MENU
Back |

Powerslide Pro Air Man Black Protective 3-Pack

EUR 39,95
EUR 44,95 SAVE EUR 5,00
Powerslide skates

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 set

Description

Complete protective gear.
Knee & elbow is anatomically shaped and made from 3D aerospace mesh material, high density EVA foam,cotton liner. And a double velcro strap system.
The Wrist guard comes with ventilated mesh material a replaceable splint and and double strap velcro system.
Cool Max materials are also used for better ventilation.

Good to know

Reviews

All good! Product, service and fast shipping! Thanks Skatepro! Minden szuper! Termék,szolgàltatàs és nagyon gyors postàzàs! Köszönjük Skatepro! (H)
RICHARD SIMON (Kettering)
27/01/2017
Rating: 5 of 5!
Perfect. I liked it. Service so far fantastic
Mindaugas a. (cahersiveen)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Really very good quality. Thank you very much!
Rüdiger Zöller (Düsseldorf)
06/05/2013
Rating: 5 of 5!
Riktigt snyggt set som har bra passform. Jag har inte ramlat på riktigt än, utan mest testramlat för att testa hur de sitter. Verkar funka riktigt bra! Jag är 178 cm, väger 83 och valde L. Knäskydden sitter bra men armbågsskydden lite lösare. Men eftersom att det är både kardborreband och elastiska band så sitter de bra ändå!
Elsa Hulu (Malmö)
13/09/2017
Rating: 5 of 5!
Past perfect. Juiste bescherming
Germaine B. (Doorn)
02/08/2017
Rating: 4 of 5!
Past perfect,goede kwaliteit
Katleen Verstaeten (Sterrebeek)
19/05/2017
Rating: 5 of 5!
très bon produit pour mon fils de 11 ans !
LAGARDERE MARIE (Gradignan)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Son buenas pero me he llevado un pequeño chasco con las rodilleras. En la fotografia aparece que se ponen con un par de velcros, es decir no es necesario quitarse los patines para ponerselos, pero los que he recibido tienen correas.
JON LARRAÑAGA ZABALA (MADRID)
08/12/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Quizás haya recibido el producto incorrecto. No dude en contactarnos en email@skatepro.es para pdoer darle una solución a su problema :-) Feliz Año. /Soraya
Paste perfect. Voelt stevig aan. Aanrader!
Wieger de Wit (Tijnje)
18/10/2016
Rating: 5 of 5!
Perfecte bescherming. Goede kwaliteit !
Pascal mathieu (Geraardsbergen)
12/10/2016
Rating: 5 of 5!
OK :-)
Att.: Kent Houborg (Esbjerg)
03/10/2016
Rating: 3 of 5!
Large passar mig som är 182cm lång och väger 70kg. De sitter som de skall och är bekväma.
Hugo Lindén (Mölndal)
20/09/2016
Rating: 5 of 5!
Nopeasti tulivat ja heti käyttöön. Kiitos!
Petri Välimäki (Hyllykallio)
19/08/2016
Rating: 5 of 5!
Erg goede bescherming, beschermingsvlak loopt ook wat verder door onder knieeen en ellebogen. Zitten prima en zijn makkelijk aan te doen.
Yvonne Braam (Wemeldinge)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
Super zestaw ochraniaczy, doskonale chroni przed upadkiem sam wiem bo już upadłem i nic mi się nie stało. Poza tym super sklep szybka realizacja zamówień, pełen profesjonalizm odłącznie doboru sprzętu i uzyskaniu odpowiedzi na wszystkie pytania kupującego. Korzystne rabaty. Gorąco polecam.
Piotr Pluta (Węglowice)
29/04/2016
Rating: 5 of 5!
Jag är 174 cm lång och väger 70 kg, och valde medium. Knäskydd och armbågsskydd sitter ganska tajt, vilket förmodligen är bra. Jag har hittills bara använt dem en halvtimme, men helt utan problem. Handledsskydden passar perfekt.
C. Andersson (Furulund)
12/04/2016
Rating: 4 of 5!
Musste es noch nicht nutzen. Jedoch die Passform ist gut und bis auf ein ungewohntes tragen sehr gut.
Frank Behse (Erding)
26/02/2016
Rating: 5 of 5!
super produit merci
christophe menaut (CESTAS)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
FANTASTIK webshop - god service og hurtig levering - 110% tilfreds.
Mark Wengler
28/08/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd
