MENU
Back |

Enuff Y Tool

EUR 8,95
EUR 9,95 SAVE EUR 1,00
Enuff Skateboards
Zoom
Please select colour 
Black
Yellow
Purple
Green
Orange
Pink
Blue
White
Save for later
 pcs

Description

Skateboard tool made of heat treated metal for extra strength.

  • 10mm hex for truck hardware
  • 13mm hex for truck axles
  • 15mm hex for truck kingpin
  • 3,5mm allen key
  • Phillips head

Reviews

Ihan hyvänlaatuinen tooli, mutta kuusiokoloavain jumittuu sen koloonsa.
Kalle A. (Jämsä)
31/08/2017
Rating: 4 of 5!
Bra verktyg
Sandra Itämaa (Tullinge)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
jeg synes at værktøjet er meget godt ingen problemer
poul winnicki (Stege)
05/04/2017
Rating: 5 of 5!
Pinkki on piristävä väri.
Justus Laamanen (Julkujärvi)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Ekstremt rask levering! God kvalitet.
Olav Bringedal (Follese)
21/03/2017
Rating: 4 of 5!
Skate Pro die Profis. Einfach, schnell und es funktioniert.
Ralf S. (Winterthur)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Werkt goed
Robbin kiemeney (Roden)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Bra
Bo Åndersson (Sollentuna)
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
Funksjonell og lett å ta med :-)
Sabrina Hansen (Lillehammer)
23/02/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä.
Niina Atti (Vantaa)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Hurtig ekspedition og super service. Godt værktøj, og gode farvemuligheder. Vi valgte lyseblå der lyser meget op, så bliver de ikke bare væk, ligesom så meget andet gør for 11-årige
Viana Christiansen (Frederikssund)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Työkalu on näppärä pitää mukana ja eivät mutterit mene pyöreiksi väärillä työkaluilla
Birgitta Mansikka-aho (Helsinki)
06/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Työkalu on tosiaan erittäin näppärä ja kulkee huomaamatta mukana vaikkapa laukussa :) Huomasimme kuitenkin, että olit antanut arvosanaksi 1 tähden, ja kysyisimmekin, voisimmeko olla jotenkin avuksi? :) Meihin voi ottaa yhteyttä joko puh. 09-31584390 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen email@skatepro.fi /Eija
parfait
philippe ortodoro (bussy st georges)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Helt fint. Som forventet.
Berit Hartung (Brønshøj)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fit the job :-)
Sarah M. (Oslo)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Deze tool is nog niet gebruikt. Hij ziet er wel goed uit en zal naar verwachting dus nog dienst gaan doen.
A.M. van Dijk (Leiderdorp)
15/11/2016
Rating: 5 of 5!
super værktøj
Rasmus Eskesen (Rønne)
27/10/2016
Rating: 5 of 5!
Liten kompakt som gör det den ska
Kennert Ottosson (Hjärtum)
11/10/2016
Rating: 4 of 5!
Bra verktyg och enkel att använda.
Björn H. (Sösdala)
28/09/2016
Rating: 5 of 5!
Toimiva ja näppärä työkalu, mitäpä sitä muuta tämmöiseltä kaipaakaan!
Kalle K. (Tampere)
22/09/2016
Rating: 5 of 5!
manglet den delen med skrutrekker hadde vært greit å få tilsendt den! Hilsen Trond
Trond Kleven (Oslo)
20/09/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Trond
Det er leit å høre at produktet ikke kom komplett. Du kan gjerne kontakte våres kundeservice på email@skatepro.no med en forklaring på hva det gjelder samt noen bilder på verktøyet, så kan vi sikkert finne en løsning for deg :)
//Petter
ikke testet ennå, men bra å ha et multitool i bagen.
