MENU
Back |

Odi O Grips

EUR 12,95
EUR 14,95 SAVE EUR 2,00
Zoom
Please select colour 
Purple
Red
White
Apex Bar-Ends
Apex Bar-Ends
1 set
EUR 17,95
Save for later
 pair

Description

New "O" Grips offer an improved feel right out of the box and improved traction from the multi-directional rib pattern.

Product Features:

  • New softer durometer compound offers improved comfort right out of the box
  • Multi-directional rib pattern provides excellent shock absorption
  • Thicker O-shaped ribs offer improved control
  • Includes Thug Plug end plugs

Specifications

Grip Length:
14.5cm
Material:
Rubber
Plugs:
Included
Flange:
Flanged
Hardness:
Soft

Reviews

Ei voi antaa viittä tähteä koska meinaavat irrota ja joutuu aina välillä vääntämään paikoilleen.
Sanna Kaunisto (Kangasala)
03/07/2017
Rating: 4 of 5!
Helemaal prima. Gebruikt op mijn trial bike en goede grip!
Johan polman (Heemskerk)
05/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bra men verkar slitas fort.
Lotta Copland (Jörlanda)
11/10/2016
Rating: 3 of 5!
Snygga
Marielle Erlandsson (Borlänge)
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
Bra grepp, snygga handtag
Mathias G. (Strängnäs)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
mycket bra
Mats Wallèn (Valbo)
08/06/2015
Rating: 4 of 5!
Handtagen var av bra kvalitet och funkar utmärkt
Inger Johannisson (Olofström)
08/04/2015
Rating: 5 of 5!
Bra bra!
Robert Kavhed (Hägersten)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Sonen är nöjd och säger att dom är Bra och trixa med, sköna och snygga
E. Wallström (Östervåla)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Virkelig fede grips jeg har lige købt dem for en måneds tid siden (har brugt dem en del) og de ligner stadig nye.....(hvis i skal købe dem så vil jeg anbefale de Lilla'e) :D
Andreas juul gottrup
12/10/2014
Rating: 5 of 5!
perfect
Marleen Van Goethem (Aalst)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Helt fine til formålet!
Felix Noah Stougaard Munk (Karrebæksminde)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Killarna är nöjda!
Kajsa kuusikoski (Torshälla)
03/08/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen är nöjd
Patric Jan Liljedahl (Kungshamn)
24/07/2014
Rating: 5 of 5!
deze zijn uitstekend.
tamara cardon (lokeren)
17/07/2014
Rating: 5 of 5!
bra grepp.
Mikael Alvarsson (Arboga)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Litt for harde spør du meg
Andreas G. M. (Slitu)
06/06/2014
Rating: 2 of 5!
Skitbra kvalitet! Sonen asnöjd, jag hade litet problem att få på dem men de lär ju heller inte trilla av och med tanke på sonens reaktion var det absolut värt det! Använde matolja för att få på dem!
Monica minja (Fornåsa)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Extremt sköna handtag. Valde Odi till min grabb då det var vad jag hade på min BMX när det begav sig. Värt att notera är att det kommer med ändpluggar till handtagen. På grabbens Slamm (mischief) styre så går dessa inte att montera då det är någon form av profil i vägen i styret. Det är dock en mindre grej men värt att kolla, handtagen rekommenderas varmt. Enkla att montera på Slamm styret, krävs bara lite saliv.
Christian Nord (Lund)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Gode
mona wichmann (Vormedal)
13/05/2014
Rating: 4 of 5!
Passade bra, lite svåra att få på, men lite diskmedel fixade allt. Inga problem att knacka in odi bar end på en District ST-2 V2 Bar.
Fredrik Eriksson (Sundbyberg)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Snygga och sköna tycker grabben, nöjd...
Linus Lundgren (Visby)
07/05/2014
Rating: 5 of 5!
Min son är super nöjd
Åsa Nord (Forshaga)
02/04/2014
Rating: 4 of 5!
Handtagen passade men inte "Odi bar ends", trodde att alla passade District, går ej i röret.
Rickard Hansson (Nybrostrand)
26/03/2014
Rating: 3 of 5!
mycket bra
Daniel Pettersson (Alingsås)
26/06/2013
Rating: 5 of 5!
Mycket svåra att sätta på men annars skit bra!
Ingela Nordin (mörarp)
25/06/2013
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Du har rätt, handtag är ofta mycket snävt och därför svåra att installera. Ett bra trick är att använda lite fönsterputs på handtagene strax innan du installerar dem - det gör dem mjukare.
/Milena
sköna/oliver
petrus annersten (Falun)
27/05/2013
Rating: 5 of 5!
Gode.
Torbjørn Jakobsen (oslo)
14/05/2013
Rating: 5 of 5!
besta jag någonsin haft. tyvärr svåra att få på.
Maxi Arrué (Nacka)
05/11/2012
Rating: 5 of 5!
pro grips
Stefan er sej (København S)
02/11/2012
Rating: 5 of 5!
Bra grepp, lite bökiga att få på. väldigt tight...
Rasmus Holmström (Perstorp)
26/09/2012
Rating: 4 of 5!
Ret gode men bliver hurtigt lange og bløde ret iretterende Odi longneck er bedre
andreas biskopstø joensen
25/07/2012
Rating: 3 of 5!
Ret gode men bliver hurtigt lange og bløde ret iretterende Odi longneck er bedre
andreas biskopstø joensen
25/07/2012
Rating: 3 of 5!
Ret gode men bliver hurtigt lange og bløde ret iretterende Odi longneck er bedre
andreas biskopstø joensen
25/07/2012
Rating: 3 of 5!
Bra grepp, lite bökiga att få på. väldigt tight...
Lars Holmström
01/05/2012
Rating: 4 of 5!
giver vabler
Philippe Merie (charlottenlund)
16/01/2012
Rating: 2 of 5!
de bedste håndtag i verden køb den !!!
john hansen (kokkedal)
15/12/2011
Rating: 5 of 5!
de er mega gode og hvis du skal have dem så køb dem i hvid
jakob højgaard
06/12/2011
Rating: 5 of 5!
dårlige grips ikke lide dem slem hund fy ha fy!!
simon Krasnik
02/12/2011
Rating: 1 of 5!
er de bedre end odi longneck
Tobias Skårup (Hobro)
21/11/2011
Rating: 5 of 5!
dom ser bra ut
Joel Elfving
11/10/2011
Rating: 5 of 5!
de er gode nok men longneck er bedre
nikolaj skjøtt (randers)
11/10/2011
Rating: 3 of 5!