MENU
Back |

Supreme Abec 5

EUR 1,95
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Low-cost bearings from Supreme ideal for hockey, aggressive and fitness. Closed for the lowest level of maintainance.

Specifications

Bearing precision:
ABEC-5
Bearing type:
Sealed
Spacers:
Not included
Pieces per pack:
1

Reviews

Helt greie kulelager
Frode Stillingen (Flå)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
hyvät laakerit
Magnus k. (Kuopio)
07/08/2017
Rating: 4 of 5!
Super let at bestille og hurtig leverance
Svend-Aage Kroman (Haslev)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
Let kørne lejer
Carsten B Hansen
22/06/2017
Rating: 5 of 5!
Top : commande, livraison, service client.. Merci !
(Paris)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bien
GARCIA Terence (BASSUSSARRY)
21/05/2017
Rating: 4 of 5!
Prima lagers. Step loopt weer op rolletjes :-). Website is prima, beststelling was snel bezorgd.
Zeno W. (Amsterdam)
16/05/2017
Rating: 5 of 5!
Fine lejer :)
Pernille Puk Larsen
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
Perfect voor de rolschaatsen.
Greet Herremans (Zaventem)
28/04/2017
Rating: 5 of 5!
Funkar
Viktor Sturesson (Karlskrona)
11/04/2017
Rating: 4 of 5!
Super
Monika Jankowska (Śmigiel)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Godt produkt, hurtig levering!
Mathias Dejnbjerg Jensen (København S)
03/03/2017
Rating: 5 of 5!
Hej De skal ikke bruges til rulleskøjter, men til brille til min drejebænk. Har kun prøvet dem lidt og de løber perfekt rundt. Super og til den pris. Det er bare ok.
Egon Petersen (Rødekro)
01/02/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr zufrieden!
H. Richter-Frohwein (Grevenbroich)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Godt leje til løbehjulet.
Nikolaj Ørskov (Randers SØ)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Ik heb deze gebruikt voor een rollator en het werkte perfect.
P.J Michels (Nijmegen)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Perfectly fine!
Acilina Amaro Pereira (AZEITAO)
24/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fine lejer de passer som forventet, men jeg fik kun tre jeg har betalt for fire. Ingen grund til stress de 18 kr. er ikke et problem men måske skulle i lige kigge på rutinerne :-)
Rene Andresen (Ans by)
17/05/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from Nordic Sport:  Vi beklager meget at du ikke har modtaget alle fire kuglelejere. Du skal selvfølgelig have det du har betalt for. Kontakt os på email@skatepro.dk, så skal vi sørge for at du får den manglende kugleleje.
/Frederik
Fine allround lejer. Vil nok gå efter en højere ABEC næste gang for lidt ekstra let-løben.
Jacob Wittrock (Allerød)
29/03/2016
Rating: 4 of 5!
bra
Khalid El-hashimi (Malmö)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Lekker soepele lagers zijn goed aangeraden voor mensen die lekker snel willen steppen
Tim van Kleef (Nijmegen)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
De kører mega lækkert men mine gik i stykker 3 gang jeg kørte
Nicolaj Madsen (Greve)
10/09/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var ikke så godt! - Kuglelejer skulle meget gerne holde noget længere end det. Du må meget gerne henvende dig til os med dit ordrenummer, på enten email@skatepro.dk eller på tlf: 86 76 36 96 imellem 09-21.45 på hverdage. Så skal vi nok se om ikke vi kan finde ud af en løsning. / Martin
Allt var till belåtenhet.
Jörgen Eriksson (nÄLDEN)
11/08/2015
Rating: 5 of 5!
Toppen leverans , kanon bra personal!!;)
Patrik karlsson (Ödeshög)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
Super Content
T. Olivier (saint aubin)
24/06/2015
Rating: 5 of 5!
Återigen vill jag slå ett slag för en supersnabb leverans och sen att prylarna jag köpte var kanon. Sonen är så nöjd
Michael Bergwall (Norrköping)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
gode
Per K. (Skødstrup)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og god kvalitet af vare.
Mark F. (Frederiksberg C)
