MENU
Back |

Madd Affix Clamp

EUR 6,95
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Crossbar clamp for the Madd VX2 series.

Built in cutouts for better grip on crossbar.

Notice: this is not a regular clamp.

Reviews

Good service, part fits well this time, quick delivery
MH van Kleef (Nijmegen)
10/02/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket bra
jan pettersson (Helsingborg)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Bättre än orginal Clamp
Ola Olsson (Vallda)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Passade dåligt, styret glappade. Gick sedan sönder när man drog åt! Värdelöst!
Salua K. (Rävlanda)
11/11/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Madd Affix clamp är inte en normal clamp utan det är Crossbar clamp till Madd VX2 serien. Skulle den gått sönder när ni spänner åt den får ni gärna skicka hos en bild på det till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer så vill vi se på det för dig./ Martina
Funkar utmärkt! Riktigt snabb leverens också!!
Peter Sjödin (Kumla)
31/07/2014
Rating: 5 of 5!
Länge sedan jag fick denna reservdel, har inte recenserat förrän nu. Funkade ok ett tag, men, det är ju lite konstruktionsfel från början på sparkcykeln. Jag har nu svetsat fast styret, funkar hur bra som helst :)
Erik B. (Bergsjö)
27/05/2014
Rating: 3 of 5!
Glappar fortfarande. Tycker att det inte verkar så nött, vet inte om det beror att clampens yttre mått eller något annat.
Mats Kristiansson (Motala)
23/01/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att det fortfarande glappar! Oftast hjälper det med att köpa en ny, för att få glappet i styret att försvinna. Men om du fortfarande upplever problem med det, så är du mycket välkommen att kontakta oss via mail, så kan vi hjälpa dig vidare där. :)
/Sara
Fin
Jeanett Støvring Schøler (Aabybro)
13/01/2014
Rating: 3 of 5!
Vi har haft problem med glapp i styret som en del andra men den ser ut att vara för liten för styrets diameter.
Carolina Persson (Helsingborg)
08/01/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att ni har haft problem med glapp i styret.
Den ska gärna pass och vi har inte hört något om att den inte passar från tidigare kunder som har köpt den.
/Sara
Denna är mycket bättre än den som följde med kicken!
kenneth lindberg (Skellefteå)
31/10/2013
Rating: 5 of 5!
Kontaktade er för sparkcykeln min son köpt var glapp i styret, fick snabbt svar via mail o på ett par dagar hade vi reservdelen i brevlådan. Otroligt snabb o suverän service!!!!
CATHRINE MELBEUS (Katrineholm)
25/10/2013
Rating: 5 of 5!
mooi dat je onderdelen kunt bestellen
Pim Alting (Emmeloord)
08/10/2013
Rating: 5 of 5!
Garanti sag som SkatePro løste i en fart. God service, gid stil
Willem Vestbjerg Verbeek (sorø)
10/07/2013
Rating: 5 of 5!
Glappet försvann direkt, denna passade perfekt. Snabb leverans och toppenbra hjälp.
Ann-Mari Lantz (Mariestad)
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bytte till den här på sonens MGP vx2 pro. Den är något "djupare" än originalet och bottnar perfekt i "baren" (styret). Glappet är helt borta, helt klart ett bra köp, värt varenda öre!
Anders Näsman (Vaxholm)
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bytte till denna på sonens MGP 2. Funkar jättebra än så länge. Styret glappar inte mer och sitter hårt. Om detta inte är samma som orginal, så borde denna skickas som orginal direkt..😃👍
Petri. Kilpeläinen (Vara)
05/07/2013
Rating: 5 of 5!
Lite för bra och lite för sent! Då den tidigare clampen (den som följde med sparken) var lite för liten och "glappade" ifrån dag 1 så slet den ut fästet på styrstolpen. Den nya clampen nöp hårt i fästet men "orkade" samtidigt inte få ett bra tag i styret, därav fortsatt glapp. Produkten i sig själv är strålande, dock kom den lite för sent för att rädda grabbens sommar.
Ylva Kjellberg (Stockholm)
13/06/2013
Rating: 4 of 5!
Originaldelarna glappade på barnens 2 två sparkcyklar vilket ledde till att den ena gick sönder. Fick båda utbytta gratis utan tjat. De passade perfekt. Utmärkt service av ScatePro.
Elisabeth Strandh
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
quick, good quality.
Claudio Wolff (Ratingen)
05/04/2013
Rating: 5 of 5!
Funkar bra än så länge. Fick bra hjälp överlag, är nöjd.
Maria Jeppsson (Klagshamn)
03/01/2013
Rating: 4 of 5!