MENU
Back |

Streetsurfing Wheel Caster With Nut

EUR 9,95
Streetsurfing waveboard
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Wheel caster for Streetsurfing waveboards. Includes axle, nut and washer.

 

Reviews

great service. very fast
veronique faussadier
06/10/2008
Rating: 5 of 5!
Pas de probleme
PETIT Stephane (Maisons-Alfort)
11/02/2016
Rating: 5 of 5!
produkt og leverin er meget god :)
Maria Kristiansdóttir (Spentrup)
16/09/2015
Rating: 5 of 5!
Köpte en Waveboard i Panama för 6 år sedan och trodde att det var kört när lagren i konsolerna behövde bytas ut. Blev otroligt glad när det faktiskt fanns reservdelar att köpa hemma i Sverige. Snabb leverans direkt hem i brevlådan. Konsolerna passade perfekt till waveboarden som köpts på andra sidan jorden. Nu funkar den perfekt igen.
Jörgen Tuomi (Ludvika)
04/08/2015
Rating: 5 of 5!
Tätningen slits ut fort vilket gör att fettet läcker ut och smuts kommer in vilket snabbt sliter ut lagret. Men det är å andra sidan enkelt att byta igen.
Per Ola Post (MjölbyMjölby)
30/09/2013
Rating: 3 of 5!
Bestilling, levering, der intet at komme efter.
Hans K B Jensen
01/05/2012
Rating: 5 of 5!
godt produkt til en god pris
Henrik Poulsen
11/08/2011
Rating: 5 of 5!
hjulkonsol passer slet ikke til deres waveboard.dem jeg har købt er med groft gevind og dem som sidder på nu er fint gevind.forstår det ikke da waveboard ikke er et år inu.
Sonny Jørgensen (gelsted)
05/08/2011
Rating: 1 of 5!
Intet mindre end super fantastisk service! Havde produktet i hånden 2 dage efter bestilling på hjemmesiden - Min søn er glad og skater på livet løs igen :-) Dejlig weekend til jer, og tak for at i eksisterer!!!
Helle Bøye Nielsen (Ålsgårde)
06/05/2011
Rating: 5 of 5!
Produktet var præcist det jeg søgte. Hurtig levering og god service.
Jesper Bach
04/04/2011
Rating: 5 of 5!
Vi er tilfreds med varen, det var nemt at montere
Lone Loessin
10/03/2011
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og varen passer. Vil helt sikker bestille igen gemmen Skatepro. Pia Frederiksen.
Pia Frederiksen
02/07/2010
Rating: 5 of 5!
Varen leveret til tiden og uden problemer. Selvom den ikke passede 100%, blev den monteret og faren har nu fået en masse plusser hos datteren (brugeren)!
John Egholm (Herlev)
01/02/2010
Rating: 5 of 5!
Varen er i orden :-)
Bjørn Iversen
18/01/2010
Rating: 5 of 5!
Jeg skulle reparere dette brettet til mitt barnebarn og jeg fant ingen i Norge som kunne levere delene.Jeg søkte på nettet og fant Skatepro.De leverte og alt stemte, veldigt fornøyd og ikke minst han som eide brettet.
Gunnar Geelmuyden (Nærbø)
08/01/2010
Rating: 5 of 5!
Medfølgte ikke muttere til å feste gra Hjulsko til Waveboard... Det syntes jeg at dere kunne skrive at ikke medfølgte... men ellers alt bra med dem :)
stig håland (grimstad)
04/06/2009
Rating: 3 of 5!
De hjulkonsoller som SkatePro sælger er ikke med det orginale 5/8" gevind, som de orginale Caster board/Ripstik/Waveboards er lavet med men det er et kinesisk udgave af M16 gevindet så hvis I køber disse skal i huske at specificere at de skal levere møtrikken med!!! Rigtig dårligt service har haft skrevet til dem flere gange om problemet men drengene har endnu ikke fået monteret de "nye" og "orginale" hjul konsoller da SKATEPRO endnu ikke har send møtrikkerne til hjulkonsollerne!!
Yariela Hansen (Horsens)
23/05/2009
Rating: 1 of 5!
Super
Jesper Abel Christiansen (Frederikssund)
18/05/2009
Rating: 5 of 5!
Super kvalitet. Skatepro havde glemt at sende varen, så jeg måtte ringe og rykke. God service ved opkald, havde varen dagen efter. Handler gerne med skatepro igen
henrik sørensen
12/04/2009
Rating: 4 of 5!
Vi fik et sæt nye hjulkonsoller uden beregning da støvkappe m.v revnede (plastik) på de originale konsoller. Skatepro leverede god service og vi skiftede dem selv uden problemer.
Kristian Holten Møller (Smedebakken)
26/10/2008
Rating: 5 of 5!
Vedr. ordre nr. 127918 og 128067. jeg bestilte et hjulkonsol til et waveboard leveringen var hurtig , men gevindet på konsollen passede ikke til møtrikken fra det gamle konsol, skatepro mente at mit waveboard ikke var en original type og sendte en møtrik som skulle passe, det gjorde den ikke jeg måtte derfor sende det hele retur det kostede kr. 40,00 efterfølgende fik jeg tilsendt et hjulkonsol med møtrik. Kvalitetskontrol ??
