MENU
Back |

Powerslide Rutscherla II Kids ice skates

EUR 20,95
EUR 24,95 SAVE EUR 4,00
Powerslide skates
Zoom
SFR Vision Skate Bag
SFR Vision Skate Bag
EUR 12,951 pcs
EUR 11,95
Tempish Hockey Soft Skate Guards
Tempish Hockey Soft Skate Guards
1 pair
EUR 5,95
Save for later
 pair

Description

Kid's ice skates for shoes and boots. Easy to use and this model has an extra wide blade space for added stability. These children's ice skates are ideal for your child's first-time ice skating experience.

  • Twin blades for more balance
  • Adjustable bindings to fit different footprints
  • Anti-slipping surface for shoes
  • Blades of chrome steel
  • Size-adjustable gliders

Notice:

  • The buckle straps are a bit short, which can restrict the compatibility with larger shoes.
  • This model can not be sharpened by Skatepro.
    The effect if attempted to sharpen will be minimal because both blades on one skate always have a 90 degrees contact with the ice, and since you are never in a different angle a sharper blade does not change grip.

Specifications

Blade sharpening:
Not required

Reviews

Good Product - promp delivery. Thank you
Elizabeth Howe (Uttoxeter)
01/04/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvin toimivat 3-vuotiaalla lapsellakin. Sai kiristettyä tarpeeksi tiukalle mutta 24-koon kenkään kiristäessä jalkapöydän hihnan pää ottaa jäähän kiinni.
M. Mattila (Naantali)
10/10/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd einaste du ikke kan ha for store sko opp i , noen vintersko blit litt for brei.
Benedikte alsaker (Ulefoss)
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekta för den lilla skridskoåkaren som är lite för liten att börja med riktiga skridskor men ändå vill va med på isen.
Åsa S. (Rottne)
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
Meget bra for barn som er noe ustøe
Reidun bakka (Notodden)
21/02/2017
Rating: 5 of 5!
Qualitativ einwandfrei und halten auch gut an den Füssen. Die ersten Versuche damit waren schon sehr positiv.
nina baumann (Spreitenbach)
16/02/2017
Rating: 5 of 5!
Fine og solide skøyter, men det stemmer at reimene er veldig korte, så mange sko passer ikke. Endte tilslutt opp med å bruke et par gamle skisko som var lave over vristen.
Christine P. (Oslo)
13/02/2017
Rating: 4 of 5!
Jätte fina och stabila, sonen gillade dem. Lite korta spännen bak dock.
Cecilia ydreståhl (Huskvarna)
13/02/2017
Rating: 4 of 5!
Flotte skøyter!Litt korte reimer. Veldig hurtig levering!
Therese Høimyr Roe (Eidsfoss)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
They are good for starting to skate.good for children balance
sorina d. (Ishøj)
04/02/2017
Rating: 3 of 5!
Remmit saisi olla pidemmät, ei ylettynyt kiinni. Mutta teimme omat kiinnitys systeemit ni hyvin toimii.
Jenni T. (Pälkäne)
01/02/2017
Rating: 4 of 5!
Die sind super - konnten toll eingesetzt werden! Die Kinder haben viel Freude damit.
Iris Schwab (Port)
31/01/2017
Rating: 5 of 5!
Supre skøyter for små barn!
Åsne Kalland Aarstad (Oslo)
31/01/2017
Rating: 5 of 5!
Reimene til å stramme skoa rundt anklene er altfor korte! Hvorfor er de ikke tre cm lengre.
Nina Amundsen (Tolvsrød)
30/01/2017
Rating: 2 of 5!
fine "skøyter" til de minste - men de har korte reimer så passer ikke alle vintersko. Vi bruker de på dockboots og det fungerer helt fint. Tok heller ikke veldig lang tid før pjokken var så trygg på isen at han ville prøve ordentlige skøyter også.
Cathrine Bergjordet (Oslo)
30/01/2017
Rating: 4 of 5!
Hyvät pelit 2-vuotiaan ensi luisteluihin.
Olli M. (Harjavalta)
26/01/2017
Rating: 5 of 5!
