MENU
Back |

Slamm Bar Scooter Grips

EUR 2,95
EUR 9,95 SAVE EUR 7,00
Zoom
Apex Bar-Ends
Apex Bar-Ends
1 set
EUR 17,95
Save for later
 pair

Description

BMX style soft rubber bar grips
one pair

Notice: The colour RED, looks very orange on the picture and in real. This is how Slamm has built them.

Specifications

Grip Length:
13cm
Material:
Rubber
Plugs:
Included
Flange:
Flanged
Hardness:
Hard

Reviews

Bra.
Per Åkerstedt (Jönköping)
12/07/2017
Rating: 3 of 5!
Blir hurgtigt slidt
Peter Madsen (lyngby)
18/03/2017
Rating: 1 of 5!
Sonen jättenöjd över kulör, skönt att de sitter bra också
Stefan balogh (Åkersberga)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
ok.
Anna Ryszka (Góra)
08/09/2016
Rating: 5 of 5!
Voldoen aan de verwachting !
Wilbret Roelofs (Hardenberg)
17/08/2016
Rating: 5 of 5!
Väri vastasi kuvaa hyvin
katri rannikko (Turku)
09/08/2016
Rating: 4 of 5!
:-)
johanna ahola (akaa)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bra och snabbt
Khalid El-hashimi (Malmö)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra, våra gamla hade gått sönder så bra att det går köpa nya, och kul med ny färg
Ulrika Ljungdahl (Jönköping)
27/12/2015
Rating: 5 of 5!
Tof kleur
Lorenzo Mestdagh (Kuurne)
17/11/2015
Rating: 4 of 5!
Osköna
Anne B. A. (Hovås)
16/06/2014
Rating: 1 of 5!
Ihan ok.
Eetu Bergman (Helsinki)
15/01/2013
Rating: 3 of 5!
Hanskoilla hyvät mutta ilman hanskoja liian kovat.
Thomas Åsenlöf
26/09/2012
Rating: 2 of 5!
super smarte til sort løbehjul
Lise Harbo (kolding)
17/07/2012
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Roger Thellgren (Linghem)
13/07/2012
Rating: 5 of 5!
de er sugene en kompis har dem og dem STIKKER og man får blemmer etter 5 MIN SKAL man kjøpe kjøp odi sensur grip. JEG SNAKKER FAG SPRÅK
espen andersen
17/06/2012
Rating: 5 of 5!
Blir mye bedre etter du har brukt dem litt, det er verdt pengene :-)
Oliver Reinas
15/06/2012
Rating: 4 of 5!
tortur håndtag der er de virkelig. de er ikke gode nok til ( 1 ud af 5 ) den er måske 0,00000-00000-000001 ud af 5 lort
Jens Bull Espersen
01/06/2012
Rating: 1 of 5!
De er dorlige
Gustav Rambusch Malmros
26/05/2012
Rating: 1 of 5!
Ptima en sterk
Guy Van Tilburg
15/05/2012
Rating: 4 of 5!
DE ER DE VERSTE HONTAKENE NOEN SINNE!!! DU FÅR BLEMMER ETTER 5 MIN DE ER STEIN HARE!!!!
fredrik føllvik (Kristiansand)
15/05/2012
Rating: 1 of 5!
Disse gripsene er vonde! Du får blemmer etter 10 min kjøring! Jeg lover kjøp heller ODI Longneck de er 1000 ganger bedre!!!
Benjamin Pedersen (Hvalstad)
11/05/2012
Rating: 1 of 5!
Beste noen sinne!
Thomas Dybing (Songe)
01/05/2012
Rating: 5 of 5!
Gick sönder fort. Man får blåsor av dom man måste ha handskar.
Albin Kajanus Nilsson
15/04/2012
Rating: 2 of 5!
Aldrig køb dem. Det er de dårligste i verden jeg har rørt ved. Fik 10 vabler på tre dage så dårlige
Johannes Hvitved
14/04/2012
Rating: 1 of 5!
dom är skit sköna men mina gick sönder väldigt snabbt på sidorna men skit it
markus hermansson
