MENU
Back |

K2 Exo axle set

EUR 12,95
K2 skates, snowboards, skis and gear
Zoom
Save for later
 set

Description

6mm axle set with screw included for K2 Athena/Exo models with black composite frame and the K2 Raider and K2 Marlee kids skates .

Included in the set:
8 pcs. 35mm axle + screw (fits all wheels)
1 pcs. 45mm axle + screw (fits wheel at brake)

(length of the axle is measured without the head)

Reviews

alles bestens
A. Tanner (Bad Lausick)
28/07/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt war einwandfrei und sicher verpackt. Das Produkt selber war perfekt und von sehr guter Qualität. Klare Kaufempfehlung!
Ulf W. (Weil am Rhein)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Virker som de skal
Eva A. (Risskov)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wie erwartet
Michael Bayer (Wien, Landstraße)
19/05/2017
Rating: 5 of 5!
Correspond en tout point à mes exigences!
Arnaud Pélissier (Le Barcarès)
06/04/2017
Rating: 5 of 5!
Had het remblok van mijn skates eraf gehaald en vervolgens zat ik met te lange en uitstekende assen. Goede kwaliteit assen, ook fijn dat het een pakket is met meerderen waardoor je reserve hebt.
Priscilla van Vugt (Amsterdam Buitenveldert)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
Nadat ik had gechat met de helpdesk van Skate pro vanwege het ontbreken van een reserve schroef bij de inline skates. Kreeg ik nog dezelfde dag een bevestiging dat ze mij kosteloos een complete set gingen toesturen. Snelle communicatie via de chat, duidelijk, en snelle service. Onze zoon is ook heel erg tevreden over zijn skates Super bedankt voor de excellente service.
Krops, Eric (Bilzen Mopertingen, Rosmeer)
25/10/2016
Rating: 5 of 5!
Past perfect op mijn skates van het jaar 1992. Zeer tevreden.
Heidi Huysmans (Leopoldsburg Heppen)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
Zijn gemakkelijk om te monteren en passen goed op de skates van mijn zoon
Steven Ceulemans (Veurne)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Le produit est bon mais j'avais mal été conseillé. Ce n'est pas ce kit dont j'avais besoin en fait. Mon problème était de trouver une vis de la bonne taille et spécialement conçue pour la roue arrière car j'ai enlevé le frein qui ne sert pas à ma fille qui utilise ces rollers. En fait je voudrais avoir la même vis que sur la roue arrière du patin qui n'a pas de frein.
Vaysse Gérard (Vanves)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée de ceci, parfois il se peut qu'il y a des malentendus :-) Mais nous voulons solutionner ceci, donc ne doutez pas de nous renvoyer un email pour que nous puissions vous envoyer le bon produit./Soraya
Snelle en complete levering!
John Custers (Eijsden)
15/10/2015
Rating: 4 of 5!
Ko.pulttisetti ei sovi K2 F.I.T X PRO luistimiin.
Esa Tuomi (Espoo)
23/07/2015
Rating: 1 of 5!
Passend für K2 F.I.T. 80 Skates.
Thomas G. (Ilmenau)
12/05/2015
Rating: 4 of 5!
toimitus nopeaa ja laadukkaat tuotteet
Ari Heinonen (Lohja)
10/05/2015
Rating: 5 of 5!
nice bolts
Christoph S. (Beerse)
18/08/2014
Rating: 5 of 5!
Passt in K2 HIT Skater
Sven Kleinhenz (Rellingen)
16/07/2014
Rating: 4 of 5!
De assenset die ik besteld heb bij jullie is zeer snel geleverd. Alleen erg jammer dat niet alle asjes kompleet zijn. Van één van de asjes is het kleine boutje niet aanwezig. Dit vind ik wel erg jammer. Verder ben ik wel te vreden over de kwaliteit en de snelle levering.
H.C. Appelman (Heerhugowaard)
04/09/2013
Rating: 4 of 5!
jeg har købt denne vare til mine CCM RH125 hockeyskøjter da de ligner de originale bolte på en prik, men de er 2mm for lange så det skal lige slippes af så de kommer til at passe 100%
steven hansen (ikast)
12/04/2010
Rating: 3 of 5!