MENU
Back |

Slamm Stunt Neochrome Stunt scooter Pegs

EUR 27,95
Slamm Scooters
Zoom
Save for later
 pair

Description

Aluminium scooter pegs with laser Lazer cut logo. Incl. 4 axles and spacer.

Fits Slamm scooters.

Specifications

Peg length:
5cm
Axle:
Included
Axle length:
70mm, 80mm, 90mm, 100mm
Axle diameter:
8mm
Pieces per pack:
2
Material:
Aluminium 6061
Weight per peg:
55g
Weight:
110g

Reviews

Tøffe pegs men de gikk dessverre ikke ann å montere da bolter og muttere ikke passa.
Lisbeth Sørensen (Eydehavn)
09/10/2017
Rating: 1 of 5!
Supper mooie kleur past bij de wielen
C. luckx (Sint-Niklaas)
07/09/2017
Rating: 5 of 5!
Iha jees
jesse liimatainen (Kinnula)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Todella silmiä hivelevä ulkonäkö! Helppo asentaa ja toimivat käytössä.
Timo P. (Helsinki)
26/05/2017
Rating: 4 of 5!
Lite trix att montera på. I stort supernöjda!
Caroline Enarsson (Bromma)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Pegs er flotte de men mutterne som følger med passer ikke inni pegs og blir derfor ikke mulig å montere! Rask levering i posten! Boltene er passelige men får ikke mutterne til å passe inni hullet på pegs! Ifølge hjemmesiden var de kompatible til MGP madd gear vx6.
Inger johanne gahrsen (Kristiansand S)
08/03/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Inger
Jeg er lei for å høre at mutterne ikke passer, så dere ikke får montert pegsene. Vi vil meget gjerne hjelpe deg, så kontakt oss gjerne på email@skatepro.no med ditt ordrenummer og noen bilder på hvordan du har forsøkt å montere det, så kan vi se hva vi kan gjøre for deg :)
//Petter
Super.
Karina Nielsen (Esbjerg V)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Helpot asentaa ja poika on tyytyväinen hienoihin tappeihin
Petri N. (Järvenpää)
10/11/2016
Rating: 5 of 5!
...
Marika Olsson (Byske)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon!
Claes Torstensson (Torslanda)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Meget gode og har en mega fed farve
Magnus Møller Frederiksen
12/08/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvä ja nopee palvelu!
Markus P. (Espoo)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bra peggs
Øystein Blikken (Svingvoll)
09/08/2016
Rating: 4 of 5!
Top, mooie kleuren.!!!!
Robbe Stans (Lommel)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
ganske tilfreds
Camilla Hogrefe Heideby (Rungsted Kyst)
30/06/2016
Rating: 4 of 5!
Spk
Adam Bołtuć (Szczecin)
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
Nu var varen til fødslsdagsgave ...og ikke til mig selv men varen faldt i god jord...det var ønskes.....ang service var alt upåklagelig .hurtig levering men synes fragtprisenvar lidt dyr da det var en der pakke ..ellers alt ok...mvh birthe minke
Birthe M. m.
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Sonen är supernöjd!
Henrik Myrdhén (Frösön)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Når vi skulle kjøpe disse så ringte jeg SKATEPRO fordi jeg ikke visste om hvilke jeg måtte kjøpe til den sparkesykkel vi har. fikk super hjelp av en jeg tror het Nikolas på kundeservice. Han fant den gamle ordren på sparkesykkelen, sendte meg en mail med 4 ulike pegs som passet. Valgte disse og sønnen min ble kjempeglad! Fenomenal service!
TORE ERIK HAMMER (Drammen)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Oikein tyylikkäät ja katseen kestävät tapit. Helppo vaihtaa ja kiinnittää.
Satu Haataja (Vantaa)
27/03/2016
Rating: 5 of 5!
Spisują sie dobrze do dzisiaj, komplet wystarcza na rok użytkowania
Dariusz Sroczek (Oława)
24/03/2016
Rating: 5 of 5!
Produit + que conforme à la photo vu que je n'avait pas pensé à la visserie car il faut des vis plus longues que celles d'origine pour installer les pegs (il y avait aussi des vis encore plus longues pour installer des pegs de chaque côté). Client encore satisfait à 100%
richard anthony (le MARILLAIS)
18/03/2016
Rating: 5 of 5!
Skønt jeg købte pegs til min søn. Han har et MGP VX5 Team og han grinder meget 50-50 med pegs nu. Rigtig hurtig levering, montering perfekt. Skud ud til Skatepro. ;-)
Jeppe Fruergaard Pedersen
13/03/2016
Rating: 5 of 5!
Les visses que vous donnez ne sont pas adapter au peg sinon cet un bon produit
