MENU

Supreme Cantop Womens Figure skates

EUR 44,95
EUR 49,95 SAVE EUR 5,00
Zoom
Please select shoe size 
SkatePro DeLuxe Skate Bag
SkatePro DeLuxe Skate Bag
EUR 24,951 pcs
EUR 17,95
Ice Skate sharpening
Ice Skate sharpening
EUR 6,951 pcs
EUR 5,95
Tempish Figure Soft Guards
Tempish Figure Soft Guards
1 pair
EUR 5,95
Tempish Laces 230cm
Tempish Laces 230cm
1 pair
EUR 4,95
Save for later
 pair

Description

  • Stainless steel runner
  • Syntetic Leatherboot
  • TÜV approved

Specifications

Boot material:
PU leather
Closure:
Lacing
Blade material:
Stainless steel
Blade sharpening:
Factory sharpened
Toepick:
Yes
Replaceable blade:
No

Reviews

Skates were too small (EU 31 size advertised but really looks like 28-29, does not fit my daughter). Also I don't think that quality is very good - boot is quite thin and may not provide enough protection from cold.
Oleg Fedorov (Espoo)
03/02/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Thanks for letting us know that the sizing seems quite small! We will add this information to the website.
If the skates have not been used outside, you are naturally welcome to return them, and either get your money back or exchange them to another size.
Our returning policy is explained here: http://www.skatepro.fi/a73.htm
If you wish us to translate it to English, contact our customer service at email@skatepro.fi and we will be happy to help you.
/Niina
Super, manque peut etre un revêtement doux a l intérieur des patins, mais pas grave, il y a les chaussettes Reception rapide merci Erreur de taille de ma part, retour pour echange de taille fait facilement En attente de la nouvelle paire...
B. arnaud (Montauban)
05/01/2017
Rating: 4 of 5!
Envoi rapide patins conforme à la description
Borrel cecile (Riom)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
I sendte min datter nye skøjter lige før påske. Det var dejligt. Hun er rigtig glad for skøjterne. I skal har stor tak for hurtig handling.
Mai-Britt Olsen
02/04/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med skøytene, anbefales
beathe kristin chruickshank (Sjøvegan)
08/03/2016
Rating: 4 of 5!
Les patins sont de bonnes qualité. Ils chaussent petits. J ai tente de les echanger mais les frais de retour sont eleves et si on veut les recevoir au plus tot il faut refaire une commande soit 15 euros . Le service client m a proposé de m offrir les frais de la nouvelle commande mais leur delai reponse est long et j etais pressee... Dommage que les echanges ne soient pas facilités et moins onéreux....
gardon laurence (reignier)
26/02/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Les délai de réponse était plus long dans votre cas car vous nous aviez écrit le vendredi après-midi et les weekend nous travaillons pas. Concernant les frais de retour, malheureusement nous n'avons pas de magasin en France et donc les produits doivent être retournés au Danemark, raison pour laquelle les frais sont plus élevés. Par contre, le client peut toujours choisir une autre méthode d'envoi s'il le préfère :-) /Soraya
Bra, komfortabel skøyter.
Ramunas S. (Voss)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
taille trop trop petit
billard christophe (ribemont)
03/02/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée que la taille est trop petite. Chaque marque à son propre guide de taille et parfois la différence peut changer beaucoup d'une à l'autre. /Soraya
God skøjte der er dog er lidt stiv i det og svær at få til at passe 100 % på foden, men til at skøjte uprofessionelt i er den rigtig fin og behagelig at have på. Meget fin til den pris! Jeg købte mit par 2 størrelser større end hvad jeg bruger normalt, hvilket måske er en størrelse for stort, men kan man lide at have tykke sokker på under, så passer det meget fint
Emma Katrine Jeppesen (Glamsbjerg)
31/01/2016
Rating: 4 of 5!
Nein ich bin nicht zufrieden. Schicken Sie mir mein Geld zurück!!!
Jasmin Curic (Holzkirchen)
28/01/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Durch die 365 Tage Widerrufsrecht bleibt dem Kunden normalerweise ausreichend Zeit, um das bestellte Produkt auf seine Eigenschaften zu untersuchen. Sollte das Produkt nicht den Anforderungen entsprechen, kann man ganz einfach eine Rückgabe veranlassen.
Sollte das Produkt aber fehlerhaft sein, ist es am besten den Kundendienst zu kontaktieren, damit diese sich dem Problem so schnell wie möglich annehmen können.

