MENU
×
Back |

JD Bug Classic 2 Scooter

EUR 64,95
EUR 69,95 SAVE EUR 5,00
JD Bug scooter & scooter parts
Zoom
SFR Basic Helmet
SFR Basic Helmet (XXS-S - Black)
EUR 24,951 pcs
EUR 15,95  Show size guide
 pcs
  Add to wishlist

Description

Lightweight scooter with big 140mm wheels for comfortable transport, also comes with height adjustable bar and foldable design.

Recommended for from 5 years and up.

Specifications

Total height:
62-97cm
Wheel diameter:
140mm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
220lbs
Weight:
109oz
Headset type:
Non-integrated
Deck length:
15.75" (40cm)
Deck width:
4" (10.1cm)
Fork type:
Threaded
Fork design:
One-piece
Bar material:
Aluminium
Bar height:
345-695mm
Bar width:
335mm
Bar outer diameter:
32mm (Regular)
Bar inner diameter:
28mm
Clamp size:
Single
Material:
Chrome Steel, Aluminium
Core material:
Nylon
Core design:
Spoked
Brake type:
Bolt/Spring
Assembly:
Assembled

Reviews

Super løbehjul til min datter på 9 år!!!
S. Burgdorf (Vanløse)
02/11/2017
Rating: 5 of 5!
Super til at komme rundt i produktionen med. Jeg sparer en masse tid, når jeg skal fra kontoret og ud på lageret, eller rundt i produktionen :-)
Christian Capillo (Køge)
08/08/2017
Rating: 4 of 5!
Den fungere efter hensigten.
Malene Back
26/07/2017
Rating: 4 of 5!
Super løbehjul, min søn på 9 år har brugt det på vores ferie. Det kører godt på både grus/sand vej og forskellig slags asfalt.
Jane Nielsen
18/07/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Josefine Tovesson (Södra Sandby)
05/07/2017
Rating: 5 of 5!
Bonito patinete clásico válido para adultos.
antonio ruiz gómez (santa cruz de campezo (álava, es)
04/07/2017
Rating: 4 of 5!
Vores dreng elsker at køre på den
Brian Juel
23/06/2017
Rating: 5 of 5!
Toppenbra! Den är stadig, lätt att justera och levererades snabbt. Köpt till 5-årigt barnbarn men mormor tar gärna också en sväng ibland..
maria varp (Årsta)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
God kvalitet til prisen. Min datter er glad for løbehjulet.
René R. (Gentofte)
23/05/2017
Rating: 5 of 5!
Compleet en netjes geleverd, fijne step om mee te cruisen.
Thania Sint (Almere)
12/05/2017
Rating: 4 of 5!
Super step! Echt waar! Mijn dochter is ook blij dat papa kan volgen :) Супер самокатик! Не жалею! Каждый выходной катаюсь с дочкой. Я счастлив!
Vadim S. (OOSTENDE)
10/05/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint og godt løbehjul, elendige hjul, der slides ret hurtigt og bliver brandirriterende at køre på. Skift for guds skyld til Frenzys 145 mm hjul, de er gode og slidstærke. Bagskærmen måtte gerne være et par cm længere. Hvis man kører, når vejen er lidt fugtig, stænkes man i den grad til på bagsiderne af benene.
Lise R. (Hvalsø)
21/04/2017
Rating: 4 of 5!
Rejäl! Vi vuxna kan nog också använda det.
Rhona Duncan Ronge (Limhamn)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Det er blevet mit daglige transport middel til arbejde og på arbejdspladsen. Den har en god stabilitet og kan klappes sammen og sættes fast på siden af en rygsæk. Så den er let og mobil. Den er dog ikke den nemmeste at rense for sand og sten, da de mange bevægelige dele er godt åbne for at fremmed genstande(Sten, sand mm) kan komme ind og gøre det besværligt at klappe den op og ned. Med lufttryk og LPS1 kan løsne og fjerne det meste. Men ud over det, så er det en rigtig godt løbehjul
Christian F.
