MENU
Back |

Enuff Grip Tape - Chequered

EUR 6,95
Zoom
Please select colour 
White
Black
Pink
Yellow
Blue
Green
Save for later
 pcs

Description

Quality grip tape in many variations. Fits both on skateboards and scooters. Has perforations to ensure easy bubble free application.

Specifications

Width:
22.9cm (9")
Length:
83.8cm (33")
 

Reviews

Looks great, sticks well.
Dave Newman (Lincolnshire)
10/03/2015
Rating: 5 of 5!
It's not my order, but my boyfriends, but since where 9/10 of the time together i know pretty well what he thinks of them. Not only my boyfriend but also his friends and some people we met really liked the look of this, and it's not only amazing to look at. He was very happy with the quality as well, his opinion was; It felt/worked even better then the grip tape that had been on his board. So...very nice~!
Karin Brandt (Wolvega)
24/04/2012
Rating: 5 of 5!
Kaikki meni hyvin.
Niina Rantamäki (Kuopio)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
Alles o.k., super
Barbara Schmidt (Illingen)
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Todella hyvä
Sari salmela (Tampere)
10/05/2017
Rating: 5 of 5!
Plakt goed en is lekker stroef.
Nicky de Bruin (Hoevelaken)
30/03/2017
Rating: 5 of 5!
Bei mir hat es überhaupt nicht gehalten... 1 mal gefahren und ist abgebröckelt!!
Kevin E. (Weiningen ZH)
20/02/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Sollte das Griptape mit Feuchtigkeit in Verbindung kommen, kann sich das Griptape unter Umständen lösen. Sollte das aber nicht der Fall gewesen sein, könnten andere Gründe die Ursache sein. Dann ist es am besten Kontakt zu unserem Kundendienst aufzunehmen, damit diese sich den Fall einmal anschauen können.