Erittäin hyvä vasta-aloittavalle luistelijalle. Meillä 1,5v poika innostui kovasti luistelusta ja kaksiteräisillä aloittaminen on mukavaa kun tasapaino säilyy helpommin ja jo ensimmäisellä kerralla päästiin etenemään omin avuin. Voin lämpimästi suositella. Tuotteetta pystyy säätämään isommaksi tai pienemmäksi muutamalla koolloa. Helpottaa myös ettei ihan joka talvi tarvitse hankkia uusia. Menemme vielä ensi talven näillä ja katsomme sitten josko nilkan lihakset ovat tarpeeksi vahvat hokkareita varten. Hyvä hinta-laatusuhde ja tomitus tuli nopeasti perille!
Anna P. (Helsinki)
24/01/2017
Rating: 5 of 5!
Vi kjøpte disse til vår datter på to år. Rask levering, men enda viktigere: De passer veldig bra for småbarn, de gir en veldig god balanse.
Trond Anders K Fossum (Hamar)
24/01/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr schnelle Lieferung. Alles wie besprochen - gerne wieder! Empfehlenswert!!
Eva Schmidt (Sassenberg)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
Oikein passelit luistimet aloittelijalle. Hyvä hinta-laatusuhde, suosittelen. Paketti tuli nopeasti!
Jaana Kaurisalo (Kerava)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
fine skøyter for de minste
Atle Johnsen (Kvelde)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Helt supre til vår 2 1/2 åring,han var superfornøyd
Anita H. (Mjøndalen)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Vi ga skøytene som gave til en venninne av vårt barnebarn. Hun fylte 2 år og barn og foreldre ble veldig fornøyde.
Berit Ljøner (Vestmarka)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Stroppen/reima i front opplevdes litt kort for vintersko str 27. Så de vil ikke passe til større sko, og dermed ikke flere års bruk slik vi ser det.
Kjellaug Kiil (Asker)
02/01/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Kjellaug
Jeg er lei for å høre at stroppen blir for kort for skoene. Vi forsøker å gjøre det så tydelig som mulig i produktbeskrivelsen at remmene er korte på disse skøytene og dermed ikke passer til alle sko. Du kan gjerne ta kontakt med oss på email@skatepro.no med noen bilder av skoene i skøytene så kan vi se om vi kan finne en løsning for deg :)
//Petter
Jeg kan kun tilslutte mig de øvrige kommentarer. Skøjterne er perfekte til de små, når de skal lære at stå på skøjter, men remmene på anklerne er for korte, når de har støvler på. Bestilling og levering har fungeret helt perfekt og jeg vil helt sikkert handle og anbefale SkatePro til andre. Godt Nytår. Venlig hilsen Susanne Adelvard
Susanne Adelvard (Holbæk)
02/01/2017
Rating: 4 of 5!
Enkla att reglera i storlek och sätta på tvååringen. Lite långa spännen fram och lite korta runt vristen. Annars toppen!
Hanna Krögerström (Älvsjö)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt til minstemann. Litt kort reim, men det fungerte.
Nils L. (Fornebu)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Fantastiska små skridskor till en liten 2-åring som inget hellre vill än att spela hockey!!!! Lätta att ta på och av!!
Malou Bergman Stahl (Sollentuna)
30/12/2016
Rating: 4 of 5!
Reima på toppen er altfor kort. Nesten helt umulig å få på over vintersko.
Andre H. (Oslo)
29/12/2016
Rating: 2 of 5!
Bra men bandet bak till är för kort!
Madelene G. (Stockholm)
29/12/2016
Rating: 3 of 5!
Bra service, rask levering.
Hans Jørgen Gade (Borgenhaugen)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd!
Silvia Mainardi (Norrköping)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Ekstrem rask levering. Skøytene var enkle å ta i bruk og satt bra på støvlene. Jentungen var veldig fornøyd. Bra produkt!
