MENU
Back |

Sure-Grip Rear Brake - For Alu Frame

EUR 19,95
Sure-Grip skates
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Brake for rear assembly onto roller skates. Classic style stopper that fits on all suregrip trucks. Full assembly brake kit for roller skates. Long life span due to the thick pad.

This brake also fits the Rookie Classic skates with aluminum frame.

Reviews

Perfekt synes bare de skulle være lidt hårde da de hurtigt bliver slidt.
Malene Christensen (Taastrup)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Lækkert med en god bagbremse, som i "gamle dage"
Bo H.
20/09/2015
Rating: 5 of 5!
Virker
Louise Kjær Jensen (København K)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Som den skulle være.
Kenneth S. (Vallensbæk Str.)
02/07/2014
Rating: 5 of 5!
Nem at montere og hurtigt leveret 100% hefra
Hans Reppel (Næstvedæstved)
13/06/2014
Rating: 5 of 5!
Let at sætte på skøjterne, og det var det eneste man selv skulle sætte på da man skulle vælge præfereret side...
Peter skjerbæk (Brønshøj)
18/07/2013
Rating: 5 of 5!
Fik en ødelagt skrue med i købet hvilket gjorde det utroligt svært at montere - vi havde heldigvis en ekstra skrue fra en gammel bagklods.. Men i skulle næsten tjekke jeres skruer inden i sender ud (: Men er glad for at jeg har fået en ny bagbremse (:
Mia Beck Meincke (Kastruprup)
11/07/2013
Rating: 2 of 5!
Dejlig med bagbremse, ikke mindst, når reflekserne fra inliner-løb slår igennem ;-). Kirsten
Kirsten Hallager
11/07/2011
Rating: 5 of 5!
Supernem at montere og efter at have kørt uden bagbremse i de 10-15 år jeg har rullet finder jeg ud af hvor rar og næsten uundværlig sådan én er
Flemming Stumpe Schwartz
16/05/2011
Rating: 4 of 5!
Det er en stor fornøjelse at have sådan en bagbremse på sine side by side. Til alle der skater rundet på gader og stræder blandt biler og meget andet er den uundværelig. Super nem at sætte på og fylder ikke meget på rulleskøjten. Klodsen er af noget modstandsdygtigt materiale.
Anne-gro Haslund
01/04/2011
Rating: 5 of 5!
Virker helt perfekt - super godt produkt
Max Pehrson (Randers SØ)
07/07/2009
Rating: 5 of 5!
Virker som den skal og er let at sætte på. klodsen holder bedre end forventet :)))))
tina martin (Holte)
29/04/2009
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds med denne vare.
Camilla Jakobsen (Randers)
04/02/2008
Rating: 5 of 5!
Hej tak før godt produkt!!!!!
Zlatko Kramaric
08/08/2007
Rating: 5 of 5!