/Gregor
Jeg er meget glad og det helt orden.Tusind tak
Migle Devuliene (Fredensborg)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Alt OK, måske lige bortset fra den store kasse pakken var pakket ind i, som gjorde det svært for mig at transportere den hjem på cykel. Men ellers er alt i skønneste orden.
Bente Habersaat (Skanderborg)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
I ordered size 32 for my daughter based on your size chart and their insole is smaller than my daughter's trainers size 30!!! I also measured the insole and although it states 210 mm on your chart, this insole is 185 mm, so information you provided on the website is totally wrong. This is highly dissapointing!!!! Further, the width of the insole is ridicilously narrow and is half the width of the normal shoe insole. And my daughter normally has narrow feet. On top of everything you are charging me 10 eur to return the product when the information you have provided on the website regarding it is completely wrong. I will make sure never to shop with you again
Ana Matic (Amsterdam)
20/01/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  We are very sorry for the wrong information in the size guide. We usually get this info from our supplier, and assume it's the correct info, which in this case, clearly wasn't. We have adjusted the size guide now.

Normally the size guide is just an indicator and we can not guarantee a fit by just looking at the size guide, but in this case it was so far off that we do take responsibility. We have send you an email with an offer for free return shipment and full refund for both ice skates and sharpning, we are awaiting your reply.

