MENU
×
Back |

Madd Squid Scooter Grips

EUR 9,95
Zoom
Please select colour 
Green
Blue
 pair
  Save for later

Description

MGP Grips are not only vibrant and stylish, they are made from an easy-grip silicone that cushions the hand making for a more comfortable ride

  • Provides both comfort and control
  • Madd grip design pattern
  • Sold as a pair
  • These grips are a universal size and are suitable for any scooter.

Specifications

Grip Length:
13cm
Material:
Silicone
Plugs:
Included
Flange:
Flangeless
Hardness:
Soft

Reviews

Die passen genau so!
E. Graf (Tobel)
06/09/2017
Rating: 4 of 5!
Griffe haben an der Aussenseite ein kleines Loch was die Montage mittels Pressluft in Sekunden ermöglicht. Griffe sind angenehm weich.
Sören Krieger (Reutlingen)
18/07/2017
Rating: 5 of 5!
Jestem bardzo zadowolona z produktu.Bardzo polecam ten sklep,ponieważ paczka przyszła bardzo szybko i bez żadnych problemów.
Małgorzata R. (Rumia)
13/07/2017
Rating: 5 of 5!
Fungerade enligt plan
Christian Svensson (Tidaholm)
29/04/2017
Rating: 3 of 5!
Mycket nöjd!
Patrik Olsson (Fjälkinge)
11/04/2017
Rating: 5 of 5!
Buen material Quizas algo blandos, poco agarre
Jose Antonio Galante (Barcelona)
28/03/2017
Rating: 4 of 5!
Siistejä, helppo asentaa, hyvän tuntuisia mutta valitettavasti ei kovin kestäviä. Ostin nämä kun toiset aina lähti luistamaan sisäänpäin ja nämä olivat toisesta päästä umpinaisia, mutta ei monta viikkoa kestänyt ennen kun umpinaiset päät lähtivät hajoamaan.
Samuel Öhman (Parainen)
10/02/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  On hienoa kuulla, että olet tyytyväinen grippien käyttömukavuuteen! Umpinaiset gripit saattavat kuitenkin hajota käytössä ennemmin tai myöhemmin, mutta niihin on mahdollista ostaa erikseen myytävät bar endit. Valikoimastamme löytyy myös käsigrippejä, joiden mukana tulee bar endit - autamme lisäksi oikein mielellämme valinnanvaikeuden yllättäessä :) /Eija
God
Viktor bred kristensen (Struer)
09/11/2016
Rating: 5 of 5!
Bra
Monica aamot rundhaug (Støren)
18/10/2016
Rating: 4 of 5!
Polecam sklep w 100% szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
MEBLOPOL ALEKSANDRA ŁOŚ (Tomaszów Lubelski)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Hienot, tarpeeksi pitkät ja pitää hyvin!
Maria L. (Hikiä)
21/09/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd!
klas blomquist (Kyrkhult)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
rimelig okay.
T. Kirk (Snedsted)
08/08/2016
Rating: 3 of 5!
Flotte håndtag, men der gik hul i enden på dem første gang han væltede.. Øv øv
Henrik Andersen (Lille Skensved)
23/06/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager at du har haft en træls første oplevelse med dine håndtag. Hvis man bruger sit løbehjul til tricks, så det altid en god ide at købe nogle håndtag med ''bar ends'' da de beskytter både bar og håndtag mod netop dette. Har I brug for vejledning så er I velkommen til at kontakte os på Email@Skatepro.dk, så skal vi nok hjælpe jer /Frederik
Voor als je handvatten versleten zijn goede vervangers
Pieter D. (Nijkerk)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
die griffe sind zu weich und drehen sich.
Erika Ludwig (Merzig)
26/05/2016
Rating: 1 of 5!
Ok Kvalitet til pengene
Thomas Nissen (Højbjerg)
26/05/2016
Rating: 4 of 5!
Absolut unübersehbar! LOL
Persönlich Axel Ruchti (München)
21/04/2016
Rating: 5 of 5!
Heel tevreden voor de geleverde service van SkatePro. Bij het verzenden ging de eerste keer iets mis, na contact werd er een nieuw pakketje verstuurd. Top Service
Bianca wijnen (Tienray)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Llegaron en el tiempo previsto junto al scooter. Tienen buena pinta aunque los he dejado de reserva para cuando estén más gastados los que trae el patinete. Bonito color y buen agarre.
Alberto Lucena Pacheco (Vélez Málaga (Chilches))
11/02/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt passform. Lite knepiga att få på, men lite såpa löste det.
Andreas Hawerfors (Saltsjöbaden)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekta
Ing-Marie Schön (Tormestorp)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
We zijn heel tevreden over de nieuwe handvaten. Ze passen goed en ze geven een goede grip.
bianca v. H. (Erp)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Perfect
Melvin f. (Zaandam)
17/11/2015
Rating: 5 of 5!
Zijn zeer goeie handvaten handig te installeren alleen vin ik het wat jammer ik ben 1 keer gevallen met mijn step en aan het einde zijn ze al een klein beetje gescheurd dus scheurt wel gemakkelijk en terwijlje rijden draaien ze maar anders perfect product lekker zacht in je handen
Thomas messelis (Kortemark)
10/11/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Fijn dat je blij bent met je handvatten! je zou kunnen overwegen om bar ends aan te schaffen, of een volgende keer dat je nieuwe handvatten koopt, te kijken naar handvatten waar bar ends al worden meegeleverd. Bar ends zijn een soort van dopjes, die je aan de uiteinden van de bar kunt stoppen. Ze zorgen ervoor dat de bar beschermt wordt tegen stoten, je handvatten niet zo snel slijten en het houdt water en vuil uit de bar. Ze passen alleen niet op aluminium bars, alleen bars gemaakt van staal kunnen de bar ends op onze website gebruiken. Bar ends zijn ook los te koop, mocht je overwegen om ze aan te schaffen, kunnen we je voor deze keer gratis verzending aanbieden :) Stuur ons gerust een email voor meer informatie!