14/04/2012
Rating: 4 of 5!
De er dårlige, de er alt for hårde
Kasper Ellegaard (Hinnerup)
21/03/2012
Rating: 1 of 5!
virkelig dårlige. de er alt for hårde.
Nicolai Holm-Gregersen (Virum)
12/03/2012
Rating: 1 of 5!
Dem suger man får blåsor!
oskar lindeås
26/12/2011
Rating: 1 of 5!
gode håndtag
john hansen (kokkedal)
15/12/2011
Rating: 5 of 5!
dom är så jävla!!!! skön jag rekomenderar denna handtag
Emil eliasson
24/11/2011
Rating: 5 of 5!
DET ER VERDENS DÅRLIGSTE HÅNDTAG!
simon Krasnik
17/11/2011
Rating: 1 of 5!
verdens dårligste grips
jonas habberstad boe (Oslo)
16/11/2011
Rating: 1 of 5!
de er værste håndtag jeg har rørt
Anders Kjærulff (Hellerup)
09/11/2011
Rating: 1 of 5!
Slamm er lort køb det aldrig kun vis du er lidt større og stærkere hårndtagene giver vabler og sælve løbehjulet er tungt
august høgsted
02/11/2011
Rating: 1 of 5!
De er for hårde, desværre. Børnene kan ikke bruge dem, æv.
Hanne Bisgaard (hørsholm)
28/10/2011
Rating: 1 of 5!
de ser fede ud. jeg havde dem engang i orange. men de er lidt for hårde. B-)
henry jeppesen
18/10/2011
Rating: 3 of 5!
Disse håndtakene er noe av det mest forferdelige jeg har prøvd, du får gnagsår etter ca 10 min og de er harde som plastikk. Køp heller ODI Holker, digger dem.
John Fidjeland
17/10/2011
Rating: 1 of 5!
de megt grim slamm rimer lidt på slimm agtig.
Loca Lucky
29/09/2011
Rating: 5 of 5!
de er mega dålige man for her mange vabler af dem lav ver med at køb dem!:(
Magnus Haahr (Walchwil)
11/09/2011
Rating: 1 of 5!
Fina färger!!
Ieva Beinarovica (Djurhamn)
29/07/2011
Rating: 5 of 5!
de er fine
AJ Damberg
19/07/2011
Rating: 3 of 5!
lott!!!
Oliver Kjeldsmark (Ballerup)
13/07/2011
Rating: 1 of 5!
je to zlé hovno, tlačil sa jeden prdel Gunnar / Melker
melker kebabson
03/07/2011
Rating: 4 of 5!
De er ikke så slidstærke og der går hurtigt hul i enderne
Lise Damberg
31/05/2011
Rating: 2 of 5!
bæsj!
Håvard Bakken (Oslo)
22/05/2011
Rating: 1 of 5!
Lort!!!! de er dårlige og man for vabler af dem.:(
lasse nikolajsen
21/05/2011
Rating: 1 of 5!
SLAMM= LORT min ven købte dem for en måned siden der er næsten huld i og så er de også her ubehagelige
Frederik Bestle (Vedbæk)
20/05/2011
Rating: 1 of 5!
suger!!! varing köp inte dom
max roupe
14/05/2011
Rating: 1 of 5!
Gode !
Jonas Fanøe-Christensen (svenstrup J)
06/05/2011
Rating: 5 of 5!
mega dårlige,hader dem, kan slet ikke anbefales
markus ibsen
03/04/2011
Rating: 1 of 5!
min ven har lige købt disse. men når de blir fugtige ryger de af. når man så tørrer dem er de næsten umulige at få på igen.. hold dem fra fugt.
jacob Ølund (Jelling)
30/03/2011
Rating: 2 of 5!
slamm=DOPE!!!
Simon Hansen (Svenstrup)
21/03/2011
Rating: 5 of 5!
Ikke kjøp! Værste gripsa jeg har prøvd...
Bendik Pedersen
01/03/2011
Rating: 1 of 5!
totalt fede håndtag ser mega nice ud på district bar men måske lidt hårde
asger knøss (uggelhuse)
23/02/2011
Rating: 4 of 5!
Er monteret og er super seje.
Susanne Bach (Hellerup)
16/01/2011
Rating: 5 of 5!