Harald Flaamo (Svalöv)
07/09/2016
Rating: 4 of 5!
Enkelt att använda
Robert Blad (Göteborg)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
The ultimate, all in one tool. The only tool you need.
Jussi Jokinen (Turku)
17/08/2016
Rating: 4 of 5!
loistava työkalu skeittareille.. menee kätevästi taskuunkin, ja siinä on laudan, trukkien ja renkaiden kiristykseen kaikki tarvittava. voiko muuta enää tarvita. :) hyvä keksintö!
aki a. (Jyskä)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Lækkert grej virker som den skal, og god pris !
Mads Thomsen
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Alt i alt et meget godt stykke værktøj. Til skateboards, not so much. Den er for tyk til at at skrue trucks'ene på, en almindelig fastnøgle er bedre.
M. Poulsen (Frederikshavn)
29/06/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er glade for at høre, at du overordnet set er tilfreds med dit køb.
Mht. Værktøjet der er for tyk til skateboards, ses det nogle gange at malingen er lidt tyk og skal skrabes til, inden det passer.
Skyldes det ikke overskydende maling, må du meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk, så vil vi meget gerne hjælpe med at finde en løsning. /Bjarke
....
morten falch østgård (Ski)
04/06/2016
Rating: 4 of 5!
Jeg synes det er et godt stykke værktøj fordi man kan bruge det til både løbehjul og boards. Og prisen er også god.
C. Rosendahl (Odder)
31/05/2016
Rating: 4 of 5!
een handig stuk gereedschap en nog mooi ook
Jan Hooiveld (Hippolytushoef)
23/03/2016
Rating: 5 of 5!
Allt i ett. Ännu oanvänd, men känns robust.
Andreas H. (Saltsjöbaden)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super fint værktøj til prisen. Anbefales!
Oliver Valbak
24/08/2015
Rating: 5 of 5!
Gott drag
Danny T. (Västerås)
12/08/2015
Rating: 4 of 5!
Kjempe fornøyd. Rask levering. Anbefales :-)
atle bjørnseth (Oslo)
01/08/2015
Rating: 5 of 5!
Skön att hålla i handen, ett måste när man mekar bräda.
L. Johansson (Kumla)
01/07/2015
Rating: 5 of 5!
Toimiva työkalu lautaan.
Vesa Keinonen (Vantaa)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt og solidt. Billigt!
Anders Fischer (Odense SØ)
22/04/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä kantaa mukana.
J. Taimi (Pori)
15/04/2015
Rating: 5 of 5!
mooi figuur en handig op meerdere vlakken! iets om altijd in je tas te hebben
Jessica Kost (Ridderkerk)
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra och smidig.
Thomas R. (Pålsböle)
17/03/2015
Rating: 5 of 5!
Ein zweckmäßiges Werkzeug für Rollschuhe. Die Farbauswahl finde ich prima, denn Werkzeug kann durchaus auch mal hübsch aussehen. Dank der tollen telefonischen Beratung habe ich genau das gefunden, was ich gesucht habe. Vielen Dank.
Sabine R. (Cadolzburg)
06/03/2015
Rating: 5 of 5!
Bra kvalitet motsvarar förväntning.
Jonas M. (Motala)
17/02/2015
Rating: 4 of 5!
Fint all-round værktøj at have med til løbehjulet i skaterparken. Min søn har brugt det rigtig meget.
Hans-Henrik Hansen (hornbæk)
04/02/2015
Rating: 4 of 5!
Praktisches Werkzeug für die Hosentasche zum Einstellen des Skate- bzw. Longboards.
Robert H. (Seeshaupt)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Jori Mäenranta (klaukkala)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
super
Martin Plamenov Kondov (Kruså)
26/11/2014
Rating: 5 of 5!
