MENU
Back |

MOB Grip Tape

EUR 6,95
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Quality grip tape from MOB. With hundreds of barely-visible perforations that allow air to escape for a bubble-free application

Specifications

Width:
22.9cm (9")
Length:
83.8cm (33")
 

Reviews

can't go wrong with this stuff
Nathan Fawcett
05/11/2016
Rating: 5 of 5!
mob its the best grip and it will last long
Marion Seglsten (Fjordgard)
12/10/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä ja kestävä grippi mutta todella kankea
K. Tuominen (Hakojärvi)
06/09/2017
Rating: 3 of 5!
Super
Carlot Evan (Saint Rémy)
06/09/2017
Rating: 5 of 5!
Nog niet uitgeprobeerd, eerst de oude 'opgebruiken' zal wel goed zijn :)
Paul F. (Heerlen)
04/09/2017
Rating: 5 of 5!
Goeie griptape, stevig en gemakkelijk aan te brengen!
Jurgen valkeneers (hasselt)
01/09/2017
Rating: 5 of 5!
Laadukasta.
Kalle A. (Jämsä)
31/08/2017
Rating: 5 of 5!
TRES BIEN
Dozinel Jean-Claude (GROSSOEUVRE)
10/08/2017
Rating: 5 of 5!
God grip!
Christian Lie (Bø I Telemark)
20/07/2017
Rating: 5 of 5!
Très bien pour le prix et c'est un "mobgrip" alors rien à redire merci !
Helder Caiado (Neuchâtel)
13/07/2017
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvä grippiteippi. Itse laitoin sen sovittiin ja saa vielä samasta palasta uuden teipin
Miki Leinonen (Kajaani)
05/07/2017
Rating: 5 of 5!
Meget fornøyd med kvaliteten på MOB. Eneste jeg ikke likte var at den kom rullet og krøllet opp, måtte dermed bruke litt tid på å gjevne ut sprekker i tapen, men fikk en ganske ren grip job.
Leif Lundberg (Borre)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
uitstekend
nico smekens (Buggenhout Opstal)
18/05/2017
Rating: 5 of 5!
Godt griptape!
Peter Wolff
08/02/2017
Rating: 5 of 5!
très content
Anne PUJOL (Le Mans)
01/01/2017
Rating: 5 of 5!
grip tape was great! it was wide and long enough to last for 3 decks :-)
Carrick Kunnasmaa (Espoo)
20/09/2016
Rating: 4 of 5!
Kanon! Men det är skateboard grip
T. Englund (Kumla)
15/09/2016
Rating: 5 of 5!
Fahre nur MOB Grip einfach ein gutes Gefühl !!
Florian Pflüger (Gerabronn)
10/09/2016
Rating: 5 of 5!
HYVÄ!
Mika Savolainen (Lepsämä)
30/08/2016
Rating: 5 of 5!
God kvalitetet på selve grepet.. men dessverre fikk jeg ødelagt vare. Men anbefaler skatepro til alle som vil ha hurtig levering men griptape er sketchy å handle usett.. nå tenker jeg skatepro hjelper til med en ny tape etterhvert.:)
morten falch østgård (Ski)
12/08/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Morten
Leit å høre at du har mottatt en ødelagt vare. Mottar du en defekt eller ødelagt vare vil vi gjerne at du tar kontakt med oss på email@skatepro.no, med ditt ordrenummer. Er skaden synlig ved hjelp av bilder, kan du inkludere det.
//Petter
Goeie grip
Kristof V. (Oostende (Mariakerke))
05/08/2016
Rating: 5 of 5!
fijne griptape! hoe hij zij houdt is nog de vraag tot nu toe goed!
Evan K. ('s-Heerenberg)
04/08/2016
Rating: 4 of 5!
Parfait. La largeur me permet de faire 2 decks. Après une semaine d'utilisation, le grip réagit très bien et semble solide. A voir dans le temps. Très bon rapport qualité/prix.
DE ANDRADE jacky (Thorigne-Fouillard)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Très bien
Boutin Jeremy (Saint-Leu-la-Forêt)
06/07/2016
Rating: 4 of 5!
Sonen är väldigt nöjd. :)
Gunilla Grahn (Eskilstuna)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mobgrib er altid lækkert!!!
Jay Habib Zamroud (Holstebro)
13/04/2016
Rating: 5 of 5!
