MENU
Back |

Roces Blade Cover

EUR 5,95
Roces

Good to know

Zoom
Please select colour 
White
Grey
Save for later
 pair

Description

Blade cover in plastic for your iceskates, can be cut to fit most skates. Intended for protection during transport only - not for walking on.

Notice: Can`t be used with all childrens figure skates.

Good to know

Reviews

Suojat helppo laittaa paikoilleen. Onnistuu jopa lapselta itseltäänkin.
Merja Kärkkäinen (Pyhäsalmi)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
The blade cover is worth the price we paid but not more. Fits good on the skates. Tool for cutting the ends should be suggested since a knife or cutter make sharp ends.
S. André (Lutzelhouse)
02/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Thank you for your feedback, we will make sure to pass it to the manufacturer :-) Happy New Year / Soraya
De er alt for lange og umulige, at få til at sidde fast på skøjterne, så vi kan ikke bruge dem, men fandt først ud af det, da vi havde pakket dem ud af emballagen.
Nette Sejstrup
28/12/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Denne type skøjtebeskytter kan skæres til så den ikke stikker så meget ud. Det gøres ved at man klipper/skærer noget af den ende hvor takkerne sidder, derefter skulle det være nemt at få den til sidde så den passer. Hvis man har brug for vejledning eller anden hjælp, kan vi kontaktes på tlf. 70 500 333 eller på email@skatepro.dk
/Mads
Protection protégeante ^^
Melle ROBIN Loane / Chez Mme PEAN Chri (Les Verrières)
31/10/2016
Rating: 3 of 5!
Billiga men så dålig kvalitetet att de inte är värda ens 30 kr då de gick sönder bara efter några få steg i -10 grader. De ser likadana ut som xxls skydd men är mycket sämre.
Ambjörn Vestin (Hammarstrand)
16/02/2016
Rating: 1 of 5!
ok mais sans plus
billard christophe (ribemont)
03/02/2016
Rating: 2 of 5!
Hyvä ostos.
Terhi H. (Teuva)
02/02/2016
Rating: 4 of 5!
Virker som de skal og går ikke nemt i stykker. Fint produkt til prisen
Emma Katrine Jeppesen (Glamsbjerg)
31/01/2016
Rating: 5 of 5!
Toimivat perussuojat.
Mika Hietalahti (Viljakkala)
26/01/2016
Rating: 4 of 5!
Der Kufenschoner ist super.
Jürgen K. (Halle)
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Fint
Britta Eriksen (Holeby)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Passet skøytene, lett å sette på.
K. Winje (Kodal)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg liker disse veldig godt
fatma Engebretsen (Nordby)
26/12/2015
Rating: 4 of 5!
fine
Diana Rizi (Middelfart)
04/11/2015
Rating: 4 of 5!
Dårlig kvalitet Knækket efter få gange Sidder ikke super godt fast
maibritt østenfjeld (Silkeborg)
20/10/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Jeg beklager at produktet ikke lever op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte os så vi kan se på problemet. Telefon 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk /Christian
Gode
Susanne Petersen (Svendborg)
16/02/2015
Rating: 5 of 5!
Knækkede desværre efter tre ganges påsætning- måske vi var uheldig med en mandagsmodel..
lotte w. (Aalborg)
09/01/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er vi kede af at høre! Du må meget gerne kontakte os på kundeservice: email@skatepro.dk - med nogle billeder af produktet, samt ordrenummer, så skal vi nok se på sagen for dig. / Martin
Jeg synes ikke de passer til min nykøbte skøjte - de er for store og falder af. Havde nok forventet, at de skulle "klikkes" på
Inge Udsen (Randers NV)
05/01/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Skøjtebeskytteren kan kortes af i længden, så der ikke er så meget overskydende plastic bagtil. Hvis varen fortsat er i ny stand er du velkommen til at returnere dem og få pengene retur. Hvis der skulle være spørgsmål til tilpasning af dem må du meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk eller tlf: 86 76 36 96 / Martin
top het werkt op alle maat schaatsen, blijf goed zitten
cia carlsson (Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbu)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Kunde inte använda dom till några av våra skridskor. Ramlade bara av.
Kristina Svensson (Kallinge)
26/11/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att höra att dessa skydd inte passade till era skridskor. Är dom i nyskick och oanvända får ni gärna skicka dom tillbaka i retur. Det gör ni genom att följa anvisningarna här: www.skatepro.se/retur. /Martina
Ok.
Luis B. (Logroño)
22/04/2014
Rating: 4 of 5!
Meget for lange til skøjterne, men ellers er de fine.. :)
L. Schmidt (Aalborg)
16/04/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det overskydende plastic kan med fordel kortes af, så de passer bedre til den størrelse skøjte man nu har. /Martin
Skøjtebeskytterne er ok til prisen. Dog er de meget for lange til mine skøjter størrelse 39, da de er i onesize udgave. Man kan ikke have dem på skøjterne, når man skal gå. Så snubler man i den for lange længde. De skulle laves, så man selv kan klippe dem til i længden. Jeg fandt ud af at sætte elastikken rigtigt fast. Der burde dog være sendt en brugsanvisning med til at vise, hvordan man gør det!
Marian Leonhart Petersen (Aarhus C)
19/03/2014
Rating: 3 of 5!
Bra att ha :)
Stefania Tedenholt (Stockholm)
18/03/2014
Rating: 4 of 5!
Grei nok ,men sitter litt slapt, buet bak på skøyten.
camilla markhus (Fyllingsdalen)
26/02/2014
Rating: 3 of 5!
Dem var verkligen till nytta
Maja Anokhina (Tumba)
14/02/2014
Rating: 5 of 5!
Ikke de beste, men svarer til prisen
Galina Andreevna Ragulina (Eidsvoll)
12/02/2014
Rating: 4 of 5!
Enkle og billige. Sidder OK, men enderne måtte godt bue mere opad, da de gaber en smule for og bag. Jeg kunne i min store uvidenhed godt have brugt et billede af hvordan de skal fastgøres, da jeg troede elastikken på en måde skulle sættes fast på hælen af skøjten, som på visse andre beskyttere.
Rasmus Rask (Vanløse)
29/01/2014
Rating: 4 of 5!
Passede ikke helt til mine skøjter, men efter at have skåret lidt væk, brugbare
mogens petersen (Holbæk)
15/01/2014
Rating: 3 of 5!
virker som de skal :-)
Anne Christoffersen (Frederiksberg C)
12/01/2014
Rating: 4 of 5!
Skøjtebeskyttere passer ikke til Roxa rabbit skøjter, da de ikke kan sidde fast om spidsen. Så det var spild af penge
Bodil Hjort (HolbækHolbæk)
09/01/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var ærgerligt at høre de ikke passer. Men hvis de ikke er brugte er du meget velkommen at returnere dem til os og få penge retur. :)
/Sara
Ok.
Else Houbak (Farum)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!