/Aneena
Very good. :-)
Ingun Dal (Østerås)
10/10/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon bra.
Mikael Nordström (Hägersten)
25/09/2016
Rating: 5 of 5!
Systeme de pliage au top, fiable, je recommande, belle qualite et top agreable pour balader en ville
Ayala carole (Cluses)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Mooi griptape
Maryse Aantjes (Almere)
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtigt og effektivt. Tak fordi det er nemt.
henriette schmidt (Frederiksberg)
20/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mooi
MH van Kleef (Nijmegen)
19/06/2016
Rating: 5 of 5!
Pitävä ja erittäin kestävä.
Mika V. (Vantaa)
06/06/2016
Rating: 5 of 5!
Helt perfekt
Annette Villumsen (Slagelse)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Gutten veldig fornøyd med griptapen og servicen fra Skatepro
Dina F. (Fosnavåg)
28/04/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig god
Sander Brønn (Horten)
27/04/2016
Rating: 4 of 5!
Veldig grovt og bra grip veldig fornøyd
Max Ruben Fagereng Straumsnes (Ytre Enebakk)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Fint griptape.
D. Dalhus (Dalmose)
11/01/2016
Rating: 3 of 5!
100 % zadowolenia :)
Mariusz Książek (Legionowo)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Vart supersnyggt
Helen N. (Tyresö)
11/11/2015
Rating: 5 of 5!
Snygg, räcker till ca 4 monteringar, lätt och byta och bra grepp.
Mikael Sandlund (Luleå)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Fijne grip tape, rij er al een jaar op en is nog steeds prima
Floris Groenouwe (Gorssel)
27/06/2015
Rating: 5 of 5!
helemaal top!! ik heb hem nu al 3 maanden en de grip is nog steeds perfect
M. man (Vinkeveen)
15/06/2015
Rating: 5 of 5!
Glad og tilfreds over den :-)
Freja Fischer Nielsen (Bagsværd)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
Passt, klasse
Andreas Stüttgen (Alsdorf)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
grei
Frank Moe (Sandefjord)
28/04/2015
Rating: 3 of 5!
Super produkt.:)
Piotr Michalkiewicz (Pruszcz Gdański)
23/04/2015
Rating: 5 of 5!
veldig fornøyd
thore Åsheim (Tranby)
18/04/2015
Rating: 5 of 5!
Det er perfekt :)
Nicklas Jeppesen (Ålsgårde)
20/03/2015
Rating: 5 of 5!
Kanonfin gripptejp! Sonen (10 år) tyckte den var jättesnygg! -Asså, den blir ju lite sliten i kanterna. Men det blir dom ju...
Tommy Komarek (SUNDBYBERG)
16/03/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Tyvärr är griptape en slitdel på en sparkcykel, men som tur är kan man enkelt byta ut griptape. /Martina
Geen klachten ...
Goormans Beau (Vorselaar)
10/03/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä pito.
juha metsälä (Helsinki)
27/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fäster bra. Snabb leverans.
Niklas Öberg (Grönahög)
10/01/2015
Rating: 4 of 5!
kanon
Flemming Christensen (Aarup)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Okay
Elsebeth Miele (Rødovre)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
det rigtig flot i alle faverne
kim pedersen (Jægerspris)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
fin kvalitet
jane kammersgaard (Fuglebjerg)
30/12/2014
Rating: 3 of 5!
bra som vanligt.
jari kyllergård (sjömarken)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Enkel samt sparsamt
Elie Assouni (Norrköping)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Erg goede griptape komt helemaal niet los als je het verkeerd hebt geplakt kun je het er nog afhalen en wel goed plakken en je hebt goede grip op je deck! : )
Willy Shurink (Apeldoorn)
14/11/2014
Rating: 5 of 5!
Super nice Griptape :-) Der er mega godt grip i, og så er det mega fedt! :)
Mads Ingerslev Rasmussen (Broby)
04/11/2014
Rating: 5 of 5!
ganska bra, fäster lite dåligt på brädan men ytan där man står på var riktigt grov. så om det skulle gått skulle jag gett den 4,5:)
Adam Åkerlind (Arvika)
28/10/2014
Rating: 4 of 5!
pito on hyvä ,tosin kuraantumisen jälkeen pito huononee huomattavasti.
Ari K. (Suolahti)
26/10/2014
Rating: 5 of 5!
Super bra grep och snyggt.
Lena H. (Lönsboda)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
god gripp i den og det er alt den trenger!
joakim bjørndal (Risør)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Pito hyvä, tarraliima saisi olla pitävämpi
Miikka K. (Espoo)
07/10/2014
Rating: 4 of 5!
Ziet er super uit heb dit vel 3x kunnen gebruiken super!!
Ryan Zaal (Doesburg)
01/10/2014
Rating: 5 of 5!
De zoon was superblij met zijn nieuwe griptape die dit keer niet meer loskwam :-)
Eva Dirickx (Sint-Katelijne-Waver)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Snygg!
joachim pettersson (Stockholm)
30/09/2014
Rating: 4 of 5!
Har nu fått hem 2 st, båda leveranserna så är tapen ihoprullad så skyddet släppt från tapen och klistret är helt torkat. Vill inte använda den då den troligtvis inte kommer att fästa emot underlaget tillräckligt bra.
Niklas B. (Färentuna)
27/09/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Det var tråkigt att höra så ska det självklart inte vara.
Har ni möjlighet att ta en bild på griptapet och skicka till email@skatepro.se tillsammans med ett ordernummer.

så vill vi se på det och hitta en lösning för dig.