/Laura.
Beställde gröna och det kom svarta, inte riktigt nöjd med det.
Dimitri Koutalianos (Västra Frölunda)
06/11/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklagar ni in fått fel färg på handtagen. Om ni kontaktar oss på email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer och bild på handtagen ni mottagit. Så vill vi hitta en snabb lösning för dig. /Martina
Hyvät!
Seila Uustalu (Tampere)
05/11/2015
Rating: 4 of 5!
Går rigtig hurtigt i stykker.
Alexander Beutel (Aalborg SØ)
31/10/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er en skam at du har haft en dårlig oplevelse med produktet. Der er stor forskel på hvilken slags håndtag man vælger, specielt hvad angår hårdhed og holdbarhed. hårde håndtag vil som regel holde i længere tid end bløde vil. Så snart I oplever at et produkt ikke lever op til jeres forventninger er I meget velkomne til at kontakte os på email@skatepro.dk eller tlf: 86 76 36 96 med ordre nummer, så skal vi nok se på det. / Martin
Bra kvalitet på varen. Rask levering!
johnny vigdel (kleppe)
27/10/2015
Rating: 5 of 5!
Prima, snelle en juiste levering!!
Henny Vaneman (Uithoorn)
06/10/2015
Rating: 5 of 5!
Ze zitten al op de step gemonteerd, prima !
Gera F. (Breukelen)
06/10/2015
Rating: 5 of 5!
Mjuka o sköna, men som någon tidigare skrivit går lite för snabbt i sönder. Sonen lyckades skrapa sönder ett första dagen. Snabb leverans!
Ulrika Wennerberg (Bjuv)
30/09/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Handtag är tyvärr en slit del som vill gå sönder med tiden. Men har era handtag gått sönder efter kort tid får ni gärna skicka ett par bilder på det till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det för dig snabbast möjligt. /Martina
Hantagen levererades snabbt, och var lätta att montera med hjälp av lite tryckluft.
Leo Borg (Karlsborg)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
passer perfekt
Hans-Trygve Busk (Lakselv)
08/09/2015
Rating: 4 of 5!
Kanon snabb leverans bra grepp
Patric Engdahl (Hovmantorp)
01/09/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och snygga lätthanterliga handtag som enligt sonen dessutom är supersköna!
Susanne Åkesson (Furulund)
01/09/2015
Rating: 5 of 5!
Tuffa och sköna handtag enligt sonen! Lätta att montera.
Maria H. (Ystad)
17/08/2015
Rating: 5 of 5!
Väldigt mjuka och sköna, men tyvärr håller de inte många dagar. Slits väldigt fort och de jag köpte gick sönder efter en veckas åkning. Funderar på att reklamera dem.
Peter W. (Kungsbacka)
22/07/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Tyvärr är handtag en slitdel och det är omöjligt att säga hur länge handtag ska hålla, eftersom det beror på hur mycket du kör, faller och grinda osv, men en dag låter naturligtvis mycket kort! Vi vill gärna titta på dem - kan du skicka oss ett mail med ditt ordernummer och några bilder till email@skatepro.se, så vill vi se på det för dig och hitta en snabb lösning. /Martina
Menivät kivuttomasti paikoilleen :)
M. Lintula (Loimaa)
06/07/2015
Rating: 4 of 5!
Handtag som ger skapligt grepp
Charlotte M. (Linköping)
03/07/2015
Rating: 4 of 5!
Goede handvaten, makkelijk te monteren en goede levering!
Cleemput Gert (Erembodegem)
23/06/2015
Rating: 4 of 5!
Asiallinen kauppa. Kaikki toimii loistavasti. Suosittelen.
Mika Nevalainen (Joensuu)
20/06/2015
Rating: 5 of 5!
mjuka & greppvänliga
Ayoub B. (Jordbro)
18/06/2015
Rating: 5 of 5!
Lekkere handvatten zitten alleen niet helemaal vast bij een ao delta step.
