MENU
Back |

District Triple Light Clamp Standard

EUR 19,95
EUR 29,95 SAVE EUR 10,00
District scooters
Zoom
Save for later
 pcs

Description

This is the first triple clamp from District.

It has steel inserts at the holes for the bolts, so the steel bolts won't be able to strip the thread of the clamp. This way they will last a lot longer.

Available in 7 colors. Every color has got its own unique cut out, showing the color of your bar through it and saving a lot of weight!

Specifications

Clamp inner diameter:
32mm (Regular)
Clamp size:
Triple
Weight:
90g
Lightweight:
Yes
 

Reviews

design exemplaire
SCHIMEK Charles (VILLEBAROU)
11/01/2017
Rating: 4 of 5!
Fick en som inte passade! Dock kunde jag sätta den på min andra spark som behövde ny clamp
Timothy L. (Handen)
02/09/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var tråkigt att höra att clampen inte passade, för att den ska passa ska man ha en bar som har en ytterdiameter på 32mm. /Martina
Ik had de rode hiervan en was na 3 maanden al gesnapt dus vind t niet echt een goede
Floris Groenouwe (Gorssel)
27/06/2015
Rating: 2 of 5!
Kvaliteten er helt i top
Maj-Britt uggerholt (Hjørring)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!
Formidable... En super clamp.
Kristian R. (Ålsgårde)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Jag beställde 32mm men fick 34,9mm :(
Rasmus Axelsson
18/04/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Jag beklagar ni modtagit en clamp med fel innerdiameter, då District Triple Light Clamp Standard ska ha en innerdiameter på 32mm. Har ni möjlighet att ta en bild av clampen, gärna med ett måttband rakt över och skicka till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det för dig och få skickat en ny clamp till dig. /Martina
Monster fed guld clamp - vores søn er godt tilfreds
L. Hyltoft (Virum)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Skitbra clamp
Kenneth Ohlsson (Karlstad)
21/11/2014
Rating: 5 of 5!
perfekt handel. Vare var som lovet
Søren Ramlov (Vrå)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Nyper ordentligt!
Jonas Edlund (Vaxholm)
27/08/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd!
Joakim Gunnarsson (Bara)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Snygg och bra!
Sonny Klang (Skövde)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Den var mycke bra och snygg
Majkel Gluszczak (Skogås)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Snygg !!
Angela Gregor (Sollentuna)
07/05/2014
Rating: 4 of 5!
Blæred
Patrick Bolaños Sandberg (Haslev)
23/02/2014
Rating: 5 of 5!
DEZE CLAMP PAST ALLEEN OP DISTRICT BARS DUS LET OP
Iggy de Cloe (Zaandam)
20/02/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Deze clamp past op alle standaard bars (bars met een buiten diameter van 32), niet alleen op District bars :)

/Laura
Hade en spricka men annars frän
lars andersson (Skogstorp)
26/01/2014
Rating: 3 of 5!
spitzen ware.
Kristina Brill (Coburg)
24/01/2014
Rating: 5 of 5!
veldig god clamp anbefales ! veldig lett
Tina Maria Gottlieb (Arendal)
04/12/2013
Rating: 4 of 5!
god
Viktor Kristensen (Ringe)
12/11/2013
Rating: 5 of 5!
Barnet är nöjd :-)
Tia Söderlund (Espoo)
05/11/2013
Rating: 5 of 5!
Ik heb de clamp teruggestuurd, omdat deze de verkeerde maat is. Als het goed is krijgen we heel spoedig de goede maat.
marjan van den tillaar (AARLE RIXTEL)
16/09/2013
Rating: 3 of 5!
Jeg synes at den er vildt sej og god den passer lige præcis til mit løbehjul super tilfreds
david hammershøy (Fredensborg)
08/09/2013
Rating: 5 of 5!
Den verkar as grym men jag beställde standard skulle vart oversized
Oliwer Matei
03/07/2013
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Det är naturligtvis ett misstag, som vi vilja korrigera. Vill du skicka ett email till oss med ditt ordernummer och en bild av bar (företrädesvis med cm-mått)? Så skickar vi rätt bar så fort som möjligt!
/Milena
Barnbarnet blev nöjd
Eva Thulin (Vänersborg)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
sykt god anbefales ! :)
amandus gootlieb
04/05/2013
Rating: 5 of 5!
Jättefin. Tyvärr beställde vi fel storlek
Pia Wennerholm (björklinge)
02/04/2013
Rating: 5 of 5!
coolt! finns i olika färger och mönster.
Tommy Lindberg (Trångsund)
17/02/2013
Rating: 5 of 5!