MENU
Back |

Custom Scooter Assembling

EUR 9,95
Zoom
Save for later
 pcs

Description

If you buy this service, SkatePro is assembling and testing your custom scooter.
This requires that you have all the parts needed to build a custom scooter (either you provide them to SkatePro or order them together with this service).

A custom scooter will typically be built from these parts:
- Scooter deck
- Brake (is sometimes included with the deck)
- Rear axle hardware (often included with the deck)
- Fork with axle (please note which size of wheels that fit)
- Bar (if you choose an oversized bar, then also select an oversized clamp)
- Clamp (1 or more. If you choose an oversized bar, then also select an oversized clamp)
- Grips (maybe also Bar-Ends if they are not included)
- headset
- Grip tape
- 4 bearings and 2 pieces of 8mm spacers.
- 2 wheels (please check if size fits the fork)
- Compression kit (either Internal or Hidden)


Please note: Assembling of custom scooters require special tools and patience. We recommend that custom scooter assembling is only done by qualified personal.

Please note as well that assembling of a custom scooter is a service, and due to this there is no right of return if you buy this.

The scooter & any parts it may contain are also not refundable when they have been assembled to the setup you may wish. If taken apart the parts are no longer new and can therefore not be returned.

Reviews

Alles perfekt, nur schade dass das Griptape nicht gerade perfekt angebracht wurde.
Manuel Meier (Rumlikon)
03/04/2017
Rating: 4 of 5!
goede service me step kwam zonder speling en was helemaal recht
Robin Goes (Hooglanderveen)
05/11/2014
Rating: 5 of 5!
Den var väldigt dålig ihop satt. Kicken börja skramla redan på andra dagen
Nils Lye
28/09/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Det var tråkigt att höra så ska det självklart inte vara.

Det är väldigt viktigt att man efterspänner sin sparkcykel även om den är ny.

Har problemet inte löst sig får du gärna kontakta hos på email@skatepro.se så ska vi hitta en lösning för dig.

Vänliga hälsningar
Martina
jeg bestilte den også ble scooten forsinket og når jeg fikk scooten var kulelagere helt sugent gikk nesten ikke rundt og etter en dag falt av compression skrua og jeg har ikke unbrako nøkkel som er 22 cm lang :(
Lars August (Oslo)
13/06/2013
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Aw, det er bare ikke bra nok! Lagrene kan være et spørsmål om bare å kjøre til, men selvfølgelig skal compression holde når vi samler det. Kan du sende oss en email med ditt ordrenummer og et bilde av det, så vi ser rett på den. Hvis du ikke ønsker å sende den tilbake (det tar lengre tid), kan du måske få en sykkelmekaniker til å skru den fast for deg?
/Milena
strammer baren for hårdt
Richard lip (grenaa)
11/02/2013
Rating: 4 of 5!
De havde sat baren forkert, men så vendte vi den om
Birgit Jensen (Helsingør)
02/12/2012
Rating: 4 of 5!
ok service
Filip Basco Jacobsen (Bagsværd)
15/09/2012
Rating: 4 of 5!
det er skikkelig dårlig at skatepro aldri kan sende det!!! det står bare at det kan sendes en annen dag så kan det aldri sendes.jeg har sett på det og det har gått opp 17 dager og det kan fortsatt ikke sendes!!!dårlig:(
Nicolai Luzio (Drammen)
06/07/2012
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Nicolai, det har du misforstået, og vi er ked af hvis vi ikke udtrykker os rigtig. Samling af sparksykel er jo en service, hvor en af vores medarbejder skal sætte de enkelte dele sammen. Derfor ligger leveringsdatoen altid automatisk 3 dage efter dagens dato, da vi skal have et par dage til at få det sat sammen. Så bestiller du det nu, kan du regne med at vi sender det cirka 3 dage (se datoen på siden) senere. Derfor rykker det sig også, hvis du går ind og tjekker hver dag.
mit løbehjul blev samlet af skatepro, det er bare ikke iorden at der er SÅ meget slør i det. det er som om det hele snart går fra hinanden. og mit compression sad ikke godtnok i, så nu er starnutten ude af gevind og jeg kan ikke få den ud, så kan ikke engang banke starnutten længere op og sætte en ny i. det er bare for dårligt, 1 - 5 stjerner herfra ihvertfald.
Lucas Flaga Sørensen (helsingør)
23/06/2012
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi har nogle meget erfarne løbehjulseksperter hos os, som sætter løbehjulene sammen, så vi er selvfølgelig ked af at høre, at der er slør i det. Kan du sende os et billede af problemet, undersiden af decket samt dit ordrernummer på email@skatepro.dk, så at vi kan få set på problemet og finde en løsning?
men service kan vara bra så jag ger det 5 * hjul
Rasmus Jysky
10/06/2012
Rating: 5 of 5!
Det er super at kunne få samlet sit custom løbehjul, men mit headset var samlet forkert!!! Ellers virkede alt
christoffer munchaus (fredensborg)
04/06/2012
Rating: 3 of 5!
det er dejligt man kan få samlet sit løbehjul, men en af mine venner havde bestilt et custom løbehjul hos jer, og forgaflen var vendt forkert!!! det synes jeg er lidt for ringe
frederik sørensen (skagen)
01/05/2012
Rating: 4 of 5!
om man köper detta är det en hell sparkcykel eller bara visa delar
markus hermansson
15/04/2012
Rating: 5 of 5!
mega godt skal snart købe mit nye løbehjul og så skal skatepro samle det =)
john hansen (kokkedal)
15/01/2012
Rating: 5 of 5!