MENU
×
Back |

JD Bug Stunt Scooter

EUR 79,95
JD Bug scooter & scooter parts
Zoom
Please select colour 
Blue
Red
Black
Bolt set for - JD Bug Pro / Razor Pro
Bolt set for - JD Bug Pro / Razor Pro
EUR 5,951 set
EUR 1,95
 pcs
  Save for later

Description

One of the only tricks scooters that can be height adjusted and folded. Ideal for beginners wanting to do small tricks and for transportation. A real hybrid.

Height adjustment: From 60 cm to 94 cm (height from floor to top of the handlebar).

Notice:

  • This scooter is not built for big jumps and extreme tricks.
  • This scooter can be upgraded with the JD Bug Pro Bolt set, to increase the stability of this scooter even more.

Specifications

Total height:
60-94cm
Wheel diameter:
100mm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
100kg
Weight:
3080g
Headset type:
Non-integrated
Deck length:
51cm (20.1")
Deck width:
10.1cm (4")
Fork type:
Threaded
Bar material:
Aluminium
Bar height:
385-710mm
Bar width:
320mm
Bar outer diameter:
32mm (Regular)
Bar inner diameter:
28mm
Clamp size:
2x Double
Material:
Aluminium
Wheel profile:
Narrow
Core material:
Aluminium
Core design:
Spoked
Bearing precision:
ABEC-5
Brake type:
Bolt/Spring
Assembly:
Assembled

Reviews

It is a great skooter and will have lots of fun with it. Shipping could have been better. It was supposed to come on friday but didn't. Then at 8pm on monday it came so i had very little time to use it.
John Swan (delvin)
05/10/2016
Rating: 4 of 5!
Excellent scooter, hard to find elsewhere.
Will H. (London)
15/04/2015
Rating: 5 of 5!
Delivery was on time and my son is happy! Nothing to complain.
Juha Virtanen
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
Wir haben für unsere beiden Jungs (10 u. 12 Jahre) nach einem Stunt-Scooter gesucht, der jedoch auch eine höhenverstellbare Lenkstange besitzt. Nach längerer Suche sind wir hier fündig geworden. Die beiden JD Bug Pro Scooter kamen nach ca. einer Woche (nach Österreich). Wir sind nach den ersten zwei Wochen sehr zufrieden mit der Qualität - die Scooter wurden nicht geschont, halten Sprünge über unsere 30km/h-Schikane locker aus. Einziger Nachteil: der Durchmesser der Räder ist doch etwas kleiner als bei unseren Vorgängermodellen, wodurch die Scooter bei schrägen Parkplatzkanten schon mal aufsitzen können und dadurch auf der Unterseite etwas zerkratzt werden. Alles in allem aber: klare Kaufempfehlung!
Susanne D. (Niederneukirchen)
26/09/2017
Rating: 5 of 5!
Der Scooter lässt sich gut zusammenklappen und ist leicht zu tragen. Der Lenker lässt sich gut verstellen. Man kann gute Sprünge damit machen und schnell damit fahren.
Schäfer Edeltraud (Räbke)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr schön. Vielen Dank!
Nina G. (Hamburg Winterhude)
12/01/2017
Rating: 4 of 5!
Très déçu !!! Offerte à mon fils pour Noël, au bout de 2 jours, impossible de remettre une poignée !!! Renvoyer au SAV. Depuis, on attend ....
DUFOUR MAGALIE (COMMENAILLES)
11/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Nous venons de vous envoyer un email. La trottinette vient d'être réparée et elle est en chemin vers vous à nouveau ;-) Cordialement /Soraya
Zeer tevreden met de step. Mooi kleurtje dat blauw metallic.
Mickel van den Akker (Sint-Oedenrode)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Ziet er prima uit. Sterke step.
A.A. Schaper (Bovenkarspel)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Trottinette achetée pour rouler/jouer dans notre quartier où la route est goudronnée, elle roule très bien. L'ensemble nous semble solide. Nous avons pu régler le guidon à une hauteur de 90cm ce qui fait que notre fils (qui mesure 1.52m) peut se tenir droit dessus. Les poignées en gomme sont confortables. Il est très satisfait de cet achat et pratique tous les jours depuis 3 semaines ;-)
G. Karine (DECAZEVILLE)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Ohjauksen laakeri kiristetty hieman liian kireälle,muuten kaikki niinkuin pitikin.
saarinen markku (Säkylä)
20/09/2016
Rating: 4 of 5!
