MENU
×
Back |

Odi Longneck St Soft Grips

EUR 12,95
Odi grips
Zoom
Please select colour 
Blue
Green
Red
Purple
Light blue
Pink
Neon Green
Neon Red
Turqouise
 pair
  Add to wishlist

Description

Classic mushroom style collapsible rib pattern. Constructed of our proprietary grip compound for comfort and durability. The grip of choice for top athletes around the globe. Open ends with Thug Plug end plugs included. Grips are with out flanges - as preferred by many riders.

Notice: Plug ends don´t fit aluminum bars.

Specifications

Grip Length:
13cm
Flange:
Flangeless
Material:
Rubber
Plugs:
Included
Hardness:
Soft

Reviews

Goods arrived safely and my son is very pleased and happy with the purchase, thank you.
Kamla Peers (Wellingborough, Northants)
10/01/2016
Rating: 5 of 5!
Great Long Lasting Grips Thanks
Oliver Haynes-Browne (North Walsham)
22/12/2015
Rating: 5 of 5!
Standard Odi soft grips with the usual high quality.
Stuart B. (Edinburgh)
07/05/2015
Rating: 5 of 5!
Good product
Sigrun Halla Asgeirsdottir (Reykjavik)
10/09/2014
Rating: 4 of 5!
kuluu.
Sampo H. (Oulu)
05/12/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Käsigripit ovat tosiaan käytön myötä kuluva osa, tosin pehmeät käsigripit kuluvat käytössä nopeammin verrattuna koviin käsigrippeihin - niiden etuna on kuitenkin hyvä käyttömukavuus sekä pito. Meihin voi myös aina ottaa yhteyttä, jos tarvitset vaikkapa apua käyttöösi sopivien käsigrippien valinnassa :) /Eija
Fantastiske håndtak som varer nokså lenge. er på mitt tredje par nå :)
Mathias H. V. (Ranheim)
28/11/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvät
Nina Salo-Karhu (Hyvinkää)
15/11/2017
Rating: 5 of 5!
Bra
Tine Solem Faugli (Husøysund)
07/11/2017
Rating: 5 of 5!
De er mega bløde og gode at holde på og efter jeg har købt dem har jeg lært at lave double tailwhip flat og før kunne jeg ikke engang lave et tailwhip men de og dog ret svære at sætte på selv men ellers er de vildt gode
Viktor Emil Kyed Nielsen
31/10/2017
Rating: 5 of 5!
Super gode
A. myhrvold (Vestfossen)
24/10/2017
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus ja tuote hyvä
Sanna Havo (Lapua)
12/10/2017
Rating: 5 of 5!
Poika tiesi mitä piti ostaa.
Markus Lämsä (Oulu)
10/10/2017
Rating: 5 of 5!
Todella pehmeät
Jan V. (Pirkkala)
04/10/2017
Rating: 3 of 5!
Supernöjd
Ulrika Ivarsson (Lindome)
03/10/2017
Rating: 5 of 5!
perfect.....!
fabio villafañe (Barcelona)
27/09/2017
Rating: 5 of 5!
Bonne qualité et prix contenu. Super.
Jean François Coing (Clairoix)
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Tuote oli sitä mitä pitikin, poika tykkäsi tosi paljon!
Emilia Tallqvist (Joutseno)
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Pojan mielestä parhaat.
P. Viljamaa (Hyvinkää)
07/09/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvät mutta lukot olisi plussaa koska rupeaa pyörimään jos väliin menee jotain ylimääräistä
K. Tuominen (Hakojärvi)
06/09/2017
Rating: 4 of 5!
le ha gusto mucho
Miguel Angel Gomez Tornay (Bellavista Sevilla)
04/09/2017
Rating: 5 of 5!
Les meilleurs poignée que je connais
Beillard leo (Les rosiers sur loire)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
Passet perfekt!
Monica Engeskaug (Brumunddal)
29/08/2017
Rating: 5 of 5!
parhaat gripit mitkä kestävät ja on sopivan tuntoiset ajaessa
Roope Saloniemi (Oulu)
27/08/2017
Rating: 5 of 5!
Sønnike er super tilfreds - meget hurtigt levering
Tina Therese Bøjgaard (Ringkøbing)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bra handtag, nöjd son.
Anna-Lena L. (Boden)
16/08/2017
Rating: 5 of 5!
Stefan Landers (Tranås)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko ok. Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam sklep
Agnieszka Krawczyk (Wrocław)
09/08/2017
Rating: 5 of 5!
Meget god og rask service.
AGEM NICE (Nice)
01/08/2017
Rating: 5 of 5!
Très bien. Produit conforme. Délai correct.
AGEM NICE (Nice)
01/08/2017
Rating: 5 of 5!
Super zacht
Justin C. (Emmeloord)
21/07/2017
Rating: 5 of 5!
Jestem bardzo zadowolony z gripów, polecam
Jakub Licznar (Ząbkowice Śląskie)
13/07/2017
Rating: 5 of 5!
Todella pehmeät
paula myllykangas (Tuusula)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Loistava tuote sekä palvelu
Heini Huurrevirta (Lahti)
06/07/2017
Rating: 5 of 5!
kvalitet!!
Anne Lise Ebne Sørvik (Torvastad)
08/06/2017
Rating: 5 of 5!
Super sköna
Karin pellbrant (Sollefteå)
08/06/2017
Rating: 5 of 5!
Pehmeät gripit, pysyvä ote.
A. Ruokoski (Kankaanpää)
07/06/2017
Rating: 4 of 5!
Enkelt o snabbt
Per sörensson (Malmö)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Pehmeät ja pitävät, mutta voisivat olla pidemmät