Arne Pedersen (Køge)
21/10/2008
Rating: 2 of 5!
Hjul konsol på waveboard gik i stykker. Fik to nye, nemme at skifte selv. Hurtig levering. Super super
benny christoffersen (farsø)
10/10/2008
Rating: 5 of 5!
Lättmonterad enligt er video.
Robert Lindh
09/10/2008
Rating: 5 of 5!
Skatepro leverte varene til tiden. Hjulkonsoll på brettet må ha dårlig kvalitet siden den ble ødelagt etter kun 3 uker av en gutt på 40kg. Håper den nye er av bedre kvalitet.
Rune Melås (Åsgårdstrand)
06/10/2008
Rating: 4 of 5!
de er ok men måtte ud og finde møtrikker da de gamle var med fin gevind og disse er med grov så hvis der kunde følge møtrikker med ville det være meget nemmere
Lars Pedersen (Esbjerg Ø)
29/09/2008
Rating: 4 of 5!
Har ikke haft tid til at tjekke dem ud, men de ser fine ud.
Tim Nielsen
15/08/2008
Rating: 5 of 5!
Varene har været i orden, intet at klage over. Skatepro har i hele købsprocessen opført sig 100% professionelt både mht. lev. af varer samt 100% godtgørelse af varer som jeg selv havde bestilt forkert. Leverandøren gives de bedste anbefalinger. mvh Johnny Lundvig +4540146416
Johnny lundvig
12/08/2008
Rating: 5 of 5!
Er byttet fordi vi havde fået 2 waveboard med de dårlige konsoller. jeg håber at de nye er bedre.
Ole Kock Pedersen (Korsør)
04/08/2008
Rating: 3 of 5!
Hjulkonsol ligner meget den der blev afmonteret efter 3 ugers brug. Tiden vil vise om den varer længere end originalen. Forseglingen på lejet ser ud til at være det svage punkt, hurtig slitage på grund af skidt i lejet. Fin information og levering.
Erik Holmgaard Madsen
30/06/2008
Rating: 4 of 5!
Hjulkonsollen kom inden for den lovede leveringstid og fungerede perfekt. Rigtig god ide med videoen på hjemmesiden, hvilket gjorde udskiftningen til en leg. Fuld tilfredshed
Jan Lørup (Køge)
30/06/2008
Rating: 5 of 5!
Hej igen ! Vi har været utroligt glade for at handle hos jer, vi er blevet fint behandlet! Desværre har vi måttet konstatere at det sidste hjul på wave boarded nu har den samme fejl, gummi ringen skydes ud og beskadiges derved... men dette hjul har dog fungeret i de første 3ugers tid..måske holder de bare ikke længere?? MVH Helle
Helle Quaade (Ryomgård)
14/06/2008
Rating: 4 of 5!
Min bedømmelse af Skate Pro har jeg valgt at dele op i flere dele 1.Udførelsen.Selve konsollen kunne godt være i en bedre udførelse, lejerne er meget udsatte for snavs, så de bliver forholdsvis hurtigt slidte, de måtte godt være bedre forseglet. 2.Hjemmesiden. Godt overblik let at finde hvad man har brug for. Perfekt med video klips der forklarer hvordan man udskifter dele. 3.Leveringen. Jeg bestilte kl 13 og fik leveret dagen efter kl 13 jeg er imponeret 4.Om jeg vil handle hos Skate Pro? yes anytime !
Christian Grønbech (Valby)
14/06/2008
Rating: 5 of 5!
Mit wavwboard har aldrig kørt bedre de drejer nemt og er nemme at sætte på
mathias pedersen (slagelse)
10/06/2008
Rating: 5 of 5!
Nu var vi ikke hjemme, da de ankom. Så vi kunne først hente dem om mandagen, på herlev posthus. Men der ligger et posthus i superbest lige ved siden af.ellers var det rigtig godt og hurtigt.
Rene Nielsen
09/06/2008
Rating: 5 of 5!
Min søn synes at hans waveboard køre bedre efter han har fået nyt hjulkonsol:.).Hurtig betjening.
Lene Bomm (Sønderborg)
06/06/2008
Rating: 5 of 5!
det er super gode hjulkonsol og god betjening
Morten Blounsø
31/05/2008
Rating: 5 of 5!
Som at få et nyt waveboard
Camilla Sandfeld
19/05/2008
Rating: 5 of 5!
alt fra jeres side var bare top professionel.. produktet var også som forventet..
Thomas J E Jørgensen (Haslev)
16/05/2008
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering alt i skønneste orden.. Så det ikke sidste gang jeg handler her!!!! Husk at bruge en topnøgle nr 24.
Thomas Svart (Helsinge)
15/05/2008
Rating: 5 of 5!
hjulkonsollerne er helt ok
claus hansen
15/05/2008
Rating: 5 of 5!
Alt modtaget i god orden. Monteret som vist på video - god ide!. Kunne være endnu bedre at melde at man skal bruge en topnøgle nr 24. Tak
Nijs Jan Duijm (Jyllinge)
02/05/2008
Rating: 5 of 5!
hej desværre har vi ikke været tilfredse med hjulkonsollen,den sidder så godt fast på waveboardet fra fabrikken af... og der kunne godt følge værktøj med til at få den af med...
jannie gideon (stege)
29/04/2008
Rating: 1 of 5!