Magne Hungerholt Lang (Auli)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och bra pris! Mitt barn älskar sina nya skridskor :)
Carolina Wretling (Stockholm)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Det er et par rigtig gode skøjter, men remmen om anklen er alt for kort. DEN KAN ikke nå rundt! Så vi har måtte bruge nogle lange snørrebånd, der kan bindes rundt om foden og nede om skøjten, så den sidder fast. Mit barnebarn har størrelse 28, og denne skøjte skulle kunne gå til st. 31/32. Det er umuligt, da vinterstøvler jo fylder noget! Det vil være dejligt, hvis I kunne lave disse remme meget længere. En sådan livets første skøjte skal jo af sikkerhedsmæssige grunde sidde forsvarligt fast. Det er jo en rigtig god ide, at lave den gamle skøjte model, så de små børn kan lære at holde balancen, før de går over til rigtige skøjter. Til marts, når skøjtebanerne har lukket, vil jeg meget gerne sende skøjterne tilbage til jer, så I kan sætte længere remme på! Med venlig hilsen Birgit Rastrup
Birgit Rastrup Larsen
10/02/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from Nordic Sport:  Det er selvfølgelig en skam at I ikke ønsker at anbefale produktet til andre. Vi er klar over problematikken angående de korte spænder og oplyser kunderne om dette inde på produktsiden, i beskrivelsen af produktet. Skulle man stadig ikke være tilfreds med produktet må man meget gerne kontakte os i kundeservice på tlf: 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk med ens ordrenummer, så skal vi nok se om ikke vi kan være behjælpelige. /Martin
With them my younger daughter can play with her sister, just perfect:) Thank you.....and she don't kill me:) Jose
Jose Luiz Cardador Malaquias (Kongsberg)
10/02/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvät ensiluistimet 1,5 v. lapselle.Tästä se lähtee...
Jaana S. (Virolahti)
06/02/2016
Rating: 5 of 5!
hyvät on. laitoimme luistimiin varrelliset talvilenkkarit niin yläremmikin menee kiinni.
Tea seppä (Ii)
03/02/2016
Rating: 4 of 5!
Funkar jättebra och våran 2-åriga dotter är supernöjd.
Thomas Alm (Eskilstuna)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt till små förstagångsåkare
Frida Ivarsson (Bromölla)
31/01/2016
Rating: 5 of 5!
Gode skøyter for de minste. Vår 4-åring likte de veldig godt. Litt korte reimer, men det viste vi jo siden det stod i produktbeskrivelsen.
Gunn Rasmussen (YTRE ARNA)
28/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snuppa på 2,5 likte skøytene godt og koste seg på isen, men ser for meg at reima øverst vil bli altfor kort og vanskelig å feste etterhvert når hun vokser i beina og har større størrelse i vintersko.
Marianne Pedersen (Hønefoss)
26/01/2016
Rating: 3 of 5!
Super bra med snabb leverans! Lätta att sätta på och stabila
Emma Svensson (Torup)
20/01/2016
Rating: 4 of 5!
Den bagerste rem er alt for kort og passe ikke til et barn med vinterstøvler i str 28. Skøjten skulle passe til str.24-31. Kan derfor ikke anbefales og derfor ingen stjerner. Man skal dog give minimum en stjerne for at kunne sende anmeldelsen. Kun derfor er der sat en stjerne på, så andre kan undgå at købe dette produkt.
Christiane Larse
20/01/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er selvfølgelig en skam at I ikke ønsker at anbefale produktet til andre. Vi er klar over problematikken angående spænderne, og oplyser kunderne om dette inde på produktsiden. Skulle man stadig ikke være tilfreds med produktet må man meget gerne kontakte os i kundeservice på tlf: 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk med ens ordrenummer, så skal vi nok være behjælpelige med en evt. ombytning. / Martin
Vår son har endast använt dem en gång än, men de verkar vara helt ok. Fyller sitt syfte och känns stabila. Däremot är den bakre spännremmen alldeles för kort. Vår son har strl 25 på sina vinterkängor och skridskorna går ju att förlänga för att passa större fötter, men då måste det vara omöjligt att överhuvudtaget spänna den bakre remmen. Rekommendation till tillverkaren är alltså längre rem.
Mattias P. (Karlstad)
09/01/2016
Rating: 3 of 5!
Min 3 åring fikk disse til jul og fikk allerede prøvd de i romjulen. Det gikk kjempe fint! Han hadde på seg cherrox og det gikk fint å få på skøytene. Jeg var i alle sportsbutikker, men ingen hadde slike skøyter med to meisler så lykken var stor når jeg fant de her på skate-pro
tina sofie sørensen (Gressvik)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd! Passar utmärkt på vinterkängorna i storlek 23. Lätta att sätta på och ta av. Funkar bra på isen, stabila. Snabb leverans!
Hanna C. (Nacka)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Bra nybörjar skridsko! Köpte dem till tvååringen men fyraåringen har också velat använda dem. Lite kort vristrem. Snabb leveranstid och bra service!
