MENU
Back |

Apex Bol SCS Stunt Scooter Bar

EUR 139,95
Apex scooters
Zoom
Please select colour 
Red
Gold
Light Grey
Raw
Chrome
Blue
Black
Ethic DTC Rubber Grips
Ethic DTC Rubber Grips
1 pair
EUR 9,95    
Save for later
 pcs

Description

Named after Apex Team rider Jess Boland, here is a nicely designed steel stunt scooter bar ready for SCS systems.

  • Tig Welded, CNC Bent & Notched
  • Powder Coated for High Scratch resistance
  • Threaded systems – slit will need to be cut

Specifications

Compatible with:
SCS compression systems
Bar height:
590mm
Bar width:
560mm
Material:
Chrome Steel 4130
Bar outer diameter:
32mm (Regular)
Bar inner diameter:
28mm
Weight:
1170g
Lightweight:
No
Bar design:
One-piece
SCS Ready:
Yes

Reviews

This bar is very good!!
Are Jont Ola
12/04/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Anders Malmin (Kleppe)
18/10/2017
Rating: 5 of 5!
Super tøff. Men litt dyr
Kristoffer Steinvik (Skatval)
14/10/2017
Rating: 5 of 5!
Stefan Landers (Tranås)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd son!
Lotta Renheim (Borlänge)
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
Stilig, og det er et veldig bra bar
Jakob Konradsen (Tromsø)
11/05/2017
Rating: 5 of 5!
god bar men litt tung vis du liker lett bar
Henrik Pollestad (Kristiansand S)
08/05/2017
Rating: 4 of 5!
Hyvä tanko, kestää hyvin
Roope Saloniemi (Oulu)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Poika erittäin tyytyväinen tankoon. Merkki tarra kului nopeasti.
Sari H. (Pornainen)
03/01/2017
Rating: 4 of 5!
beste bar ever
philip thorsen
26/09/2016
Rating: 5 of 5!
Enkelt och bra service. Snabb leverans :-)
Mikael Nordström (Hägersten)
25/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super
Michel Nuyts (Zonhoven)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Bra
Sander Brønn (Horten)
27/04/2016
Rating: 3 of 5!
Heel vet en snel geleverd
Maryse Aantjes (almere)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
sykt goddddd
Sindre Fuglestad Bøe (Klepp stasjon)
06/02/2016
Rating: 5 of 5!
Köp detta bar det äger!!!
jonathan andersson
12/11/2015
Rating: 5 of 5!
God
Lisbeth oxholm wyzykowski (Gram)
06/10/2015
Rating: 5 of 5!
Min søn Janinck, er meget tilfreds med sit ny bar.
Irene Ernø (Toftlund)
25/07/2015
Rating: 5 of 5!
Skönt, bästa baret ever!
Birgitha Åberg (Jönköping)
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
rigtig god bar og har en perfekt brede kan klart anbefale den :-) :-)
Gigi Sjøgreen - SkatePro Teamrider (Frederiksværk)
30/03/2015
Rating: 5 of 5!
Een goede bar van hoge kwaliteit
Lex Boumans (Waalwijk)
12/03/2015
Rating: 5 of 5!
Ehdin ajaa tällä tangolla 3kk ennenkuin tanko katkesi vasemman käden pitely kohdasta.. TODELLA HUONO
Vale ruuskane
22/02/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Vale,

Pyytäisin teitä ottamaan yhteyttä asiakastukeemme tapaukseen liittyen, jotta voimme tutkia onko kyseisessä tangossa ollut valmistusvika, jonka vuoksi se olisi voinut poiketa.

Voitte lähettää sähköpostia meille osoitteeseen email@skatepro.fi, taikka soittaa meille puhelimitse numeroon 09-31584390.