Kan helt klart anbefales. dog vis man planlægger at købe dette produkt. Husk!! at det er til let brug. altså det er et godt værktøj men det kan ikke tåle at man er hård mod det men er perfekt til et quick fix og virker kanon sammen med skateboard eller cuiser boards 5 herfra
emil staack (Hørning)
24/11/2014
Rating: 5 of 5!
rigtig dårlig den passer ikke engang til bolte også fra enuff
N. Andersen
24/11/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder underligt. Som regel passer værktøjet til de oplyste mål. Der kan dog være en lille størrelses forskel grundet den lidt tykke maling. Det kan derfor virke som om den ikke passer til nogle af de oplyste størrelser. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os hvis det er, dette kan gøres enten på email@skatepro.dk eller på telefon til vores kundeservice. /Martin
Værktøjet her var et ønske, så jeg går ud fra han er godt tilfreds.
Karen Smedegaard (Malling)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Fylder meget i lommen. Men god
Jimi Olsson (Valby)
16/10/2014
Rating: 3 of 5!
Nyttig o smidig
Tommy Hansen (Borlänge)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
den er god
tobias meulengracht
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Okay værktøj
Martin Meier (Helsingør)
07/08/2014
Rating: 3 of 5!
Bra att ha till boarden. Bra om något blir löst!
Ingrid Nyberg (Uppsala)
02/08/2014
Rating: 5 of 5!
10mm'eren passede ikke til 10mm skruer, hvilket jo er noget øv, og jeg kan se flere har haft problemet... Problemet med den er at farven er et lag maling, som allerede efter første dag blev slidt og presset... Grunden til jeg giver den 3, er pga. den gode service skatepro yder, og jeg har sendt denne nøgle tilbage, og de tilbyder mig nok en anden handel! :)
Morten Bergkvist Lillelund (Vejle)
11/07/2014
Rating: 3 of 5!
det kan overhovedet ikke anbefales købte det til mit palisades longboard tror jeg har brugt det en gang men det virkede ikke og den lille "skruenøgle" der sidder bagpå falder hele tiden ud og kan ikke sættes ordenligt fat...
Kristian Kristensen (Løgstør)
18/06/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke godt!
Værktøjet skulle meget gerne også kunne bruges til longboards. Det lyder meget underligt, at den ikke virkede allerede ved første efterspænding. Så jeg vil anbefale dig, at kontakte os på kundeservice: email@skatepro.dk - med en beskrivelse af hvordan den ikke virkede, nogle billeder af nøglen og et ordrenummer. Så skal vi nok se på sagen for dig!
/Sebastian
Ikke værd at bruge penge på - er gået i stykker 1. Dag :0(
Lene Bødker (Kirke Hyllinge)
11/06/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager at der har været problemer med værktøjet!
Kontakt os endelig på kundeservice: email@skatepro,dk - Med en beskrivelse af problemet, nogle billeder af værktøjet og et ordrenummer. så skal vi nok se på sagen for dig!
/Sebastian
Parfait !
Grégoire de THIER (Brussel)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
ihan ok
vehmas marja (Salo)
10/06/2014
Rating: 4 of 5!
Perfekt! Kan hvad den skal, og passer lige på :)
Michael C. Jakobsen (Faxe)
07/05/2014
Rating: 5 of 5!
goeie tool en leuk dat er verschillende kleuren zijn
L.s B. (Zeist)
18/04/2014
Rating: 5 of 5!
Juuri sellainen kuin odotin kätsy ja tehokas!
Pia Pursiainen (Helsinki)
12/04/2014
Rating: 5 of 5!
gør det den skal
Thomas Petersen (Odense NØ)
12/03/2014
Rating: 4 of 5!
Bra
Jessica Lienau (Trelleborg)
19/02/2014
Rating: 5 of 5!
Alt ok :-)
