MENU
Back |

California Brake pad

EUR 8,95
Sure-Grip skates
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Fits the California back-brake with 62mm-65mm wheels.
Dimensions: 38mm x 66mm.
The large braking surface is what makes this brake very effective.
(2 screws for mounting of the brake are included)

Please note: This brake pad does not fit inline skates of the brand California

Reviews

Gode bremseklodser og hurtig levering.
Ann-Stina B. Pedersen (Måløv)
20/08/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds
Susanne pedersen (København S)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds
Klaus Jørgensen (Herning)
24/06/2011
Rating: 5 of 5!
Har brugt dem i mange år, super bremse.
Steen Rasmussen (Dragør)
17/05/2011
Rating: 5 of 5!
Jeg limer min bremseklods fast på selve bremsen, med god kontaktlim.(kan tages af med skarp spatel) Så kan klodsen slides længere ned. Vender den også så begge ender kan slides.
Klaus Steensen (Kbh. S.)
27/12/2009
Rating: 4 of 5!
Super pålidelig og billig bremseklods - har aldrig ladet mig i stikken, selv ved høj fart. Bliver desværre slidt for hurtigt, da skruehovederne sidder meget langt ude. Når gummiet er slidt ind til skruen, er der stadig meget bremseklods tilbage. Kan dog løses ved at vende klodsen og bore nye skruehuller i.
Trine Godt
13/11/2009
Rating: 4 of 5!
Stor bremseflade, der betyder, at man bremser en lille smule mere effektivt. Ulempen er, at den meget hurtigt er slidt op.
Tania Christiansen
08/10/2009
Rating: 3 of 5!
produktet er fint fint og servicen var super ;)
Josephine Gregers Jensen (hillerød)
07/05/2009
Rating: 5 of 5!
Intet at brokke sig over herfra. De er som de plejer! Leveringen skete på 2 dage.
Dennis Eskildsen
09/02/2009
Rating: 5 of 5!
Ganske god bremseklods, til normal rulning. Ved max belastning slides den hurtigt. Men stadig den bedste til SBS skøjter. :-)
Henrik Luplau (Hellerup)
22/08/2007
Rating: 5 of 5!
Fine klodser! virker som de skal!
Tomas Fernqvist (Ringsted)
12/06/2007
Rating: 4 of 5!
tjaaa... kan ikke forstå at man ikke laver dem af det samme slidstærke gummi som bildæk... de bliver ret hurtig slidt ned stil skruerne...
jakob Kristensen (Hinnerup)
16/09/2006
Rating: 2 of 5!
Mine bremseklodser virker glimrende, og servicen var helt i top
Bettina Nielsen (Århus)
03/07/2006
Rating: 5 of 5!