielsen (Bagsværd)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
Hier is hij ook heel tevreden over.
Marian Jenniskens (Horst)
26/05/2015
Rating: 4 of 5!
ok.
marcus jensen (Løkken)
15/05/2015
Rating: 3 of 5!
deze waren eenvoudig te plaatsen
Leon Jacobs (Sint Willebrord)
06/05/2015
Rating: 4 of 5!
Sitter väldigt bra funkar som dom ska
Anna-Kristina Lundqvist (Fors)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
SUPER!!! Kunststücke werden schon einstudiert :-)
Simone S. (Viernheim)
15/04/2015
Rating: 5 of 5!
Sonen säger dom är bra, snygga och håller bra och bra när man hoppar upp på saker
E. Wallström (Östervåla)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Grymma!!
Tore Forsberg (Kovland)
27/03/2015
Rating: 5 of 5!
Lidt bløde og bliver hurtig skæve, lidt skuffet faktisk :-(
Henrik Lund (Odense N)
24/03/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Beklager hvis varen ikke har levet op til forventningen. Disse pegs er lavet af aluminium, det er et let materiale, men samtidigt også blødere end f.eks. stål.
Man kan forlænge levetiden på både stål og aluminium pegs ved at sørge for, at bolten altid er spændt til og at man undgår, at grinde på alt for grove overflader som f.eks. kantsten.
Super gode pege, ,hurtig levering..10+ ;)
almin duratovic (Brande)
18/02/2015
Rating: 5 of 5!
nöjd
Angelica Börjesson (Västra Frölunda)
11/02/2015
Rating: 5 of 5!
Lige i øjet, en meget glad dreng
Birgit Kastrup (Stenløse)
03/02/2015
Rating: 5 of 5!
Grabben bytte själv och mycket nöjd.
Jan Johansson (BUNKEFLOSTRAND)
15/01/2015
Rating: 5 of 5!
Mutterne jeg fikk tilsendt passet ikke til varen, men utenom det var de ok.
Tina M. (Vestby)
13/01/2015
Rating: 3 of 5!
Snabb leverans, men slits ut fort.
K. Axelsson (Bromma)
06/01/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Pegs är tyvärr en slit del som vill slitas med tiden beronede på hur mycket man använder dom. Har dom slitis ut efter väldigt kort tid får du gärna ta en bild på det och skicka till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det för dig. /Martina
Bra kvalitet på pegsen, lite svårbevisat för en med tummen mitt i handen men bra stöd från SkatePro:s guide!
Hans F. (Vällingby)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Kanon
Sirpa Dougher (ängelholm)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Lätt att montera och sitter kanon. :)
Lydia Gutsmann (Nora)
03/01/2015
Rating: 5 of 5!
MIŁO SIĘ Z WAMI PRACUJE A PRZESYŁKI SĄ IDEALNE I SZYBKO PRZYCHODZĄ PO ZAMÓWIENIU
COGIEL JANUSZ (MIASTECZKO ŚLĄSKIE)
01/01/2015
Rating: 5 of 5!
Sonen är jättenöjd.
V. Torgin (Väring)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
Meget bra
Oddbjorn Fossaa (Skiftun)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
Super gode pegs og fantastisk hurtig levering
Thomas leth ry jørgensen (Hjortshøj)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fijn! Goed!
Rob De Waele (Dordrecht)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
et rigtigt godt produkt, som giver nye udfordringer til at grinde.
Lars Jul (Stenstrup)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
zeer goed
Alice Vandwalle (Denderleeuw)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Top
Sven Groß (Alzenau in Unterfranken)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Pegs som är lätta att montera och använda...främjar grinding på div saker....
Magnus Kjellin (Upplands Väsby)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Montage gemakkelijk.
Kurt verheyen (Meerhout)
29/12/2014
Rating: 3 of 5!
een zeer tevreden metekind met zijn pegs, heeft er veel plezier van
Croes S. (alken)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Prima
c. galen (Wervershoof)
29/12/2014
Rating: 4 of 5!
det var snabb leverans och de var ganska bra men slits ut fort annars superbra. Rekommenderas och de var billiga....
Maja Lundahl (Stöde)
08/12/2014
Rating: 4 of 5!
OK.
Erik Kristensen (Hjørring)
29/11/2014
Rating: 5 of 5!
Bra leverans och lätta att montera så att t.o.m. grabben fixade det.
Mats Ohlander (Gävle)
25/11/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra, men de har tappat lite färg redan.
Gabriela Covarrubias Erlwein (Bålsta)
25/11/2014
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att höra att pegsen har tappat färg. Det beror såklart på hur mycket man har användt dom, men ni får gärna sända mig en bild på pegsen till: email@skatepro.se så vill jag se på det för dig. /Martina
de handleiding voor monteren was niet zo heel duidelijk voor kinderen.
Yaro Van Loon (Stabroek)
25/11/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wij raden altijd aan om de montage over te laten aan volwassenen. Dit voor de veiligheid en de correctheid van de montage. Mocht er iets onduidelijk zijn, ben je natuurlijk altijd welkom om contact met ons op te nemen.