Lotta benjamin chez lotta ginette (Frejus)
24/02/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Nous sommes désolé de ceci. Vous pouvez trouver ici comment monter une compression: https://www.skatepro.fr/a702.htm
Et vous pouvez nous contacter à email@skatepro.fr pour que nous puissions vous aider mieux. /Soraya
Alt perfekt
Jeppe pedersen (Nexø)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Produktet kom etter bare noen dager! Er påmontert sparkesykkelen å fungerer kjempe godt
Malene Havnegjerde (Fiskarstrand)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Hienot tapit
Timo Joensuu (Haapaniemi)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Bra kvalité!
Susanna Lindqvist (Haninge)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Fine pegs! Nemme at montere
Maria Bach-Lakner
01/01/2016
Rating: 5 of 5!
dessa fungerar utan anmärkning
Charlotte Kruuse (Lomma)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Fine pegs
Malene Kaysen (Svendborg)
26/12/2015
Rating: 4 of 5!
Det bara skramlar hela tiden när jag åker ja jag har spänt dom
filip andersson
20/12/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att du upplever ett skrammel. Beroende på vilken sparkcykel du har så passar olika pegs, det kan vara möjligt att just dessa inte passar på din sparkcykel.
Skicka gärna ett email till oss med några bilder eller ett filmklipp på detta problem till email@skatepro.se så ska vi försöka hjälpa dig.
Top en mooie afwerking
Lorenzo Mestdagh (Kuurne)
17/11/2015
Rating: 4 of 5!
Hyvät on.Hienon väriset.
Mirka Taivalantti (Anttola)
05/11/2015
Rating: 5 of 5!
Bra Pegs som det fulgte med nok bolter. lette å sette på:)
Morten andre næss (Aurskog)
14/10/2015
Rating: 4 of 5!
De er seje og ser fede ud. Holder godt. (- siger sønnen)
B. Hansen (Esbjerg)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
Inte för att jag inte gillar slamm alls, men min custom har både titanium färgad clamp och pegsen är skit snygga :)
Alvin E.
25/09/2015
Rating: 5 of 5!
Snygga och funktionsenliga - nöjda ungar
Victoria Palmqvist (Visby)
16/09/2015
Rating: 4 of 5!
Są mega! Polecam
Magdalena Mokrzycka (Bielany Wrocławskie)
13/08/2015
Rating: 5 of 5!
Snygga och sonen är nöjd!
Ulrika Thoren (Eskilstuna)
29/07/2015
Rating: 5 of 5!
Iha jees iha jees
Johan Elo
26/07/2015
Rating: 4 of 5!
Snygga färger/vart så snygg med dom på :-) och funkar så bra
Ann-christin skoglund (Sundsbruk)
16/07/2015
Rating: 5 of 5!
Ons zoontje was weer heel tevreden. Grote broer heeft even moeten kijken hoe het moest bevestigd worden. Fijne service van jullie, tot een volgende keer.
Horrix Petra (Maasmechelen Opgrimbie)
01/07/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra
Milos Martinovic (Älta)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
En helnöjd kille här hemma
Malin Lundh (Arbrå)
23/06/2015
Rating: 4 of 5!
Lidt dyrt, men ellers flotte
Britt Fusager (Jelling)
23/06/2015
Rating: 3 of 5!
Mooie afwerking
John C. (Stein)
16/06/2015
Rating: 4 of 5!
Flotte
J. Greth (Støvring)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
Super nöjd son!! :)
stefan Nilsson (Hörnefors)
21/05/2015
Rating: 5 of 5!
Snygg färg
Sara N. (Vännäs)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Mega cool , veel fijne reacties gekregen
Renette Silvia (As)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Riktigt snygga tycker sonen.
Sofia Täreby (Mölndal)
24/03/2015
Rating: 5 of 5!
Waar voor je geld. Degelijke pegs voor degelijke prijs.
Wim Vinck (Lebbeke)
19/03/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fede og super cool farve/farver
Heidi J. (Karup J)
12/03/2015
Rating: 4 of 5!
super mooie pegs en blijven lang goed
calvin pieters (Purmerend)
08/02/2015
Rating: 4 of 5!
flotte farver men vi har endnu ikke sat dem på :-)
marianne jørgensen (Kastrup)
17/01/2015
Rating: 5 of 5!
.....auch hier 1fach Top
Ulrich Dawidowski (Viersen)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
perfekt
Flemming Christensen (Aarup)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Topp
Jörgen Ottosson (Rydebäck)
05/01/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra!
christer åslund (Funäsdalen)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!