MENU
Back |

Apex Bowie Grind Scooter Peg set

EUR 29,95
Zoom
Please select colour 
Green
Red
Purple
Blue
Black
Silver
Save for later
 set

Description

Made from 7000 Series Aircraft Aluminium – Strong & Light.

Designed in conjunction with Billie Rainbow, tested by Billie Rainbow & Codie Donovan. A universal scooter peg that works on both street & park.

Specifications

Peg length:
5cm
Axle:
Included
Axle length:
70mm, 80mm
Axle diameter:
8mm
Pieces per pack:
2
Material:
Aluminium 7000 Series
Weight per peg:
34g
Weight:
148g

Reviews

Toimivat, hiukan lyhennettynä toimivat myös takan.
Jukka H. (Hyvinkää)
21/06/2017
Rating: 4 of 5!
Que du bon a dire merci
Margraf siegurd (Grasse)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Waren die ersten Pegs die wir zu montieren hatten und es war nicht so einfach wie gedacht. In den Videos, die wir zu Rate zogen, werden immer andere Modelle gezeigt, wo man direkt draufschrauben kann. Hier wird mit einer Mutter festgezogen und da braucht man entsprechendes Werkzeug um in die Pegs hineinzukommen. Für Profis wahrscheinlich kein Problem, wir hatten zu tüfteln :-)
Armin Baumgartner (Klagenfurt)
16/01/2017
Rating: 3 of 5!
Bra
Jonas Nyström (Sollentuna)
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
rigitg gode pegs
V/Jens Frederiksen (Næstved)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Supre pegs som passe på nesten alt!
Noah Morin Sølvberg (Stord)
16/08/2015
Rating: 5 of 5!
Elsker jeres hurtige levering og jeres super service.
Martin Jesper Hansen (Næstved)
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
De funkar bra! :)
Jimmy Pellbrant (Sollefteå)
14/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super Ware, passt aufs Ethic Deck nur mit Distanzbuchse
Andreas Stüttgen (Alsdorf)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
Snygga detaljer på skaten. När de väl kom på plats blev det kanon!
Birgitta Norholm Persson (Sollentuna)
05/05/2015
Rating: 4 of 5!
Hyv
Markku Veijalainen (Kuopio)
05/05/2015
Rating: 5 of 5!
Snygga!
T. Skog (Höllviken)
21/04/2015
Rating: 4 of 5!
Fantastisk service.
Mette Helle Hansen (Strøby)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Lite krånglig att sätta på! Men när den väl satt där, inga problem!
Sara T. (Bro)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
Supre
Ole K. S. (Staubø)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
god
Birgit Riisager (Bindslev)
12/09/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekta.
Theresa-Lee Zonars (Årsta)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
har haft mine i et 1 år nu og holder endnu
morten zacho
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Fungere som de skal...:-)
Gitte Nymann (Langå)
11/06/2014
Rating: 4 of 5!
Good pegs :-)
Jan Christian Andersen (Straumsgrend)
10/06/2014
Rating: 4 of 5!
Husk at kigge hvilke deck den passer til!!! Men super service
Thomas Vilmar (Greve)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
De er flotte i farven og lette at montere. Min søn er meget glad for dem.
Victor Kyhnel Christensen (Fredericia)
28/05/2014
Rating: 5 of 5!
Bra, ngt krånglig att sätta dit.
Elisabeth Wenåker (Linköping)
27/04/2014
Rating: 4 of 5!
hej.gjorde stor lykke,var til mit barnebarn.var hurtig og god betjening.venlligst grethe
grethe petersen (Hirtshals)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
BRA
Björn Olof Lindman (Uppsala)
05/11/2013
Rating: 5 of 5!
Perfekta!
Johan Gustavsson (Klippan)
28/10/2013
Rating: 5 of 5!
apex makes quality stuff. this is great
Thane McEntire (Tananger)
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
fungerar bra
veronica jonzen (Bullmark)
03/08/2013
Rating: 5 of 5!
hele goeie pegs
jelle verschaeve (Wervik)
22/07/2013
Rating: 5 of 5!
Pegs pasten niet,skate pro heeft mij direct een mail gestuurd en mij super verder geholpen!!! Fantastische klantenservice!!!! Echt een aanrader!!!!! Thanks Tim
tim sleeubus (Niel)
31/05/2013
Rating: 5 of 5!
Trevliga små pegs
Pia Wennerholm (björklinge)
28/05/2013
Rating: 3 of 5!
Fungerar väldigt bra! Enkla att montera! Snygga!
Marcus Johansson (Åkersberga)
27/05/2013
Rating: 4 of 5!
er staat dat deze pegs op lucky passen maar ik heb nu een lucky fork en ze passen niet dus nu heb ik 32 euro verspilt dit is trouwes niet boos bedoel ik vind het alleen jammer
Pepijn Dergent (Oud Beijerland)
26/02/2013
Rating: 5 of 5!
Lidt for store men gode!!
magnus munkholm
05/02/2013
Rating: 5 of 5!
Lorte pegs. Havde mine i ca. 1 måned. Altså jeg brugte dem en af gangen og de er allerede knækket begge to.
Regat Yisak (Odense SØ)
09/12/2012
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Regat, vi er ked af at høre at dine pegs gik så hurtigt i stykker. Vi har rigtig gode erfaringer med Apex Bowie pegs og de gennemgår en nøje kvalitetskontrol hos producenten, før de leveres. Men selvfølgelig har alle pegs en begrænset levetid, da belastningerne på dem er utrolige store. Især hvis man ikke lige lander eller grinder helt lige på dem, kan de tit ikke modstå belastninger. Du skal dog være velkommen til at sende os en email med billeder og dit ordrernummer, så kan vi se på sagen.
de bedste pegs på skate pro køb dem helt klart !!!!
nina medelbye hansen (Odense C)
31/10/2012
Rating: 5 of 5!