Super praktisk at de kan slås sammen, samt at man kan justere styret så både ham på 3, 5 og 40 år kan kører på det.
Søren Ravn
11/09/2016
Rating: 5 of 5!
Knægten er helt vild med det :-) han havde brug for et løbehjul der kunne klappes sammen så han måtte tage det med i bussen, jeg faldt så over det her trick løbehjul der kunne klappes hvilket jo gav en mulighed for også at hygge med de andre fra skolen der laver tirck så han er super glad
Lars Aakjær Serop
17/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bardzo fajny sprzęt, cichy, dobrze sprawdza się w skateparku.
Max L. (Kozienice)
07/07/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtigt fedt løbehjul i god kvalitet, der indstilles i højden, så knægten for glæde af det i flere år.
Svend Ottesen (Hobro)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bra lev bra produkt..... snabb service..... Tack skatePro.....
John-Paris Lacayo (Stockholm)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super god og hurtig service . Meget tilfreds med købet , og levering
Ingrid Højland
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super godt begynder løbehjul til tricks på vej. God detalje med skrue giver god stabilitet når løbehjulet er foldet ud.
Jakob Schoop (Kalundborg)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Hulajnoga jest świetna, szybka. Co prawda sezon jeszcze się nie zaczął ale już wnusia wypróbowała i śmiga na niej na skateparku.
Sława Pietaś (Police)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super lækkert løbehjul til transport. Sønnen på 8 år blev henrykt.
Jacob Wittrock (Allerød)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
god kvalitet og god service. eneste -er at det skridsikre plast er ved at gå af efter 8 dages brug.
Bente Johansen (Løsning)
01/02/2016
Rating: 4 of 5!
Mycket bra - dock lossnade griptapen efter några dagar. När vi kontaktade SkatePro så fick vi välja mellan 3 olika griptapes, som sedan skickades till oss snabbt och gratis. Mycket bra service och nu fungerar den perfekt - barnen älskar den!
Maria W. (Höör)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Een hele mooie stevige Step. Rijd erg soepel en is in handige hoogte verstelbaar. Het model ziet er met dat blauw metallic erg gaaf uit. Wij zijn er zeer tevreden over.
sjanie reigwein (Oud beijerland)
23/01/2016
Rating: 5 of 5!
tot correcte!
paola henriquez retamal (EL PRAT DE LLOBREGAT)
21/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snygg design och bra att den är höjbar.
Oscar Garrido (Malmö)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Produkten var helt OK. Dessutom SNABB leverans ! Jag och mitt barnbarn ( 7 år ) som fick den är helnöjda.
Lars-Ivar Ivarsson (Jönköping)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Varen blev bestilt søndag aften kl. 21 og pakken blev afhentet hos KIWI 200 m fra min hoveddør tirsdag kl. 18 efter modtagelse af en SMS. Gode historier skal også fortælles.
Connie Sørensen
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Vår son älskar den! Både utseendet och att köra på den. Har åkt på den både plant i stad och i skateparker och vi är glada att vi valde en höj och sänkbar men samtidigt som går att göra en del trick på.
Robie Aqvilin (Burseryd)
04/08/2015
Rating: 5 of 5!
Potkulauta täysin odotusten mukainen, tuli jo kolmantena päivänä tilauksesta. Suosittelen.
Markus Y. (Helsinki)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Känns som ett kvalitetsbygge och passade vår sexåring perfekt.
Isak Ringner (Höör)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
God kvalitet, nemt at klappe sammen. God service og hurtig levering :-)
Louise Ernemann (Rungsted Kyst)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Alles bestens
Arne Rösch (Erftstadt)
26/04/2015
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden
Muriel van der Heide (Assen)
02/04/2015
Rating: 4 of 5!
Mycket bra trick-spark, som storakillen (7 år) är mycket nöjd med.
Pawel Wiberg (Älvängen)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg har været meget tilfreds, igennem hele forløbet, Omkring handelen
Brian Andersen (Haderslev)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Virkelig god kvalitet til en fornuftig pris.
Ellen Abildgaard (Aarhus C)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Juniori tykkäsi, tilaus sujui vaivattomasti ja hyvä asiakaspalvelu!
Aino Aulanko (Helsinki)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Super godt.
