MENU
Back |

Sure-Grip Bullseye Toe stop

EUR 5,95
Sure-Grip skates
Zoom
Please select colour 
Red
Yellow
Purple
Green
Blue
Orange
Save for later
 pcs

Description

Sure-Grip toe stop. Fits all Bauer and Supreme side-by-side skates.
Long durability.

Notice: toe stop screw not included.

Reviews

Nickel
ageneau virginie (Trélivan)
13/10/2017
Rating: 5 of 5!
Tres bien
Langlet Isabelle (Laval)
27/07/2017
Rating: 5 of 5!
Goed product en super service
Wendy Bemmelmans (Roermond)
05/07/2017
Rating: 5 of 5!
parfait!
briantais laura (bourgbarre)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Tampon frein de bonne qualité et avec un large choix de couleur. Top!
Fabienne T. (Xaintrailles)
23/06/2017
Rating: 5 of 5!
Virker som den skal. Super.
Ditte janniche Thomsen
18/05/2017
Rating: 5 of 5!
Super stoppers , goed materiaal
Simone van Klinken (Lelystad)
10/05/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon produit. S adapte parfaitement sur mes patins vieux de 25 ans. Envoi très rapide. Je recommande +++
Depollier Louisa (RUMILLY)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Hvad er der og sige. God som altid.
Tonny Terkelsen (Esbjerg)
21/04/2017
Rating: 5 of 5!
super
Alan Klodel (Allschwil)
05/04/2017
Rating: 5 of 5!
Tres bon produit et bonne qualite je recommande SKATE PRO
belinda barkat (tourcoing)
22/03/2017
Rating: 5 of 5!
Preis Leistung OK. Leider Versandkosten bei Bestellungen unter einem Mindestbestellwert. Schade, sonst würde ich öfter auch Sachen mit einem kleinerem Wert bestellen.
Dirk Schaub (Gudensberg)
09/01/2017
Rating: 4 of 5!
Witam, Produkt w bardzo dobrej jakosci a obsługa i czas wysyłki bardzo dobry. Jedyny mankament cena za przesyłkę.
Lucjan K. (Witkowo)
20/09/2016
Rating: 4 of 5!
super
Gaby Wegs (Coesfeld)
25/08/2016
Rating: 5 of 5!
Fidèle à mes attentes
Teron Mélanie (Staffelfelden)
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Godt udvalg hurtig levering.
Maia Louise Bucio (Kastrup)
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Stort udvalg og hurtig levering. Perfekt!
jakob lund madsen
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Passt perfekt auf meine Bauer Skates. Tolles Produkt
Miriam Bolenius (Leverkusen)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
prima product!
Pascale Bosboom-Perotti (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Dårlig holdbarhed.
Hørdur Thor Ragnarsson (oslo)
06/10/2015
Rating: 2 of 5!
Blir relativt hurtigt slidt, men kan jo heldigvis vendes
Bo H.
20/09/2015
Rating: 4 of 5!
Virker
Anders Krohn (Vrå)
04/05/2015
Rating: 5 of 5!
Dem går man aldrig galt i byen med..
Jakob H. (Lejre)
17/09/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet
jann raahauge leerbæk (Nørre Alslev)
31/08/2014
Rating: 5 of 5!
super :)
Marcin Brodzikowski (Rungsted Kyst)
13/08/2014
Rating: 5 of 5!
Okay kvali
Martin Meier (Helsingør)
07/08/2014
Rating: 3 of 5!
Alt som det skal være!
Anton Napaaq Rindom Nielsen (Odense V)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
alt er som det skal være
Rita N. (Hillerød)
14/06/2014
Rating: 4 of 5!
Hurtigt Leveret, Klodsen var lige som forventet, Top kvalitet.
Martin Hegelund (Rønnede)
13/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtigt leveret og kvaliteten er som forventet herfra 100 i orden
Hans Reppel (Næstvedæstved)
13/06/2014
Rating: 5 of 5!
Fine bremseklodser - dog bliver de relativt hurtigt slidt ned på få ture, men fordelen er så at de kan vendes!
Camilla Ljunggren Larsen (Smørum)
12/06/2014
Rating: 4 of 5!
Perfekt.
Frederik Lundberg (Ballerup)
10/07/2011
Rating: 5 of 5!
Funktionel, billig og endelig et sted hvor man kan få reservedele til side by side
Henrik Jespersen
07/07/2011
Rating: 5 of 5!
Godt
Klaus Jørgensen (Herning)
24/06/2011
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds, virker som de skal.
Steen Rasmussen (Dragør)
17/05/2011
Rating: 5 of 5!
God bremseklods der er hård og derfor holder længere. Dog lidt dyr i betragtning af hvad den består af og sammenlignet med hvad et kugleleje koster.
Taj Lo-Eriksen
16/05/2011
Rating: 5 of 5!
Har ikke monteret endnu men ser fine ud. Hurtig levering...lækkert!
Flemming Stumpe Schwartz
16/05/2011
Rating: 4 of 5!
Helt klart meget bedre end de gamle :) de er hårdere og holder dermed længer.
tina martin (Holte)
29/04/2009
Rating: 5 of 5!
super kvalitet og helt utrolig hurtig levering - mindre end 48 timer til Berlin!!
Andreas Eschle
23/06/2008
Rating: 5 of 5!
Den eneste klods jeg nogensinde har prøvet, og den virker som forventet. Helt fint.
Jakob Zagrobelny
15/05/2008
Rating: 5 of 5!
de er som ventet. ligeså gode som i 80èrne
Louise Von Der Recke
27/09/2007
Rating: 5 of 5!
de virker fint. de bliver ikke slidt alt foe hurtigt
Mads Lindén (Helsingør)
26/06/2007
Rating: 4 of 5!
synes det er utrolig stærke klodser, de holder klart længere end det lort man kan købe i forretningerne.... de var faktisk grunden til jeg begyndte at bestille her inde fra efter som jeg ikke kunne få bremser andre steder.... og jeg er meget tilfreds.
julie kjær ankerstjerne (stenløse)
24/10/2006
Rating: 5 of 5!
bliver meget hurtig slidt...
jakob Kristensen (Hinnerup)
16/09/2006
Rating: 1 of 5!
bliver alt for hurtigt slidt - en hockey kamp og næsten halvdelen er væk...
jakob Kristensen (Hinnerup)
16/09/2006
Rating: 1 of 5!
Klodserne virker hver gang, så det må siges at være godt! :-) Gummi'et virker til at være slidstærkt og har derfor en lang levetid. Jeg er foreløbig godt tilfreds
Mark Novotny (Sønderborg)
16/08/2005
Rating: 4 of 5!
Gode og slidstærke... Meget ándet har jeg ik at sige til et par bremseklodser;)
Sebastian Jørgensen (Maribo)
05/08/2005
Rating: 5 of 5!