Erika Figved (Kungsbacka)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Hej ! Vår 2 åring verkar väldigt nöjd med att få åka skridskor. Skridskorna fungerar väldigt bra. Ett stort plus är att de följer många storlekar. En hälsning från föräldrarna är att de är lätta att sätta på. Med vänlig hälsning Anneli
Anneli Wikström (Tierp)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd med leveransen, har dessverre ikke fått prøvd dette produktet på ungen da hun insisterte til og ikke ha dette på seg, prøver igjen neste gang.
Remzi Acar (Oslo)
01/01/2016
Rating: 4 of 5!
Ollaan vasta sovitettu. Ylempi remeli liian lyhyt saappaisiin, mutta hiihtomonojen kanssa meni. Ehkä pidennetän suutarilla. Pituuden säätö luistimen pohjassa hyvä.
Paula Keto (Helsinki)
31/12/2015
Rating: 3 of 5!
Kanon som första skridsko
Jörgen magnusdon (Hönö)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Er vanskelig å få på , og kan rett og slett ikke brukes på vanlige vinterstøvler ! Kanskje med joggesko, men det er jo ikke det barn har på seg om vinteren.
Kirsten kavlie Jørgensen (Oslo)
30/12/2015
Rating: 2 of 5!
Fornøyd. Det stemmer at reima er litt for kort slik det har blitt skrevet i tidligere omtaler, men det går akkurat å få festet den.
Ingunn M. (Bybrua)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering. Super opfindelse, og smart, at skøjten kan ændres til flere sko-størrelser. Der stod ganske vist i beskrivelsen, at de øverste remme var lidt korte, man da begge mine piger har ganske almindelige standardstøvler, regnede jeg ikke med, det ville være et problem. Men det var det. Skøjterne kunne fint lukkes nede ved tæernes rem - men absolut ikke oppe ved anklen. Jeg masede og masede i adskillige minutter. Så prøvede jeg med vores reservestøvler, som er nogle vi har arvet, og det gik heller ikke. Og jeg kan fortælle, det er ganske koldt at skulle ende med at skøjte i gummisko - i dag har jeg lånt nogle meget bløde billige støvler fra en veninde, og dem kan jeg akkurat mase ind i yderste hul. Så super produkt - hvis fabrikanten blot ville have oftet 5 cm plastik mere til den øverste rem. Hvis de havde gjort det, ville jeg være endt på 5 stjerner fremfor 2.
Hanne Prien (Frederiksberg)
29/12/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er selvfølgelig en skam hvis produktet ikke kan bruges. Dog har vi gjort vores bedste for at oplyse kunden omkring den lille størrelse af spænder i produktteksten på hjemmesiden. Du må meget gerne kontakte os på tlf: 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk angående dette, så skal vi nok se om ikke godt vi kan hjælpe dig med det. / Martin
Great kids skates
Radovan Kubin (Espoo)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra skridskor för små nybörjare. Barnen kunde vara med på isen och åka lika länge som alla andra. De hade jätteroligt och kunde med lite träning ta sig fram själva utan hjälp av en vuxen.
Suzanne Pehrson (Järfälla)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Helt ok
Heidi Lysaker (Skedsmokorset)
29/12/2015
Rating: 3 of 5!
Envoie tres rapide du colis, rien a dire sur la qualiter des produits je recommande se site a tout le monde.
CAVIGNEAUX Jérémy (athies sous laon)
19/11/2015
Rating: 5 of 5!
Sitter klockrent på dotterns skor i storlek 23 :) Känns stabila! Är supernöjd (Y)
Viktoria Sidén (Timrå)
17/11/2015
Rating: 5 of 5!
Kvalitet er helt ok. Rask levering
Henk K. (Fana)
18/03/2015
Rating: 4 of 5!
Robusta förstagångs skridskor. Bakre spännremmen något kort, annars ok. Leveransen snabb och bra.
Ulla Larsson (Stöde)
10/03/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och funkar toppen. Vi hade vinterkängor med stl 23 satt jättebra:)
malin s. (helsingborg)
06/03/2015
Rating: 4 of 5!
Vi blev väldigt nöjda, lätta att reglera :) Snabb leverans också.
Susanne Raitio Borg (MÄRSTA)
02/03/2015
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus. Nilkkaremmit ovat hyvin sopineet jo kaksiin kenkiin (koko 24). Tyttö oppi nopeasti köpöttelemään näillä ja pysyy hyvin pystyssä + osaa nousta itse ylös. Loisto ostos :)
Jonna Laine (Pori)
26/02/2015
Rating: 5 of 5!
