MENU
Back |

Streetsurfing Waveboard Wheel set (2 pack)

EUR 17,95
EUR 24,95 SAVE EUR 7,00
Streetsurfing waveboard
Zoom
Please select colour 
Black
Green
Red
Save for later
 set

Description

A set of 76mm wheels for Streetsurfing waveboards. Set includes :
2 x waveboard wheels
4 x Abec 7 Bearings
2 x Spacers
(framespacers sold seperately)

Reviews

Alles OK
Jos S. (Hechtel-Eksel)
11/09/2017
Rating: 5 of 5!
Het was rap afgeleverd zodat ik ze meteen kon vervangen. De kwaliteit is gronduit geweldig en levert heel wat nieuwe wave ervaringen op.
Mante Jochmans (Veltem-Beisem)
23/08/2017
Rating: 5 of 5!
Utile
Romain BATAILLE (PARIS)
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
super produkt-polecamy
DARIUSZ IGIELSKI (Kraków)
07/06/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait
ROUSSEAU Rémy (Mours-Saint-Eusèbe)
31/05/2017
Rating: 5 of 5!
Kan kun anbefale men og hurtig levering
Anders Jacobsen
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Vlotte bestelling en correcte levering. Ik heb de wieltjes eigenlijk gebruikt om een (dure) Samsonite trolley te herstellen die door de fabrikant niet meer wou hersteld worden. In minder dan een uurtje alles vervangen. De trolley rijdt nu veel vlotter dan voorheen en is vooral geruisloos geworden...
Manu A. (Mechelen)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
IL manque une rondelle dans le sachet
roux sebastien (fressain)
04/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Il faut toujours nous contacter quand il quelque chose est manquant sur votre commande, et comme cela vous trouver une solution au plus vite ;-) Cordialement/ Soraya
Perfecte service !!
Fenne Vincken (Geleen)
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
Jag har köpt dessa hjul innan men tycker att de slits otroligt snabbt och inte nog med det, de snurrar och är nästan sämre än orginalhjulen!! Ibland snurrar orginalhjulen snabbare!! Skulle SkatePro köpa in orginalhjulen och sälja dem, skulle jag absolut betala mer för dem än att köpa de här. Annars kan man ha inline hjul på waveboarden utifrån min kunskap. Hittar man ett par jättebra inline hjul på typ eBay, köp dem. Oftast i 8 pack, men man får ta bort en järn grej innan de passar. Vissa hjul har LED dioder som gör brädan ännu coolare!! Tips från mig!!
Emil Persson (Båstad)
20/08/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Synd att du är missnöjd med kvaliteten på dessa hjul. Dessa hjul kommer från The Wave och ska vara av bra kvalitet. Om det är något som vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Jätte bra, har jätte bra glid.
Ingrida Törmänen (Eslöv)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
hjulene passer perfekt til Waveboard
Ingrid Bayer Kristensen
20/07/2016
Rating: 5 of 5!
Super gode produkter i sælger. God service og hurtig levering.
Birgitte Rasmussen (Samsø)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
produkt og leverin er fantastisk :)
Maria Kristiansdóttir (Spentrup)
16/09/2015
Rating: 5 of 5!
Waveboard sliter snabbt ut hjulen eftersom det är bara två smala hjul. Kör man på grov asfalt tar hjulen snabbt slut om det ska vara bra grepp. Men detta får man räkna med tycker jag.
Per Ola Post (MjölbyMjölby)
30/09/2013
Rating: 4 of 5!
Håller högst en vecka på svensk asfalt. Håller kanske längre på betong eller inomhusbana. Sämre hållbarhet än originalhjulen, kan bero på att den körs kraftfullare idag
Stig Byström (Umeå)
27/06/2012
Rating: 1 of 5!
Hjulen verkar vara för mjuka för en waveboard. Synbart slitna efter några dagar. Är nöjd med bemötadet från SkatePro. Hoppar dom kan hitta en ny produkt som tål Waveboardens krav.
Kenneth Lindström
14/06/2012
Rating: 2 of 5!
Bestilling, levering, er intet at komme efter. OK
Hans K B Jensen
01/05/2012
Rating: 5 of 5!
hjulene blive slidt for hurtig men ellers er de gode nok på de første par ture man tager
Søren Dammark
05/08/2011
Rating: 3 of 5!
Hjulene er flotte, men jeg undres hvorfor de ikke er med "7" lejer. Martin
Martin Petersen (Charlottenlund)
22/06/2011
Rating: 5 of 5!
forsendelsen gikk ok, men det blir en god del dyrere å få varene sendt til Norge. hjulene vi bestilte var for myke og for dårlig materiale, de ble veldig myefortere slitt en de som satt på originalt( sorte hjul) Det andre vi mottok virker godt. Karakteren er kun for hjulene
olav Kleven (Oslo)
12/05/2011
Rating: 1 of 5!
Hurtig levering, fint produkt - og let at montere - netop fordi det er et helt sæt med både kuglelejer og afstandsstykker.
Maja Pedersen
06/05/2011
Rating: 5 of 5!
Meget grei handel greit produkt men kulelagerene røk etter ca 7 dager dette va dårligt. :-(
