MENU
Back |

Lucky LS Scooter Fork

EUR 37,95
EUR 64,95 SAVE EUR 27,00
Lucky Scooters
Zoom
Please select colour 
Grey
Blue
White
Purple
Save for later
 pcs

Description

Threadless Aluminium stunt scooter fork made from a solid block of 6061 aluminium, no welding, bonding! This fork is designed for the demanding rider with an extra thick top tube and strong legs.


Notice: The fork is open. If you wish to use it with HIC/SCS, you will need a 28mm starnut. Not included.

Specifications

Compatible with:
ICS compression systems, ICS Lucky compression systems, Standard HIC compression systems, SCS compression systems
Wheel diameter:
100mm, 110mm
Wheel hub width:
24mm
Fork length:
170mm
Weight:
320g
Fork design:
One-piece
Lightweight:
Yes
Wheel profile:
Flat, Narrow
Fork type:
Threadless
C-ring:
Not included
Material:
Aluminium 6061
Crown race:
No
Material strength grade:
T6
Axle:
Included
Axle diameter:
8mm
Frame Spacer type:
Built-in
Compression system included:
No
Starnut:
Not included
Bolt:
Not included

Reviews

Used these with a strata deck and so far the forks have been very good, great value for lucky forks as well.
Stuart B. (Edinburgh)
29/07/2015
Rating: 5 of 5!
Halpa hinta hyvästä forkista.
Johan L. (Vantaa)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
forken passer ikke med Cam ward deck med en fil og nogle spacere så kan det køre.
Morten A. (viborg)
16/05/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig stærk og holdbar forgaffel, og den er perfekt hvis man vil bruge 2 pegs for an
Patrick L.R. Jönsson
23/03/2016
Rating: 4 of 5!
Bon produit
Kluczynski myriam (Le Muy)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super..meget tilfreds med alt
Nora Hansen (Kalundborg)
11/09/2015
Rating: 5 of 5!
God fork men den snappede efter 5 dage da jeg lavede tailwhip ned fra en kant sten men ellers rigtigt god
kristian møller
29/06/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Godt at høre du kan lide produktet, det lyder ikke godt at forken snappede så hurtigt. Du må meget gerne tage nogle billeder af forken og sende det sammen med dit ordre nr. til os på kundeservice: email@skatepro.dk. Så kigger vi på det. /Mads
verdens bedste forgaffel, ihvertfald af, hvad jeg har prøvet. køb den. fantastisk service og levering :D
nikolai torben
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fungerar bra, dock var jag tvungen att kapa den en del när jag skulle montera den i mitt District DK1 deck tillsammans med Tilt SCS clampen. Men när väl det var gjort fungerar den alldeles utmärkt.
Johanna Björegren (Skövde)
30/09/2014
Rating: 4 of 5!
Virkelig god!
patrick olsen
17/08/2014
Rating: 4 of 5!
Den er mega fed:)
nikolaj schandorff larsen
17/08/2014
Rating: 5 of 5!
knakk etter 3 måneder
roar olsen (verdal)
15/08/2014
Rating: 1 of 5!
Den er god, men når jeg strammer den alt hvad jeg kan, er der slør i forhjulet. Hjulbolten går i stykker når jeg strammer den. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke ventede på Lucky SMX forgaflen
Helle Bjerg (Lemvig)
18/03/2014
Rating: 2 of 5!
Husk at købe Compression til hvis i ikke har et til overs i forvejen ellers kan i ikke forgaflen på men elers er den god.
Peter hollænder (Roskilde)
15/03/2014
Rating: 3 of 5!
kanonbra
maria hagman (Billdal)
11/11/2013
Rating: 5 of 5!
bäst as bra fork ;***
albin andersson (FALUN)
23/10/2013
Rating: 5 of 5!
Den är riktigt hållbar och riktigt snygg!
Pernilla Johansson (Linköping)
15/10/2013
Rating: 5 of 5!
Sykt deilig å kjøre med!!:-)
Dag Bergstrøm (Oslo)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
Diiiiig:)
Mikkel spurkland (Ski)
02/10/2013
Rating: 5 of 5!
Bra, stabil, snygg färg.
Roger Björkbom (luleå)
17/09/2013
Rating: 4 of 5!
Kan dere lage en I lilla Pliss.....!! Ellers så er den veldig sterk og dritbra!!!!!
nii ayibontey budu quaye
11/09/2013
Rating: 5 of 5!
mega god, køb den!!!!
patrick bek sørensen (Holstebro)
10/09/2013
Rating: 5 of 5!
god
Joey Schilling
03/07/2013
Rating: 5 of 5!
Beste gaffelen jeg har hatt! Brukt den en god stund nå og den er helt perfekt ;)
Brynjar Skartland (Stavanger)
29/06/2013
Rating: 5 of 5!
en af mine venner har du den snappede på 4 dage ikk køb den
simon nielsen (ballerup)
31/05/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder meget hurtigt! Og det er ikke fordi I har øvet en masse tricks på den og er måske kommet til at lande lidt skævt? Vi har nemlig ellers ikke hørt om det så hurtigt.
/Milena
Mega Nice, bestilt :D
Niklas Sølvsten (Ans By)
06/05/2013
Rating: 5 of 5!
Bästa Forcen jag haft!
Jan olof moberg (Bålsta)
11/04/2013
Rating: 5 of 5!
forgaflen er noget lort for jeg køb den der var der risser i
oliver adamsen (Ulfborg)
11/04/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Oliver,