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
bra till nybörjare och mindre barn: stabil och lätt att åka, höjdjusterbart styre, ihopfällbar. inte för trick. kvalitet känns lågom bra, som priset då.
francesco russo (Uppsala)
20/02/2017
Rating: 4 of 5!
Super !
Britta Nøhr Pedersen
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Prima step. Handig in de klappen en voelt robuust.
Karolien Baden (Oisterwijk)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bbra
Siv Johansson (Mönsterås)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd och tycker att den håller vad den lovar- en stark spark och lätt att fälla ihop.
Charlotta Gillving (Stockholm)
28/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super
Hanne L. Ring (Lundby)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt!
Lina B. (Askim)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Potkulauta toimitettiin nopeasti. Lauta on luja, tukeva ja kulkee kevyesti. Lauta ostettiin 7-vuotiaalle tytölle. Ostimme myös toisen toiselle tytölle, kun ilmaiseksi saatu käytetty erimerkkinen marketpotkulauta meni rikki laudan hitsaussaumoista. Classic 2:n lauta on tehty paksusta metallista taivuttamalla, joten se ei voi mennä samalla tavalla rikki. Classic 2 ei myöskään rämise taittomekanismin eri kohdista, ja on nopea. Snabb leverans. Sparkcykeln är stark&stabil, lätt att använda och snabb. Användaren är en 7-årig flicka. Vi köpte också annan annan och användaren är väldigt nöjd. Ingen marketsparkcykel som kan lätt gå sönder.
Markku Lahti (Helsinki)
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Et flot løbehjul som mit barnebarn blev meget glad for
Gitte Henriksen
13/06/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt løbehjul til mit barnebarn på 9 år. Bruger det både hjemme og i skolen. Nemt at samle for hende selv
Berit Straarup Hagh
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Et godt løbehjul til transport. Datteren bruger det til og skole.
Thomas Kristian Nielsen
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Solid og stødig sykkel
Asle G. Halleraker (Sveio)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Godt, stabilt og solidt løbehjul - nemt at folde sammen hhv. 'folde ud' - kan anbefales!
Jane Nielsen
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Fungerer helt topp. Veldig fornøyd. Bruker den på jobb. Utrolig rask levering.
Linda T. (Kråkerøy)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul!
Rune K.
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Verkar stabil och rejäl. Dottern är nöjd.
Klas Larsson (Gothenburg)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Vi har købt løbehjulet som transport middel til bussen. Hun er 10 år. Det er meget behageligt at køre på både på grus og vej.
Nadia Bagger Sørensen
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super lækkert løbehjul. Store hjul, der gør det nemmere for børn at lave tricks. Justerbar håndtag med bløde grips, der gør det nemmere gøre det for især små børn at styre løbehjulet. Fod/bagbremsen er så tilpas stor at der ikke er fare for at man pludselig stopper hjulet. Det er skønt at løbehjulet nemt kan klappes sammen og åbnes igen af både børn og voksne.
Mona Petersen
11/11/2015
Rating: 5 of 5!
Super fint løbehjul, som virker til at være i en god kvalitet.
Johnny Mogensen
07/10/2015
Rating: 5 of 5!
supergod og hurtig levering.
Anne marie Sørensen (Vodskov)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
En trevlig sparkcykel som rullar snabbt och bekvämt!
Ann-Sofie Ekeblad (Mölndal)
25/08/2015
Rating: 4 of 5!
Super fint løbehjul, som virker til at være i en god kvalitet.
Kristian Storm-Jørgensen (Frederiksberg C)
18/08/2015
Rating: 4 of 5!
Bestilte over "nettet" et JD Bug Classic 2 løbehjul, mandag den 3. august efter lukketid. Næste dag, tirsdag - fik jeg mail at løbehjulet var afsendt. Onsdag formiddag kunne jeg hente løbehjulet på Statoil-tanken i Holbæk. Det var godt nok hurtig ekspedition. Tak for det - SkatePro.! - I er bare go´e.!!!