/Laura
produkt idealny, szybka realizacja, polecam
Gabriela Wojtylak (Kozy)
19/11/2014
Rating: 5 of 5!
Snyggare bra produkt
jakobsson sara (västeåsVästerås)
15/11/2014
Rating: 5 of 5!
opłaca się kupować te pegi są super polecam
Dawid Cogiel
13/11/2014
Rating: 5 of 5!
kids hebben er veel plezier van alleen in de ene peg zat schroefdraad op een plek waar het niet moest zitten en dus er eerst uit moesten halen anders wilde hij niet gemonteerd worden!
Lidy Geertsema (Assen)
12/11/2014
Rating: 4 of 5!
Har inte förstått hur de ska sättas på, så jag tar med dem till skate-center. De får hjälpa mig. Men 10-åringen är nöjd =D
Anna T. (Uppsala)
11/11/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vid montering av pegs börjar du med att skruva av orginal hjulbulten från hjulet. Ta sedan peg bulten igenom pegen, som bilden på hemsidan visar. Den kortare bulten är anpassad till det främre hjulet och den längre till det bakre. Du monterar sedan bulten med peg på igenom hjulet och skruvar fast den med mutter på andra sidan. Har du fler frågor kring detta får du gärna skriva till: email@skatepro.se /Martina
Nöjd. Köptes förra året och har hållit ganska bra. Nu slitna å borttagna. Kvaddade en sko i höstas...
Per-Ola Isaksson (Luleå)
04/11/2014
Rating: 3 of 5!
Nice glijd smooth let wel op dat deze pegs op je vork/deck passen.
Ryan Zaal (Doesburg)
03/11/2014
Rating: 5 of 5!
Nöjd.
Fredrik paulsson (Höganäs)
31/10/2014
Rating: 5 of 5!
Sønnen er veldig fornøyd.
Roy Bernhard Andersen (Lyngdal)
29/10/2014
Rating: 4 of 5!
Cool färg. Funkar bra. Mkt nöjd.
Jennie-Ann Carlsson (Åhus)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Min son älskar skatepro
Anita Vujica (Helsingborg)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Produktet er bra, men ønsker at det hadde blitt sendt med lenger skruer/bolter 140mm!
Jenny B. (Skotterud)
27/10/2014
Rating: 4 of 5!
jag är väldigt nöjd snabba leveranser och lätta att sätta ihop skatepro ni är min nät favorit
elliot karlsson
26/10/2014
Rating: 5 of 5!
Helaas was dit product niet goed, de schroefdraad binnenin ontbrak. Ik kan de stunt pegs dus niet monteren.
mik bleumink (Velp)
20/10/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  We vinden het heel vervelend dat de pegs een productiefout hadden, hopelijk worden de nieuwe pegs naar tevredenheid gebruikt!

/Laura
Sonen väldigt nöjd!
Maria Ringvall (Uppsala)
16/10/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig kule og virker bra.
Kai Roger Evensen (Drammen)
15/10/2014
Rating: 4 of 5!
Giver nogle nye muligheder på ramperne
Kim Petersson
09/10/2014
Rating: 5 of 5!
Plannetje ontbrak, maar met een beetje logisch nadenken ging het wel.
Gino Tielemans (Vilvoorde)
08/10/2014
Rating: 5 of 5!
Deuken aardig in bij grinden maar ip goed. Af en toe bij draaien
Stefan Wolven (Krommenie)
03/10/2014
Rating: 3 of 5!
goede pegs de as past goed alleen vond ik het op het begin een beetje onduidelijk omdat ik er 4 assen bij kreeg.
Luuk Holinsky (Veghel)
02/10/2014
Rating: 4 of 5!
Ok pluks
Michael Nielsen (Vadum)
01/10/2014
Rating: 4 of 5!
Gode og utholdene pegs, men kom ikkje med bruksanvisning. Det var litt vanskeleg å montere dei på hjula utan bruksanvisning.
M. Eik (Uskedalen)
01/10/2014
Rating: 4 of 5!
Veldig fine
Bjørg Røkke (Brårud)
01/10/2014
Rating: 5 of 5!
Vet ännu inte hur jag ska montera dem, som en novis morsa... Kanske nån kan ge tips
Annika Elmén (Tyresö)
30/09/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Man börjar med att ta bulten igenom pegen, som bilden på hemsidan visar.

Den kortare bulten är anpassad till det främre hjulet och den längre till det bakre.
Du monterar sedan bulten med peg på igenom hjulet och skruvar fast den med mutter på andra sidan. Har du fler frågor kring detta får du gärna skriva till: email@skatepro.se

Vänliga hälsningar
Martina
bra
Jörgen R. (Mölltorp)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd.
Tobias Gustafsson (Kisa)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerade perfekt på grabbens MGP.
Niklas B. (Färentuna)
27/09/2014
Rating: 4 of 5!
Ok.
Vibeke Nielsen (Hjørring)
24/09/2014
Rating: 4 of 5!
goede kwaliteit en makkelijk te monteren
Mireille S. (Almere, Oostvaardersbuurt)
17/09/2014
Rating: 4 of 5!
wij zijn tevreden over het product,de levering en de service. Dank U
daniel vande plas (Hemiksem)
17/09/2014
Rating: 5 of 5!