Vänliga hälsningar
Martina
BRA
Cecilia Ann Margareta Karlsson (Kristianstad)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
bra
Maria Ekwall (Uddevalla)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grepp och väldigt enkelt att passa till och klistra på.
christian schuster (Helsingborg)
28/08/2014
Rating: 4 of 5!
Sykt bra! Sykt bra holdbarhet
Thomas Herman Hoem (kristiansund)
28/08/2014
Rating: 5 of 5!
goeie griptape ik heb het gebruikt voor de stuntstep en dat werkt goed op maat gemaakt en nog 3 te gebruiken
Theo de Koning (Harskamp)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Fikk ikke en gang den fikk diamond i steden for
Dag Bordal (Trondheim)
14/08/2014
Rating: 4 of 5!
Bra, lätt att sätta på kicken!
Kajsa kuusikoski (Torshälla)
03/08/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt!!!!!
Loke welander (Sölvesborg)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Goede kwaliteit en leuk design.
Daniel Libregts (Barendrecht)
26/07/2014
Rating: 5 of 5!
Super
Lena Nesbakken (Brandbu)
01/07/2014
Rating: 5 of 5!
Det kunne ikke klistre til mit deck og det sad næsten heller ik på det der papir det klistre meget dårligt
nikolaj orloff (Them)
19/06/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke godt!
Det er meget vigtigt, at man sørger for, at decket er helt rent når man skal sætte griptapen på. Man skal også sørge for at man trykker godt til når man sætter det på så man fjerner alle luftbobler.
Det lyder meget underligt, at det heller ikke sad godt fast på papiret. Du må endelig kontakte os på kundeservice: email@skatepro.dk - hvis du stadig har problemer med griptapen!
/Sebastian
Veldig bra
Marie Kristiansen (Galterud)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Verdens sejeste griptape. Især fordi at Dakota Schuetz kører med den
Peter hollænder (Roskilde)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Griptape er nemt at arbejde med og efter montering sidder det bare fast. Enkelt og nemt
Lars Jensen (Slangerup)
10/06/2014
Rating: 4 of 5!
Pojken var/är supernöjd, en "karta" räcker till fyra sparkar om man snålar lite! Bra! :)
Jonas Karlsson (hönö)
05/06/2014
Rating: 5 of 5!
Goede service!
Esther Schimmel (Naarden)
04/06/2014
Rating: 5 of 5!
Griptapen klistrer ikke ordentligt fast.
Stine Hein (Brønshøj)
03/06/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er meget vigtigt, at man sørger for, at decket er helt rent når man skal sætte griptapen på. Man skal også sørge for at man trykker godt til når man sætter det på så man fjerner alle luftbobler. Hvis dette gøres korrekt burde griptapen blive siddende i et godt stykke tid. /Martin
hyvä dekkigrippi, hyvin pitää ja hieno on!
Katja E. (Lohja)
31/05/2014
Rating: 5 of 5!
da gibt's nicht viel zu sagen - die Optik stimmt
Ralph K. (Puchheim)
28/05/2014
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra! Håller länge!
Gustav Ekman
28/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super bra
Alexander Klein (Höllviken)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Unfortunately the adhesive did not stick, so we could not use it :-( Hope it was just a bad peach of an otherwise good role. If not Enuf has a big problem Given the otherwise positive reviews I guess we were just unlucky ;-)
William B. (haslev)
22/05/2014
Rating: 1 of 5!
Håller riktigt länge
vincent johnson
18/05/2014
Rating: 5 of 5!
beter dan origineel
H. von Reth (Helmond)
14/05/2014
Rating: 4 of 5!
Guud.
Frank Meyer (Rissa)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Det er noget godt griptape, man står rigtig godt fast. Jeg var selv desværre så uheldig at jeg ikke fik renset mit deck (jeg kører på løbehjul). så husk at gøre rent der hvor det skal på, fordi ellers kan det ryge eller brække af. Ellers en meget god oplevelse.
Rasmus Z. K. (Holte)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
drit bra litt grov