05/06/2015
Rating: 5 of 5!
Gode lejer
Dean Lyager Christiansen (Haderslev)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Min son är helnöjd, snygga färger och en bra spark till bra pris. Jättebra service, mycket trevlig, tillmötesgående personal. Tack än en gång
Catarina P. (Skurup)
02/12/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg/vi har været meget tilfredse.
Anders Hyldborg (Silkeborg)
11/11/2014
Rating: 4 of 5!
Zorgen ervoor dat de wieltjes lekker rijden.
Jolanda van Leiden (Heinenoord)
17/10/2014
Rating: 4 of 5!
Väldigt mycket för pengarna, grabben är helnöjd.
Tobias Gustafsson (Kisa)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra levert. Passer perfekt til juniors bruk!
Erlend Berg (Kløfta)
22/09/2014
Rating: 5 of 5!
Ett toppenbra kullager så äntligen kan min dotter använda sin sparkcykel igen. Mycket nöjd.
Maritha Viio (Ludvika)
11/09/2014
Rating: 5 of 5!
Använder dem till hjul på resväska, fungerar fint.
Bengt-Göran Björk (Rimforsa)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra. Rullar på bra
Patric Jan Liljedahl (Kungshamn)
26/08/2014
Rating: 4 of 5!
Fine lejer de er ok
kurt sørensen (hvidovre)
20/08/2014
Rating: 3 of 5!
De er god
Søren Andersen
14/08/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvin rullaatirullaaa+++++
Ilkka Seilonen (Parola)
13/08/2014
Rating: 5 of 5!
Til den prisen kan man ikke forvente toppkvalitet, men jeg er foreløpig svært fornøyd og har ikke funnet en bedre pris på tilsvarende produkter noen andre steder.
Øyvind Fossheim (Sørumsand)
15/07/2014
Rating: 4 of 5!
Bra, snabb leverans och bra pris.
Gabriel U. (Spånga)
04/06/2014
Rating: 4 of 5!
Alles super, mein Sohn ist glücklich :)))
Kathrin Fischer (Großweitzschen)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Bra. prisvärda
Björn S. (Visby)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
De ser gode og fine ud, derfor bestilte jeg flere. De første havde en låsering, så det er let at åbne siderne med en nål, hvis de skal renses og smøres. De sidste, som jeg fik i dag, er trykket sammen uden denne låsering, så de er lidt vanskeligere at åbne uden at sidedækslet tager skade. Lejet nederst til højre i billedet, har låseringen og de 3 andre billeder er det nye leje uden denne låsering. http://difd.dk/14img/bearings_600.jpg De løber fint, men jeg skulle lige åbne et og se, hvordan det var smurt osv. og det kan vist ikke gøres bedre.
Henning Buddig (Rønde)
15/02/2014
Rating: 5 of 5!
Top dollar
Susanne Lynge Rasmussen (Greve)
02/02/2014
Rating: 5 of 5!
heel cool en rijd lekker
Richard jusic (Oostburg)
27/01/2014
Rating: 5 of 5!
bra
henrik hauschildt co. ola kalnins (Malmö)
29/07/2013
Rating: 4 of 5!
Jeg går ud fra at de bare fungerer!! For skøjterne var samlet og kæresten siger de ruller rigtig godt.. Så det må være et kvalitets stempel.. :)
Peter skjerbæk (Brønshøj)
18/07/2013
Rating: 5 of 5!
helt ok.
Björn Johansson (Malmö)
02/07/2013
Rating: 5 of 5!
Vi havde brug for nye hjul, ville ønske, der poppede en husker op, når man bestiller hjul, hvor kuglelejerne ikke medfølger - så var jeg fri for at efterbestille og betale 2x fragt
Jane Thillerup
22/06/2013
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi prøver så godt som muligt at skrive ved alle hjul, om der følger lejer og spacer med eller ej - og har valgt ikke at have en reminder med, da mange jo genbruger deres lejer & spacer. Men det er forståeligt at det er smadreærgeligt, når man på den måde skal bruge ekstra tid & penge!
/Milena
meget tilfreds
Jane Vie Christensen (Vestervig)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
Mycket bra rull i förhållande till pris - håller länge!
Henrik Nyström (Svärtinge)
27/05/2013
Rating: 5 of 5!
Prima
Pascal Sontag (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
05/03/2013
Rating: 5 of 5!
Bra
Susanne Olsson
04/12/2012
Rating: 3 of 5!
gode
mikkel madsen (holstebro)
30/11/2012
Rating: 5 of 5!