Fornøyd med produktet. Rask levering til Norge. Mye info om sendingen. SkatePro anbefales
Rachel Helene Wikberg (Brumunddal)
10/09/2014
Rating: 5 of 5!
Past goed.
Nicky Noels (Geel)
10/09/2014
Rating: 4 of 5!
Sonen på 10 år är mycket nöjd, snabb leverans :)
Angelica Jacobsson (Sollefteå)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
bra men använder aldrig =) (=
Maria Ekwall (Uddevalla)
09/09/2014
Rating: 4 of 5!
Sonen är mycket nöjd!
Vicky Hultström (Skövde)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen: de är grymma att grinda med!
Gunilla Axelsson (LAGAN)
03/09/2014
Rating: 5 of 5!
rigtig rigtig rigtig gode pegs rigtig gode at grinde på og nemme at montere super tilfreds
cliff lauritzen
29/08/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvin toimii sanoi potkulaudan käyttäjä
Marko K. (Valkeakoski)
29/08/2014
Rating: 4 of 5!
Den ene passer fint, men den anden skal fifles med.
Ramona kristensen (Grenaa)
25/08/2014
Rating: 4 of 5!
Goed. Wel niet zo gemakkelijk om ze de monteren (onze zoon van 10jaar moest dit zelf proberen), maar zelf als ouders hadden we het niet zo makkelijk. Maar hij is er super tevreden van.
Johan De Vidts (Gent Wondelgem)
24/08/2014
Rating: 4 of 5!
Drengen er fuldt ud tilfreds :-) hurtig levering SUPER
Lars Erik Lorentzen (Holstebro)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Marica Aalto (Hörnefors)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Tot twee keer toe pegs geleverd gekregen waar de asbouten niet doorheen passen. Teruggestuurd.
Stijn Zijderveld (Zwijndrecht)
13/08/2014
Rating: 1 of 5!
Jeg får mine snart å gleder meg veldig mye :)
MGP Action Sport
12/08/2014
Rating: 5 of 5!
As nice o snygga pegs till bra pris men lossnar rätt lätt så man får skruva dit dem ganska ofta o dem slits hyfsat mycket men annars as bra pegs!
Anton Stedt
06/08/2014
Rating: 4 of 5!
Funkar bra:)
Christian Edberg (Eskilstuna)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra prisvärda pegs
Magnus Olofsson (Uppsala)
26/07/2014
Rating: 2 of 5!
Havde lidt problemer med at montere dem men efter at have talt med en medarbejder hos SkatePro var problemet løst, hurtig levering, meget positiv oplevelse.
Tina Norsgaard Moslund (Ryomgård)
23/07/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och lätt att montera.Kanon bra var sonens kommentar.
Andreas Karresand (Skärblacka)
23/07/2014
Rating: 5 of 5!
Voor oudste zoon de pegs er meteen opgemaakt "echt stoer!". De jongste wilde nog even wachten, ik ga eerst wel even gewoon oefenen....
Sander van de Pol (Neerpelt)
16/07/2014
Rating: 4 of 5!
Super
Angelina Jensen (Ringsted)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
Otroligt snabb leverans och bra sevice!
Claes D. (Växjö)
15/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bien.
Mar Carmen Andrades M (Isla Cristina)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Hej Pegs er ok men de skruer og bolte der medfølger er lidt kedelige at kikke på . Per Odense
Per Hansen (Odense N)
07/07/2014
Rating: 3 of 5!
Grabben är jättenöjd med pegsen.
Richard Holm (Surahammar)
03/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra och snabb leverans,Pojken super nöjd!!
B. Sigelind (Malmberget)
01/07/2014
Rating: 4 of 5!
Manglet monteringsanvisning :-( det var med flere ulike "skruer" med ulik lengde, måtte prøve oss fram før vi fikk festet en foran. Den bak klarte vi ikke å feste..Men fine var de :-)
Mette S. (Trondheim)
01/07/2014
Rating: 3 of 5!
Disse passer fint og kom raskt.
C. Andersen (Vestskogen)
01/07/2014
Rating: 3 of 5!
Super! Har dem ikke ennå men prøvd noen venners. Skal bestile meg snart:-)
arve pettersen
29/06/2014
Rating: 5 of 5!
Nice
Patrik Friberg (Vetlanda)
26/06/2014
Rating: 4 of 5!
God informasjon om forsendelsen, sønnen vår var nemlig veldig utålmodig og det var lett å spore hvor pakken befant seg. En meget fornøyd bruker :)
Tanja Hovde (Jevnaker)
26/06/2014
Rating: 5 of 5!
Raskt levert. Fulgte ikke monteringsanvisning.
Geir Magne Johnsen (Harstad)
24/06/2014
Rating: 3 of 5!
Goede pegs makkelijk te monteren.helaas niet in oranje te verkrijgen!! Bijpassende oranje helm
lis van der meer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
19/06/2014
Rating: 5 of 5!
Rask levering..og veldig fornøyd.
Bente Evensen (Brumunddal)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
snygga bra pegs till ett bra pris,bra även med olika längd på bultarna så man kan välja,sitter riktigt bra.