Nopea oli toimitus ja hyvät on luistimetkin.
Seppo L. (Hyllykallio)
23/02/2015
Rating: 5 of 5!
Super opfindelse. Nemme at betjene. Farven er børnefavorit. Perfekt pris, hurtig og komfortabel levering
Mai S. (København Ø)
11/02/2015
Rating: 5 of 5!
En väldigt bra skridsko. Hade inte denna funnits så hade inte våran handikappade dotter kunna följa med på skridsko åkning. Hon tyckte det var sååå roligt. Satt perfekt på hennes 28 stövlar. Så ett stort +++++ till er att ni hade dessa skridsko. Kommer att rekomendera er.
laila lindholm (hok)
10/02/2015
Rating: 5 of 5!
Superbra produkt! Och väldigt proffsig och hjälpsam support!
S. Gohil (Västra Frölunda)
04/02/2015
Rating: 5 of 5!
Den satt stadigt och bra på dotterns vinterkänga i stl 22-23. Hon kunde med lätthet stå stabilt på isen och glida lite framåt. Perfekt för de små som vill hänga med ut på isen!
Cristin Renström (Habo)
04/02/2015
Rating: 5 of 5!
Mega tilfreds !!!!!
Jill Belting (Broager)
30/01/2015
Rating: 5 of 5!
Toppenskridskor till en treåring
D. Karlsson (Ervalla)
27/01/2015
Rating: 4 of 5!
Nilkkaremmin olisin toivonut olevan pehmeämpää materiaalia. Tuntuu, että kova muovi hajoaa pakkasella, mitä ei ole kyllä vielä tehnyt. Muuten laadukas tuote.
A. Ahokas (Akaa)
27/01/2015
Rating: 5 of 5!
Toppen skridskor till våran 2 åring. De är stabila och rejäla. Han rör sig och svänger lätt med dem. Över all förväntan bra:-)
Diana H. (Hassela)
21/01/2015
Rating: 5 of 5!
Gode begynder skøjter. De er nemme at få på vinterstøvlen og sidder godt. Jeg bruger dem til min 3 årige og han er meget glad for dem
Heidi Aagaard Jørgensen (Frederiksberg)
21/01/2015
Rating: 4 of 5!
Hyvät luistimet, vihreä vaihtoehto oli kirkkaan ja pirteän värinen. Nilkkaremmin pituuden odotin aiempien kommmenttien perusteella melko lyhyeksi, mutta oli ihan riittävä vajaa parivuotiaalle lapselle. Jalkaterän yli kulkeva remmi sen sijaan on niin pitkä, että se tahtoo tulla luistimen terän alle. En uskalla katkaista, ettei remmi ensi vuonna olisikin liian lyhyt... Mutta hyvin noilla eteenpäin pääsee ja on mukavaa, kun nilkkojen notkumista ei tarvitse pelätä.
Anna-Leena K. (Jyväskylä)
20/01/2015
Rating: 4 of 5!
Meget tilfreds med produktet
Helen Millner Bacquaert (Frederiksberg)
17/01/2015
Rating: 5 of 5!
As expected.
Oana Botezat (Hvalstad)
14/01/2015
Rating: 5 of 5!
Skridskorna ser fina och stabila ut. Tyvärr kort vristrem, svårt att få på plats på de flesta vinterskor till vår nyss fyllda 3-åring (sko-stl 25).
Åsa D. (Falun)
13/01/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tyvärr är spännena är lite korta, därför kan det vara skor som inte passar på skridskon. Jag vill därför rekomendera att använda ett par tunna skor till dessa skridskor. /Martina
Bra skridskor för de minsta. tyvärr väldigt kort rem att spänna fast dem med. Funkar med fodrade gummistövlar men inte vinterkängor.
Christer F. (Falun)
08/01/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Tyvärr är spännena är lite korta, därför kan det vara skor som inte passar på skridskon. Va bra att höra att det fungerade med gummistövlarna för er. /Martina
KÖP INTE om ditt barn har större storlek än 26. Min son hade 27 i sina vinterkängor och det var precis som alla andra skriver här omöjligt att få på dom.
Eric B.