Flemming U. -. G. T. 1. -.
13/08/2015
Rating: 5 of 5!
hyvä, jämäkkä
Anne T. (Pulp)
22/07/2015
Rating: 4 of 5!
Vi köpte denna sparkcykel till vår femåring för drygt en månad sedan och den fungerar bra både på asfalt i stan och på grusvägarna på landet. Leveransen fungerade klockrent och trots vår halvdåliga framförhållning så anlände den uppskattade presenten på två arbetsdagar.
Lena Franzén (Älvsjö)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvin rullaa ja 7-v poika on tyytyväinen!!
Anita P. (Utajärvi)
01/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bra produkt, rullar väldigt lätt och bra, min 5 åring tar sig 1 km till dagis på den utan problem. Snabb leverans och bra tracking av leveransen.
Fredrik malm (Bunkeflostrand)
30/06/2015
Rating: 4 of 5!
Potkulauta täysin odotusten mukainen, tuli jo kolmantena päivänä tilauksesta. Suosittelen.
Markus Y. (Helsinki)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Bra produkt, precis som förväntad
Oskar Sköld (Sollentuna)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super god
Stine Noomi Rode (Esbjerg N)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, bra produkt! Fungerar till mig, 35årig mamma till två barn som tycker det är roligt att åka sparkcykel tillsammans!
Malin Johansson (Hjo)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Hinta/laatusuhde kohdallaan.
Pasi E. (Rauma)
16/04/2015
Rating: 5 of 5!
Super god kvalitet og fantastisk service
Ellis Brogaard (Horsens)
15/04/2015
Rating: 5 of 5!
det var et flot løbehjul vores barnebarn blev glad for det.
trine bodholdt (København NV)
14/04/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd!
JUSTYNA KORCZYNSKA (Kongsberg)
08/04/2015
Rating: 5 of 5!
Kuusivuotias saaja vaikutti tyytyväiseltä ja oivalsi heti "meiningin". Myös ohjekirjasta löytyneet hollanninkieliset ohjeet sattuivat kohdalleen. Hinta/laatusuhde kohdillaan.
Heikki Leinonen (Kausala)
07/04/2015
Rating: 4 of 5!
Løbehjulet triller godt. Virker til at være i en god kvalitet. Jeg ringede til Skatepro for at spørge til hvad decklængden er, og fik at vide at det er længden på det stykke hvor man kan stille sine fødder (opgivet til 40 cm på dette løbehjul). Men det er det ikke. Stykket hvor man kan stille fødderne er kun 35 cm langt.
A. Smidstrup (København N)
27/03/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Dejligt du er glad for løbehjulet. Decklængden er en betegnelse for hele decket, hvor decket er den del man stiller fødderne på. Den oplyste længde, er derfor den totale længde, da det oftest er denne der har interesse når man taler løbehjul. Fra den totale decklængde skal der regnes med at der går nogle cm, til både bremse og headtube. Derfor vil den længde man kan stå på, være kortere end den oplyste decklængde på hjemmesiden. / Martin
Hej! Enligt mitt 11-åriga barnbarn funkar sparkcykeln hittills jättebra. Hon tycker också den är snygg. Snabb leverans. Mvh. Yvonne
Yvonne J. (Jönköping)
22/03/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg købte løbehjuolet til et barnebarn, så jeg har ikke selv prøvet det, men det lader til at være et godt og solidt løbehjul.
Bertel Lund Hansen (Hasselager)
19/03/2015
Rating: 5 of 5!
Mine børnebørn modtog to af disse løbehjul dagen efter, de var bestilt! De blev mega glade for dem, det var en overraskelse - og nu efter de har løbet et stykke tid på dem - er de stadig lige begejstrede. Tak til SkatePro for et nemt forløb og glade børn!
Rebekka og Hannah Klinge Nielsen (Fredensborg)
17/03/2015
Rating: 5 of 5!