Mikael Alvarsson (Arboga)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Nöjd!!!
Åsa Petersson (Vellinge)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Toppen från början till slut
Annika Granberg (Täby)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Passer perfekt, god vejledning på siden vedrørende det rigtige valg nemme at montere
Tonny Krebs Pedersen (Ebeltoft)
12/06/2014
Rating: 5 of 5!
Lette at montere og passer fint til løbehjulet. Fik dem monteret i den "forkerte side" til at starte med, men det var hurtigt fikset
Jesper Holm (Nibe)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Absolut nöjd!
Annika Olsson (Sjöbo)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Fint gode
Peter hollænder (Roskilde)
10/06/2014
Rating: 4 of 5!
Kanon!
kent flat (Enköping)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Helnöjd
Ann Lindblom (Malmberget)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Min son tycker att dom lossar ganska lätt och att man måste skruva åt dem ofta, annars är de bra! =)
Maria Andersson (Partille)
05/06/2014
Rating: 4 of 5!
Sonen är supernöjd, dock tog det bara ett par dagar så var dom nästan helt nedslitna undertill, men det fick jag förklarat för mej att det blir så! Jag antar att dom "glider" på kantstenar, och det håller dom inte riktigt för!
Jonas Karlsson (hönö)
05/06/2014
Rating: 4 of 5!
Efter lidt fiflen fik vi dem til at passe. God finish, men der burde være et par ekstra spacers med i pakken, da der ikke altid er plads på decket til at de kommer helt ind og flugter. Men robuste, flotte og god kvalitet. Fornuftig pris.
Ulrich C. (Aarhus C)
05/06/2014
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans. Dock har färgen redan skrapats bort men det är inget fel på produkten.
Susanne Stendahl (Vejbystrand)
04/06/2014
Rating: 4 of 5!
God service og hurtig levering - da de pegs vi bestilte allerede er slidt(meget aktiv søn), varer det ikke længe før i hører fra os igen :-)
søs christensen (Hvidovre)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
As snygga pegs, bra och användarvänliga lätt att montera (när man väl lär sig) har haft de i 1 år och de är inte utslitna en!!! Rekommenderar starkt
August H. (Mölndal)
02/06/2014
Rating: 5 of 5!
Nu kan inte grabben använda sig av dessa ännu men det kommer ;-) Men sparken får ju ett coolare utseende och det är viktigt sägas det.
Tomas R. (Torslanda)
02/06/2014
Rating: 5 of 5!
snelle levering en tevreden
peter engelen (Waasmunster)
28/05/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig stabile. Vil anbefale de
Elin Vasbø (Vestskogen)
28/05/2014
Rating: 5 of 5!
Svåra att montera+Snygga (=
Malin Jeansson (Västervik)
27/05/2014
Rating: 4 of 5!
Goede pegs.
gieles verbijlen
21/05/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvät ovat.
Mari S. (Valkeakoski)
20/05/2014
Rating: 4 of 5!
jätte nöjda killar
Jessica Nertby Hansson (Härryda)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Svåra att montera, saknade beskriving
C. Fritz (Sjöbo)
13/05/2014
Rating: 3 of 5!
Främre peggen bröts efter 4 dagar. Inte så kul.
Susanne Söderlund (Helsingborg)
13/05/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att höra att peggen gått sönder efter så kort tid. Har du möjlighet att sända hos en bild på den till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det för dig och hitta en snabb lösning på detta. /Martina
we zijn tevreden!!
voorpyl kenji (Kinrooi)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans som vanligt vilket uppskattas. Däremot så är det märkligt att det inte är ordentlig passform på muttern/skruven utan fick verkligen kämpa för att få på den. Och det var rätt modell för det hade jag dubbelkollat innan..
Susanne Åkesson (Furulund)
13/05/2014
Rating: 4 of 5!
Hyvin toimii poika sanoi
Timo Aaltonen (Lahti)
08/05/2014
Rating: 5 of 5!
Meget hurtig og korrekt leverence. Vi handler hos jer igen.
Eske Bendsen (Odense SV)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Thanks to the most fabulous customer service for explaining to a stressed out, not so handy Mum how to attach the pegs. So helpful and patient and my son is now ecstatic!
Leana Almström (Lidingö)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
de passar inte till alla madd sparkar! i alla fall inte till "mgp vx4 nitro"! den långa är för lång och den korta för kort så de passar inte! men om det finns några pegs som sitter bra på mgp vx4 nitro så skulle det glädja mig om ni kan skriva vad de heter! /caesar
George Glosemeyer (Knivsta)
03/05/2014
Rating: 2 of 5!
Måske, skulle der en brugsanvisning med næste gang. Men godt produkt.
Gitte Hofmeister (Hjørring)
27/04/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Pegs kan være besværlige at få på. Vi sidder klar ved både telefon og mail for at være behjælpelige med alle spørgsmål der end måtte være til installering af pegs eller lignende. /Martin
heel stevige pegs en past perfect op mijn Slamm Mischief Eternal Stuntstep!! Het spijtige is wel dat er geen handleiding bij was... Want er waren 4 bouten bijgeleverd en een step heeft maar 2 wielen dus we wisten niet welke 2 bouten we moesten gebruiken...