07/01/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Tyvärr är spännena är lite korta, därför kan det vara skor som inte passar på skridskon. Jag vill därför rekomendera att använda en tunn sko till dessa. Passar dom inte får du självklart skicka dom tillbaka i retur. Det gör du genom att följa anvisningarna här: www.skatepro.se/retur. /Martina
Vår lilla tjej vill göra allting själv. Dessa skridskor är perfect i och med att hon kan röra sig själv med de för att det inte krävs mycket balans och hon kan vara med på iset. Vi är utomordentlig nöjda och har vid ett flertal tillfällen blivit tillfrågade varifrån vi fick dessa skridskor. Rent tekniskt fungerar de som de ska, inga problem.
Ralf Gantell (Norrköping)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra, förutom att den främre remmen är för kort för skor större än stl 25-26.
Monica Österlund (Bro)
07/01/2015
Rating: 4 of 5!
Super skøjter til de små.remmen ved anklerne er lidt korte
flemming lund (Esbjerg Ø)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
sideveis glatte
Stein Morten Storrø (Oslo)
06/01/2015
Rating: 3 of 5!
Veldig fine til små barn! Lette å få på og passe høyde. Barn ned til 2 år mestrer å gå, f.eks bak en spark å holde seg i! Alene. Med hjelm og voksne ved siden av!
Laila Rud Puck (Halden)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Minstemann er strålende fornøyd med å klare å gå på skøyter selv fra første stund. Enig med flere her om at den fremre reima er altfor kort for vintersko.. Bør forlenges! Har et svare strev hver gang med å få de på.
Monica Aaserud (Helgeroa)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
Tuote vastasi täysin odotuksia.
Anne Laakkonen (Veikkola)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerade perfekt för vår 2 åring med vinterstövlar i stl 25. Övre spännandet blir nog i kortaste laget med större skor.
Åsa Claar (Åkersberga)
29/12/2014
Rating: 4 of 5!
Fungerade mkt bra men det var som ni skrev i beskrivningen att det övre spännbandet kunde vara längre. Det var ett nöje att se den lilla tvååringen på skridskobanan. Mvh
Anne ytterberg (Stockholm)
02/12/2014
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd med skøytene. Super rask service og levering!
R. Hansen (Drammen)
27/11/2014
Rating: 5 of 5!
Håller med om att remmen över vristen är kort, men med storlek 23 på skorna är det inget som helst problem. Tjejen tyckte det var hur kul som helst att följa med brorsan på träning.
Annica Nilsson (Örnsköldsvik)
25/11/2014
Rating: 4 of 5!
Perfekta till min 2 åring, han älskar dom !
Sofie Pihl (Jönköping)
11/11/2014
Rating: 5 of 5!
Prøvde disse til min datter på snart 3-år, og de var veldig stødige for en liten nybegynner! Eneste minuset er at den bakerste stroppen var så kort at det var bare såvidt vi fikk festa den rundt hennes Kamik vintersko.
Asbjørg Sæterbø (Kyrksæterøra)
10/03/2014
Rating: 3 of 5!
Meget fornøyd, dette var andre paret. Fikk våre i gave, så kjøpte disse i gave. Helt geniale!
Weronica Hansen (Sortland)
06/03/2014
Rating: 5 of 5!
Enkle og feste, ikke nå problemer med for kort reim hos oss, men så er også jenta lita enda. Ellers er det for vår jente ikke så store forskjellene fra skøyter og vanlige sko, hun er 2,5 år å da er hun for lita enda til å få fullt utbytte av disse.
Frank Bernhard Wikan (Flatåsen)
25/02/2014
Rating: 4 of 5!
Jenta mi er veldig fornøyd med skøytene! Men som flere skriver så er reima bak i korteste laget til å få feste rundt vintersko som en jo må bruke denne årstiden og til denne aktiviteten :-) men når vi først får festet de etter mye om og men så er de helt supre for små nybegynnere! :-)
Marianne Mittet Lie (Åndalsnes)
12/02/2014
Rating: 3 of 5!
Flotte skøyter som falt bra I smak hos min datter:) Men som flere skriver så er reima bak kort, eller det grønne partiet bak hælen er for lavt for at reima skal nå godt rundt skoen. Men når man først får reima fast så er det mye morro:D
Camilla Thoresen Pettersen (Andenes)
11/02/2014
Rating: 4 of 5!
Muuten loistavat, mutta yhden tähden vie se, että nilkkaremmi on auttamattomasti liian lyhyt eikä asetu hyvin minkäänlaisten talvikenkien päälle. Tuunasin itse toisenlaisen pidemmän remmin ja nyt ovat erinomaiset! Ovat todella hyvät luistelemisen opetteluun.