Svend Mohr (Odense S)
18/01/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering - bare i orden - En fornøjelse at handle hos SkatePro.
Jesper Sørensen (Kongens Lyngby)
18/01/2014
Rating: 5 of 5!
Helt ok.
Frans Andersen (Jelling)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super :)
Christoffer Frydkjær (Ebeltoft)
24/10/2013
Rating: 5 of 5!
der har ikke været noget jeg ikke kunne bruge mit enuff y værktøj til endu
Mona Lisa Christiansen (Løsning)
29/09/2013
Rating: 5 of 5!
Mega god den er lige til at have i lommen og også praktisk men skruetrækken bag på ;-p
Mikkel Nygaard
05/09/2013
Rating: 5 of 5!
Godt lille mobilt værktøj. Ingen problemer.
Marius Julert Larsen (Frørup)
18/07/2013
Rating: 5 of 5!
Degelijke tool!
Jeroen Lissens (Meise)
16/07/2013
Rating: 5 of 5!
Handig meer kan ik er niet over zeggen.
Matthias Bonte (Meerbeke)
16/07/2013
Rating: 5 of 5!
vejer ikke så meget og lige til at have med over alt
Jacob Kalmeyer (Galten)
14/07/2013
Rating: 5 of 5!
Heel handig en makkelijk te gebruiken.
Rens Post (Zoetermeer)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig god indtil nu :-)
Patrick conradsen (Vojens)
11/06/2013
Rating: 4 of 5!
Jeg elsker den_3
Kennan Petersen (Esbjerg V)
07/06/2013
Rating: 5 of 5!
Den er God :)
Andreas Henriksen (Skårup Fyn)
05/06/2013
Rating: 5 of 5!
praktisk grej att ha i väskan i fall någon skruv på brädan blir loss.
Oleh Blomwood (Hedemora)
30/05/2013
Rating: 5 of 5!
Funkar bra
Andreas Olsson (Virserum)
22/05/2013
Rating: 5 of 5!
Bästa kompisen när man är på tur :)
Stefan Bejer (Enköping)
16/05/2013
Rating: 5 of 5!
Perfekt, lige til at hive op at tasken hvis man har et problem med beskidte kuglelejre :)
Mathias Ter-Borch Rytter (Bording)
29/04/2013
Rating: 5 of 5!
Perfekt . Til mit bord kan kun siger perfekt!
malthe lagergaard (Brønderslev)
09/04/2013
Rating: 5 of 5!
bra nok den vell
Tone Akselsen (Fredrikstad)
09/01/2013
Rating: 5 of 5!
Ultimate skateverktøy. **MUST HAVE**
John Kim Hiller (Oslo)
07/07/2012
Rating: 5 of 5!
Fint allround værktøj, flot grøn farve, meget mere lime grøn end på billedet. Det passer til alle møtrikker og skruer. :)
Julie Karll Drejstel (Hillerød)
24/05/2012
Rating: 5 of 5!
Den lille skrutrækker virker ikke. Den er rund og kam derfor ikke bruges til skruer.
Hansa Toftegaard (stenløse)
09/05/2012
Rating: 1 of 5!
Metallet en anelse blødt, så det bliver hurtigt slidt, så den ikke kan skrue. Men, man får hvad man betaler for.
Christina Folting (Hellerup)
18/04/2012
Rating: 2 of 5!
Pretty good tool, you just need it!
Oscar van Heeswijk (Breda)
29/03/2012
Rating: 4 of 5!
godt redskab
Rico Lang (Næstved)
17/01/2012
Rating: 5 of 5!
Hej jeg synes ikke den er speciel god. Findes mange bedre.
Anders Augsburg (Søborg)
24/10/2011
Rating: 2 of 5!
het is een supper tool alleen moet de schroevendraaier en de inbus makkelijker te pakken zijn.
Thomas Bettink (leusden)
26/09/2011
Rating: 4 of 5!
hejsa.. jeg havde købt den her key og den var riktig god, men desværre mistede jeg den efter 2 dage, fordi den faldt ned under den der dumme terasse-ting i fælledparken
Magnus Olsen
01/09/2011
Rating: 5 of 5!
Fik den hurtigt efter jeg havde bestilt den. Er glad for den, har altid værktøj i lommen hvis jeg skal have spændt noget, når jeg skater.
thomas Bonde (thisted)
26/04/2011
Rating: 5 of 5!
dette verktøyer var døds bra og det er lett og ta med
Nils Harald Aase (Drangedal)
30/10/2010
Rating: 5 of 5!