MENU
Back |

Enuff Skateboard Trucks

EUR 29,95
Zoom
Please select size + colour 
White
Neon Stripe
Valentine
Demon
Rasta Stripe
Natural
Venom
Covert
Black Ice
Disco
Raw
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95    
Save for later
 set

Description

Designed with clean lines and theme colored hardware.

Heat treated for extra strength.

Notice Assembly bolts sold seperately!

Specifications

Pieces per pack:
2
Weight:
600g
Truck type:
Standard kingpin
Mounting bolts:
Not included
Truck size:
129mm (5")

Reviews

Slecht trucks de lak sprong er meteen van af
Robin sanders (Naaldwijk)
23/10/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat vervelend om te horen dat de lak er meteen vanaf sprong. Ik zag dat je hierover nog geen contact had opgenomen met ons. Zou je dit alsnog willen doen, zodat we je kunnen helpen? /Justin
Köpte dessa ett år sedan och tyckte de var bra för priset. Jag märkte nu att bulten sitter alldeles för högt upp så att 50/50 grinds är nästan omöjligt då bulten fastnar och man glider inte alls. Lite försent att skicka tillbaks nu när de är använda men jag säger bara så andra vet. Det kanske bara var mina som var fel tillverkade.
Daniel R.
01/05/2017
Rating: 3 of 5!
I'm actually surprised how good these are compared to the price! Not the best ones around, but gets the job done.
Jani H. (Hyvinkää)
30/03/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait!
Montandon Sébastien (Grandson)
16/03/2017
Rating: 5 of 5!
Prisvärda truckar till sonen.
Fredrik H. (Landskrona)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Goei trucks en zit idd klein beetje speling op
Tim v. (Waregem)
03/11/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Ook jij bent natuurlijk welkom om contact met ons op te nemen, mocht je het idee hebben dat deze speling er niet hoort te zijn. Dan helpen we je graag :-)

/Laura
Heeft wat speling
Dennis sleking (Genemuiden)
14/09/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vervelend om te horen dat wat speling hebt. Ik kan zien dat hier geen contact met ons over is geweest. Zou je dit alsnog willen doen?

/Jelmer
Super trucks. Gode, og de knirker ikke ligesom mange andre gør. Og god højde også
C. Engler (Kalundborg)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Ich war Positiv überrascht von den Achsen, hatte vorher noch nie von der Marke gehört und hatte erst Angst, aber sie fahren sich super.Ich habe mir die Disco Version bestellt und war sofort hin und weg von den Farben, einfach nur Klasse :)
Franziska Fahle (Ahrensfelde)
14/10/2015
Rating: 5 of 5!
Helt fine til prisen!
Sander Mikkelsen (Kolding)
02/10/2015
Rating: 5 of 5!
Yllättävän hyvä setti perusdekkiin ja cruiserin renkailla, toimii!
Christian Nordblad (Turku)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
Bestilte Enuff Black Ice Trucks. Fik leveret Enuff trucks i helt hvid. Der stod uden på posen, at det var Black Ice, men det var en anden farve (men dog samme model), som posen indeholdte. Selvom det var en klar fejl, gør det mig ikke noget, så har ikke klaget over det. Jeg havde bare brug for et par billige letvægtstrucks. Jeg har nu kørt med dem i et par uger og er fint tilfreds med kvaliteten i forhold til prisen. Bemærk, at Skate Pro ikke oplyser højden på disse trucks, men for alle der leder efter den oplysning, kan jeg sige, at den er at betegne "Ultra Low".
Lasse Frank
10/09/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Dejligt at høre du syntes om dine nye trucks. Hvis man får leveret noget man ikke har bestilt, eller får en vare i forkert farve, kan man selvfølgelig få det byttet til det rigtige, så længe man ikke tager varen i brug. Vi kan kontaktes på tlf.: 86 76 36 96 eller på email@skatepro.dk /Mads
Gode til prisen de bedste
T. Hansen (skotteparken)
05/09/2015
Rating: 4 of 5!
De er rigtig gode - og holder længe!!!
Peter Thorup (Viborg)
06/08/2015
Rating: 5 of 5!
Tuote odotuksen mukainen ja hieno!
Anette Rouhiainen (Turku)
14/07/2015
Rating: 5 of 5!
Erittäin hyvät trukit, varsinkin hintaansa nähden.
Akseli L. (Raisio)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
De er gode
Tobias. Meulengracht (Brønderslev)
05/05/2015
Rating: 3 of 5!
Hele goeie trucks maar ik dacht dat ik zwart en witte (black ice) trucks had besteld maar het waren witte.
Enrique Zamora Bernal (Antwerpen Deurne)
22/01/2015
Rating: 5 of 5!
Dom är bra ,svänger bra ,och är snygga.
Lena H. (Lönsboda)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Snygga och bra pris.
Nina Falk (Karlstad)
14/09/2014
Rating: 5 of 5!
gode til ny begyndere
Sebastian møller
07/09/2014
Rating: 2 of 5!
Det er gode til ny begyndere:-)
Nick jonas jørgensen (Fredericia)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
bra
sven peter enegren (Tyresö)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Dem är bra men gillar inte att dem är så korta i bredden (när det gäller själva där hjulen sitter), där emot så är dem väldigt stadiga och känns bra. Truckgummit är inte den bästa men överlag så får du väldigt mycket för pengarna. ^^
Jasmine Steen (Höör)
20/05/2014
Rating: 4 of 5!
Jeg syntes de er rigtig gode, og gode til ny begyndere
Nikolaj Grønbech (Slagelse)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Ola Sellrup (Mörrum)
20/11/2013
Rating: 4 of 5!
ze sturen heel fijn en zijn te gek
Jitse Feenstra (Lelystad)
30/09/2013
Rating: 5 of 5!
Gode
Mathias Nikkelsen (Hvidovre)
06/07/2013
Rating: 4 of 5!
Mega gode trucks vildt gode til nybegynder!!:D
Lisbeth Thomsen (Randbøl)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
I forhold til andre trucks skiller Enuff sig ud ved at have et bredere stykke metal forrest og bundpladen er også mindre, (i forhold til fx Venture, Independent og Thunder) men de passer dog fint til brættet. Det var svært for mit standard skatetool at komme til ved de forreste skruer, men dette er ikke et stort problem. Det der undrer mig ved Enuff's trucks er at kingpinnen er så utrolig lang. Allerede fra dag 1 skrabede kingpinnen i mod ved grinds, både forrest og bagerst, og var derfor grundet nogle bratte stop på curbs, coping osv., men jo mere man slider dem, jo mindre et problem bliver det. Det er ikke anvist nogen steder om hvorvidt trucken er low, mid eller high. Dette bør stå på hjemmesiden. Siden jeg har påsat disse trucks har jeg fået ødelagt 4 kuglelejere (På hvert hjul, de inderste), men det er uvist om det er trucken eller mine kuglelejere der er slidt. Det er nogle fine trucks i forhold til prisen, men jeg køber nok et andet mærke næste gang.
Søren Røjkjær (Kastrup)
10/06/2013
Rating: 2 of 5!
funkar hur bra som helst! Enuff said!
Mikael Thun (Hallstahammar)
11/05/2013
Rating: 5 of 5!
Hyvät ja halvat trukit!
Antti-Pekka Korhonen (Aabyhøj)
02/10/2012
Rating: 4 of 5!
De er gode og grinder godt og er lette til et barn
Charlotte Lind
16/10/2011
Rating: 5 of 5!
de er gode
thomas mcnally
30/08/2011
Rating: 5 of 5!