MENU

SFR Galaxy Black Figure skates

EUR 59,95
Zoom
Please select shoe size 
SkatePro DeLuxe Skate Bag
SkatePro DeLuxe Skate Bag
EUR 24,951 pcs
EUR 17,95
Ice Skate sharpening
Ice Skate sharpening
EUR 6,951 pcs
EUR 5,95
Tempish Figure Soft Guards
Tempish Figure Soft Guards
1 pair
EUR 5,95
Tempish Laces 230cm
Tempish Laces 230cm
1 pair
EUR 4,95
Save for later
 pair

Description

Black Figure Skate with print on the side. Made with nubuck suede, comfortable lining and with ergonomic heel.

Specifications

Boot material:
PU leather
Liner features:
Built-in
Closure:
Lacing
Liner material:
Synthetic suede
Blade material:
Carbon steel
Blade sharpening:
Factory sharpened
Toepick:
Yes

Reviews

Aivan mahtavat luistimet!Näihin rakastuu todellakin. :)
Riina S. (Pännäinen)
23/03/2017
Rating: 5 of 5!
Den er så pen!!!
Van Sui Cer (Asker)
08/03/2017
Rating: 5 of 5!
Prima schaatsen! Eindelijk nog zwarte kunstschaatsen gevonden voor dames.
G. Bikker (Lexmond)
02/03/2017
Rating: 4 of 5!
Schaatsen zien er mooi uit en passen goed. Ik heb er nog niet op geschaatst.
Gretha de Vries (Groningen)
27/02/2017
Rating: 3 of 5!
Tyytyväinen ostokseeni. Hyvin tukee ja jalka ei väsy harrasteluistelussa lasten kanssa.
Ann-Mari U. (Lempäälä)
22/02/2017
Rating: 5 of 5!
tukee jalkaa hyvin
Helena Pavloff-Pelkonen (Espoo)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
Skøjterne er behagelige og passer. Jeg brugte guiden til at bestemme størrelsen. Ingen problemer der. Hurtig levering. Kom efter 1 dag.
Signe S.
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekte Passform, Kufen mit gutem Schliff.
Herbert Untner (Poysdorf)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
Nöjd med köpet och den snabba leveransen. Tog en halv nummer större än vanlig skonummer, med lite tjockare socka skulle en hel nummer större varit på plats
Kristina K. (Stockholm)
07/02/2017
Rating: 4 of 5!
Toppenskridskor! Bra och snabb service ☺
Eva Björklund (Västerås)
02/02/2017
Rating: 5 of 5!
Very comfortable and good looking skates. Like the reviews I read, the skates are a big in size (I bought 38). I chose that size anyways as I wanted to put insoles in them. They fit perfectly with them. Skates come unsharpened. I did have them sharpen with SkatePro upon buying which is a nice service they offer. I cannot review the durability as I just got them.
Catherine Cazalis (Saltsjö-Duvnäs)
02/02/2017
Rating: 5 of 5!
aún no los hemos probado porque acabamos de recibirlos hoy
ALICIA LÓPEZ RODRÍGUEZ (Granada)
31/01/2017
Rating: 4 of 5!
Bestilte et par. Følte størelse guiden og bestilte 260 mm sko. Det viste seg at de var nesten et helt centimeter mindre. I tilleg må jeg betale 200 kr for retur og det tar opp til 3 uket. Dårlig service, og dårlig informasjon. Ellers er skøytene laget av god lær, og de er ganske feminine så passer ikke særlig for menn.
CHristian Daniel Axell (Larvik)
30/01/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Christian
Jeg er lei for å høre at skøytene ikke passet og at du ikke er fornøyd med din opplevelse med oss. Vi forsøker å gjøre all informasjon så tydelig og tilgjengelig som mulig, men om noe er uklart så beklager jeg for dette. Jeg har selv målt sålen på disse skøyter til 260mm (str. 39.5). Er det slik at de du har mottatt ikke har samme mål, vil jeg meget gjerne at du tar kontakt med oss på email@skatepro.no med ditt ordrenummer så vil vi gjerne se nærmere på det. Vi ønsker hele tiden å forbedre oss, så kom gjerne med forslag til hvordan vi kan gjøre din kjøpsopplevelse bedre.