/Jimi
God bar. Hurtig levering.
Trine Skovgaard (Glesborg)
15/01/2015
Rating: 5 of 5!
Syntes at det er den bedste og fedeste bar jeg har haft.
Henrik Vægter (Nørresundby)
14/01/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg skal kjøpe det i dag jeg har store forventninger. Hørt det er sykt bra$$
Even W.
28/12/2014
Rating: 5 of 5!
Nice!!!!
gijs gorter
09/10/2014
Rating: 5 of 5!
mega god bar
Peter Kragh ℅ Haugen (Løkken)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
Den er pisse god at køre med og lave 3 tailwhip med så køb den
søren møller
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg bestilte denne baren og de sa at det kom til å ta maks 4 dager for å komme fram. Nå har det gått fem og den har enda ikke kommet! Jeg lurer på hva som har skjedd.
kasper ringvold
06/06/2014
Rating: 5 of 5!
Den bedste bar!!
Thomas Vilmar (Greve)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
ska köpa den här tror jag, min kompis har en son här och den ÄGER!!!!!
marcus lindqvist
19/05/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg er ikke tilfreds med den min søns Apex bol bar snappede igår den har kun været brugt i 1 måneds tid.
Giulio Jensen
12/05/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke godt. I er meget velkomne til, at sende os en mail på email@skatepro.dk - Med en beskrivelse af problemet, hvordan det skete, nogle billeder eller en film af baren (+Hele løbehjulet og undersiden af decket) og et ordrenummer. Så skal vi nok se på sagen for jer. /Sebastian
Køb den
Jeppe haller bisgaard
24/03/2014
Rating: 5 of 5!
beste barsene noen sinne... løp og kjøp!!
magnus eugen tangen (Oslo)
17/03/2014
Rating: 5 of 5!
jævlig bra bar awsome bar !!!!! :)
sindre haugland
17/03/2014
Rating: 5 of 5!
Den er mega mega god men lidt dyr men det vær
charlotte madsennd (Højbjerg)
24/02/2014
Rating: 5 of 5!
Bästa baren jag någonsin kört. Barspins är lättare tailwhips är lättare, allt är lättare. Ända dåliga är priset, lite dyr men annars skitbra
Marcus Lindqvist
19/02/2014
Rating: 4 of 5!
Bra
Peter Larsson (Ystad)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
købte den har da jeg fik den var den helt riset men har kottet det af, og det værste er at den var skæv da jeg fik den, har haft den i tre dages tid og den var skæv fra start. det vil sige når jeg drejer den rundt svinger den helt forkert det sku får dårligt for så dyr en bar.... men i det hele taget hvis der ikke var de fejl jeg hat fået er det den bedste bar!!
patrik medelbye hansen (Odense C)
18/12/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er virkelig træls at høre! Vil du ikke sende os en email, så vi kan finde en løsning.
/Sara
Den er skide go køb den totalt
sebastian hansen
14/12/2013
Rating: 5 of 5!
BRA
Björn Lindman (Uppsala)
05/11/2013
Rating: 5 of 5!
Bra saker
Arne Sørmyr (Staubø)
30/10/2013
Rating: 5 of 5!
super god bar elsker dens bredde og dens udseende men der hvor der står apex falder skriften hurtigt af ellers er det en mega god bar
marcus simonsen
01/09/2013
Rating: 5 of 5!
Elsker denne baren har den selv, det er den beste du kan få!
Mathias Tvedt (Haugesund)
29/08/2013
Rating: 5 of 5!
Mega god men dyr. PS. Det er det vær :3
tee sager
08/08/2013
Rating: 5 of 5!
Helt syk! God til barspins, whips osv. Kjøp kjøp kjøp
Teodor Sæther (Sandefjord)
13/07/2013
Rating: 5 of 5!
Det bästa baret som någonsin gjorts, det är brett och inte för tungt.
tony sandberg (Bålsta)
30/06/2013
Rating: 5 of 5!
Bästa!
Joel Nordström (glumslöv)
30/08/2012
Rating: 5 of 5!
BÄST
Louise Sandberg (VÄSTRA FRÖLUNDA)
28/08/2012
Rating: 5 of 5!