Tuur V. (Dilbeek)
27/04/2014
Rating: 4 of 5!
Pegs passen er goed op. Geen speling of zo.
Nehir Bakan (Bergen op Zoom)
24/04/2014
Rating: 5 of 5!
Virker solide.
stig ove Forodden (Tomter)
23/04/2014
Rating: 4 of 5!
Passt! So muss das sein! Keine Beanstadungen! Gerne wieder! André
Andre Q. (Braunschweig)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Fijne pegs(steuntjes) passen goed op de step en zijn erg handig en degelijk.
A.C.A. Pijpers (Rijen)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Top, zien er gaaf uit, makkelijk te monteren, geen beschrijving nodig!
Dylan Hoekstra (Spijkenisse)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Digger dem!
K. Eilertsen (Bekkestua)
22/04/2014
Rating: 4 of 5!
chile pegs
levi hendriksen (Doetinchem)
18/04/2014
Rating: 3 of 5!
Super
Lisette Mark (Skellefteå)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Köpte röda. Snygga! Snabb leverans!
Anna Hedén (Alingsås)
15/04/2014
Rating: 4 of 5!
Ikke kjøp dem til Madd VX4 Pro for peggen bak står litt høyere opp en decket så det går ikke Ann å raile med begge...
Elek L. (Gjettum)
15/04/2014
Rating: 3 of 5!
De pegs zij mooi, maar het is jammer dat er geen beschrijving bij zit!
N. Breen (OUDDORP ZH)
15/04/2014
Rating: 4 of 5!
De er super!
Merete jepsen (Hjørring)
09/04/2014
Rating: 5 of 5!
Onze zoon is super blij met deze pegs. Ze zijn een favoriet. Makkelijk te monteren. Goede en snelle levering
Brian Broekhuizen (Julianadorp)
08/04/2014
Rating: 4 of 5!
Jättenöjda!! Snabb leverans! Utmärkt betyg från oss!
Erik Rimer (Stockholm)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
jeg klarer og reile medem
Anne Fagrell (Hommelvik)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Kaikki OK !!!
Igor BOgdanov (Joensuu)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Helemaal goed en makkelijk te monteren
Leona Mcallister (zutphen)
03/04/2014
Rating: 5 of 5!
Inga problem och snabb leverans.
Susanne Moberg (Söderköping)
02/04/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra, men hade lite problem hur den skulle monteras. Oteknisk som man är hade jag önskat en monteringsbeskrivning. Annars var sonen mycket nöjd.
Johan Eliasson (Glimåkra)
01/04/2014
Rating: 4 of 5!
Manglede en vejledning til montage.
Lotte kaster (Hinnerup)
28/03/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Slamm leverer desværre ingen vejledning med deres produkt. Vi sidder til gengæld klar ved både telefon og mail for at være behjælpelige med de spørgsmål der måtte være. /Martin
Er meget fornøyd med fargen som ble valgt
inger lise svanes (sirevåg)
25/03/2014
Rating: 5 of 5!
Bestilte mandag morgen - leveret tirsdag morgen med posten. Nemme at montere og Junior er meget glad!
Mogens Pedersen (København S)
25/03/2014
Rating: 4 of 5!
har dem og det er kun den ene der passer røvhuller
ronaldo petersen (Sorø)
17/03/2014
Rating: 1 of 5!
Barnbarnet Marcus är mycket nöjd med Slamm Stunt Pegs.Även med Trick sparkcykeln
Gulli Valborg Drewsen (Saltsjö-Boo)
13/03/2014
Rating: 5 of 5!
God
Esben Nyholm (Ry)
10/03/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget glad for mine pegs. Mariann der er en meget lille skive so mskal ind imellem decket og pegsene eller rasler det ekstremt meget.
Morten Martinussen (ebberup)
24/02/2014
Rating: 5 of 5!
Pegsen bra men skruvarna för mjuka.
Ann-Kristin Berndt (Täby)
23/02/2014
Rating: 3 of 5!
Jammer dat er geen beschrijving bij zit. FF uitvogelen hoe en wat maar het was wel gelukt en dat als moeder!!
Kim Rovers (Geffen)
20/02/2014
Rating: 4 of 5!
El pedido ha llegado perfectamente, mi hijo está encantado y es exactamente lo que quería. Muchas gracias.
Isabel Barbero (salamanca)
06/02/2014
Rating: 5 of 5!
toimivat kapistukset!!
Jari Pitkänen (Joensuu)
03/02/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Patrik Pihl (Motala)
23/01/2014
Rating: 5 of 5!
Ved snart ikke hvad jeg skal skrive. Baghjulet støjer MEGET. Tror muligvis junior har monteret skidtet forkert, men der er heller ingen anvisning med. Løbehjulet er et Mischief...
Mariann Christensen (Hammel)
14/01/2014
Rating: 3 of 5!
Bra snabb leverans jätte bra bra bra bra bra bra bra bra. /Felix
Felix Nyström (Täby)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Pegs er ok, men kunne godt have brugt en monteringsvejledning.... Men fandt vejledning på youtube..