det er selvfølgelig smadreærgerligt at modtage noget som er i stykker! Det er slet ikke meningen, og du må meget gerne tage fat i os per email, hvor du samtidigt tager et billede af problemet, så at vi kan finde en løsning til dig!

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
mega mega god køb den nu!!!!!
peter johansen (Otterup)
16/03/2013
Rating: 5 of 5!
Denne forgaffelen er veldig sterk og god, den har en åpen topp og passer til ics. Hvis du banker inn starnut som du kan kjøpe seperat kan forken passe til hic og scs også.
Simon Augland (Kristiansand S)
20/11/2012
Rating: 5 of 5!
mega fed;)
Marcus Yderholm (Åbyhøj)
11/11/2012
Rating: 5 of 5!
hej mycket bra gaffel i blå men när jag fick den så var där en repa på den men det får man räkna med när man bästäler många grejer mycket bra
Bengt Lundberg
29/09/2012
Rating: 5 of 5!
Den medföljande skruven gick sönder direkt, annars var det bra
Niclas Mårtensson (Kvidinge)
28/09/2012
Rating: 3 of 5!
helt ok ///// dennis :///
Ann-Christin Wikman (Lulea)
08/09/2012
Rating: 4 of 5!
pise vild samt verdens beste forg
magnus slot
04/09/2012
Rating: 5 of 5!
snapper ikke mega cool
emil kruger
04/09/2012
Rating: 5 of 5!
fucking nice
elias borch fosgrau
04/09/2012
Rating: 5 of 5!
best 4ever god stabil
martin seestern
04/09/2012
Rating: 5 of 5!
coll/sej. den er god world best 4ever <3<3<3<3<3
martin hyllested (Allerød)
30/08/2012
Rating: 5 of 5!
Riktigt nöjd med den, Men har skevt bulten på något konstigt sätt, Finns inte bultar i affären att köpa ....
Barbro Knutsson (Fjälkinge)
14/08/2012
Rating: 4 of 5!
mega god fork til prisen og mega fed
yakob alaoui
22/06/2012
Rating: 5 of 5!
mega cool fork den er mega god køb den
Bettina Schmidt (køge)
05/06/2012
Rating: 5 of 5!
best kjøp den!!!!
pål bunæs (drammen)
16/05/2012
Rating: 5 of 5!
ja det går med scs
victor gradstedt (västra frölunda)
10/05/2012
Rating: 5 of 5!
Någon som vet om den går med scs
Joel Österback (Lidingö)
22/03/2012
Rating: 5 of 5!
Grabben är jättenöjd!! Vi monterade med Lucky HIC, och den starnut som följer med passar inte bra i gaffelröret. Det ska vara en starnut med mindre diameter, men finns det någon sådan att köpa. Än så länge sitter den kvar, men det ser inte rätt ut.
Fredrik Jansson (Borlänge)
14/02/2012
Rating: 4 of 5!
mega god forg vejer ikke meget og holder rigtig godt :)
Rikke Dreyer (Charlottenlund)
31/01/2012
Rating: 5 of 5!
VIRKLIG god fork... Skal have den^^ og har selv prøvet at køre med den og den var god^^ DERFOR skal jeg have den :^D
Daniel Ketler
12/01/2012
Rating: 5 of 5!
sämst hälldre lucky smx fork
sam gholami
22/12/2011
Rating: 1 of 5!
mega vild forgaffel køb den. den er bedre end smx
oliver funder
23/11/2011
Rating: 5 of 5!
mega fed fork siger min dreng
Per Gregersen (Hellerup)
05/11/2011
Rating: 5 of 5!
Kan man bruge district ics
Oliver Mosekjær
21/10/2011
Rating: 5 of 5!
Mega sej
Løbehjul Exsperten
12/10/2011
Rating: 5 of 5!
ønsker mig den vildt meget ps det er min mors bruger
MOnika Gniadecka (Charlottenlund)
12/10/2011
Rating: 5 of 5!
det er da godt nok verdens grimmeste fork! men til prisen er den vel nok fin nok...
kenneth Christensen (haderup)
10/10/2011
Rating: 4 of 5!
så sjukt snygg och bra
obbe Tornberger
03/10/2011
Rating: 5 of 5!