Wie gewohnt erstklassig
Max Schachinger (Aldersbach)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
fedt gripapetape det er fedt får når man står på løbehjul så er der til flere gange men det sidste jeg satte på gik i stykker efter en time
V/Jens Frederiksen (Næstved)
12/01/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er vi kede af at høre! Det er vigtigt at man monterer griptapen på en ren overflade og sørger for at der ikke opstår luftlommer under tapen. Skulle man opleve at en vare ikke lever op til ens forventninger er man meget velkommen til at kontakte os i kundeservice på email@skatepro.dk eller tlf: 86 76 36 96, med et ordrenummer og nogle billeder/en beskrivelse af problemet. Så skal vi selvfølgelig nok se på det så hurtigt som muligt. / Martin
Den er god
Martin Jacobsen (Sorø)
20/10/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig god griptape:D Perfekt levering kom inen for 3 dage!
Simon Rogers (Hjørring)
02/10/2015
Rating: 5 of 5!
Funkar som den ska
P. Wilund (Upplands Väsby)
01/09/2015
Rating: 4 of 5!
Verkar bra
Susan R. (Glimåkra)
27/08/2015
Rating: 4 of 5!
Heel goed!
Jasper L. (Ieper)
21/08/2015
Rating: 4 of 5!
Superfint!
Peter Thorup (Viborg)
06/08/2015
Rating: 4 of 5!
Tejpen färster inte jättebra på bräddan men, för övrigt ett väldigt bra grepp.
Magdalena Fredin Bergström (Vårgårda)
29/07/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att griptapen inte fäster sig så bra. När man klistrar på en griptape är det viktigt att decket är helt rent och torrt så att klistret kan fästa bra, är det smuts eller liknande på decket kan detta påverka hur bra griptapen fäster. Har du frågor eller funderingar angående griptapen kan du alltid kontakta oss på email@skatepro.se eller på 0770 171070.
Godt
Jonas Joensen (Hvide Sande)
29/07/2015
Rating: 5 of 5!
aika grippy ja helppo laittaa
Niko H. (Hailuoto)
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
Werkt prima!
S. Timmermans (Delft)
10/07/2015
Rating: 5 of 5!
Ok ok
brian svenningsen (Hjørring)
12/06/2015
Rating: 3 of 5!
Grymt grip! Dock förstör det skorna FORT, men det är ju en del av brädåkning :)
Jonathan Hagsand (Älta)
11/05/2015
Rating: 4 of 5!
Lækkert grip, da jeg ved et uheld spildte vand på det, sugede det helt vild god og der var ingen mærker, efter jeg havde putter lidt køkkenrulle på
Magnus W. Mathiassen (Thisted)
26/04/2015
Rating: 4 of 5!
Gripper vildt godt
Jonas Dahl (Børkop)
12/02/2015
Rating: 4 of 5!
Goeie grip heel handig anti-bubbel systeem.
Enrique Zamora Bernal (Antwerpen Deurne)
22/01/2015
Rating: 5 of 5!
godt griptape
Lotte Kønig
01/01/2015
Rating: 5 of 5!
Okay
Elsebeth Miele (Rødovre)
31/12/2014
Rating: 3 of 5!
God griptape satte et stykke på mit deck for en måned siden og det har holdt meget godt. Det har holdt til meget regn da jeg tit skal fra en station til en hal og den dag idag gripper det stadig meget. Køb det!
Nicolaj Madsen (Greve)
23/12/2014
Rating: 5 of 5!
super hurtig ekspedition. Alt gik som forventet
Søren Ramlov (Vrå)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Super og billig
Jimi Olsson (Valby)
16/10/2014
Rating: 4 of 5!
bra!
Lotta Tamba (Västerås)
22/09/2014
Rating: 4 of 5!
god
Birgit Riisager (Bindslev)
12/09/2014
Rating: 5 of 5!
Lever op til min forventning.
H. Christiansen (Græsted)
04/09/2014
Rating: 5 of 5!
Hecht goed aan het deck en is goed te knippen.
G.W. S. (Zwolle)
04/09/2014
Rating: 4 of 5!
ihan perus grippi :)
joona hagren (Jämsänkoski)
04/08/2014
Rating: 4 of 5!
Perfekt Griptape! :) gripper mega godt :)
Anders Lynge
30/07/2014
Rating: 5 of 5!
okay griptape
Rene Andersen (Hundested)
04/07/2014
Rating: 3 of 5!
Goede griptape maar het is een beetje verkreukeld aangekomen, volgende keer iets strakker oprollen
Max Snijders (Bavel)
10/06/2014
Rating: 4 of 5!
God griptape
Peter hollænder (Roskilde)
10/06/2014
Rating: 4 of 5!
Det holder længe og gripper godt til fødderne og hurtig levering
lone jensen (sorø)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Erik B. (Bergsjö)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Bra.. stort, räcker till 2 gånger
Håkan Stridh (Hammenhög)
23/05/2014
Rating: 4 of 5!
Den var av dårlig kvalitet.den fikk ikke feste i decket selvom jeg hadde vasket med hvite sprit så ikke kjøp.!!!
Erik haglund
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
der røg et stykke af, efter et tailwhip... mega dårligt..