Satu Tuori (Pirkkala)
11/02/2014
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Kiitos palautteestasi! Olemme lisänneet tiedon remmin pituudesta tuotesivulle, jotta mahdollisimman moni pystyy ottamaan asian huomioon luistimia valitessaan. Asiasta on myös annettu palautetta valmistajalle, toivomme että he reagoivat asiaan tulevia malleja suunnitellessaan.
/Niina
Øverste remmen er alt for kort til å passe rundt vintersko. Vanskelig å skli med, så barnet bare stabber rundt. Like greit å bare vente til vanlige skøyter passer, har vi funnet ut.
Toril Celius (Sandstad)
10/02/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er ked af at I ikke synes skøjten lever op til hvad I forventede. Det er en begynder skøjte, til at komme ud på isen og lære at stå på skøjter. Vi har desværre erfaret tidligere at andre også har haft problemer med disse is skøjter og vi har gjort producenten opmærksom på at spændet er noget kort.
/Sara
För korta remmar runt vristen annars bra!
Amanda Holgersson (Lidingö)
10/02/2014
Rating: 4 of 5!
lite för korta remmar runt vristen annars jätte bra.
Isabella Gyllheden (Örebro)
06/02/2014
Rating: 3 of 5!
Nopea toimitus, tuote vastasi odotuksiamme ja 1,8 v poika harjoittelee nyt luistelemaan.
Rita Tolsa (Jokela)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super skøjter til de små
Sumbla Akhtar (Rødovre)
16/01/2014
Rating: 5 of 5!
En meget praktisk og nem løsning til små børn, som skal lære at skøjte.
Kristian Storm-Jørgensen (Frederiksberg C)
15/01/2014
Rating: 3 of 5!
Perfekte til vores datter på 4 (sko størrelse 26). Spændingerne kunne være lidt længere, men skøjterne passer sikkert børn mellem 2 og 4 år. Meget nemt for børnene at stå selv på de to klinger.
Fabio Pezzolato (Frederiksberg)
15/01/2014
Rating: 5 of 5!
Altså eg er fornøyd med skøytene! :) bestilte den en onsdagkveld før jul og dagen etter i 10-11 tiden ble varen allerede sendt ut :) tommel opp for den! vi har prøvd på skøytene idag og hun stortrives på isen! veldig glad at hun kan ha dem en stund og ! eg har gledelig spredd ut min fornøydhet til venner og familie :)
Sonja Sørheim Grossalber (Fana)
10/01/2014
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus, hyvät luistimet!
Anna Malkowa (Villähde)
10/01/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt! Grundet bl.a. det usædvanlige varme "vinter"vejr har vi ikke haft mange ture på isen endnu, men det skal nok komme Mange hilsener Anita Møller
Anita Møller (Valby)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra skridsko men för kort rem att spänna runt vristen.
Mattias Nilsson (Fagersanna)
07/01/2014
Rating: 3 of 5!
Snabb leverans! Ang. skridskorna, bra för små ungar som vill kunna följa med och kanske lära sig "stå-på-nått-halkigt". Men det stora problemet är att vrist-spännet är för kort för normala barnskor (pojke 3år). Det går inte att få på dem med normala skor utan man får tejpa fast dem! Köp inte dessa förän vristspännet gjorts längre!!!
Anders Johansson (Umeå)
07/01/2014
Rating: 2 of 5!
De vakte opsigt på isen :) - og fungerede perfekt
nini nielsen kerckhoffs (Kbh. Ø)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Kanon för små barn. Min dotter är 3 år och hon tycker det är fantastiskt roligt. Hon klarar av att själv 'åka' och resa sig upp om hon trillar. Mycket bra med 2 skenor när de är så små, 1 skena gör det svårt att resa sig och hålla balansen ordentligt! Dessutom snabb service och snabb leverans!
Karolina Nilsson (Limhamn)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Rask og trygg levering til karakter 5. Ser at det blir klaget over korte remmer på skøytene. Likevel fortsetter dere å sende disse ut med de samme korte rammene. Jeg kjøpte 4 par til mine og nabo barn. Umulig å få på, så de er modifisert her hjemme. Selv om ungene nå kan stå på skøyter, blir karakteren på skøytene 1.
Hans Kristian Lerstein (Råde)
06/01/2014
Rating: 1 of 5!