Karina Valsted Nielsen (Hjørring)
11/01/2014
Rating: 3 of 5!
Min son blev supernöjd. Lätt att montera. Coola!
Pia Björkström (Norrköping)
11/01/2014
Rating: 5 of 5!
Lätta att montera! Sonen supernöjd!
Ulrika Olsson (Kalmar)
10/01/2014
Rating: 5 of 5!
Ikke verdens bedste pegs da vi ikke kunne ikke få dem til at passe på et Lucky løbehjul.
Karen Tommerup (Skævinge)
08/01/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er ærgerligt at I har købt en peg som ikke passer.
De passer desværre ikke på Lucky løbehjul, da dette decket fortsætter ud et godt stykke over baghjulbolten. Det gør at det kræves en lidt smallere peg, og Lucky SMX pegs passer på samtlige Lucky løbehjul. Forskellige pegs passer på forskellige løbehjul, og for at være sikker på om de passer eller ej, skal man enten kigge specifikationerne på løbehjulet eller kontakte os.
/Sara
Virker rigtig godt - iflg. min søn ;-)
Christina Eghøje (Slagelse)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Er virkelig gode, passer perfekt til mit løbehjul ;)
Tina Frik (Skjern)
08/01/2014
Rating: 4 of 5!
Skuvar för korta, Vet ej i nuläget hur barn-barnet löste det. Tråkigt för honom eftersom det var julklapp från farfarn.
Arne Allvin (Mjölby)
07/01/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det är viktigt att i förväg veta om pegsen passar på den sparkcykel man har. Olika pegs kommer med olika långa skruvar samt är olika utformade och passar därför på olika decks och framgafflar. I specifikationerna på sparkcyklarna står det vilka pegs de är kompatibla med. Är man osäker på om en peg passar eller inte, så svarar vi gärna på detta. :)
/Sara
bevallen goed
antoine wagemans (Geffen)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Estan muy bien, pero no se adapta perfectamente al eje trasero del patinete krunk, es demasiado largo, tendria que ser 1 cm. mas corto.
Juan Carlos Gonzalez Alfaro (Vacarisses)
07/01/2014
Rating: 3 of 5!
Sitter bra på min MGP-orginal dock fick jag fila ner kanterna på låsmuttrarna för att det överhuvudtaget skulle vara möjligt att pressa ner dem i pegsen.
Erik Andersson (Bjuv)
06/01/2014
Rating: 3 of 5!
De är coola och fungerar mycket bra.
Anna-Karin Eriksson (Åkersberga)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super
ole Bjerregård (Roskilde)
06/01/2014
Rating: 4 of 5!
Na even uitvogelen hoe het moest is het deze moeder gelukt ze te monteren.De bestelling was snel, netjes en correct binnen gekomen, zeer tevreden klanten hier in de polder.
Bianca Ruitenberg (Tollebeek)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Sehr gut, passend für MGP...
Kovacevic Milan (Wehr)
04/01/2014
Rating: 5 of 5!
Geen klachten
Sharda Roeplal (Den haag)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
geen klachten!!
willaert steven (Hamme)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
De er rigtig gode for begyndere. :)
Jonas Norup Pedersen (Roslev)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Det er rigtig gode for begyndere..
Kristian Olsen (Odense C)
30/12/2013
Rating: 4 of 5!
de er ok men man kan ikke grinde så godt med dem og så blive de hurtigt slit
Brian Hyllested (Brovst)
27/12/2013
Rating: 2 of 5!
pegs doen hun ding, waar ze voor gemaakt zijn, de kleur blauw past mooi bij de kleur van de wit blauw slamm vandal.
Ernst bolder (wormerveer)
15/12/2013
Rating: 4 of 5!
Svåra att montera . Annars bra William 9 år.
Stefan Abrahamsson (Upplands Väsby)
02/12/2013
Rating: 4 of 5!
Mycket bra
Bertel Henriksson (Lillandet)
25/11/2013
Rating: 4 of 5!
Ingen favorit, svårmonterad till "Slam enternal sparkcykel" och jag kan tänka mig att de är lika svåra till alla andra märken och sparkcyklar, glapp i hjulen. 3/5
Alexander Eriksson
20/11/2013
Rating: 3 of 5!
Bra
Ola Sellrup (Mörrum)
20/11/2013
Rating: 4 of 5!
Lite bättre eller rättste sagt instruktioner till montering av dem hade varit bra.
Jenny Gunnarzon (Täby)
11/11/2013
Rating: 4 of 5!
Sonen är jättenöjd!!!!
Wenche Johansson (Rydaholm)
07/11/2013
Rating: 5 of 5!
heel erg goed
Nadine Vindevogel (Perk)
04/11/2013
Rating: 5 of 5!
Mooie pegs, maar inderdaad, de bouten zijn ietsje smaller dan de originele en zo krijg je speling op de lagers. dat zou de lagers kunnen beschadigen... Dus, voorlopig niet gemonteerd... kan slamm niet zorgen voor betere bouten (vraagteken)
Tom Van Looy (Merelbeke)
02/11/2013
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  We hebben hier ondertussen al mail contact over gehad, de speling is zo nihil dat het geen gevolgen zou moeten hebben voor de pegs of lagers. Mochten er toch problemen komen dan ben je welkom om ons een e-mail te sturen met je klacht!