/Laura
Min datter er rigtig glad for dem
J. Andersen (københavn nv)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Fik tilsendt 2 skøjter til venstre fod. Ingen problemer med at bytte (i butik på Østerbro) men irriterende fejl alligevel. Service ok
Christian D. (Hvidovre)
07/01/2016
Rating: 3 of 5!
Min datter på 10 er meget glad for skøjterne.
Maria K.
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er meget tilfreds med skøjter ☺
Irina Nielsen
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Fine skøjter ,som gjorde stor lykke -;) hurtig og fin lev.
evy schmidt Poulsen
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig gode og fine skøyter, fryktelig fornøyd med kjøpet! Anbefales til skøyte-glade personer!
Sandra Norum Dalan (Rolvsøy)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Fick först en 37 och 38, returnerades och sen fick jag rätt storlek på båda. Väldigt nöjd ändå, dom är så fina. Så mitt omdöme blir full poäng, alltså 100% nöjd. Mvh Jessica
Jessica Nordlander (Domsjö)
27/12/2015
Rating: 5 of 5!
God skøjter til god pris
Diana Rizi (Middelfart)
04/11/2015
Rating: 5 of 5!
En riktig toppen sko, man är stabil och känner sig säker på isen med dessa skridskor, plus är de riktigt snygga ;) En varm rekommendation!
Cecilia Gejdner (Växjö)
06/02/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, slipade och klara!
Pernilla Jacobsen (Tyresö)
28/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fina skridskor och snabb leverans. Kan absolut rekommenderas.
Maria Göransson (Anderslöv)
21/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super fine skøjter- slibningen er prikken over i'et
lotte w. (Aalborg)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Min datter er vildt begejstret for sine nye støvler - jeg havde tilkøbt slibning og det hele lever fuldt op til forventningen.
Helle Tornbjerg (Them)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekte - gode til prisen og str. passer
Inge Udsen (Randers NV)
05/01/2015
Rating: 5 of 5!
god
Mortan Thomsen (København NV)
04/11/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet til en fornuftig pris!
Marian Leonhart Petersen (Aarhus C)
19/03/2014
Rating: 5 of 5!
Fantastisk fin skøyte. God foring uten sømmer som gnager. Kan absolutt anbefales.
camilla markhus (fyllingsdalen)
26/02/2014
Rating: 4 of 5!
Min datter i hvert fald tilfreds :-)
Jesper Mølbæk (Vildbjerg)
07/02/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtigt gode skøjter. Både min datter og jeg er godt tilfredse.
Ellen Juel Nielsen (Hørsholm)
15/01/2014
Rating: 4 of 5!
Fine skøjter god pris
Henrik Larsen (Middelfart)
14/01/2014
Rating: 4 of 5!
Gode skøjter. Og gode til prisen. Flappen under snørebåndene er lidt for stiv i det, men det går nok væk efter nogen tid.
Jacob A. Sterling (Veksø Sj.)
14/01/2014
Rating: 4 of 5!
De er super fine, min datter er rigtig glad for dem. God service og super hurtig levering.
Cindie Deleuran (Viborg)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds med den gode og nemme handel. Skøjterne var en gave til barnebarnet og hun er meget glad og tilfreds med dem. Skulle jeg selv have nye skøjter ville jeg handle med skatepro pga god service og rimelig pris på varen. Venlig hilsen Britt H Larsen
Britt Haslund Larsen (Stege)
12/01/2014
Rating: 5 of 5!
En meget fin skøjte til en god pris. Hurtig og effektiv bestilling. Super... Vil absolut anbefale andre denne skøjte.
hanne nielsen (gislinge)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg har kun hørt, at gavemodtageren er særdeles tilfreds
Ebbe Dahl (Ørsted)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Meget fine skøjter, som mit barnebarn blev rigtig glad for Dejlig hurtig levering og igen, da vi returnerede fordi vi skulle ha' nummeret større.
Karen Larsen (Jyllinge)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fine
Per Greibe Sørensen (Rødovre)
09/01/2013
Rating: 4 of 5!
Rigtig fin skøjte til prisen og super hurtig levering (indenfor 48 timer).
Lis Jakobsen (Esbjerg)
09/01/2013
Rating: 4 of 5!
Dejlig skøjte, der kører rigtig fint. Dejligt at være tilbage på isen. Hurtig forsendelse uden problemer.
Pernille Erikstrup (Brønshøj)
08/01/2013
Rating: 5 of 5!
Vi er meget tilfredse med skøjterne. De var lige som de skulle være.
Niels Chr. Myrup
05/01/2013
Rating: 5 of 5!
Helt igennem god service og opfølgning på varen. Kan kun anbefales til andre at købe hos SkatePro :o)
Tina Larsen (Roslev)
07/03/2012
Rating: 5 of 5!
super hurtig forsendelse. Alt er som det skal være. varme anbefalinger herfra
Karin Højrup Hansen
17/01/2012
Rating: 5 of 5!
Okay skjøte, min datter er meget tilfreds.
Gitte Lassen
14/01/2011
Rating: 4 of 5!
Superflot skøjte, som vagte stor glæde hos vores 16-årige datter.
Eva Steffensen
13/01/2011
Rating: 5 of 5!
Fine skøjter. Havde ikke stået på skøjter i 25 år!, så det var som at blive barn igen. Ærgrer mig over, at jeg ikke fik dem slebet. Gør det som en standardservice. God og hurtig levering, men undrer mig over, at ham jeg talte med i telefonen opgav en væsentlig længere leveringstid end den reelle. Var lige at bestille et andet sted.
Lone Damgaard (Farum)
01/02/2010
Rating: 5 of 5!
Fint køb. Hurtig betjening og god ordreopfølgning. Sidder fint, men er en lille smule stiv på den øverste del. Alt i alt et godt køb.
John Skjønnemann (vanløse)
20/01/2010
Rating: 4 of 5!
Helt ok skøjte til ikke-pro-hobby-forbrug. Hurtig leverance og billig pris.
Martine Midjord (Virum)
02/12/2009
Rating: 4 of 5!
Vi har været særdeles tilfredse med at handle hos Skate Pro. Det var nemt at bestille og vi kunne følge vores ordre, så vi var klar over hvornår varen ville komme. Min datter er super glad for skøjten og synes den sidder godt. Meget fint hele vejen igennem. Hilsen Helle Lundberg Petersen
Helle Petersen (Kastrup)
02/11/2009
Rating: 5 of 5!
Super gode skøjter med god pasform.
camilla Laetgaard (Roskilde)
29/01/2009
Rating: 5 of 5!
Nem bestilling og rigtig hurtig levering, lige til døren. En fornøjelse at handle hos Jer.
jette kjærsgaard
27/01/2009
Rating: 5 of 5!
Min steddatter fik skøjterne i julegave, de er superfine og hun er rigtig glad for dem. De sidder og støtter godt på hendes fod :-)
Charlotte Viborg
14/01/2009
Rating: 4 of 5!