MENU
Back |

K2 Radical axle set

EUR 23,95
K2 skates, snowboards, skis and gear
Zoom
Save for later
 set

Description

One-axle axles to K2 Radical and Mod incl. 8 wheelaxles and 1 brakearm-axle.

Diameter: 8mm
34mm Long

Reviews

Items delivered quickly, very good service in all aspects. Seemed to be only provider of K2 radical axle set. I recommend highly skatepro web shop.
Heikki Matinheikki (Hyvinkää)
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
I really needed the axe bold. SkatePro was one of the only shops to deliver it in Europe. Shipment from Denmark to Belgium (my residence) only took a couple of days ... and got me on my skates again quicker as expected! Excellent service.
Bart De Wilde (Lille)
20/08/2009
Rating: 5 of 5!
Complet
Sascha O. (Fribourg)
14/11/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg er tilfreds
Brian Pedersen
27/05/2016
Rating: 5 of 5!
Olisi hienoa jos saisitte noita jarruvipuakseleita yksittäisinä myyntiin, niin voisi tilata kaikki varaosat teiltä eikä kahdesta eri paikasta. Niistä menee kierteet yllättävän nopeasti pilalle, kun huollon yhteydessä irrottelee ja kiristelee.
Jussi Laine (Kangasala)
05/03/2016
Rating: 3 of 5!
Så prøver jeg igen! Har faktisk kun købt sættet for at få den lille møtrik!! Øv gid man bare kunne slippe med at købe den!!
Brith Abildgaard Vejvad
28/08/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er selvfølgeligt ærgerligt, at du skulle købe hele hjulboltsættet for at få én del. Mange hjulboltskits sælges desværre kun i samlede pakker, hvorfor man ikke altid har mulighed for at købe enkelte løsdele.
/Mads
Zeer snelle levering enkele dagen na bestelling. Heel erg bedankt.
A. P. (Purmerend)
03/10/2014
Rating: 5 of 5!
god servise og rask levering, men gjengene på bolten gjennom bremseklossen er det dårlig kvalitet på.
Geir Anderssen (Skien)
09/09/2014
Rating: 2 of 5!
Tuote oli Ok, mutta tarvitsin vain tuon yhden pitemmän akselin, jolla on kiinni jarrupala ja kun ne ovat yleensä mitä tarvitaan tuntui turhalta maksaa/ostaa koko sarja. Eli puolisarjoja tai pelkkiä "kantapultteja" erikseen myyntiin. Toimitusaika oli melko pitkä n. 3 vko:a, kun tuote oli lopussa tilattaessa.
Aki Ahola (Imatra)
02/07/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Pyrimme hankkimaan akseleita irrallisina myyntiin aina mahdollisuuksien mukaan. Valitettavasti tavarantoimittajallamme ei aina ole tarjota irrallisia akseleita, vaan ainoastaan valmiita settejä. Palautteesi on otettu huomioon, ja koitamme saada ko. jarruakseleita myös irtotavarana valikoimiimme.
/Niina
Jeg har egenlig også været tilfreds, bortset fra at jeg er enig med Kim Hansen i, at den lille møtrik ikke fungerer. Jeg har nu brugt 2 sæt og hvergang er det den lille møtrik der falder af. Akkurat på samme måde som beskrevet, gevindet går i stykker så man ikke kan spænde den ordentligt!!! Det er alt for mange penge for sådan en lille møtrik! :-(
Brith Abildgaard (Silkeborg)
27/03/2014
Rating: 2 of 5!
Hurtig levering og godt produkt.
Rasmus Fredeiksen (Stege)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Den lille mørik fungerer ikke. enten falder og hvis man spænder den ordentligt så kan gevindet gå i stykker. det er dyrt betale 179 kr for en lille møtrik, bør kunne købes løst når den fungerer så dårligt. De øvrige møtrikker fungerer fint.
kim hansen (århus)
02/01/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er super ærgerligt at møtrikken er faldet af. Den burde ikke falde af så let, dog skal man altid huske at efterspænde skruer og bolte hver gang man skal ud at køre. De skal spændes godt til, men selvfølgelig ikke så meget at gevindet går i stykker.
/Sara
Hallo, assenset na enkele dagen al geleverd. past perfect , fijne zaak om te bestellen. Bedankt Eric
Eric Heleven (Zonhoven)
11/09/2013
Rating: 5 of 5!
Rätt produkt
Björn Hedberg (Hägersten)
31/07/2013
Rating: 4 of 5!
Enligt specifikation
Ragnar Gustafsson (Nyköping)
10/07/2013
Rating: 5 of 5!
Låsemutter er en tragedie uten spor, men leveringen av varen er rask
Tom Krogh Sørensen (Røyken)
19/06/2012
Rating: 2 of 5!
Designen av låsmuttern är unär man demonterar den finns inget att låsa den med med resultatet att gjängan traras sönder då bulten skruvas ut ur ramen. Nu få jag åka utan broms IGEN, mycket besviken på denna design!
Kim Salovaara
21/08/2011
Rating: 1 of 5!