Lene Christensen (Snekkersten)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fint løbehjul til vores 6 årige dreng.. Det kører godt, og han hopper også lidt på;0) som nybegynder;0) hurtig levering.. Alt i alt en god handel
Jannie tinggaard petersen (Gesten)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Gutten vår på 8 år er kjempefornøyd med sparkesykkelen, så den brukes mye
Aina B. (Trondheim)
03/10/2014
Rating: 4 of 5!
Kanonbra! Stabil, lätt och enkel att använda
Anders Berndtsson (Mantorp)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
godt løbehjul til nybegyndere
marcus. skinnerup
12/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Soffia Erla Einarsdottir (Lund)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Fint løbehjul til prisen
Vibeke Pedersen (Frederikssund)
20/08/2014
Rating: 5 of 5!
Et super godt kvalitetsløbehjul til både store og mindre børn. Det er godt at hoppe og lave mindre tricks på, og nemt at klappe sammen og tage med sig. To af vores børn har haft dem i flere år - og har kørt dem ret hårdt, løbehjulet her holder til at blive brugt.
Mads Sand (Middelfart)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen mycket nöjd ! :-)
Mattias Forsmark (Sundsvall)
28/07/2014
Rating: 5 of 5!
Lækkert løbehjul i god kvalitet. Et hit hos vores 6-årige søn :-)
Louise Træholt Sørensen (Skive)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
Met bestelling ging alles goed. Wat ik minder vind is dat op de website aangegeven wordt dat het een Stuntstep is. Op de Step zelf staat "is niet geschikt om mee de springen of de stunten". Dat vind ik vervelend. Want mijn zoon wou een echte Stuntstep, ik heb erop vertrouwt wat op de website stond, dat het eentje is. Voor zoveel geld en foute informatie zou ik daar niet meer willen bestellen. mvg
Conny Fischer (Ommoord/Zevenkamp)
09/07/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Het is inderdaad een stuntstep, en geschikt voor kleine sprongen. Vanwege het verstelbare mechanisme, is de step een stuk minder robuust en mogen er geen extreme stunts en grote sprongen mee gedaan worden. Mocht je het idee hebben dat de step, na het gebruik zoals wij dit hebben aangeraden, snel stuk gaat, ben je natuurlijk welkom om contact met ons op te nemen. Maar zoals al aangegeven op onze site, is deze step wel geschikt voor kleine stunts.

/Laura
God og solid til pengene. Hjulene kører godt og sammenklappe-funktionen virker stabil og er let at betjene. Kan godt anbefales.
Rasmus Nygaard (Skanderborg)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul til børn der er træt af billige BR hjul der rasler og larmer.
Anders Dalsgaard (Greve)
03/07/2014
Rating: 5 of 5!
Min søn er glad for løbehjulet. Det er meget anvendelig og ser også godt ud
Suzanne O. (Slagelse)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Om du gillar att trixa och hittar den här i en helt vanlig butik köp den inte jag gjorde misstaget förra året.
Ludwig Classon
18/05/2014
Rating: 2 of 5!
när jag hade haft den i 2 timmar kröktes plattan och nästan halva hjulet hade slipats bort.DET ÄR DEN SÄMSTA SPARKCYKELN JAG VET!!! av:blaa blablason
blaa blablason
10/05/2014
Rating: 1 of 5!
Min 4 årige søn blev meget glad for det her løbehjul og nemt fiksere det så det bliver mere stabil så han kan bruge det i skaterhal
Rolf Skovgaard Nørh Sjøgren (Næstved)
17/02/2014
Rating: 5 of 5!
Fint løbehjul, som er godt til jævn asfalt.
Bente Kliver (Havdrup)
12/02/2014
Rating: 4 of 5!
Bra! Snabb leverans. Barnbarnet nöjd.
Gunilla Klapping (Viken)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jag tycker den är bättre än jag kunde tänka mig, jag rekommenderar att köpa den!
Cattis Gustafsson (Fellingsbro)
27/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super godt løbehjul til min 12 årige søn :)
Linette Johnsen (Ørsted)
20/01/2014
Rating: 5 of 5!
To fine løbehjul børnebørne kan glæde sig over + deres mor!
Else Baumgarten (Middelfart)
18/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super fedt løbehjul, der kan virkelig komme fart på.
Trine Tyrrestrup (Mårslet)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Havde et barnebarn som blev rigtig glad juleaften, det virker perfekt og der blev drønet rundt gennem stuerne!
Anne marie hofmeister (Hjørring)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super godt løbehjul.
Charlotte pedersen (Frederiksberg)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Min søn er super tilfreds. Som han siger. Det er helt vildt godt og det er hurtigt. Jeg syntes også det virker solidt.