//Petter
En enkel skridsko, men helt klart prisvärd!
Björn Odin (Hässelby)
30/01/2017
Rating: 5 of 5!
Råkade beställa fel storlek men personalen var jättetrevlig och det var simpelt att byta.. jättebra skridskor ich skitsnygga! 10/10
Linnea F. (Hässelby)
24/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super lækker kvalitet, perfekt i str.
Kristina hansen (Tølløse)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Die Schlittschuhe sind sehr in Ordnung, passen gut und sind wunderbar zu fahren.
Franz Tischler (Kirchbichl)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Dejlige skøjter med fin pasform
Lene Dahl Rasmussen
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Anbefale at købe dem!!!
Ilga Stridslande (Gilleleje)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bra
Claudia D. (Knarrevik)
27/12/2016
Rating: 4 of 5!
En rejäl sko och rymlig för mina tår. Stabil och varm.
Therese Lyktberg Bergeborn (Kumla)
27/12/2016
Rating: 4 of 5!
Tosi hyväät, mukavat, ihanat ja tukevat luistimet )
Olga I. (Lappeenranta)
30/11/2016
Rating: 5 of 5!
Gode
Att.: Kent Houborg (Esbjerg)
14/11/2016
Rating: 5 of 5!
erwartungsgemäß ohne Probleme.
Karl-Heinz Eberlein (Dortmund)
23/03/2016
Rating: 5 of 5!
Kann nichts schlechtes über die Schuhe sagen. Habe mir sofort das Schärfen dazu bestellt, vielleicht ginge auch ohne - weiß nicht. Sitzen gut auf meinem Fuß, sind fest genug, aber auch flexibel genug, um Figuren zu machen. Genau was ich wollte. Für diesen Preis - absolut in Ordnung.
Mikhail Barkovskiy (Freising)
19/02/2016
Rating: 5 of 5!
Tegnet mal av føttene, målte og valgte nærmeste str etter tabellen - skøytene passet perfekt! Behagelige på foten, lett polstret sko, akkurat passe stiv. Bestilte lørdag, levert onsdag i Norge, over all forventning!
Lene Seim (Hauglandshella)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Todella laadukkaat, tukevat luistimet joita ei kivijalkaliikkeistä löydä. Nahkainen päällys, terä ruostumatonta terästä, pehmeä sisus! I'm in love.
Sanna Harju (Pori)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
Super fine skøjter og hurtig levering er rigtig godt tilfreds
Poul Charles Johansen
28/01/2016
Rating: 4 of 5!
Perfekta till sonen som nu gör sin andra konståkningssäsong! Rejäla o stadiga runt vristen, bra passform!
Ingela Eriksson (Råneå)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Tres beau produit et de tres bonne qualité. Envoi super rapide. Je recommande ce site qui est tres serieux. Merci.
MANSOURI Kaline (SEVRES ANXAUMONT)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Stor i storleken. Bekväm och lätt.
S. Andersson (Jokkmokk)
03/01/2016
Rating: 4 of 5!
Nous avons bien reçu les patins à glace dans des délais très rapides, et ils donnent entière satisfaction à mon fils qui a commencé sa première année de patinage. Merci
Delmas Paul (Évreux)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Er glad for de nye skøjter og ser frem til flere gode ture når sæsonen starter igen til oktober
Solrun I. Martinussen (Kerteminde)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Funkar fint, sitter bra (har inte åkt på över tjugo år och köpte dessa för att kunna sällskapa mina små söner när de lär sig...)
Anna G. (Linköping)
24/02/2015
Rating: 5 of 5!
Tyylikkäät ja tukevat luistimet.
Karoliina R. (Lievestuore)
03/02/2015
Rating: 5 of 5!