Rejäl och stabil sparkcykel. Allting såg mycket välbyggd ut jämfört med stora killens först spark, som var en billigare modell från ICA. Lill-killen (4 år) var mycket glad och hade inga problem med denna spark. Det jag som förälder saknade kanske var ett bättre lås på fällningsmekanismen. Denna har en hävstång, som man fäller sparken med men den är inte låsbar. Men eftersom den är bra fjädrad borde det inte vara något stort problem.
Pawel Wiberg (Älvängen)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
Super fint løbehjul, virker meget stabilt og robust. Hurtig levering.
Lotte G. (Ørbæk)
27/01/2015
Rating: 5 of 5!
Alt fungerede 100%!
Frank Christiansen (Sorø)
22/01/2015
Rating: 5 of 5!
Godt løbehjul. Mangler dog et ekstra hul til styret så det ikke er enten i bund eller helt i top.
Dorthe Larsen (Helsingør)
20/01/2015
Rating: 4 of 5!
Godt tilfreds
Hilde Knobel Nielsen (Struer)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans. Jag lade en beställning 3 dagar innan julafton och kunde hämta ut den redan den 23:e December. Den ger ett stabilt intryck och verkar vara av god kvalitet. 5-åriga dottern älskar den och vi den klarar av vuxna på 90kg utan problem.
Björn R. (Malmö)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg købte dette dejlige løbehjul til mit barnebarn men hun nåede kun at have det i 10 dage, så blev det stjålet, så det er svært at anmelde det, men hun var rigtig glad for det så længe hun havde det.:-( Jeg var godt tilfreds med køb og levering
M. Engelbrecht (Glostrup)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Vi var meget tilfredse med køb og levering. Køb og levering fungerede yders godt. Løbehjuret var julegave til vort barnebarn.
Else viegand (Hvidovre)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super sejt løbehjul, som barnebarnet på 5 blev lykkelig for. Tak også for super hurtig service fra jer.
Bente Michelsen (Frederiksberg)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Tiptop løbehjul, en af de bedste der bliver fremhævet er de meget gode hjul. De er bl.a. skridsikre i sne!!!
Helle Hansen (Ringsted)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super
Annette Damsgård (Skive)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Godt løbehjul til prisen. Virker stabilt og kan klare lidt bump, som fx. brosten.
Christine D. (Bagsværd)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Sonen mycket nöjd. Snabb och stabil.
Jesper Salomonsson (Teckomatorp)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt løbehjul til prisen. Min datter er rigtig glad for det.
Linette D. (Horsens)
02/01/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä hinta-laatusuhde. Vielä ei ole päästy ulos kokeilemaan, mutta sisällä kulkee sulavasti. 7-vuotias tykkää kovasti. Todella nopea toimitus!
Minna M. (Virolahti)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
supergodt løbehjul. pigen er lykkelig
christa ege pedersen (fredericia)
02/12/2014
Rating: 5 of 5!
Magnus blev rigtig glad for sit løbehjul og har prøvet det på helsingør skatebane alt fungerede perfekt. Jeres service er rigtig fin ,i holder os underrettet hele vejen indtil vi modtager det og jeres tidsregning holder.vi har været meget tilfredse med alt.
Karen margrete kjeldsen (Jyderup)
31/10/2014
Rating: 5 of 5!
Godt produkt til prisen.
Lene S. H. (Frederikssund)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd! En fryd å kjøre. Mye mykere kjøring enn tidligere sparkesykler jeg har kjøpt. Brukes til å trimme hundene og daglig til skolen. Lett å ta med på bussen og i bil.
M. S. Omland (Porsgrunn)
15/10/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint løbehjul. God kvalitet. Eneste minus er at der er en del slør i det, hvis man ønsker at benytte slå sammen funktionen. Hvis man ikke vil benytte den mulighed, kan man spænde løbehjulet fast med en lille skrue og så er der ingen slør.