/Laura
Pojken är super stolt och nöjd
Helena Johansson (Lilla Edet)
22/10/2013
Rating: 4 of 5!
Bra pegs för pengarna, men dom var mindre än vi trodde.
Björn Odelmar (Norrköping)
17/10/2013
Rating: 4 of 5!
Dom är sådär! bakpeggen passade men inte frampeggen! har en Lucky LS framgaffel
Pernilla Johansson (Linköping)
15/10/2013
Rating: 3 of 5!
heel goede pegs Zeer mooi
Hans Vandeputte (Opwijk)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
kuleste scoot
jacob gundersen (Sandefjord)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
Bra, enligt min son.
Mikael Stenemyr (Lidingö)
11/10/2013
Rating: 5 of 5!
Jag blev nöjd men tyvärr fick jag inte använda dem till bassängdropp mm. Pegsen tycker jag är fina.
Artur Euström (Trelleborg)
10/10/2013
Rating: 4 of 5!
Lite små
Helena Palm (Oskarström)
10/10/2013
Rating: 4 of 5!
Poden er veldig fornøyd! De står til forventningene. Tøff farge.
Mona Sandengen (Aurskog)
07/10/2013
Rating: 5 of 5!
tøff farge
Sten holt (Ulnes)
07/10/2013
Rating: 4 of 5!
Disse gjør sparkesykkelen perfekt i følge guttungen (11).
Arne Hennie (Roa)
05/10/2013
Rating: 5 of 5!
De er ok men bliver hurtigt slidt altså ikke bulet eller andet de bliver bar sølv. Hvis man vil grinede på dem så put voks eller gnid et stearinlys på det for så glider man godt.
simon mortensen
03/10/2013
Rating: 5 of 5!
We hebben deze Slamm Pegs gekocht voor een Slamm Mischief Phantom Stuntstep. Helaas is de bout 7.9 mm dik ipv 8 mm en krijg je speling op de lagers. Ook is de fit van de Pegg / ringetje/ moer lang niet zo mooi als de orginele as en matched de blauwe kleur niet met dat van de step. Heb juist pegs van Slamm gekocht om zeker te stellen dat dit echt goed past. Helaas.
Jan-Willem Pier (Nieuw-Vennep)
03/10/2013
Rating: 1 of 5!
Toppen allting!
Malin Wallin (Eskilstuna)
03/10/2013
Rating: 5 of 5!
BRA !
Helena Magnusson (Hemmingsmark)
02/10/2013
Rating: 5 of 5!
Till stor belåtenhet enligt mitt barnbarn:)Snabb leverans stort tack!!
Hannele Eklund (Södertälje)
02/10/2013
Rating: 5 of 5!
rigtig gode pegs man skal tag lidt voks på hvis man skal grinde
Mona Lisa Christiansen (Løsning)
29/09/2013
Rating: 5 of 5!
Lätta att montera, de är hållbara och barnen är nöjda!
Anna-Lena Larsson (Boden)
25/09/2013
Rating: 5 of 5!
riktigt fina grejor alla är nöjda "De Äger"
Stefan Arff (Alingsås)
25/09/2013
Rating: 4 of 5!
Bra pris,lätta att montera. Barnet nöjd, jag nöjd.
Daniel Andersson (Västerås)
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
Perfekta till barnbarnets Mad, lätta att montera.
Christina Enbuske (Saltsjö-Boo)
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
Goede levering
Esther Schimmel (Naarden)
24/09/2013
Rating: 4 of 5!
OK!
Björn Holm (Gnarp)
24/09/2013
Rating: 4 of 5!
gode
ola fjelde (Jørpeland)
23/09/2013
Rating: 4 of 5!
Funkar som dom ska. Lätta att montera.
Christian Ekwall (Landvetter)
20/09/2013
Rating: 3 of 5!
Bra
Alexej kurochkin (Trollhättan)
18/09/2013
Rating: 4 of 5!
Varene kom raskt levert og vi var veldig fornøyde. Det som ikke kommer tydelig frem i annonsen, og som er veldig bra, er at disse kommer med ulike dimensjoner av skruer (totalt 4 forskjellige) slik at de passer forskjellige scooters. Disse passet feks veldig fint til Madd.
Tom Husebo (Oslo)
16/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra pris.Mycket nöjd
Mariana Jonsson (Linköping)
16/09/2013
Rating: 4 of 5!
Synes kanskje utv diameter kunne vært litt større. Men alt i alt bra :)
Odd-Ronny Godager (Ås)
16/09/2013
Rating: 4 of 5!
bra
Terje Høitomt (Nes på hedmark)
13/09/2013
Rating: 5 of 5!
lort
Nicklas Thordahl (Greve)
13/09/2013
Rating: 1 of 5!
Fler bultlängder borde finnas med. Nu var den ena för lång och den andra längden för kort. Bra i övrigt.