Disse er mer en bra nok for min reisebag, når jeg skal ut og trille i Asia. Bra oppgradering med myke og fine hjul. Bra service, nøler ikke med og kjøpe mer fra dere....:-)
Svein Leknes (Oslo)
20/11/2012
Rating: 4 of 5!
Onze zoon had van zijn verjaardagsgeld een step gekocht bij skate-pro.Helaas na 1 week de step te hebben gebruikt werkte de step niet naar behoren.Per mail een melding gemaakt en meteen actie en probleem snel opgelost.Top service!!
Devin van der pol (Vathorst)
14/11/2012
Rating: 5 of 5!
njaaa
dagrun caroline stormark (Vennesla)
08/11/2012
Rating: 4 of 5!
Rigtig god
Christina Lerche Thaulov
25/10/2012
Rating: 5 of 5!
Super service - modtog kuglelejer hurtigt. Må jeg anbefale at man for nogle reservedele overvejer om man skal ilægge en et sides vejledning i hvordan disse skiftes. Gik nu fint nok tog 5 minutter efter jeg forstod hvordan afstandsstykkerne skulle side :D
Mikkel Madsen (Roskilde)
06/03/2012
Rating: 5 of 5!
for man 1 eller 4
Asbjørn poulsen
07/03/2011
Rating: 5 of 5!
lejerne er ok, har indtil videre ikke haft problemer med mine. til Vivian Larsen, hvis lejerne ikke er helt trykket ned i hjulet, eller spacerne er for smalle( ikke fylder mellemrummet mellem lejerne i hjulet helt ud) så kan man ganske rigtigt ikke spænde hjulet til uden at det kører stramt. Bredere spacere skulle løse problemet.
jan sandahl
21/10/2010
Rating: 5 of 5!
De holder ikke SKF stanard, men okay til priset
Benny Pedersen
25/06/2010
Rating: 3 of 5!
Jeg er meget skuffet over disse lejer, mine gamle abec 5 lejer var noget bedre, de er ikke så glidende som de gamle. De rasler når jeg kører. Jeg har brugt mine gamle spacere da lejerne ellers ikke passede. Men kan ikke stramme ordentligt til da hjulene så slet ikke kører rundt. Kan være det bliver bedre når jeg har kørt et stykke tid, det håber jeg....
Vivian Larsen (Sønderborg)
18/06/2010
Rating: 3 of 5!
De er lidt langsomme i starten, men nu er de bare supergode.
Mads Bull (erslev)
11/06/2010
Rating: 5 of 5!
Købte Supreme Abec 5 til Micro Speed løbehjul efter telefonisk rådgivning fra Skatepro. Nu kører det som om det var nyt - super.
Henrik Buch-Larsen (Frederiksberg)
15/05/2010
Rating: 5 of 5!
Alla var hela och känns friska. Bra rull...
Thomas Sjöholm (Ödåkra)
14/05/2010
Rating: 4 of 5!
Rullar mycket bra! Rekommenderas
Jonas Andersson (Kristianstad)
29/06/2009
Rating: 5 of 5!
Verkar vara bra kullager än så länge. Rekommenderas!
Victor Jensen (Alingsås)
19/05/2009
Rating: 5 of 5!
Et MEGET godt køb! Anbefalles til alle! :) .. Måske lidt for lang leveringtid!
Arnholt Kjelnæs (Rituvík)
18/05/2009
Rating: 5 of 5!
Af de 16 lejer jeg bestilte var et af lejerne defekte. Jeg ringede til SkatePro og de sendte mig straks et nyt leje. Set fra mit synspunkt kan man først se hvor god en butiks service er når man ser på den måde de håndtere klager på, og her klarede SkatePro sig fantastisk. Om lejerne er gode eller dårlige ved jeg ikke noget om da jeg ikke har noget sammenlignings grundlag. Det er de samme lejer jeg har anvendt de sidste 10år.
Jakob Jørgensen
11/05/2009
Rating: 5 of 5!
Veldig bra!
Rune Kvarven
14/02/2009
Rating: 5 of 5!
Monterede de nye Abec 5 lejer og nye hjul på skøjterne, og så rullede det bare der ud ad. Det var som at få nye skøjter. Kkan varmt anbefale den type lejer.
Christian Olsen (Sønderborg)
25/11/2008
Rating: 5 of 5!
De er vildt gode. men det har været dårligt vejr så har ikke haft så meget mulighed for at komme ud og køre;)
kevin bodholt (søborg)
25/11/2008
Rating: 4 of 5!
Super lejer.. Tog vores normale tur på ca 20 km uden at svede næsten.. SÅ de varmeste anbefalinger herfra-
Michael Tønnesen (Århus C)
01/09/2008
Rating: 5 of 5!
ja der var 16stk og de er mægtig gode
martine davidsen (kalundborg)
06/08/2007
Rating: 5 of 5!
Disse gjør susen, bedre enn de som fulgdte med remz 06 two
Robert Halvorsen (skarnes)
12/09/2006
Rating: 5 of 5!
ruller bra
Andreas Berntsen (lillesand)
15/08/2006
Rating: 5 of 5!
Dejlige lejer...:)Det er sku´god stil...Så må kan varmt anbefale dette produkt.
Anders Sørensen (Kolding)
13/06/2006
Rating: 5 of 5!