MENU

Tempish Expanze Adjustable Girls Ice skates

EUR 34,95
Tempish
Zoom
Please select colour + shoe size 
SkatePro DeLuxe Skate Bag
SkatePro DeLuxe Skate Bag
EUR 24,951 pcs
EUR 17,95
Ice Skate sharpening
Ice Skate sharpening
EUR 6,951 pcs
EUR 5,95
Tempish Figure Soft Guards
Tempish Figure Soft Guards
1 pair
EUR 5,95
Save for later
 pair

Description

Expanze is a white figure ice skate with pink details and 2 adjustment buckles. For beginners and intermediate ice skaters. The TPU material of the boot is resistant down to -20° C. The boot itself offers good support of the ankles. The liner is made from a quick drying material and can be removed.

The Expanze is adjustable in size and easily adjustable to the size of the users feet.

Sizes (EU size/insole mm):

  • 29 - 32 = 190 - 215mm
  • 33 - 36 = 220 - 245mm
  • 37 - 40 = 250 - 275mm

Specifications

Boot/Shell type:
One-piece, Hard, Adjustable size
Boot material:
Plastic
Liner features:
Removable
Closure:
2x Micro-adjustment buckles
Liner material:
Nylon
Cuff:
Stable, High lateral support
Blade material:
Carbon steel
Toepick:
Yes

Reviews

Top - Preis Leistung passt
Margherita Buonassisi (Bannwil)
01/02/2017
Rating: 4 of 5!
väldigt fina skridskor. Dottern väldigt nöjd!
Hanna N. (Västervik)
25/01/2017
Rating: 5 of 5!
De er noget besværlige at indstille i størrelsen. Desværre så åbner spænderne sig ofte, især ved fald - og det er jo mange, når man er nybegynder på skøjter. Så spænderne af plastik er ikke særlig gode. Men takkerne forrest er gode, når de skal op og stå igen efter fald. Størrelsesmæssigt er de også noget mindre end regnet med. Bruger midterste indstilling, men bruger str. 27. (Skøjten er str. 29-32).
U. Christensen (Holbæk)
23/01/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager mange gange de dårlige oplevelser med skøjterne. Såfremt et produkt af den ene eller anden grund ikke lever op til forventningerne, må man meget gerne kontakte os hurtigst muligt. Send gerne en film/et par billeder af produktet, såfremt dette kan illustrere fejlen på produktet. Filmen/billederne skal sendes til email@skatepro.dk, husk at inkluderer ordre nr. i mailen.
/Mads
Super
Malgorzata Kosatka (Vejle)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Op zich een prima schaats, wel is de verstelbare kunst of sluiting vrij slap. Deze had wat solider mogen zijn.schiet inderdaad vrij snel los uit de strakke stand.
Xander V. ('s-Hertogenbosch)
17/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat de sluiting van deze schaats niet geheel aan de verwachtingen voldoet. Neem graag contact met ons op, mocht je het gevoel hebben dat dit erger wordt. We kijken graag naar een oplossing.

/Gwen
Ze vallen ondanks de mogelijkheid om ze in te stellen toch best krap uit. Daarnaast zijn ze erg onpraktisch, want als de voetjes op de schaatsbaan elkaar raken, hetgeen bij beginners veel gebeurd, dan klikt daardoor meteen de bovenste verbinding los vanwege de drukknop. Zijn er daarom niet tevreden mee bleek helaas in de praktijk...
jhaw donkers (Oisterwijk)
12/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat vervelend dat jullie niet tevreden zijn met de schaatsen. Je bent welkom om contact met ons op te nemen hierover.

/Laura
Rigtig fin skøjte til prisen. Sidder godt på foden. Brugt 3 gange og ikke noget at udsætte på skørterne
Anders Baunwall (Nørresundby)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
De sidder godt på fødderne, men der er et problem med remmene. De løsner sig når barnet falder og skal spændes på ny.
Karin Dahlgaard
03/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er glade for at høre i overordnet set er tilfredse med handlen. Mht. remmen der løsner sig, må i meget gerne kontakte os på 70 500 333 eller email@skatepro.dk, så vil vi gerne se på sagen. /Bjarke
Virkelig små i nr. Måtte bruge yderste stilling, selv om pigen bruger str 29. Spændestropperne i forfoden for lange måtte skære 2-3cm af for at spænde støvlen, alligevel Glider spænden tit op.
NIELS PETER PEDERSEN (Hjerm)
02/01/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager mange gange den dårlige oplevelse med skøjterne. Hvis et produkt ikke lever op til forventningerne kan man gratis returnere det i 180 dage efter købet, vi står også klar til at vejlede om alternativer såfremt dette ønskes. Vi anbefaler også at man ikke laver modifikationer på produktet, da man i mange tilfælde vil miste retten til at reklamere produktet. Hvis man har brug for vejledning i forhold til at bytte et produkt, finde et alternativ eller bare har spørgsmål, kan vi kontaktes på tlf. 70 500 333 eller på email@skatepro.dk
/Mads
Flotte skøyter til super pris! Kjempe fint å få kunstløp skøyter som er enkle å ta av og på for små hender, og med ulike størrelser. Akkurat hva vi letet etter. Kjempe enkle å stramme så de sitter fint på foten:))
Anja Axelsson (Brevik)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fina!!
Maria S. (Västerås)
27/12/2016
Rating: 4 of 5!