Pia Birkerod Petersen (Odense NV)
26/04/2014
Rating: 1 of 5!
supertack för bra service
Magnus Lampell (Matfors)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
OK :-)
Helle Bjerg (Lemvig)
02/03/2014
Rating: 5 of 5!
Den er den beste jeg har prøvd jeg anbefaller alle og kjøpe dennE!!!!!
Martin ellingsrud
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg kjøpte denne, det er ihvertfall nok til 3 sparkesykkler!
Mathias Tvedt (Haugesund)
08/10/2013
Rating: 5 of 5!
ok!
Thane McEntire (Tananger)
24/09/2013
Rating: 4 of 5!
bra
ola fjelde (Jørpeland)
23/09/2013
Rating: 4 of 5!
super grip! er bedre enn alle de andre! (ingen kan slå MOB) har den selv...
Ivo Augustin Rød (Kolbotn)
20/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra
Tobias Johansson (Henån)
19/09/2013
Rating: 4 of 5!
Veldig god
Elisabeth lehland (Grimstad)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
Det beste med dem er at den går ikke like fort av som pute grip,Men den er ikke så god og stå på siden pute grip er bedre og stå på.Men anbefales 99'9%
Marianne Spernes (Ørje)
02/09/2013
Rating: 4 of 5!
Mega godt griptape
Mahan Malek (Vejle Øst)
11/08/2013
Rating: 5 of 5!
Lättmonterad satt perfekt !
Peter Nylin (Bergshamra)
29/07/2013
Rating: 5 of 5!
Godt
bent christiensen (Kirke Hyllinge)
25/07/2013
Rating: 4 of 5!
Mega godt griptape køb det hvis i mangler griptape
Michael iversen (Augustenborg)
12/07/2013
Rating: 5 of 5!
mega godt og holder for evigt, glad for det :-)
carsten altenburg (Næstved)
28/06/2013
Rating: 5 of 5!
Griptapen sad ikke ordentligt fast, og allerede efter første trick røg et stort stykke af...
Sven Due (Augustenborg)
13/06/2013
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Og du er sikker på at du fik decket ordentlig rent, før du sat det nye griptape på? For så er det selvfølgelig ikke mening, og du må meget gerne skrive en email til os med dit ordrernummer for at få nyt griptape.
/Milena
har ikke brugt det endnu-)-)
aida yadete (Værløse)
09/06/2013
Rating: 5 of 5!
lækker griptape der kan holde til lidt af hver, laver ikke nogle luft bobler når man sætter det på =)
Alexander Engklint (Hedehusene)
07/06/2013
Rating: 5 of 5!
mega godt griptape købte det til mit rory coe deck for et halv år siden og det holder rigtig godt
simon nielsen (ballerup)
31/05/2013
Rating: 5 of 5!
Fungerer bra
Merete Simonsen (Andebu)
22/05/2013
Rating: 4 of 5!
ok!
christina Andersson (Svalöv)
20/05/2013
Rating: 5 of 5!
det beste griptape jeg har prøvet kan best lig det her
Christian Gu Erichsen
01/05/2013
Rating: 5 of 5!
beste grip jeg noen gang har hatt
Oscar Sandstad Hørthe (Kolbotn)
24/04/2013
Rating: 5 of 5!
Håller bra
Marie Mungsjö (Västerås)
04/04/2013
Rating: 4 of 5!
Fint griptape
joas helms
30/03/2013
Rating: 4 of 5!
Mega godt griptape, står mega godt fast på det! Så hvis du skal have nyt griptape så køb det Ps: det er lidt længere end Enuff og andre griptape mærker. :-)
jeppe kejser
19/03/2013
Rating: 5 of 5!
bra!
Tommy Lindberg (Trångsund)
17/02/2013
Rating: 4 of 5!
god grip
Marius høghv (Oppegård)
13/01/2013
Rating: 4 of 5!
godt griptape
Anja Dujardin (Skovlunde)
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
Grippen er grei den
Tone Akselsen (Fredrikstad)
09/01/2013
Rating: 5 of 5!
goede grip!.;)
Christel Claes (Overpelt)
06/01/2013
Rating: 5 of 5!
virkelig lækkert griptape!!!
Sandy wanmee cui (Glostrup)
04/01/2013
Rating: 5 of 5!
tevreden
Schepers Jordan (Ranst Emblem)
28/12/2012
Rating: 5 of 5!
godt nok
christoffer sørensen (Børkop)
12/12/2012
Rating: 4 of 5!