Matts J. (Onsala)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Kvaliteten virker glimrende til prisen, men muligheden for at spænde dem til er simpelthen for dårlig. Stropperne er for lange til normale og tynde ben.
Magnus B. (Aarhus C)
03/08/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Godt at høre at du oplever at kvaliteten er god. Hvad angår størrelsere fastsættes disse fra leverandøren, og det er utroligt svært at lave universelle størrelser som passer alle i den givne alders-/vægtgrupper. I skal dog være meget velkommen til at gøre brug af vores gratis Retur og Ombytningsret, når man har prøvet om størrelsen passer derhjemme. Du er også meget velkommen til at kontakte os på kundeservice: 86763696 eller mail: email@skatepro.dk hvis du søger mere vejledning. / Christian
God pris versus kvalitet. Størrelsen passer umiddelbart OK _ medium til herre 172cm/66 kg.
Jakob Mortensen (Fredericia)
06/05/2015
Rating: 4 of 5!
kvalitets beskyttelse til en god pris, gør at jeg kan udfordre mig selv uden varige skader. er 183 og 80 kg købte Large og det sidder godt, lidt stramt men bliver sikkert løsere med tiden.
Zeppe Kemp Severinsen (Tune)
25/09/2014
Rating: 4 of 5!
Bra kvallitet!
Stefan Bejer (Enköping)
20/09/2014
Rating: 5 of 5!
lite besvärliga att ha på sej
Göran Hållander (Ulricehamn)
20/09/2014
Rating: 3 of 5!
Veldig fornøyd med produktet! Passer perfekt til longboarding og er behagelige å ha på.
Bruno Bjørnstad (Narvik)
04/09/2014
Rating: 5 of 5!
Tilasin aluksi M-koon. Osa remmeistä, kun tarrat laittaa yhteen, tulevat aivan liian tiukille. Vaikka olen vain 64kg, 175cm. Vaihdoin L-kokoon. Nyt esim. polvisuojan alempi remmi on pituudeltaan ok, mutta ylempi remmi jää löysänä roikkumaan. Aivan liian suuri harppaus koossa siirtyessä M:stä L:ään. Palautin.
Teemu H. (Kokkola)
25/08/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Kiitos palautteesta! Suojasettien mitoitus on usein hyvin yleispätevä, ja valitettavasti nuo mitat vaihtelevat valmistajasta riippuen. Laitamme palautteen eteenpäin valmistajalle, jotta he osaavat kehitellä tuotteitaan vastaisuudessa oikeaan suuntaan.
/Niina
Super gode tog bestik af tidligere anmeldelser og tog en XL da jeg er 190 og 90 kg. De er dog lidt store i det men sidder fint og er komfortable at kører med! de tager også slag super fint, godt produkt der er nemt at komme i.
Claes Adrian Pietersen (Odense C)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
knie bescherming had in twee delen beter geweest ipv één geheel. Voor de rest zit dit prima
Dries Bleyenbergh (Rumst Terhagen)
24/07/2014
Rating: 4 of 5!
Meget små i størrelsen
Channette Rasmussen (SKANDERBORG)
17/07/2014
Rating: 3 of 5!
sidder godt
Thomas Hansen (Næstved)
13/07/2014
Rating: 5 of 5!
God vare. Målskema passer ikke for godt. Fik byttet fra M til L.
Niels Engelsted (Give)
12/07/2014
Rating: 5 of 5!
Sidder ok men lidt besværlige at få på.
Jon Langager (Horsens)
10/07/2014
Rating: 3 of 5!
Ihan ookoo suojat. Isommalle käyttäjälle olis ehkä hyvä olla aavistuksen isommat.
S. Petri (Läyliäinen)
08/07/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket sköna skydd otroligt bra passform , jag gillar verkligen det elastiska bandet plus karborre. Dock ska ni tänka på att köpa lite större skydd än ni tänkt.
Robert Andreas Lindgren (Västra Frölunda)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode
Tina Lund (Helsingør)
02/07/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerer fint og helt perfekt til mit behov.
Vibeke Clausen (Svendborg)
26/06/2014
Rating: 5 of 5!
Helt greie, men ikke like god komfort som K2 sin.
thor martin franksson (Kristiansund N)
11/06/2014
Rating: 4 of 5!
Veldig bra! :) Jeg er svært fornøyd - og ikke minst VELDIG fornøyd med at jeg kjøpte beskyttelsesutstyr i det hele tatt - før jeg inviterte dama med på tur - som trynte stygt med knær og hode i asfalten første turen. Men med beskyttelses utstyret gikk det bra!