Helle Olsen (Højbjerg)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fint og i overensstemmelse med forventningerne.
Mariann Sabroe (Roskilde)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super lækkert og god kvalitet
Hanne Meyer (Frederiksberg C)
10/01/2014
Rating: 4 of 5!
2 X OK. Begge løbehjul (igen) god kvalitet til prisen.
Michael Larsen (Danmark)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerer rigtig godt, alt var i orden, kanon vejledning da jeg skulle vælge model. D Fik en meget glad dreng juleaften:-)
Joan qvick (Otterup)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Løbehjulet var desværre defekt og blev sendt til reparation, det var nemt og løbehjulet kom hurtigt tilbage og virker angiveligt godt nu ifølge mit barnebarn. Det var hurtig og god ekspedition Tak for det. Nu håber vi blot det holder i flere år. Nina Loft
Nina Loft (Kastrup)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Alt i orden
Aage Vind Rosenbech (Odder)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Sønnen er meget tilfreds med sin julegave - jublede af fryd, da han åbnede gaven... Han synes det kører rigtig godt og ser sejt ud...
Janne Katrine Frederiksen (Vojens)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Min dreng på fire år er super glad for det. Fint begynder løbehjul.
Søren refsgaard (Silkeborg)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Stabila och rejäla sparkcyklar som känns säkra och hållbara, även för pappa! :)
Peter Larsson (Kungsängen)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och verkar vara god kvalité. Styret kan sjunka lite när Pappa provar men den är nog inte avsedd för 90kg +. Bra med höjdjustering om man har 2 barn...
Oskar Andersson (NYKÖPING)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
1000 tack för jättesnabb leverans trots bara några dagar kvar till julafton! Vi har knappt hunnit att använda cykeln då den var en julklapp. Premiären och ett par vändor till för elvaåringen har skett på grovsandade asfaltsgator och cykeln håller vad ni lovar så här långt. Bromsen funkar bra, cykeln känns stadig för det den är tänkt att användas till. Mycket tystgående. Huvudskälet till att vi valde denna var framför allt höjden på styret, fungerar alldeles utmärkt till en lång elvaårig tjej som i första hand vill använda cykeln som transportmedel till och från skolan.
Agneta Isaksson (Nävekvarn)
07/01/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket prisvärd sparkcykel. Bra för små lättviktare:)
Jessica Knape (kalmar)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt
Frans Andersen (Jelling)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Ser ut til og være en flott sparkesykkel, guttungen på 6 år er kjempefornøyd. Hjulene virker til og være av god kvalitet også. Kan ikke gi full pott da jeg ikke har nok kunnskap om sparkesykkel, men som sagt; så langt så godt
Gøran Farmen Pedersen (Larvik)
06/01/2014
Rating: 4 of 5!
De var helt fine og det var en god service
Birgitte L, Hansen (Helsingør)
06/01/2014
Rating: 4 of 5!
-det var helt perfekt
Ole Guldberg (Mariager)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Min søn har købt dette løbehjul for sine fødselsdagspenge, og han er rigtig glad for det.
henriette eskildsen (Vejle)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
knægten er super tilfreds
Bjørn Højgaard (Odense N)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
hmmm.... tämä vekotin sopii harjottelioille :)
herkko scooter
03/10/2013
Rating: 5 of 5!
Min søn fik det i 6 års fødselsdagsgave og han blev super glad for det. Det er et sejt løbehjul, der er skruet godt sammen. Og så prisen også mere end rimelig.
Rasmus Rahbek (Roskilde)
27/09/2013
Rating: 5 of 5!
Godt starter løbehjul
Silas Wolfhagen Linnebjerg
25/09/2013
Rating: 3 of 5!
Perfekt gave til dreng på 6 år. Solidt løbehjul, som han selv kan indstille og klappe sammen. Og han er allerede blevet meget bedre og hurtigere, så som forældre er vi bare tilfredse med at se, hvor meget tid han bruger på det nu :-)
Gitte Nielsen (Egå)
29/08/2013
Rating: 5 of 5!
takk for svar. Det står på sparkesykkelen att den ikke er anbefalt for hopping og triksing. Likevel reklamete dere med at sykelen egner seg til småtriksing. Det er villedende markeds føring, og brud på norsk lov. I lov om markeds føring sår det: § 7. Villedende handlinger En handelspraksis er villedende dersom den inneholder uriktige opplysninger og dermed er usannferdig eller på annen måte er egnet til å villede forbrukerne med hensyn til ett eller flere av følgende elementer: a) ytelsens eksistens eller art, b) ytelsens hovedegenskaper, for eksempel bruk eller egnethet for et formål, resultater som kan forventes ved bruk, tester eller kontroll som er utført på ytelsen, eller ettersalgsservice og klagebehandling, Etter mitt syn er markedsføringen av resultatet som kan forventes ved bruk villedende. Jeg mener det er brud på norsk lov, og att jeg enten bør få en sykkel som egner seg til hopping og triksing, eller få pengene til bake.