Lilly Sørensen (Tjele)
30/09/2014
Rating: 4 of 5!
Tjekket løbehjul. Godt med lidt større hjul end normalt til kørsel på flisefortov. Ærgerligt, der ikke er strop med til at bære den, når den er klappet sammen.
Søren B. (Frederiksberg C)
30/09/2014
Rating: 4 of 5!
Løbehjulet virker til at være god kvalitet. Svejsningerne er kraftige, og det er smart at den kan klappes sammen, ligesom håndtagene kan tages af/skiftes ved slid. Den eneste grund til den ikke får 5 hjul er, at den er mere "klodset" i udseendet end jeg havde forventet. Men min søn er meget glad for den!
Joan Nørremark (Videbæk)
23/09/2014
Rating: 4 of 5!
Emil, 9 år, er meget tilfreds med sin løbehjul
B. Olesen (Viby J)
04/09/2014
Rating: 4 of 5!
Tyttärelleni (7-v) tämän tilasin ja tyytyväinen on ollut. Tosin kuulemma ois saanut olla seisontajalka ja sitä ei tässä ollut. Muuten kaikki hyvin ja toimitus oli myös nopeaa.
Aki H. (Kuopio)
12/08/2014
Rating: 4 of 5!
Godt og robust løbehjul :)
Kasper Lamberth (Stenløse)
31/07/2014
Rating: 4 of 5!
Super service og løbehjul! Vi er meget tilfredse
Claus S. (Rørvig)
31/07/2014
Rating: 5 of 5!
Vort barnebarn er særdeles tilfreds med løbehjulet. Det samme er faderen og så er det let at klappe sammen og bære hvis der ikke er egnet til løbehjulstrafik. SUPER
Poul Arne Pedersen (Middelfart)
21/07/2014
Rating: 5 of 5!
Toimitus ja tuote ylitti odotukset.
Toni Mäkelä (Hämeenlinna)
15/07/2014
Rating: 5 of 5!
Super lækkert løbehjul. Købte til to børnebørn på 4 og 6 år, og de løb straks en fin tur. God og hurtig betjening. TAK
karen madsen (Roskilde)
13/07/2014
Rating: 5 of 5!
Imponerende hurtig betjening. God betjening når jeg ringer med spørgsmål. Super godt løbehjul. Købte 2 og ungerne kørte straks en lang tur. Det fungerer bare.
Per Wiegandt (RødovreRødovre)
03/07/2014
Rating: 5 of 5!
Absolut tilfreds. Hurtigt levering og dejlig nem afhentning anordning.
Hanne Sjøholm (Faaborg)
01/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra service, snabb leverans och 4-åriga dottern mycket nöjd med sin födelsedagspresent. Även 7-åriga sonen och jag (mamman) gillade sparkcykeln! Kändes riktigt stabil, snabb & snygg. Sonen har en JD Bug Classic 1 och den är också väldigt bra men har mindre hjul (kanske något bättre till tricks).
Anki Larsson (Ängelholm)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul. Gode hjul og god kvalitet. Blev taget i brug med det samme og fungerer perfekt.
Susanne Street (Vallensbæk)
09/05/2014
Rating: 5 of 5!
Det duer bare ! Topklasse og kan bære og håndterer større børn !
Henrik Arnberg (Fredericia)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd. Bra sparkcykel för vuxna eftersom den har högre styre. Rullar mycket lättare än billiga modeller. Inga problem att fälla ihop eller fälla upp, som någon tidigare person skrev.
Torsten Rehn (Uppsala)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Potkulauta oli täysin odotusten mukainen, hyvä hinta/laatusuhde
Mika Laine (Helsinki)
30/04/2014
Rating: 5 of 5!
När pappa skulle hoppa lite (120+kg) slutade hjulen att snurra. dålig kvalite. sonen vill ha ny men om skatepro inte svarar blir det ingen åt 9åriga mange.