Kanonbra för nybörjare. fungerar jättebra för våran pojke som är 1 år och 9 mån. Bakre spännet är lite svårt att spänna på skon, p.g.a att spännerna är lite styv. Rekommenderas!!
Mattias Gullback (Sundsbruk)
06/01/2014
Rating: 4 of 5!
Nu kan även de små syskon hänger med på isbanan. Vilket de tycker är kul. Leveranstiden över förväntan.
Annegret Olsson (Västerås)
04/01/2014
Rating: 4 of 5!
Vi är supernöjda! Nått som kan förbättras är bindan i bak för hälen den borde vara lite flexibel / rörlig pga vad man har för skor på sig. Men helt klart 100% värdig första skridsko för barn!
Linda eiengård (Vänge)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
OK, super!
Leena Ahola (Espoo)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus ja tuote vastasi kuvausta.
Petteri Rautiainen (Lahti)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
Fantastiskt snabb leverans, fantastiskt kort bakremm, grabben har strl 27 och det går inte stänga den om man inte trycker ner den sjukt hårt. Lite trist. Men bra tanke på skridskon.
Jens Söderman (Skellefteå)
03/01/2014
Rating: 3 of 5!
Bra skridskor och snabb leverans.
Karin Thapper (Norrköping)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans. Skridskorna gör precis det dom ska.
Therese Ljustermo (Ljusterö)
27/11/2013
Rating: 4 of 5!
Bra service som altid! Disse er et must for små barn. Dattera våres på 2år føler seg mye mer tryggere enn på skøyter med 1 blad.
Vladimir Marchenkov (Bergen)
12/03/2013
Rating: 5 of 5!
Rask levering (på døren), god service og supre begynnerskøyter til en 3 åring. Kan absolutt anbefales!
Beate Fosse Jørgensen (Kristiansand S)
12/02/2013
Rating: 5 of 5!
Super fint at starte på disse skøjter for små børn. Vi bruger dem til vores mindste dreng på knap 2 år som gerne vil stå på skøjter sammen med resten af familien. Lærer hurtigt selv at stå på dem, nemme at sætte på støvlerne. Det eneste lidt upraktiske er at remmen ved anklerne er lidt korte - men kan sagtens bruges. Top hurtig levering og service. kan anbefales.
Sara Boesen (København NV)
06/02/2013
Rating: 5 of 5!
Super service, lett å handle,rask levering flott produkt :) kommer til å handle der igjenn ved behov.
Sigurd Aas (Tjodalyng)
29/01/2013
Rating: 5 of 5!
Lättåkt första skridsko men varför är remmarna så korta. Min dotter har vintersport 26 och det går med nöd och näppe att knäppa det översta spännet. Det finns inte en chans att de kommer hålla till storlek 31.
Thomas Sundén (Stockholm)
24/01/2013
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Thomas, vi kan desværre kun give jer ret: remmene er lidt for korte, og man skal have ret smalle sko på. Heldigvis plejer det ikke at gøre så stor en forskel når man går op i størrelse, da omfanget af skoen ved anklen ikke bliver så meget større. Men vi har givet problemet videre til Powerslide og håber, at de ændrer det fremover.
Super skøjter til de små, som skal lære og som ikke kan holde balancen på alm. skøjter.
Torben Vestergaard
19/01/2013
Rating: 5 of 5!
Fine skøjter til små børn der skal lære at skøjte. Specielt dejligt at de kan tilpasses i størrelsen så de passer til barnets fodtøj.
Linda Karina Brandt
13/01/2013
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd med å ha funnet et bra alternativ til vanlige skøyter som kan brukes for de minste. 2-åringen vår fikk til å stå stabilt på skøytene som virker til å være av solid kvalitet. Enig i at reimene ved ankelen var korte. Fikk den så vidt igjen. Lurer på hvordan det blir når gutten vokser..Ellers bra de vokser med en stund...
Lars Otto Eide
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
Den bakre remmen på skridskorna bör vara längre, nu är den alltför kort. Snabb leverans.
Nils Elfverson (Lund)
03/01/2013
Rating: 4 of 5!
Toppen! Bra produkt och snabb leverans!
Marie Ells (Hindås)
28/12/2012
Rating: 5 of 5!
super:)
Henrik Sørensen (Kibæk)
14/11/2012
Rating: 4 of 5!
Jättenöjd med skridskorna och leveransen gick fort
Maria Hommerberg (Norrahammar)
07/11/2012
Rating: 5 of 5!