Ludvik Øsli
19/08/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Du har ret, vi skriver at det egner sig til små tricks etc., da vores erfaring viser, at løbehjulet sagtens kan holde til det og er et godt valg for begynder, som lige vil prøve lidt af. I sær hvis man benytter sig af fikseringssættet som følger med er det fint, da det giver den lidt ekstra stabilitet.
Lever produktet ikke op til din forventning på dette punkt, så vil vi gerne hjælpe dig med en løsning. Vi kontakter dig ang. dette direkte på email.

Producenten har en "Owners manual" som er en fælles manual for 6 forskellige modeller af JD BUG løbehjul. I denne manual er der en side med "General Warning", hvor der bl.a. står: "... Avoid water, speed jumps, sand, gravel and anything else that could cause your front wheel to stop...".
Dette er en general sikkerheds advarsel, fordi hvis forhjulet stopper, så kan man let vælte og komme til skade. Denne form for advarsel ser vi ofte på skate produkter og det er efter vores vurdering en måde producenten sikrer sig juridisk.
JD Bug Pro løbehjulet er væsentlig bedre forstærket end de andre JD Bug løbehjul (som har samme manual) og derfor er det vores erfaring og anbefaling at det kan benyttes til begyndere der vil prøve lidt tricks.

/Jakob
Godt løbehjul til min 6 årig dreng, køre på det hele tiden.
Brian nielsen (Skårup Fyn)
12/08/2013
Rating: 5 of 5!
det er ikke et trick løbehjul!!!!! det skal ikke kunne foldes/ ikke justeres i højden
jonas rasmussen
10/08/2013
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Nej, det er vi helt med på :) Vi anbefaler det heller ikke som trick løbehjul - og hvis, så kun i kombination med fikseringssættet, som giver løbehjulet lidt mere stabilitet.
/Milena
Super løbehjul, meget glad 8-årig fødselsdagsdreng.
Tine Lund (Solrød Strand)
01/08/2013
Rating: 5 of 5!
Hej! Jag tycker att bromsen var väldigt konstig. Den gick knappt att stanna i en backe på grund av att den endast har en tunn plåtskärm som man ska trycka ned för att bromsa den. Lite underlig och farlig broms konstruktion tycker jag. Annars funkar den fint.
Helene korduner (Täby)
04/07/2013
Rating: 3 of 5!
Min dreng fyldte 6 år, og er super tilfreds med løbehjulet. Praktisk det stadig kan foldes sammen, ved at fjerne det ekstra fikseringsbolte som var med. Så kan det let komme med på ferie.
Torben Andersen (Odense M)
29/06/2013
Rating: 5 of 5!
Mine børnebørn`s kommentar "sejt bedstefar" M.v.h. Christian Arp
Christian Arp (Varde)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
super godt løbehjul. bliver brugt flittigt hver dag.
Birgit Thorvald (Sæby)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg købte løbehjulet til mit barnebarn, som tidligere har haft et billigt løbehjul, der meget hurtigt gik i stykker. Dette virker som et der er solidt, og efter købet har jeg erfaret at flere har haft løbehjul i denne kategori, som holder til drenge's brug.
Annette Petersen (Køge)
10/06/2013
Rating: 5 of 5!
Meget fint til prisen, kører lydløst som en drøm. Min dreng er meget tilfreds med den. Han synes det er super den kan knækkes sammen så han lige kan tage den i hånden over gruset og . gode hjul og godt solidt stel.
Hilda Petersen (Møldrup)
10/06/2013
Rating: 4 of 5!
super fint løbehjul, og super service-)-)-)
Aida Yadete (Værløse)
09/06/2013
Rating: 5 of 5!
Kører godt, dejligt det kan justeres i højden
Line Toft
03/06/2013
Rating: 4 of 5!
Rigtig god vejledning pr. telefon. Meget hurtig levering. Super!!!