Ann Ahlberg
29/04/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Det var tråkigt att höra att hjulen slutade snurra. JD Bug Classic 2 Sparkcykel har men maxvikt på 100 KG. Överstiger vikten 100 KG rekomenderar vi inte denna sparkcykel. Den är heller inte anpassad för att göra trix och hopp med utan mer för längre transporter.

Har du några frågor kring detta är du välkommen att skriva till våran kundservice på: email@skatepro.se
Min dotter tycker att den är perfekt att åka på och dessutom jättesnygg!!!!! En stabil och lätt sparkcykel med bra hjul som rullar lätt. Saknar dock bärrem.
Veronica Åström (Farsta)
23/04/2014
Rating: 4 of 5!
Super godt løbehjul, var fremme dagen efter bestillingen. Stor anbefaling herfra.
Hanne Hust (Rødkærsbro)
16/04/2014
Rating: 5 of 5!
Som forventet, alt i orden.
Jørgen Kristian Kidmose (Jelling)
16/04/2014
Rating: 5 of 5!
Vores søn er glad for det. Klap sammen og klap ud mekanisme dog lidt svær for både barn og voksne.
Ina borup Nørløv (Frederiksberg C)
15/04/2014
Rating: 4 of 5!
alt virker til at være ok !!
René Andersen (Esbjerg V)
02/04/2014
Rating: 5 of 5!
Bra och prisvärd sparkcykel. Rullade lätt så den blev uppskattad.
Leif Tommy Petersson (Kävlinge)
01/04/2014
Rating: 4 of 5!
Min 6 åriga dotter är väldigt nöjd med den lättsparkade sparkcyleln.
Ei-Hun Ingrid Elisabet Lindstedt (Stockholm)
25/03/2014
Rating: 5 of 5!
Tuote vastasi täysin odotuksia
Jari Katainen (Joroinen)
25/03/2014
Rating: 5 of 5!
Min søn er rigtig glad for dette løbehjul. Virker solidt og stabilt. Godt køb til prisen! Vi fik det byttet fra en billigere model og fik rigtig god service fra Skatepro!!
Martin Lemche (Farum)
11/02/2014
Rating: 4 of 5!
Bra prisvärd tålig spark, som även funkar på ojämna underlag
Richard Sebestyen (Torslanda)
15/01/2014
Rating: 4 of 5!
Løbehjulet har ikke været i brug særlig tit indtil nu, når det er sagt lever det fuldt op til mine forventninger. Mvh Finn Richardt 5 af 5
Finn Richardt (Aalborg SØ)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Løbehjulet var en julegave og det er endnu ikke taget i brug for alvor. Min datter fortæller, at det kører rigtig godt og hun virker meget tilfreds. Som far har jeg også taget det i øjesyn og glæder mig over, at svejsninger og materialer ser solide og veludførte ud. Løbehjulet er tydeligvis fremstillet af meget bedre materialer end de tidligere supermarkeds-/legetøjsbutikudgaver, hun tidligere har haft. En justerskrue gør, at "slup" ved foldemekanismen kan fjernes. Styret kan justeres til en pæn højde, der gør løbehjulet "langtidsholdbart". Indtil nu har vi ikke noget at klage over - virker som et køb, der er pengene værd.
claus westergaard (Roskilde)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Leveringen kom prompte lige før jul. Det snart 7-årige barnebarn blev henrykt, hun havde slidt et legetøjsløbehjul op i løbet af efteråret. Hun kan godt mærke, at det her er mere stabilt og meget bedre at løbe på og synes det er flot! Hun bruger det dagligt til transport og til leg. Både giveren og hendes forældre er meget tilfredse, vi synes det er godt kram.
mitte ringsted (københavn s)
10/01/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet. Robust. Nemt at betjene. Virker. Og så er det flot.
Susanne Juhl (København S)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Verkar bra, dock lite glapp i styrstången tycker jag
peter johnson (saltsjöbaden)
06/01/2014
Rating: 3 of 5!