MENU
×
Back |

Madd MGP VX5 Extreme Scooter

EUR 329,95
MADD - MGP Stunt Scooters
Zoom
Please select colour 
Silver
Black
Blue
Purple
Green
Grey
Red
Gold
Bronze

Description

The MGP VX5 Extreme from Madd is a premium class full stunt scooter packed with a whole bunch of new features, including new super light MGP VX5 Extrusion deck, Blue Batwing Swoop bar, M3 3D forged IHC Compression fork and 120mm Cold Forged wheels.

Specifications

Total height:
82.5cm
Compression type:
IHC
Wheel diameter:
120mm
Weight:
3870g
Bar width:
540mm
Headset type:
Integrated 1 1/8"
Fork type:
Threadless
Max rider weight:
100kg
Material:
Aluminium 6061
Deck design:
One-piece
Deck width:
11.4cm (4.5")
Headtube angle:
83°
Concave:
Yes
Fork design:
One-piece
Bar material:
Chrome steel
Bar height:
610mm
Bar outer diameter:
35mm (Oversized)
Bar inner diameter:
32mm
Clamp size:
Triple
Wheel profile:
Round
Wheel hardness:
88A
Core material:
Aluminium
Core design:
Spoked
Bearing precision:
ABEC-9
Brake type:
Flex Fender
Assembly:
Partly assembled
 

Reviews

Bra produkt
Torbjörn Ebérus (Enskede)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
køb ikke det løbehjul styret går i stykker efter 2 uger og decket snapper efter 1/2 måned og der stor at det er et høj kvalitets trick løbehjul ok det passer så ikke
alexander liisberg jensen
08/09/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er kede af at høre at dit løbehjul mere eller mindre er faldet fra hinanden. Dette lyder ikke som noget det burde gøre. Jeg vil rigtig gerne i kontakt med dig for at høre mere om sagen og sikre mig at der er blevet taget hånd om det, dog har jeg ingen kontakt oplysninger på dig. Af den grund må du meget gerne tage kontakt til os på Email@Skatepro.dk. Så skal vi finde en løsning på problemet. /Frede
Kugellager vom hinteren Rad schlägt bereits, Schraube lässt sich nicht lösen. Räder laufen nicht einwandfrei
Daniel H. (Winterthur)
16/08/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Danke für deine Bewertung. Es tut uns sehr leid, dass ihr schon einen Mangel feststellen müsst. Meistens können sich Achsen durch den Transport stark anziehen oder sich auch lockern. Da wir ja schon per Email Kontakt haben, werden wir bestimmt eine gemeinsame Lösung finden können.

/Aneena
Super step. Mijn zoon is er blij mee. Levering was zoals afgesproken, en op tijd
Adil Z. (Lelystad)
20/07/2017
Rating: 5 of 5!
Super hulajnoga polecam
CEVA LOGISTICS LESZEK RYBACZEK (Lublin)
06/07/2017
Rating: 5 of 5!
alles in bester ordnung, danke
Serap Uzun (Herten)
25/05/2017
Rating: 5 of 5!
Superrrr gave step!!!
M. Brans (Weert)
18/05/2017
Rating: 5 of 5!
Helt supert. Anbefaler både skatepro og triksesparkesyklen vi kjøpte. Tommel opp!
Veronica N. (Geithus)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Kvalitet innfrir alltid. Med konkurransedyktige priser og lynrask levering er det lett å anbefale pridukt og sjappe. Keep sharp
Werner johan hoaas (Risør)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Paras scootti tähän mennessä. Kevyt ja rullaa hyvin. Moni kaveri ihmeissään, että näin loistavan valmis scootin saa tähän hintaan.
kristiina keränen (Parola)
02/09/2016
Rating: 5 of 5!
Profesjonalne podejście do klienta,hulajnoga spełnia wszystkie oczekiwania ,polecam i pozdrawiam.
monika wiśniewska (Szczecin)
15/07/2016
Rating: 5 of 5!
Godt tilbud på bra sparkesykkel:)
Kristian Aune (Oslo)
11/07/2016
Rating: 5 of 5!
bra
Helge Johnny Mydland (Hauge I Dalane)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bra produkt og kjapp levering,tommel opp
Oddvar Aksdal (Aksdal)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Supert produkt til en veldig bra pris.Utrolig raskt levert.Her handler vi igjen :)
S. Glenne (FJELLSTRAND)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Kjapt levert, no fuzz.
O. Olsen (Heggedal)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Bra pris, veldig kjapt lavert, og svært fornøyd med sperkesykkelen
Gorm Sørensen (Jessheim)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hysterisk dyrt synes han far. Utrolig fett sier Bøllefrøet. Kvalitet tvers gjennom uten tvil. Utrolig kjapp levering. Så det blir toppscore
Rune Gjerde (Haugesund)
01/01/2016
Rating: 5 of 5!
Bien arrivée en France ! Bravo ! Notre fils est fan de sa trott et pratique tous les jours !! Design impeccable !! Les 2 seuls bémols pour lui : le confort des poignets et un manque de légèreté au niveau du poids. Bonne continuation à votre site ! A recommander ++++
A. ISABELLE (MONTRY)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Bra sparkcykel använder den mycket bra kvalitet på den snableverans.
Isak storm
27/10/2015
Rating: 5 of 5!
Poika on tykännyt tosi paljon. Tosin pyörän laakeri hajosi jo kolmantena päivänä, vaikka käytetty vain betonirampilla.
Sari H. (Espoo)
20/10/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hienoa, että poikasi on tykännyt potkulaudasta! Mutta olemme harmissamme kuullessamme, että laakeri on hajonnut muutaman päivän käytön jälkeen. Suosittelisimme olemaan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen email@skatepro.fi. Nopeuttaaksesi asian käsittelyä sähköpostiin kannattaa laittaa tilausnumero, tuotteen nimi ja omasanainen selvitys viasta. Jos mahdollista, pyydämme lähettämään myös kuvan, jossa vika näkyy selvästi. /Eija
Kjøpte til min sønn på 12 år. Veldig fornøyd!:)
I. Sommer (Kløfta)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
Levererades snabbt o bra service. Tack vi kommer beställa flera gånger då det finns många grabbar i familjen
catarina jacobson (Herrljunga)
23/09/2015
Rating: 5 of 5!
Volgens mijn zoon is dit een zalige stuntstep. Hogere snelheden door grotere wielen. Goede wendbaarheid. Mooie afwerking! Snelle levering. Bravo Skatepro ;-)
johan vanbuul (tongeren)
01/09/2015
Rating: 5 of 5!
Polecam jest naprawdę mega wygodna
Kacper Biegun (RADZIECHOWY)
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
Vanvittig fornøyd med skatepro s levering. Alt som bestilt levert 2 dager etter bestilling. Seriøst og bra opplegg.
Joachim Thorkildsen (Søgne)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Hulajnoga godna polecenia dla osób, które kochają jazdę wyczynową.:) Polecam jak najbardziej.
Zenon M. (Szczecin)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!