Karina Christensen (Risskov)
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
Guttungen er kjempe fornøyd! Bra produkt til billig penge! :)
Arna Stefansdottir (Drammen)
21/05/2013
Rating: 5 of 5!
Vi är nöjda, snabb leverans.
Anna Lundh
16/05/2013
Rating: 5 of 5!
Mijn zoon van 7 jaar kan eindelijk de (wilde) dingen doen die hij wil zonder dat de step kapot gaat. Heerlijk.
Juliette Peters (Dordrecht)
16/05/2013
Rating: 5 of 5!
a nice and good step its pefect to stunt on it
Joris venneker (Den Burg)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
Erinomainen kikkalauta. Myös varsinainen käyttäjä tykkää. Koko tilaus sujui nopeasti ja ammattimaisesti!
Miikka Lattu
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
God og rask service. Produkt som beskrevet!
Øystein Worren (Snarøya)
14/05/2013
Rating: 5 of 5!
William på 10 år er glad for det, det har stort set ikke stået stille siden vi hentede det. Fin hjemmeside og perfekt at man selv lige kan køre ud og hente det. Fikseringssættet var også nemt at bruge (med hjælp fra youtube). Holder stadigt og er med i skole hver dag.
Jacob Sangill Christensen (Brabrand)
15/04/2013
Rating: 4 of 5!
Vores søn på 6 år er meget glad for løbehjulet og synes at den kører rigtig godt, han siger at den skal have 5 i karakter :)
Regina Aro Hovmand (København V)
26/03/2013
Rating: 5 of 5!
Handlen med SkatePro er forløbet rigtig fint. Løbehjulet er en gave til min søn på 7, og er langt bedre kvalitet end de løbehjul der kan findes i legetøjsbutikkerne. Kvaliteten er i top og drengen er meget glad, eneste lille malurt er at hjulene har en tendens til at skride lidt når der drejes skarpt på vejen. En klar anbefaling herfra.
Mads Sand (Fredericia)
10/01/2013
Rating: 4 of 5!
Vi er glade for at vi valgte SkatePro som leverandør af dette solide løbehjul. Vores barnebarn på Vesterbro er vældig tilfreds og har nu lært at køre udenom brostensbelægninger!
Minna Skytte Madsen (Kalundborg)
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
Väldigt bra och snabb leverans. Sonen är jättenöjd, dock så har vi inte testat den ute ännu.
Ann-Sofie Persson
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
Løbehjulet var en julegave til vores barnebarn på 6 år. Han er super glad for det og bruger det dagligt. Det er mægtig sejt siger han.
Per Geert (Nykøbing F)
08/01/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg købte dette løbehjul til mit barnebarn, det har været rigtig godt både med at bestille få det tilsendt, samt at samle det der har ikke været problemmer med noget så det er dejligt, og jeg vil ikke være nervøs over at skulle handle med skatepro igen.Drengene er super tilfreds med løbehjulene. Venlig hilsen Erik Seerup
Erik Seerup (Frederikshavn)
08/01/2013
Rating: 5 of 5!
(Løbehjulet blev givet i gave til 8 årigt barnebarn, det er hans anmeldelse) Godt, bedre end det gamle fra Toys ´r Us. Kan bruges til flere tricks. Gode hjul og bremser.
Søs Hussmann (Esbjerg)
08/01/2013
Rating: 5 of 5!
Kaikki meni todella hienosti kotiovelle asti :)
Jarmo Kuljunlahti (Helsinki)
03/01/2013
Rating: 5 of 5!
Løbehjulet er en gave til mit barnebarn på 9 år. Han er rigtig stolt af løbehjulet. For mig at se fungerer det perfekt. Jeg er imponeret når jeg ser ham suse rundt på skaterbanen
Knud Sillesen
02/01/2013
Rating: 4 of 5!
jeg købte dette løbehjul til mit barnebarn-7 år,betjeningen var fin og drengen blev meget,meget glad.
Gunhild Pedersen Petersen (Skælskør)
28/11/2012
Rating: 5 of 5!
Sonen helnöjd! Vi har inte satt dit fixeringsbultarna än, så det har inte blivit några tricks -men den rullar grymt bra så långt!
Tina Andersson (Göteborg)
14/11/2012
Rating: 5 of 5!
Oloen todella tyytyväinen ostokseen. Pojankin mielestä tämä on PARAS :)
Tiina Kangas (Kemi)
26/10/2012
Rating: 5 of 5!
