MENU
Back |

Apex Bol HIC Stunt Scooter Bar

EUR 139,95
Apex scooters
Zoom
Please select colour 
Red
Light Grey
Blue
Chrome
Raw
Gold
Black
Ethic DTC Rubber Grips
Ethic DTC Rubber Grips
1 pair
EUR 9,95    
Save for later
 pcs

Description

Named after Apex Team rider Jess Boland, here is a nicely designed steel pro scooter bar with a slit ready for HIC systems. Oversized

  • Tig Welded, CNC Bent & Notched
  • Powder Coated or Chrome Plated for High Scratch resistance
  • Designed for HIC Clamp (Hidden Internal Compression)
  • Pre cut Slit of +/- 80mm

Specifications

Compatible with:
Standard HIC compression systems
Bar height:
580mm
Bar width:
560mm
Material:
Chrome Steel 4130
Bar outer diameter:
35mm (Oversized)
Bar inner diameter:
32mm
Weight:
42oz
Lightweight:
No
Bar design:
One-piece
SCS Ready:
No
Recommended clamp size:
Triple

Reviews

Bin sehr zufrieden mit dem neuen Apex Bar.
Claudia Muehlebach c/o Mandy Klein (Konstanz)
05/10/2017
Rating: 5 of 5!
Det er en fantastisk bar det er virkligt noget man skal købe hvis man skal have en kvalitetsbar
henrik lauritsen
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Dette baret er helt super
Rita Andreassen (Bøn)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Nöjd son
Anna Andersson (Uppsala)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
god
Lucas Arendal Flink (Vinderup)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig bra.
Ask Moen (Porsgrunn)
11/04/2017
Rating: 5 of 5!
Totalement satisfaite Expédition rapide, emballage et protection de l'article parfaite.
Messerli Roxane (Yvonand)
16/03/2017
Rating: 5 of 5!
Totalmente satisfecho
Ana marañon (Aviles)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Beste stuur wat ik tot nu toe heb gehad. Niks mis mee.
S. Liempt (Amsterdam IJburg)
28/07/2016
Rating: 4 of 5!
Alles bestens
Andreas Jeschke (Rüsselsheim)
10/07/2016
Rating: 5 of 5!
Is fijn
Lisette Langenberg (RIDDERKERK)
20/02/2016
Rating: 5 of 5!
Super bar echt mooi !
Robbe Dierckx (Balen)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Detta bar är det absolut bästa baret bara lite dyrt men det är bra
gurra gran
28/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super god bar. Da jeg havd kørt lidt med den opdaget jeg at den var bøjet. Så sendte den ind til skartpro og de fandt en fejl i den og gav mig en ny. Super god behandling af skatepro og super god bar. Køb den
Magnus Wittrup (Juelsminde)
18/11/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg har haft denne bar i 5 måneder snart og den er sindsygt lækker, kunne ikk forestille mig selv køre med en anden bar. Men jeg faldt på et trick der fik løbehjul til at flyve op i luften og så landte den ned på baren så det blev skævt, men jeg har fået rettet det op igen. det var lidt ærgerligt at den ikk var mere holdbar der... Men 5 ud af 5 skal den ha. køb den!
Kasper Andersen (Nykøbing Sj)
02/11/2015
Rating: 5 of 5!
Beste stuur ooit!
Lucas Arts (Belfeld)
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
Supergod bar til alle! Helt klart 5 stjerner☺ bestilte raw men fikk Chrome☺ takk skatepro☺☺
Noah Morin Sølvberg (Stord)
21/08/2015
Rating: 5 of 5!
Den er mega go køb den nu
robin alex sweatmore nielsen (Holstebro)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Passar apex bil hic bar till lucky kota
william bergström
10/04/2015
Rating: 5 of 5!
Snelle levering goed product
Shaquell Vrede (Ommoord/Zevenkamp)
14/01/2015
Rating: 5 of 5!
den er mega god for jeg har lært at lave dobbel tailwhip flat . klistermærket er desværre ved at gå i stykker . på baren
Kim Mikkelsen (Silkeborg)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
Beste nettbutikk! Kjapp levering + super kundeservice!
Kjetil L. (Kristiansand)
03/01/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Lisbeth Spanggaard (Erslev)
26/11/2014
Rating: 5 of 5!
den er bare best:D
daniel linjord
11/10/2014
Rating: 5 of 5!
god bar har lige købt det til mit custom
chris lang sund
04/10/2014
Rating: 5 of 5!
Skit bra!!!
Lucas Fägersten
19/09/2014
Rating: 5 of 5!
Helt rått!!!
O. nilsen (Sarpsborg)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra och snygg!:)
E. Enerholm
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Tänk på att APEX är utsatt till världens bästa märke av 15stycken olika märken så det är därför det är så dyrt fast jag ska inte skryta jag är väldigt bort skämd jag fick en hel APEX i födelsedags present haha!
Hampus Aurelius
14/08/2014
Rating: 5 of 5!
God bar
oliver johansen
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Kanon!!!!
Anna Ewander (Ekeby)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Va muy bien para hacer barspins y lo mejor es que es muy manejable. Es la caña!!
miro ortiz (mollerussa)
26/04/2014
Rating: 5 of 5!
Mega god bar elsker den_3:-) køb den i chrome _3:-)
Mathias Højgaard Hansen
13/04/2014
Rating: 5 of 5!
Perfect !!
Ronny Paeshuyse (Wuustwezel)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
beste stuur ooit je moet het kopen als je dit koopt krijg je nooit spijt
Richard jusic (Oostburg)
19/02/2014
Rating: 5 of 5!
bästa styret jag har haft!!!! köp den!!!!
Ann-louise Nordström (Hallstavik)
05/02/2014
Rating: 5 of 5!
Mega fed bar køb den krom
sebastian lindberg
24/12/2013
Rating: 5 of 5!
Mega Syg Bar Men Hvorfor Så Dyr Men Har Ikke Baren Det Har En Af Mine Venner Men Jeg Har En Sacrefice Bennys Bar ;-p
hampus bech haarløv
07/12/2013
Rating: 4 of 5!
BRA
Björn Lindman (Uppsala)
05/11/2013
Rating: 5 of 5!
Den är dyr men den är absolut värd det.
Mattias Strandh (Storvreta)
21/10/2013
Rating: 5 of 5!
Den er mega dyr !
christian kynde
26/09/2013
Rating: 3 of 5!
Vildt God
Victor ledertoug
13/08/2013
Rating: 5 of 5!
Mega fed bar køb den krom
susanne germer (vanløse)
07/03/2013
Rating: 5 of 5!
BÄST!!!
Thomas Maathz (Sunnansjö)
01/10/2012
Rating: 5 of 5!