Martin Løken (Oslo)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Ser fint ud
Kirsten Holm (Viborg)
23/05/2014
Rating: 5 of 5!
ok, ale na kolana trzeba przeciągać przez stopy
Izabela Barczyk- Olszewska (Dębina)
21/05/2014
Rating: 4 of 5!
Prima pasvorm, goede prijs. Maattabel klopt. Netjes afgewerkt. Kritiekpuntje: de labels zijn veel te groot, die heb ik er dus afgeknipt. Nadeel is dan dat er geen L of R meer te zien is, wat met name bij de elleboogbescherming slecht te zien is aan de vorm.
Jasper Beekmann (Bussum)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode og passer godt. Behagelige at have på.
Jane Olsen (Kirke Hyllinge)
02/05/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig fin vare.
Eva Røschmann (Trige)
29/04/2014
Rating: 5 of 5!
Fungere som de skal, og nemme at "glide i "
Marc Pedersen (sakskøbing)
28/04/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig god pasform, behagelig at ha på.
Lise Christensen (Aarhus)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
de pasvorm is prima.
Pia Arens (Amsterdam Oud West)
03/03/2014
Rating: 4 of 5!
Beskyttelses udstyret fungerer glimrende og ekspeditionen var hurtig. Uggi Engel
Uggi Engel (Snekkersten)
19/02/2014
Rating: 5 of 5!
mooi spul! niet zo lomp en toch stevig zittend!
M. van Hallem (Regenboogbuurt, Eilandenbuurt)
03/02/2014
Rating: 4 of 5!
Sitter toppen på grabben.
Kim Orre (Obbola)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Passade bra på killen, 185cm & 95kg med smala handleder och kraftiga lår.
Carolina Dickson (Ytterby)
30/09/2013
Rating: 5 of 5!
Fijne beschermers, goede kwaliteit (stevig, maar toch zacht van binnen).
Sietse van der Bij (Veenendaal)
31/08/2013
Rating: 5 of 5!
Mycket bra skydd. Sitter bra även på mig som är 190 cm lång och väger strax över 100 kg. Har inte vurpat ännu så vet inte hur bra de är in action. Tror att de täcker bra och de stör inte när man åker.
Mattias Henriksson (Märsta)
22/07/2013
Rating: 5 of 5!
Det virker som god kvalitet. Jeg er meget tilfreds. Jeg købte størrelse M. Jeg er 185 og ikke særlig muskelsvulmende. Jeg har store hænder, men tynde håndled. Knæbeskytterne passer perfekt. Bemærk at de strækker sig lidt i brug, så de må gerne være lidt små til start. Albuebeskytterne er helt ok, men "overarmsremmen" er lidt lang. Der er plads til en seriøs bodybuilderarm :-). Håndledsbeskytterne sidder perfekt på mine tynde håndled. Postdanmark var besværlige og ville ikke udlevere pakken til mig. Skatepro var topvenlige og sendte igen uden at beklage sig. Vi misforstod hinanden i første omgang, men en telefonopringning afklarede det hele. Fin service.
Jacob Thøgersen (København S)
22/07/2013
Rating: 5 of 5!
Tycker passformen på alla skydden verkar toppenbra.
Mattias Hägg (Råneå)
20/07/2013
Rating: 5 of 5!
Litt lange stropper, men man kan jo lage en løkke og sy over så de blir kortere. Ellers helt greie til formålet.
Arild Skullerud (Oslo)
01/07/2013
Rating: 4 of 5!
God passform
Ove Martin Iversen (Storvik)
19/06/2013
Rating: 5 of 5!
Skydden sitter jättebra. Smidiga och följsamma. Jag valde storlek Medium och hade tur att de passade. Det vore bra om ni kunde ange vikttabellen som finns i medföljande beskrivning. Se länken, http://bladeville.pl/shop/product/8950/powerslide-pro-air-men-11-kolano
Jarmo Kalliomäki
19/06/2013
Rating: 5 of 5!
Fin Voksenstørrelse. Hurtig Forsendelse. Alk ok
Kristian Petersen
10/06/2013
Rating: 5 of 5!
Hur bra som helst. Köpte storlek Medium för att jag inte är världens kralligaste, och det fungerar hur bra som helst.
Joakim Wallgren (Järfälla)
19/05/2013
Rating: 5 of 5!
Goede beschermers. Jammer genoeg is het klittenband niet zo lang. Ik kan daardoor de kniecaps niet dragen.
Atty Schulz (APELDOORN)
05/04/2013
Rating: 3 of 5!