Huono (ÄLÄ OSTA!) kannattaa ostaa kallimpi missä on grindipohja ja jossa ei ole tangonsäätöä Syyt: pulttaus on rasittavaa, huonot käsigripit (epämukavat pitkällä käyttöajalla), tangonsäätömekanismiin kolahtaa polvi, dekissä ei ole grindipohjaa huono, grippiteippi (se irtoaa helposti). Hyvät puolet ovat: hyvät renkaat hyvä forkki, hyvä clamppi. Tämä saa 2 pistettä.
Hannes Haanpää
21/10/2012
Rating: 2 of 5!
Vi gillar den, min snart 6-åriga dotter och jag. Vi delar den.
Björn Stenström (Lund)
04/10/2012
Rating: 4 of 5!
Min søn på nu 7år ønskede sig et "trick-løbehjul" som alle de store drenge i skolen kører på. Min ældste datter på 14 sagde det skulle være af mærket SkatePro...og så var det bare at ringe til kundeservice! Rigtig god, informativ og ærlig hjælp fik fundet frem til et begynder-løbehjul. SkatePro sendte samme dag og jeg kunne hente det dagen efter i pakkeshoppen. Knægten er super tilfreds og kører nu konstant på det. God feature at det kan indstilles i højden - så kan søskende også låne det - hvis de får lov :)
Søren Christensen (Kirke Hyllinge)
03/10/2012
Rating: 5 of 5!
En bra sparkcykel för nybörjaren
Tore Jemt (Västerås)
21/09/2012
Rating: 3 of 5!
håndtagene er dårlige men ellers et super godt løbehjul. i skal købe skruger til at spænde head-sættet så giver jeg fem sterner.
carl-emil hartman
07/05/2012
Rating: 4 of 5!
Det er super godt det er jeg glad får at jeg købte få det holler nå man skal lave trick og vis i læser det her så køb det
Mikkel Nielsen (hornbæk)
27/07/2011
Rating: 5 of 5!
Det er et super godt løbehjul. Godt at tricke på. Køb fikseringssæt så bliver det stablit og godt. FEEEDT med PINK Odi håndtag til. Godt at droppe på. Anbefalet af mine skater venner i Roskilde. TAK.
Marcus Oliver Kongsgaard Søborg (Hedehusene)
21/07/2011
Rating: 4 of 5!
Nu har jeg fået det og jeg er meget skuffet! Efter en dag siger hjulet mærkelige lyde og bremser selv!!
Oliver Cortzen
10/07/2011
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Oliver, det er forståeligt at et larmende løbehjul efter et par dage er frustrerende. Ved hjul -faktisk ved alle dele af et løbehjul - er det meget vigtigt at alle dele bliver strammet godt efter, før man tager ud at køre. Bolte og skruer løsner sig simpelthen for hurtige på grund af de store belastninger. Umiddelbart lyder det, som om problemerne skyldes at ikke alle dele er strammet efter, men hjælper det ikke, skal du selvfølgelig endelig bare tage fat i os så at vi kan undersøge sagen.
min ven ville godt købe det er det et godt løbehjul til en drang på 9 år han har kør på razor nå tid og ville godt begynde på noget andet
mike andersen (randers)
27/06/2011
Rating: 5 of 5!
SUPER scooter. Fedt design. Gode køreegenskaber og særligt gode hjul. Lidt ærgerligt dog, at baren ikke er støbt. Og for guds skyld: Køb fastmonteringssættet til en sølle halvtredser. Tre bolte og du har et radikalt bedre produkt! - der til gengæld ikke kan foldes sammen, but who the ...
KRISTIAN DANHOLM JENSEN
27/06/2011
Rating: 4 of 5!
Super god service, hurtig levering og produktet var bare i orden. Min søn er så glad for det
Nina Maurer
27/06/2011
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul købte det til min søn på 9 år han køre på det hver dag laver triks og hopper på det og det holder og det er super service hos skatepro de kan kun anbefales.
Hans Johansen (Tune)
19/05/2011
Rating: 5 of 5!
Et rigtig fint løbehjul og klart bedre kvalitet end dem de gængse legetøjsbutikker sælger. Vi er godt tilfredse.
Rasmus Danø (Frederiksberg C)
14/05/2011
Rating: 4 of 5!
JD Bug Pro løbehjulet er et godt valg for nybegyndere da den er let og nem at lave tricks på. Håndtagene er rigtigt gode i forhold til skumgummi håndtag. Virker meget robust.
