MENU
×
Back |

Tilt Classic SCS Clamp

EUR 84,95
Tilt scooters
Zoom
Please select colour 
Gold
Blue
Silver
Red
Purple
Tilt Sticker Pack
Tilt Sticker Pack
EUR 5,951 pcs
EUR 2,95
 pcs
  Save for later

Description

Clamp with SCS system, incl. shim for fit with oversized and standard bars.

  • Height: 1-7/8" (ca. 75 mm)
  • 6061-T6 Aluminium
  • lightweight Hollow bolts

Specifications

Clamp inner diameter:
32mm (Regular), 35mm (Oversized)
Weight:
9oz
Lightweight:
No
Starnut:
Not included
Bolt:
Included
Bolt length:
30mm

Reviews

Clamp exactly what we wanted & arrived quickly.
Sharon barr (Howden)
03/10/2017
Rating: 5 of 5!
Tukeva ja luottoo antava
Jukka H. (Hyvinkää)
08/08/2017
Rating: 4 of 5!
Beste jeg har hatt noen sinne
Fredrik laugstøl (Risør)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä valmis paketti.
Fredrik laugstøl (Risør)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Erittäin hyvä scs pitää laudan kasassa ja ei ole löystynyt vielä kertaakaan
Roope Saloniemi (Oulu)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Najlepszy SCS na świecie, trzyma bardzo dobrze i sztywno. Śrubki są grubsze niż w standardowych zaciskach przez co nie da się obrobić w nich gwintu lub otworu na klucz.
Michał Szalacha (Rzeszów)
10/12/2016
Rating: 5 of 5!
Wszystko się zgadzało!
Marek Jaskólski (Lubecko)
09/06/2016
Rating: 5 of 5!
hvis man køre med scs så kan denne clamp klart anbefaledes
Mads holmstrup (Charlottenlund)
03/04/2016
Rating: 5 of 5!
Hvis man skal køre med SCS clamp kan Tilt's SCS clamp's klart anbefales da de vejer lidt, er robuste og strammer godt.
Patrick L.R. Jönsson
03/01/2016
Rating: 4 of 5!
I have this scs and it goes very well. You can put it to standard and oversize bars. I think it is one of the best scs. Many people have this scs because it goes and you can buy it in many colors. I recommend it. ///// Tengo este scs y va perfecto no tengo ningún problema con él. Se puede poner en manillares normales y oversize. Mucha gente lo tiene por lo bien que va y encima lo hay en muchos colores para que combine bien con tu scooter. Lo recomiendo mucho.
daniel martin (madrid)
17/04/2015
Rating: 5 of 5!
det er et skikkelig bra compression system
Mingus Lund (Asker)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Top
Sabrina Dürdoth (Peine)
03/01/2015
Rating: 4 of 5!
den er rigtig flot i lilla
kim pedersen (Jægerspris)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
så himla bra :)
Ann-louise Nordström (Hallstavik)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
beste clampen ever!! Anbefales, !
Ask Emanuel Gran (MOSBY)
15/11/2014
Rating: 5 of 5!
Mega fed clamp, men pas på ikke at over stramme dem for så begynder gevindet at knirke
lasse bjarnholt
05/11/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra
rune darell (Ås)
04/11/2014
Rating: 5 of 5!
denne clampen er helt fantastisk god og kjøre med! anbefaler denne på det sterkeste til andre!
joakim bjørndal (Risør)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Beste scs jeg har prøvd
Thomas Herman Hoem (kristiansund)
06/10/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerar kanon, känns gediget, stabilt och ser mycket bra ut. Kör den ihop med en Lucky LS Gaffel och ett District DK1 deck. Fick kapa gaffeln lite grann för att det skulle passa ihop med Tilt clampen, men när väl det var gjort sitter det jättebra. Har inte behövt justera sen jag monterade den.
Johanna Björegren (Skövde)
30/09/2014
Rating: 4 of 5!
Beste clampen!
Filip Kaland
31/07/2014
Rating: 5 of 5!
pisse god jeg har ikke spent min bar i 3 uger
nikolai juel-klitsgaard
30/07/2014
Rating: 5 of 5!
Stærk Clamp og man skal bruge en 6,er i stedet for en 5,er elsker den bedste clamp jeg har kørt med
Rene Andersen (Hundested)
04/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bästa!
