Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Show similar products
×
Menu

Floorball Bag

(2)
Item sold out. Cannot be delivered

From same brand

Description

A must have for floorball players. The Floorball bag from Tempish fits 3 sticks with a max length of 100cm. It has a small side pocket for valuables and a shoulder strap for easy carriage.

Specifications

IFF Certified:
Not Required
Show All

reviews   (2)

Does what is says it will do ! Good design, adjustable carry handle, slightly too big for just one stick but also holds a couple of balls and has a small zipped pouch that would be good for a wallet and phone if needed. Great for my son to carry his stick to school.
Mrs C. (Farnham)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Den har jeg ikke været helt tilfreds med. Jeg havde den med til turnering i Gøteborg, og det kunne den ikke holde til. Den revnede ved bladet. Tasken var for stor til mine stave men der står one size inde på varen. Det var en julegave fra min morfar. Venlig hilsen Bror Tommerup (Jeg er tolv år)
Knud Tommerup
15/01/2018
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er kede af at høre at din nye hockeytaske er gået i stykker så hurtigt. Dette er selvfølgelig ikke meningen. Hvis du sender os et par billeder af tasken og der hvor den er revnet, vil vi rigtig gerne kigge nærmere på dette og finde en løsning. Billederne kan sendes til Email@skatepro.dk /Frede
SkatePro