Peter bos (Medemblik)
16/06/2015
Rating: 2 of 5!
Mycket bra grepp
Christer Ask (Hässelby)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
Ingen brok herfra.
Ramona Kristensen (grenå)
02/06/2015
Rating: 5 of 5!
goede handvatten. Makkelijk aan te brengen
M. Bernardt (Rotterdam)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekt!
Mette Knakkergaard (København S)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
"de beste " dit zijn de woorden van mijn zoon
testaert nancy (Boortmeerbeek)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Llegaron bien. Aún están de reserva.
Mªdel Mar Bou Coral (l\'Arboç)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
ajaa asiansa
Esko Jokinen (Jokela)
09/04/2015
Rating: 4 of 5!
Jättebra!
Mikael Broström (Gällivare)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Hej skatepro, Super bløde og lækre håndtag
Magnus W. Mathiassen (Thisted)
16/03/2015
Rating: 2 of 5!
Varen kom meget hurtigt og var af prima kvalitet:)
Lukas Brix Larsen (Næstved)
17/01/2015
Rating: 4 of 5!
Bra handtag med bra grepp!
Kent Eriksson (Sölvesborg)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
fine håndtag.
Lotte Kønig
01/01/2015
Rating: 4 of 5!
Bra kvalitet
Annsofie Samuelsson (Linghem)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Super zachte handvaten ,ook goede prijs
tom theeuwes
06/12/2014
Rating: 5 of 5!
Sköna, fina men blir jätte lätt skitiga
Martina L. (Hörby)
25/11/2014
Rating: 3 of 5!
sind gut und schön
karin schrödter (Besigheim)
07/11/2014
Rating: 5 of 5!
Passet perfekt
Cato s. (Valderøya)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Skönt grepp
Jens Roland Dunberg (Åsa)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
Varte ikke så lenge.
Eli Gundersen Hagen (Stavanger)
26/08/2014
Rating: 1 of 5!
super zachte kwaliteit en stevig snelle levering toppie
Dc van Es (MELISSANT)
25/02/2014
Rating: 5 of 5!
de handvatten voelen zacht en soepel aan wat een meerwaarde bied om de schokken op te vangen tijdens het stuntsteppen. anderzijds gaan ze vlug stuk, na verloop van gebruik beginnen ze te scheuren en dien je ze te vervangen.
vanessa magelinck (sint-kruis-winkel)
13/02/2014
Rating: 3 of 5!
Rigtig smarte
Lenette Hansen (Hedehusene)
09/01/2014
Rating: 4 of 5!
Super smarte og gode
Kirsten Jensen (Vojens)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
lekker opvallend kleurtje. voelt prettig aan aan je handen.
marlous olieman (oss)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
de gik i stykker efter en måned vil andbefal Odi Longneck ST Soft håndtag
Jette Kruse (Herning)
01/12/2013
Rating: 2 of 5!
Bra!
Sandra Svalin (Järfälla)
27/11/2013
Rating: 5 of 5!
lort de flækker i siderne
emil balslev
27/11/2013
Rating: 1 of 5!
Dom suger mina gick sönder första dagen!!! Rekommenderar inte dom här handtagen!!!
christopher nyiri
24/11/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det är omöjligt att säga hur länge grips ska hålla, eftersom det beror på hur mycket du kör, faller och grinda osv, men en dag låter naturligtvis mycket kort! Vi skulle gärna titta på dem - kan du skicka oss ett mail med ditt ordernummer och några bilder? Då kommer vi att hitta en lösning!
/Milena
Bra!Nöjd son betyder nöjda föräldrar!
Linda Max (Kinna)
23/11/2013
Rating: 5 of 5!
Bra
Ola Sellrup (Mörrum)
20/11/2013
Rating: 4 of 5!
