MENU
Back |

K2 axle set

EUR 12,95
K2 skates, snowboards, skis and gear
Zoom
Save for later
 set

Description

6mm axle set, fits most composite plastic frames with a 6 sided mounting hole.

Included in the set:
8 pcs. 35mm axle + screw (fits all wheels)
1 pcs. 40mm axle + screw (fits wheel at brake)

Notice:
Does not fit the F.I.T 80 models.
Length of the axle is measured including the head

Reviews

gute Online-Beschreibung, die eine eindeutige Identifikation ermöglichte
Rolf G. (Lützelflüh-Goldbach)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
Great!
Håkon Ro (Lund)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Enigzins teleurgesteld, Ik ben Rollerblade Hexagoon sleutels gewent. En Rollerblades harde stalen assen. Die wielen hebben aan de ene kant de 6-kantige sleutel. Mein probleem was de andere kant van de as die om een 4-kantige kleine inbussleutel vroeg. Die had ik niet in huis. Het was fijn geweest als die 4-vierkante inbussleutel was me geleverd. Toen ik de assen eenmaal erin had, had ik verder geen problemen draaien prima mee !
Ted Z. (Nijmegen)
22/05/2017
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer om te horen dat de set niet geheel aan uw verwachtingen voldeed!
Bij assen setjes wordt meestal geen gereedschap meegeleverd. Dit komt, doordat dit gereedschap meegeleverd wordt met de K2 skates waar de wielassen origineel voor zijn bedoeld. Natuurlijk bent u welkom om contact met ons op te nemen, mocht u nog steeds behoefte hebben aan dit gereedschap. We lossen het graag voor u op!

/Laura
Produit conforme à ma commande. Sauf que les axes ne correspondent pas à mes rollers. Je souhaitais les retourner sauf que le bon de retour coûte presque 10 euros (9,95 euros pour être précis). Sachant que j'ai payé mes axes de roues 17,90 euros, je trouve que les frais de retour sont trop chers...
P. Thierry (PONTOISE)
18/05/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vous n'êtes pas obligé de passer par notre étiquette de retour, vous pouvez utiliser un autre méthode d'envoi :-) Veuillez nous contacter pour vous donner une meilleure solution pour l'échange. Cordialement / Soraya
Super Produkt.
Jessica D. (Steinfurt)
28/04/2017
Rating: 5 of 5!
Länge der Schrauben war eindeutig auf der Webseite angegeben, dennoch wurde die falsche Länge geliefert und die anschließende Rücknahme- und Neubestellungs-Aktion nervt immer
Abbundzentrum Landau GmbH / z.Hd.Kai Burghardt (Landau)
14/09/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Danke für dein Feedback. Du kannst uns gerne ein Foto von deiner Bestellung auf email@skatepro.de schicken und wir würden uns es gerne mal anschauen. /Aneena
Hej! Tyvärr så passade inte bultarna, de är lite stora i den fyrkant som ska in o låsa i ramen. Jag trodde att alla K2 inlines hade samma diameter o passform. Så tyvärr. Inte ert fel men lite tråkigt ändå.
Tommy Perchun (Malmö)
16/08/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Precis som du säger passar dessvärre inte dessa på alla K2 rullskridskor, utan några utvalda modeller. Om du kontaktar oss på email@skatepro.se med ditt ordernummer så ska vi se på detta och försöka hitta en lösning.
/Niklas
Werkt goed.
Tjeenk van den Blink (Bloemhof, Rotterdam)
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
topp topp
Ann Blanck (Bromma)
18/08/2015
Rating: 5 of 5!
de assen zelf zijn prima, maar niet makkelijk te bevestigen omdat ze zowel een klassieke (zeshoekige) alsook een vierhoekige steeksleutel nodig hebben. deze wordt er niet bij geleverd.
Ekaterina K. (Amsterdam)
28/07/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Fijn dat je tevreden bent over de asjes zelf. Zonde dat je moeite had om deze te bevestigen. Ben je in twijfel over wat er precies in het setje wordt meegeleverd, neem dan even contact met ons op.

/Gwen
Passade bra
Magnus Eriksson (Mariestad)
28/05/2015
Rating: 4 of 5!
Spasowały idealnie
Marcin S. (Katowice)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super günstig und schnelle Lieferung! Hab die Achen heute montiert. Die 15 Jahre alten Skates laufen wieder wie neu! Danke und gerne wieder!!!
Nicole Eibl (Vilshofen)
18/04/2015
Rating: 5 of 5!
Schnelle Lieferung. Sehr guter Preis. Material 1A. Gerne wieder.
Bernd Große (Dortmund)
26/06/2014
Rating: 5 of 5!
Pulttien kantaosa oli pyöreä, omien K2 luistimien alkuperäinen kantaosa soikio (teksti K2). Kiskoissa sitä myöten soikio painauma. Huomasin tämän vasta, kun nämä uudet pultit olivat minulle tulleet. Silti no problem, olen uusilla pulteilla jo luistellut.
Hannu Hurmerinta (Helsinki)
18/06/2014
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering, super kundeservice i tlf. Samt en opfølgningsmail efterfølgende sådan burde alt internet handel tackles...godt gået
Morten Guldberg (Storvorde)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Ware Top und schnelle Lieferung. Meine 14 Jahre alten K2 laufen wieder wie geschmiert :) Gerne wieder.
Carina Schlegelmilch (Altenstadt)
08/05/2014
Rating: 5 of 5!
snabb leverans, allt kanon!
Magnus Pettersson (borlänge)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Schnelle Lieferung, problemlos, genaue beschreibung, guter Kontakt
Martin Quaas (Halle)
05/04/2014
Rating: 5 of 5!
Nice product for my trusty old K2's, includes special anti-vibration stuff inside the threads so they don't unscrew due to vibration and the pack contains an extra in case you don't use the break block as I do.
Michiel Schuijer (Haarlem)
05/11/2013
Rating: 5 of 5!
De passet supert.
Erik Johnsen (Lysaker)
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
Inga problem!
Karl-Evert Kröjs (Ljusdal)
17/05/2013
Rating: 5 of 5!
Kanon
Jimmy Olsson (Bara)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
Mina lätt begagnade K2 blev som nya. uppdatering av mina inlines.
Kent Hinny (Finspång)
08/06/2012
Rating: 5 of 5!
Tja vad kan man säga om ett par bult? Dom håller fast det dom ska =)
Peter Modin
12/09/2011
Rating: 4 of 5!
Det var nøyaktig de boltene jeg trengte..
Grunde Pellerud
13/05/2008
Rating: 3 of 5!