Sander v. Z. (Stordal)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
net vel . geen klachten
Rutger stolk (Voorburg)
17/04/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg bestilte et sort og fik grønt men ellers meget godt
Mickey Blid Storinggaard (Helsingør)
16/04/2014
Rating: 5 of 5!
Super griptape, blijft goed plakken. Zeer tevreden over de service.
Tijs dijk (Eindhoven)
16/04/2014
Rating: 5 of 5!
den faller av fort men ellers bra
Ulf Risell (Nesoddtangen)
13/04/2014
Rating: 4 of 5!
Helemaal top super blij mee!!! Blijft prima zitten
Brian Broekhuizen (Julianadorp)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Precis som förväntat!
Per Åkerstedt (Jönköping)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Supergoeie grip, en ziet er vet uit!
Jordi Coolen (Helmond)
07/04/2014
Rating: 4 of 5!
godt griptape
ditte nielsen (Bedsted Thy)
25/03/2014
Rating: 4 of 5!
man står rigtigt godt fast
Irina Nomis (Frederikssund)
26/02/2014
Rating: 5 of 5!
Godt Grip..
Camilla Hjortnæs (Esbjerg V)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
sygt godt!!!!
Ane Dorit Mortensen (Ringe)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Godt grip
Jeanett Støvring Schøler (Aabybro)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grepp men fäster dåligt på decket.
Jens Söderlund (Gnosjö)
07/01/2014
Rating: 3 of 5!
Super godt også til løbhjulet
ole Bjerregård (Roskilde)
06/01/2014
Rating: 4 of 5!
de griptape is een van de beste die ik tot nu toe heb gehad
Job vanRrensch (Venlo)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
hele fijne grip en makkelijk te monteren.
Kris van Anraad (Hoek van Holland)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Det var bra saker :) tyckte pojken min
martin kellgren (Göteborg)
11/11/2013
Rating: 5 of 5!
toppen
Stefan Gustavsson (Södertälje)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
lite dåligt fäste och tjockt! men överlag najs
Elisabeth Tell (Tranås)
09/10/2013
Rating: 3 of 5!
Sitter som den skal, og gir godt grep
Maria Glambek (Bergen)
26/09/2013
Rating: 5 of 5!
Väldigt cool och bra grepp!
Maria Eriksson (Norrköping)
18/09/2013
Rating: 5 of 5!
Lite svår att forma till bara men annars helt ok.
Jessika Karlsson (Vällingby)
17/09/2013
Rating: 4 of 5!
dårlig kvalii til pro!! :(
Ivan kristensen (Ringe)
10/09/2013
Rating: 1 of 5!
deze griptape heeft echt goeie houvast
mike lemmen (Horst)
03/09/2013
Rating: 4 of 5!
super
Mark Richter (Schopfheim)
03/09/2013
Rating: 5 of 5!
Snygg, bra grepp, sitter bra!
Åsa Ådemo (Piteå)
29/07/2013
Rating: 4 of 5!
Griptape'en holder lenge, den er grov. Gnei tomlen på den i 5 sekunder helt revet opp. Kjempe bra en griptape jeg anbefaler, vis man vil ha noe som holder bra og sitter bra.
Mikael Øverby
24/07/2013
Rating: 5 of 5!
Voldoende opgestuurd gekregen. Goed ruw!
daan croezen (Apeldoorn)
12/07/2013
Rating: 4 of 5!
ok.
Esa Heikkilä
01/07/2013
Rating: 3 of 5!
Det er den beste griptapen du kan få super super super fornøyd!!!😁 Klarte tailwip på første tusen takk 💟💟💟💟skate pro💟💟💟💟
Jakob Leiknes (Rådal)
21/06/2013
Rating: 5 of 5!
snygg och bra grepp/oliver
petrus annersten (Falun)
27/05/2013
Rating: 5 of 5!
voldoende groot om zelf op maat te snijden en lekker ruw
gino depauw (Hulst)
27/05/2013
Rating: 4 of 5!
DRIIIIT GOD GRIPTAPE!!!!!
Linda Westergren (Bjorbekk)
25/05/2013
Rating: 5 of 5!
Dere burde kjøpe alle farger uten om svart da blir scooten din kul ;)
markus gommerud (Mjøndalen)
18/05/2013
Rating: 5 of 5!
det er mega bra
Sando Delalic (Jessheim)
06/05/2013
Rating: 5 of 5!
On ollut ainakin tähän asti hyvä.Suosittelen!
tuomas vallivaara (Kyyjärvi)
18/04/2013
Rating: 5 of 5!
Köp denna griptape för den håller skit länge:)
Åke Söderman (Saltsjö-Boo)
13/04/2013
Rating: 5 of 5!
grym o grov
Jan olof moberg (Bålsta)
11/04/2013
Rating: 5 of 5!
Digg grip siden den er ganske grov
Bjørnar Sørumshaugen (brattrud)
05/02/2013