Anne B. A. (Hovås)
16/06/2014
Rating: 5 of 5!
Tror den är bra, men ni sa att min skulle komma senast igår och den skickades idag :( annars tror jag jag kommer bli nöjd! :D
Viktor Fridén
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Beste clampen ever!!!!!;)
Ole Konrad Ruus
06/06/2014
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra!
Greger Löfbom (Ersmark)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
mega godt og mega fed godt køb
dan michaelsen (Løsning)
21/05/2014
Rating: 4 of 5!
den bedste ever!!!
Diego Wamsler (Lejre)
12/05/2014
Rating: 5 of 5!
Mega god Clamp:D
oliver jakobsen
09/05/2014
Rating: 5 of 5!
awsome
Aksel Berg Mobakken (Oslo)
05/05/2014
Rating: 5 of 5!
mega nice
Andreas S. (Svendborg)
27/04/2014
Rating: 5 of 5!
bra men den sitter nesten helt fast i baren men ikke i forgaffelen så hvis jeg skal rette opp baret så blir scsen skeiv.
Dennis Andre
16/04/2014
Rating: 4 of 5!
Rigtig godt clamp en af mine venner har den og vi har prøvet at klemme en mønt over med det
emil krogstrup
30/03/2014
Rating: 5 of 5!
Kanon!!
Carina af Bjur (Järfälla)
19/03/2014
Rating: 5 of 5!
Jag köpte den blåa tilt scs och den är snygg och bra
Georges nehme
14/02/2014
Rating: 5 of 5!
Äger!
Nadja Nordsäter (Lilla Edet)
02/02/2014
Rating: 5 of 5!
Et superhit, der lige opgraderede løbehjulet.
Anne Kjær (Albertslund)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
ik køb den, den spenner ikke ordentlig og gevendet i clampen går hurtig i stykker
mikkel jensen
30/12/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var da ærgerligt at høre! Det er selvfølgelig vigtig at spænde korrekt og huske at efterspænde, men hvis du synes der er fejler ved varen, må du meget gerne sende os en mail med billeder af fejlen.
/Sara
den är bäst bättre än PROTO
asser simeon sarkkinen
16/11/2013
Rating: 5 of 5!
Funkar som en drömmmmm!!
august erdenstam (Motala)
18/09/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig God Og Nice God Clamp'- Men Slam-Clamp Er BedrexD
Claus Nielsen (Dragør)
27/08/2013
Rating: 5 of 5!
Beste clampen ever
Hans Petter Jenssen (Haslum)
24/08/2013
Rating: 5 of 5!
Bästa scs clampen
christina sandberg (mariestad)
20/08/2013
Rating: 5 of 5!
Virkelig virkelig god clamp køb den køb den 😁😁
william andersson
19/07/2013
Rating: 5 of 5!
Kjempebra og billig SCS Clamp
Brynjar Skartland (Stavanger)
29/06/2013
Rating: 5 of 5!
Kjøp!
Geir Morten Sæther (Sandefjord)
25/05/2013
Rating: 5 of 5!
Denne scs bliver rost overalt i verden og den passer især godt sammen med andre tilt dele. Jeg har kørt denne scs med min Addict sword fork, hvilket ikke har virket specielt godt, grundet at jeg har skåret nogle forskellige stedet på min fork for at den passer på. -Mathias Holst
Mathias holst (Abyhøj)
11/03/2013
Rating: 5 of 5!
Bedste clamp ever! den er så enkel og holdbar! passer til alle slags bar... Fråderen Dope
kasper skau johansen (Vejle)
29/11/2012
Rating: 5 of 5!
tilt scs is nice chill en goedkoper en lichter dan proto dus ook beter
axel smet (beveren)
26/11/2012
Rating: 5 of 5!
kan man få den i grøn ellers virkelig god clamp har prøvet den på en af mine venners løbehjul :)
Jacob Elgaard
04/11/2012
Rating: 5 of 5!
beste clamp ever
nina medelbye hansen (Odense C)
31/10/2012
Rating: 5 of 5!
har Kjøpt den. De er helt rå. Tilt har drit fet design og er drit sterk
Tobias Abrahamsen (Kristiansand)
14/09/2012
Rating: 5 of 5!
Den funkar perfekt :-)
Marie-louise Sjöstrand (Falun)
17/07/2012
Rating: 5 of 5!
har købt den i USA er bedste clamp 4 ever sammen med blunt clamps
anders and
05/07/2012
Rating: 5 of 5!
Håper den funker suppert er denne god
Mads Holbaek-hanssen
06/05/2012
Rating: 5 of 5!
Beste, holder baren på plass uansett hva som skjer. Veldig god!!
Simon Lie
03/05/2012
Rating: 5 of 5!
ok god
rune ravn clausen
19/04/2012
Rating: 3 of 5!