Kjell Arne Berntsen (Fitjar)
09/06/2010
Rating: 2 of 5!
Bra hjul,bra servic men priset tycker jag var lite högt.
Karl-Arne Ström
07/06/2010
Rating: 5 of 5!
Sønnike er lykkelig for sine flotte røde hjul, der bare kører helt perfekt.
Birgitte Bisgaard (Virum)
23/04/2010
Rating: 5 of 5!
Jeg skulle reparere dette brettet til mitt barnebarn og jeg fant ingen i Norge som kunne levere delene.Jeg søkte på nettet og fant Skatepro.De leverte og alt stemte, veldigt fornøyd og ikke minst han som eide brettet.
Gunnar Geelmuyden (Nærbø)
08/01/2010
Rating: 5 of 5!
Jeg fikk ikke de man fester hjulene til hjulskoene så jeg har ikke prøvd dem... ikke fornøyd!
stig håland (grimstad)
04/06/2009
Rating: 2 of 5!
hurtigt - nemt - billigt knægten styre i skolegården med sine grønne hjul :-)
Jesper Andersen
11/05/2009
Rating: 5 of 5!
de styrer
mathias korshøj (vildbjerg)
28/04/2009
Rating: 5 of 5!
Super kvalitet, Som beskrevet i produtktbeskrivelsen.
Kristian Jenssen-Tusch (Skødstrup)
27/04/2009
Rating: 5 of 5!
Hjulene svarede fuldt ud til forventningerne. Og mere til, endda. Meget god kvalitet.
Niels Kristian Christensen
13/11/2008
Rating: 5 of 5!
Super service. Det svarer til hvad jeg bestilte og fik hele tiden besked over mail, hvordan og hvornår den blev sendt. Dagen efter min bestilling, modtog jeg varene.
Mercedes Kampmann
27/10/2008
Rating: 5 of 5!
Drengene siger det er gode hjul, man kan køre hurtig.De er nemme at montere og har en god hårdhed.
carsten larsen
06/10/2008
Rating: 5 of 5!
Godt produkt, god information i bestillingsforløbet (jeg havde én vare i restordre) - og levering såsnart denne vare var hjemme. Perfekt !
Tim Strømsted (Skovlunde)
25/09/2008
Rating: 5 of 5!
Super hurtig betjening og levering. Min datter fortæller at de er bedre end de originale hjul. Det er ikke sidste gang vi handler her. :-)
Inge Villsen
18/09/2008
Rating: 5 of 5!
Det havede været smart at sende en lille "nøgle" med.
Helle Rytter Christensen
29/08/2008
Rating: 2 of 5!
de lever op til forvendtningerne ungerne siger de køre godt kan anbefales at købe
jesper bang (bording)
12/08/2008
Rating: 5 of 5!
super, vi havde håbet at få det før vi tog på ferie, det havde været rart om der stod grundet ferie længere levering, men det fandt vi ikke, og regnede med leveringstid som beskrevet ved bestilling. Så skuffet blev min søn da vi modtog mail om senere levering.
Charlotte Herforth
12/08/2008
Rating: 4 of 5!
Bare så fine og kom bare så hurtigt! God kvalitet og god service fra SkatePro!
Helle-Berit Iversen (Sønderborg)
21/07/2008
Rating: 5 of 5!
Min søn mener at det er ok hjul. det var dejligt at skifte både lejer og hjul - så er alt ok. Jeg har ikke nogegt at sammenligne med. De er dog bedre end de originale hjul som sad på boardet - også da de var nye, forlyder det fra junior
Carl-Einer Leonhard
10/07/2008
Rating: 4 of 5!
köpte 3 olika par o har ej prövat just dessa. Men orginalhjulen var "slut" på 5-6 dagar.
Petra Ström
08/07/2008
Rating: 3 of 5!
Fin hjul kvalitet, kunne ønske der var nye bolte med.
Erik Holmgaard Madsen
30/06/2008
Rating: 5 of 5!
Godt fornøyd med disse, kult med rosa farge
Knut Eilertsen
02/06/2008
Rating: 5 of 5!
min søn siger de køre rigtig godt. Hurtig lev ok 19-05-2008
Frits Nielsen
19/05/2008
Rating: 4 of 5!
Vi är mycket nöjda med produkten och servicen. Snabbt och bra!
Simone Löhndorf (Lund)
17/05/2008
Rating: 5 of 5!
hurtig betjening
Birthe Hvidtfeldt (Jyllinge)
15/05/2008
Rating: 5 of 5!
Hej det er nogle super gode hjul og er hurtig at montere levering gik rigtig stærk så mit barnebarn var super tilfreds og har anbefalet dem til sine venner
gunda zimmer
13/05/2008
Rating: 5 of 5!
Virkelig godt produkt. Hurtig levering.
lars laursen (støvring)
28/04/2008
Rating: 5 of 5!
Alt klappede perfekt. Hurtig levering af de bestilte varer. For de uindviede kunne det dog være en god ide med en simpel monteringsvejledning. Lars
Lars Schoubye
17/04/2008
Rating: 5 of 5!
Hejsa jeg var meget tilfreds med jeres hjul min søn siger de bare er rigteg gode, så vi har bestemt ike noget dårligt at sige. M.v.h Gitte
Gitte Vilhelmsen
29/03/2008
Rating: 5 of 5!
Fantastisk effektivt. Bestilte varen om mandagen og fik den leveret om tirsdagen. God eletronisk kommunikation hele vejen igennem - let og simpelt. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.
Erik Kam (Rungsted Kyst)
28/02/2008
Rating: 5 of 5!
Produktet er ok, ekspedition gik hurtigt og korekt
Lilian Grejsen
14/01/2008
Rating: 5 of 5!
Jeg købte et sæt hjul, og de passede perfekt. Forsendelsen var rettidigt.
Niels Kristen Gadgaard
11/01/2008
Rating: 5 of 5!