Niklas Kihlangi (Luleå)
13/09/2013
Rating: 3 of 5!
super :0)
annette rasmussen (Broby)
13/09/2013
Rating: 4 of 5!
Enkla att montera och funkar bra
Niclas Forsberg (Lund)
12/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra
Ida Evjen (Slattum)
11/09/2013
Rating: 4 of 5!
Bra!
kari randi myren (Vågå)
10/09/2013
Rating: 5 of 5!
Nöjd!
Hanna Karlsson (Gimo)
10/09/2013
Rating: 5 of 5!
Prima product, eenvoudig te monteren en degelijk en sterk.
Renate van Krimpen (Ermelo)
10/09/2013
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra! Mycket bra pris!
Helen Rullander (Bollstabruk)
10/09/2013
Rating: 4 of 5!
Bra:)
Bente Kristiansen (Vinterbro)
09/09/2013
Rating: 4 of 5!
Lätt att montera och min son är mycket nöjd. Oklart om han verkligen använder dem...
Anders Marklund (Sollentuna)
08/09/2013
Rating: 5 of 5!
ok!
Harri Rytkönen (Iisalmi)
04/09/2013
Rating: 5 of 5!
Mega fede
Susanne Mathiasen (Vejle)
04/09/2013
Rating: 4 of 5!
prima
Bodhi Sanstra (Almere-Muziekwijk)
04/09/2013
Rating: 4 of 5!
Fede:-))
Stinne Reng (Brønderslev)
03/09/2013
Rating: 5 of 5!
Gode pegs
Eigil Jensen (Dronninglund)
02/09/2013
Rating: 5 of 5!
good
catrine Kollberg (Vindeln)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
Mooie pegs, maar ze passen NIET op een MGP Nitro EndOfDays
Abel Schweppe (Zwolle)
22/08/2013
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  We bedoelen eigenlijk nog steeds dat deze pegs passen op de End Of Days. We zijn het er wel mee eens dat het lastig kan zijn om ze te monteren, er is erg weinig ruimte bij het deck, dus je moet er voor zorgen dat de spacer gebruikt wordt om de pegs zo ver mogelijk weg van het deck te krijgen.
/Milena
extra swag :)
Matisse Joos (Huldenberg Neerijse)
13/08/2013
Rating: 5 of 5!
Bra leverans snabbt och enkelt. Tack
Niclas Mollin (Vellinge)
29/07/2013
Rating: 5 of 5!
Allt bara bra!
Liselotte Österberg (Falköping)
28/07/2013
Rating: 5 of 5!
Cool
ralph huisman (Krimpen aan den IJssel)
18/07/2013
Rating: 5 of 5!
god
Ole Clausen (Frederikssund)
17/07/2013
Rating: 5 of 5!
De er gode at grinde med.
Katrin á Rógvu Joensen (Slangerup)
15/07/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode pegs der holder i lengden og er lette at sette på. Fede farver og ja holder bare så jeg kan ikke sige noget dårligt om dem =) =)
Alexander Engklint (Hedehusene)
14/07/2013
Rating: 5 of 5!
topp
tage buen (Lørenskog)
01/07/2013
Rating: 4 of 5!
Hyvät
Mari Reunala
29/06/2013
Rating: 5 of 5!
Goed
Guust Cornelus
29/06/2013
Rating: 3 of 5!
Mycket bra passform samt att det ingår olika längder på bultar.
Urban Andersson (Oxelösund)
28/06/2013
Rating: 5 of 5!
den äger
Carolina Ljungkvist (Bromölla)
25/06/2013
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvät on
mikael schneider (Artjärvi)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super gode pegs, nemme at sætte på, jeg synes at det er godt at man får forskellige længder på skruerne. Fede farver. :-) Magnus 9 år
Anja Stelsig Hald (Fredensborg)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Hyvin toimii=)
Janne Järvinen (Vantaa)
13/06/2013
Rating: 5 of 5!
Fikk de til bursdags gave, de knakk når jeg tråkket på dem... PS. jeg er ikke tung! Kjøpte district peg selv, MYE bedre
Andreas Hansen Nogva
12/06/2013
Rating: 1 of 5!
helt ok! följde med olika skruvar så det passar till både fram och bak hjul (mad cyckel)samt till flera modeller! pelle & dennis 10år skruvade dit allt själv! inga problem Snabb leverans!
Anders Nilsson (Sundborn)
16/05/2013
Rating: 5 of 5!
slamm er ikke bra! den kommer til å knæke i en million biter!! kjøp heller distrikt,madd,lucky eller playstation 3;)
ken hugo solheim nilsen
19/04/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Ken. Vi er ked af at du oplever det sådan, for vi har rigtig mange kunder, som er glad for Mischief - vi synes selv at Slamm laver løbehjul i lidt forskellige kvaliteter, og nogle af dem er faktisk rigtig gode, og også bedre end for eksempel nogle Madd løbehjul. Så man kan nok ikke sige det sådan helt generelt.

Mon der snart kommer et skate & løbehjulsspil til Playstation ;) ?

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
ik heb ze gister besteld ik hoop maar Dat het Goeie pegs zijn
kyle breuls (kerkrade)
07/04/2013
Rating: 5 of 5!