Rating: 5 of 5!
har lige bestilt det i lilla, og glæder mig til det kommer så jeg kan køre på mit board! bare lidt skuffet over det først bliver sendt den 21. januar når der står det er på lager
Mikkel Johansen (Vordingborg)
17/01/2013
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Mikkel, griptapen bliver pakket til dig lige nu. Du har ret, det er lidt usædvanlig mange dage i behandling, men det skyldes at vi i denne weekend flyttede i større og sejere lokaler. Derfor havde hele SkatePro lukket i fredags - vi havde prøvet at gøre opmærksom på det på hjemmesiden, men jeg beklager, hvis det ikke var tydelig nok. Vi har dog nået rigtig meget i weekenden og er helt up to speed igen nu og behandler alle ordrer med lynets hastighed :)
Kjempe kul, den er et stort ark,den kan brukes fire ganger;)
Tove Bendiksen (Bjorbekk)
28/11/2012
Rating: 5 of 5!
beste
Jørgen Eikebø (Hvalstad)
12/11/2012
Rating: 5 of 5!
kjempe bra grip
Tone veie (Verdal)
07/09/2012
Rating: 5 of 5!
Det blir vel nice for guttungen å få den her ja
Ranja Arntzen (Verdal)
28/06/2012
Rating: 5 of 5!
Nem at klippe til og sætte på løbehjulet. Holder meget bedre end de tykke gribtape, vi er meget tilfredse.
Lone Bjerregaard Christensen (Svebølle)
15/06/2012
Rating: 5 of 5!
Stilig griptape
Lene Andersen (Porsgrunn)
24/04/2012
Rating: 5 of 5!
det er godt en af mine venner har det i sort og grå jeg skal snart have det i lilla og sort
rune ravn clausen
21/04/2012
Rating: 5 of 5!
Mycket bra griptape ;-)
William Johannsson (Helsingborg)
19/04/2012
Rating: 4 of 5!
nice griptape det är skit snyggt och har väldigt bra grep
markus hermansson
14/04/2012
Rating: 5 of 5!
bra griptape
nico scooter
13/04/2012
Rating: 4 of 5!
God griptape!
Geir Morten Sæther (Sandefjord)
16/01/2012
Rating: 4 of 5!
Sykt bra griptape har hatt den lenge uten at den blir dårlig.
Kai Nicolay Syvertsen
11/01/2012
Rating: 5 of 5!
bra griptape!
Thomas k.gundersen
18/12/2011
Rating: 5 of 5!
Sonen var så nöjd när vi äntligen tog oss tid att sätta den på hans sparkcykel! Snygg och i en häftig färg! (turkos-svart)
Ulrika Wandler (Bålsta)
21/11/2011
Rating: 5 of 5!
haft den næsten et halt år blir kun slidt færste to dage og så bliver den ved med at være super god. alle enuff griptapes er det samme udover design. ps: blir ikke slidt meget de to dage.
Karsten Hjaltelin (Jyllinge)
16/11/2011
Rating: 5 of 5!
Bestilt den i blå og hvit!, Gleder meg til den kommer !
Ole Marius Nilsen (Bjorbekk)
27/10/2011
Rating: 5 of 5!
meget groft griptape, så syntes der mangler (grip)
Janni Tewes
17/10/2011
Rating: 2 of 5!
ok kvali
Hans Andersen (hundested)
29/09/2011
Rating: 5 of 5!
Veldig bra griptape.
Jostein Fimland (Bekkestua)
28/09/2011
Rating: 5 of 5!
rigtig dårligt falder af efter en dag. Men den er rigtig sej.
AJ Damberg
19/07/2011
Rating: 3 of 5!
svær at tilpasse pænt
Gerd Hjorth (Charlottenlund)
14/06/2011
Rating: 3 of 5!
det er fin kvalitet og ok holdbarhed.
Lise Damberg
31/05/2011
Rating: 4 of 5!
det er mega fet og der er til to løbehjul
mads Hal Thomsen (allerød)
19/05/2011
Rating: 5 of 5!
Mycket bra griptape! Rekommederas!
Daniel Svensson (Önnestad)
30/03/2011
Rating: 5 of 5!
jeg købte det på skatehut.uk, forde det så fedt ud. MEN det er (ikke) godt det er for fint til at man står fast, og nu en måned efter har brugt det 20 gange 1km nu er det værre end intet. (har ikke fået regn).
alfred trier (hørve)
19/03/2011
Rating: 1 of 5!
Hej kan roligt anbefale dette produkt. 1. det kom rigtig hurtigt tog vel 3 dage. 2. det er rigtig groft det er ihvertfald mere groft end Madds griptape. 3. der er meget med;) der er vel til to gange. 4. jeg syntes at det var nemt og skære til. 5. også gør det jo heller ikke noget at det er Mega Fedt;D 6. KØB DET!!!
Benjaminsilas Bak Jensen (Hobro)
21/02/2011
Rating: 5 of 5!
Det er mega fedt griptape, især i pink :)
Mikkel Øvall (Odder)
14/01/2011
Rating: 5 of 5!