de er rigtige gode men de går rigtig hurtigt i stykker. Og når det regner kan man nemt hive den af det er lidt ireterende det er derfor jeg giver 4 ud af 5 jul
thor larsen (Fakse)
06/11/2013
Rating: 4 of 5!
Okey !
Jessica Ergérus (Eskilstuna)
24/10/2013
Rating: 3 of 5!
de er de beste håntag i veden
kasper mathiesen
23/10/2013
Rating: 5 of 5!
Bra och skönt grepp
Peter lund (Göteborg)
09/10/2013
Rating: 4 of 5!
Bra, jättebra!
Stina Arnell (Huskvarna)
25/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra grepp.
Tomas Löfkvist (Motala)
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
Gode den første uken så blir di ødelagt!!!!
Odd Herikstad (Bryne)
16/09/2013
Rating: 3 of 5!
Vi är mycket nöjda med handtagen!
Jenniann Hertzberg (Karlstad)
13/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra och skönt grepp
Jacob Wahlström (Värmdö)
12/09/2013
Rating: 4 of 5!
fijne handvaten. lekker zacht
mike lemmen (Horst)
03/09/2013
Rating: 5 of 5!
De blir fort ødelagdte på tuppen kjøp odio longneck
erlend kolnes(farsund)
17/08/2013
Rating: 5 of 5!
ok!
Kirsi Vartiainen (Kiuruvesi)
25/07/2013
Rating: 5 of 5!
Jättesköna
Anders Karlsson (KALMAR)
23/07/2013
Rating: 4 of 5!
Hyvät on, sellaiset kuin pitikin.
Satu Maijala (Kuopio)
11/07/2013
Rating: 4 of 5!
Väldigt sköna handtag tycker dottern så det blev ett par till, som sonen ska ha;)!
Viveka johansson (Vännäsby)
27/06/2013
Rating: 5 of 5!
Gode den første uken så blir di ødelagt!!!!
Camilla Nilsen (Kokstad)
21/05/2013
Rating: 2 of 5!
Bra kvalitet. Gode å holde i.
Are Kvinnesland (Hafrsfjord)
14/05/2013
Rating: 4 of 5!
Mjuka o goa
Tony Göransson (Landvetter)
23/01/2013
Rating: 5 of 5!
Barnbarnet Rasmus blev mycket glad över dessa handtag som han fick till julen 2012. Det var percis vad han önskade sig! Vi får hoppas bara att de håller ett bra tag!!!!!
Margareta Nerman (Åkersberga)
03/01/2013
Rating: 5 of 5!
Min son älskar sina nya handtag :-)
Lotta Lövgren (Skellefteå)
08/11/2012
Rating: 5 of 5!
meget gode men går hurtigt i stykker
Annette Blankschøn (Ballerup)
27/10/2012
Rating: 5 of 5!
de er fint gode men de gaar hurtigt i stykker hvad er der glat med dem
ayman abdallah
20/10/2012
Rating: 3 of 5!
Juuri sellaiset kuin pitikin :)
Alex Sarkio (Helsinki)
09/10/2012
Rating: 5 of 5!
Jättebra handtag!
Linda Skytt (Värmdö)
08/10/2012
Rating: 5 of 5!
går i stykker efter tre dage køb dem ikke !!!!
Hej med dig (Farum)
03/10/2012
Rating: 1 of 5!
Jätte sköna och bra grepp :) , Sebastian 7 år
Lars Skog (Bro)
28/09/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg Har Disse Ikke Kjøp På Starten Er De Bra Men Etter Hvert Blir De Klisette Og Seige Kjøp Heller Odi Longneck!
Hanssen Nanssen
23/09/2012
Rating: 2 of 5!
Greppvänliga och snygga handtag.
Peter Kanto (furuvik)
22/09/2012
Rating: 4 of 5!
De er myke å gode å kjøre med :) Men flytter på seg lett :( Gode å kruse med!
ingvild reistad afdal (Vossestrand)
14/09/2012
Rating: 3 of 5!
lorte håndtag ikke vær at købe
martin hyllested (Allerød)
30/08/2012
Rating: 1 of 5!
Disse er virkelig dårlige, det er ekkelt å kjøre med dem, kjøp odi logneck, de er kunge
Zahra Alrousta (Oslo)
29/08/2012
Rating: 2 of 5!
lort går i stykker på 5-7 dage minven har haft dem!!!!
Jens Bull Espersen
03/08/2012
Rating: 1 of 5!
de suger balle...kjøpte vx2, stor feil az!!! de blir svarte fort og de blir ødelagt på tuppen med en gang!
Glenn Gunnar Berntsen (Ås)
29/07/2012
Rating: 1 of 5!
Dem sug slittes sinnsykt fort, anbefales ikke kjøp!
Vemund Andersen
10/07/2012
Rating: 1 of 5!