Sønnen havde det i et par uger så blev sandkornet slidt og han gled og slog sit knæ
Birgit Jensen (Helsingør)
30/11/2012
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Birgit, det er rigtig svært at sige, hvor længe griptape skal holde, da det er meget afhængig af hvor meget og hvordan man bruger sit løbehjul. Lige som du oplevede er det almindeligt at kornene slides ved brug og griptapen skal skiftes. Men er du i tvivl om det er for tidligt at det er gået i stykker, kan du gerne sende os en email til email@skatepro.dk med billeder og dit ordrernummer, så ser vi på det for at vurdere.
yeah
Arne Brede Bertheussen (oslo)
28/11/2012
Rating: 3 of 5!
Rigtig god
Charlotte Andersen
21/11/2012
Rating: 5 of 5!
Beste!
dagrun caroline stormark (Vennesla)
08/11/2012
Rating: 5 of 5!
Mega godt sidder godt fast holder godt. KØB DET!!!!!
magnus jensen (stenløse)
15/10/2012
Rating: 5 of 5!
dritt!!!
Solvår Dahl Straume (Åros)
13/10/2012
Rating: 1 of 5!
grym!!
Ann-Christin Wikman (Lulea)
13/10/2012
Rating: 5 of 5!
super godt griptape der er meget nem at sætte på
Majbritt Lykke Baun (Hillerød)
12/10/2012
Rating: 4 of 5!
Verdens beste gripteip
Henning Harildstad
07/10/2012
Rating: 5 of 5!
Kaikissa gripeissä pitäis olla samanlaiset reiät ku MOBissa, pääsee välttämään ärsyttävät ilmakuplat
Antti-Pekka Korhonen (Aabyhøj)
02/10/2012
Rating: 5 of 5!
ska nog köpa den den verkar as bra
Viktor Andersson
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
as bra grip :)
Mikael Bryngelsson (Rättvik)
19/09/2012
Rating: 5 of 5!
Godt griptape. Til alle dem der har spurgt om størelsen og sådan noget "Det her griptape er skateboard så hvis du vil bruge det til løbehjul skal man selv klippe det ud. Hvis i ikke ved hvordan man gør det bare søg efter det på youtube, der er helt sikkert noget :)!! Jeg er meget tilfreds og dejligt at der er til flere gange :)
Bjarke F. Andersen (Erslev)
29/07/2012
Rating: 5 of 5!
Skatebord was wel inc. Griptape nog niet nodig gehad dus.
Mireille van der Heijden (amersfoort)
20/05/2012
Rating: 5 of 5!
ambefaler mob den sitter best av alle, og supert feste
joakim høiholt
18/05/2012
Rating: 5 of 5!
Passer det til districkt v2 deck
Peter Jørgensen
24/04/2012
Rating: 5 of 5!
Total perfekt griptape man køre lige på det 2-3 gange og så er det en drøm at køre på:-) alle penge værd 100% køb dette hvis du har brug for nyt grip;-)
Oscar Fredsted
19/04/2012
Rating: 5 of 5!
Virkelig god griptape!
Asger Dürr (Bryrup)
29/03/2012
Rating: 5 of 5!
mega nice griptape og har en god størelse
kirsten sigurth
24/03/2012
Rating: 5 of 5!
super godt griptape det har en perfekt størrelse korn og så er det noget af det griptape der holder alder længst tid ps. så hvis du sidder og mangler noget griptape så køb MOB
lauritz wolff
10/01/2012
Rating: 5 of 5!
Bästa griptapen som finns! Man fick två stora flikar med griptape. Asbra!!
Christopher Andersson (Helsingborg)
08/01/2012
Rating: 5 of 5!
har hørt dem er bra men hvor mange er det i pakka
vetle høyjord
27/10/2011
Rating: 5 of 5!
Mega nice griptape! Jeg anbefaler det på det groveste!
Daniel Ankerbo (Næstved)
08/10/2011
Rating: 5 of 5!
super bra griptape!! elsker den
Tove Gran Magnussen (Revetal)
15/08/2011
Rating: 5 of 5!
Min søn har lige købt dette griptape! det er mega godt fordi der er mindre sandkorn og fordi man bare STÅR GODT FAST.:D KØB DET!!! det er det bedste af alle griptapene:D
Hans Jørn Kaad (Lystrup)
05/08/2011
Rating: 5 of 5!
det er en fed griptape og der er små huler i sådan så der ikke kommer luft bobler
Tobias Sabroe Krause (rødovre)
30/07/2011
Rating: 4 of 5!
Den er super duper er den beste jeg har prøvd og glir ikke av.
jonas wilberg (Gamle Fredrikstad)
17/07/2011
Rating: 5 of 5!
Den helt super og følger med 2 og 1 griptape = 2 gangers bruk jeg anbefaler den. glir ikke av xd :D
Malte Toft (Fredrikstad)
03/07/2011
Rating: 5 of 5!
SUPER DUPPER GRIPTAPE:)
nick Noren (Rungsted Kyst)
24/06/2011
Rating: 5 of 5!