Sean Jørgensen (Kolding)
13/05/2011
Rating: 5 of 5!
Vores søn fik det fødselsdagsgave, og er super glad for det. Det virker som et godt løbehjul til en god pris. Rigtig god service og hurtig levering.
Steen Sommer Thomsen
02/05/2011
Rating: 5 of 5!
Super godt løbehjul, alt ved det er fedt, designet kvaliteten, ja det hele. Køb det, det er alle pengene værd :-)
Helmer Büchert
23/04/2011
Rating: 5 of 5!
Min søn (13 år) synes det er et super fedt løbehjul. Det kan klart anbefales. Han løber på det hver dag og laver tricks med det også. Handlen gik godt og det var nemt og praktisk at hente det. Det var nemt og let. Vi har gode erfaringer med skatePro og det var ikke første gang vi købte her.
Pernille Storr (Fredensborg)
18/04/2011
Rating: 5 of 5!
hej jeg vil bare sige at JD bug pro løbehjul er et godt løbehjul men ik så godt til tricks :-)
hector gantier
19/03/2011
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Hector, du har helt ret! JD Bug er et rigtig fint løbehjul, men dens foldemekanisme gør, at det ikke egner sig så godt til at lave tricks med, da baren ikke er så stabil, som mange tricks kræver. Skal man dog først til at lære tricks, så fungerer den rigtig fint, og vil du få mere ud af din JD Bug og få den til at være velegnet til tricks, kan du bruge vores fikseringssæt. Anvender du den, bliver JD Bug lige så godt som andre trick løbehjul i samme prisklasse.
Jag tycker att denna sparkcykel är urkass! När jag andvänt den i två dagar gick decket (den man står på) sönder!! Köp inte denna sparkcykeln! Dålig kvalité!!!!
Jacob Olvik (Göteborg)
11/03/2011
Rating: 1 of 5!
Jeg oplevede at handelen forløb perfekt: Hurtig levering. God information. Vh Søren
Søren Nørgaard
07/03/2011
Rating: 5 of 5!
Den ligger redan i varukorgen och väntar ! ;D
Adam Kjellberg
21/01/2011
Rating: 5 of 5!
Alle tiders for en 6årig. Hurtig og fin betjening
Jytte Hansen
12/11/2010
Rating: 5 of 5!
Lett, billig og bra!
Ingar Sundsethvik (Drammen)
27/10/2010
Rating: 5 of 5!
jeg har det det er super godt! især hvis man skal ha det første tricks løbehjul køb det! er godt og biligt!
nick wedell-wedellsbog
19/10/2010
Rating: 5 of 5!
Wow, ser nice ut :D. Ligger i Varukorgen tilsammans me ett 8-packs Bones reds pack. Sålde min Razor pro för att köpa den här! :D
Micke Rungård (åby)
15/10/2010
Rating: 5 of 5!
11 år og super glad.
Heidi Staahltoft
12/10/2010
Rating: 5 of 5!
Triller lett, og 10-åringen er strålende fornøyd!
Mona Laursen Johansen (Skedsmokorset)
11/10/2010
Rating: 5 of 5!
Da jeg lige har købt dette løbehjul, kan jeg da anbefale det. Det er en hel del bedere end Razor Pro Scooteren, og væsentligt mere holdbart. Servicen er rigtig god, jeg fik pakken dagen efter jeg bestilte. Kan kun anbefale dette Løbehjul! Det eneste der kunne være bedere er lejerne, og hjulene, da de bliver ødelagt MEGET hurtigt.
Kevin West (Svendborg)
20/09/2010
Rating: 4 of 5!
jd bug er et godt løbehjul men i skal købe et nyt baghjul og fikseringssæt og kom så du og skaete med jer
anton blad (randers)
19/09/2010
Rating: 5 of 5!
mega godt løbehjul har sat nye kuglelejer på og eagle hjul på og det kører bare som en drøm
asger knøss (uggelhuse)
19/09/2010
Rating: 5 of 5!
JEG FÅR DET TIL JUL, HVILKE KUGLELEJER ER DER FRA NY, JEG KØBER NEMLIG NYE KUGLELEJER OG JD Bug Fikseringssæt
MATHIAS BS
18/09/2010
Rating: 5 of 5!
Tak for svaret - Asger :D
Victor Vincent Linnet (København Ø)
14/07/2010
Rating: 5 of 5!
er jd bug bedre end razor pro ??
Andreas Sveistrup (Hobro)
29/06/2010
Rating: 3 of 5!