Minna R. (Jyväskylä)
26/05/2017
Rating: 4 of 5!
10v pojan käteen sopivan paksut/ohuet joten saa hyvän otteen.
Timo P. (Helsinki)
26/05/2017
Rating: 5 of 5!
Nickel rien a dire Sauf .... nickel
L. JEROME (LUMBRES)
18/05/2017
Rating: 5 of 5!
Disse er helt greie lit korte men veldig soft
Rita Andreassen (Bøn)
15/05/2017
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans och supermjuk handtag tyckte grabben!
Charlotta Hagdahl (Skövde)
27/04/2017
Rating: 5 of 5!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Milla Järvinen (Kangasala As)
11/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super zachter grips echt fijn
Delano Frederiks (Arnhem)
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
Nöjd:)!
Therese gyllensten (Värnamo)
28/03/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvät.
Nina M. (Porvoo)
28/03/2017
Rating: 4 of 5!
Muy bien todo.
JOSE LUIS FERRÚS BENÍTEZ (Barcelona)
21/03/2017
Rating: 5 of 5!
Top
Steven verret (Brasschaat)
26/01/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig bra kvalitet
Khaled özturk (Lillesand)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
bien
Séverine sarthou (Billère)
22/01/2017
Rating: 5 of 5!
Supert
C. Thoresen (Drammen)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Ras
forteau christelle (orcemont)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Lekker zacht en goede grip.
Stef Ouwehand (IJmuiden)
09/01/2017
Rating: 4 of 5!
De handvaten waren helemaal naar wens!!!
henk Derks (Velp)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super kvalitet
Claus Eggertsen (Esbjerg)
02/01/2017
Rating: 4 of 5!
Modtageren af disse håndtag blev meget, meget glad, og de blev sat på med samme.
Bente Olsen (Hillerød)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Als vanouds super dus!
Maryse Aantjes (almere)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Brorsonen nöjd.
Marica Koskenkorva (Hörnefors)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Super
Fons Speelman (Sneek)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
goeie hand vaten, ligt lekker in de hand. VETTE GRIPS MAN WEJOW
F. Welten (Roosendaal)
09/12/2016
Rating: 5 of 5!
Prima Vette grips!
Berend V. (Arnhem)
17/11/2016
Rating: 5 of 5!
fijn
van de Laarschot (Susteren)
15/11/2016
Rating: 5 of 5!
Wygodne, polecam.
sylwester b. (Dębica)
02/11/2016
Rating: 5 of 5!
Ik gebruik Odi op het stuur van m'n BMX en ook op de stuntstep. Superzacht en goede grip!
Robin P. (Drachten)
02/11/2016
Rating: 5 of 5!
Très bonne poignées mais un centimètre ou deux de plus ne serais pas de refus
Santini m. (Salon-de-Provence)
01/11/2016
Rating: 4 of 5!
Okay grips
C. Knudsen (Borhaug)
27/10/2016
Rating: 5 of 5!
Goed grip
stan blom (Nijkerk)
19/10/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvä grippi. Erittäin softit!
Hannu O. (Klaukkala)
20/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super te vreden
alida dodde (Veendam)
14/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super handvatten voor op zijn freestyle bmx.
Kim Vedder (Sint Maarten)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Fine og gode håndtag. Sønnen er glad! Hurtig levering.
Mikkel Ulrik Mortensen (Viby Sjælland)
06/09/2016
Rating: 4 of 5!
handvatten waren goed
Thomas Dirkx (Balen (B))
18/08/2016
Rating: 5 of 5!
Hienot olivat, kiitokset, ipanix pitää :0)
Marja-Riitta K. (Tampere)
12/08/2016
Rating: 5 of 5!
God service og rask leveranse
Johnny aas (Evje)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Sonen ä super nöjd, snabb leverans
Linda e. (Näsum)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
veldig fornøyd!
Kristin Oehme (Rasta)
01/08/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon bra handtag
Peter Byström (Sävar)
29/07/2016
Rating: 5 of 5!
Super, bon produit
TOLLET C. (Saint-Jean-Bonnefonds)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
Erg tevreden, een snelle levering en prijs kwaliteit is heel goed... Kortom goede kwaliteit handvatten!!
Bianca Nouwens (Eindhoven)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Soft grips, good grip and tight fit.
peter blommaerts (heusden-zolder)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Alles bestens
Andreas Jeschke (Rüsselsheim)
10/07/2016
Rating: 5 of 5!
Super
H. Pedersen (Sarpsborg)
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
De handvatten waren goed, alleen zat er bij 1 dopje de halve print er maar op. Dat was jammer.
Xander Vis (middelharnis)
29/06/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Dat is inderdaad jammer! Stuur ons gerust even een mailtje met een foto hiervan, dan zullen we dit voor je oplossen :-)

/Laura
Goa handtag
Martin Burman (Alingsås)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
in guter grip halten bis jetzt (drei Tage test)
Yvo Krüger (Hamburg)
27/06/2016
Rating: 5 of 5!
Naja, die griffe sind super, aber an die riffellungen muss man sich gewöhnen.
Jonathan Dörfler (Bindlach)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Min søn er glad og tak for hurtig levering..
Charmaine Banares (Vinderup)
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Tämä tuote antaa mahtavan pidon.
Mika Virtanen (Vantaa)
06/06/2016
Rating: 5 of 5!
En meget tilfreds dreng - tak for fin service.
Ann Thambo Nielsen (Holbæk)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Hele fijne handvatten. Ze gingen heel erg makkelijk op mijn stuur van mijn stuntstep. Het staat erg mooi en ik heb prima grip. Ik ben dus heel tevreden!!
Mariët van Steensel-van Brugge (Hapert)
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
Muy bien
Francisca Sánchez Martinez (Maracena)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Valinta osui oikeaan, poika tyytyväinen:)
Kati Tiihonen (Kuopio)
09/05/2016
Rating: 5 of 5!
hier valt weinig over te zeggen. gebruik altijd Odi en ben zeer tevreden met ze.
richard breidel (Bijlmer Centrum D-, F- en H- buu)
07/05/2016
Rating: 5 of 5!
Degelijke,kleurrijke handvatten.Zeer vlugge levering.
Van der Maelen Marc (Brakel Parike)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Goede kwaliteit handvaten en gemakkelijk er op te zetten ook een snelle levering bestel altijd alles hier. De service is ook heel erg goed. Een echte aanrader dus .....
T. Gemert (Den Dungen)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Ciężko założyć ale po wszystkim bardzo wygodne
Dariusz Wojtasiak (Józefosław)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
ze gaan na een maandje of 1 a 2 schreuren en minder zacht worden!
Bradley S. (Roelofarendsveen)
25/04/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Neem gerust contact met ons op, zodat we je kunnen helpen!

/Laura
Reçu avec un trou dans l'une des deux poignées
Hendrycks Marine (Guilers)
19/04/2016
Rating: 2 of 5!
parfait
RIEHL PIERRE (GOETZENBRUCK)
17/04/2016
Rating: 5 of 5!
sygt gode
Mads holmstrup (Charlottenlund)
03/04/2016
Rating: 5 of 5!
Myke og gode!
Pål Kvernstrøm (Kleppe)
31/03/2016
Rating: 5 of 5!
Die Griffe lassen sich leicht montieren und sind sehr griffig
Daniela Thomsen (Kropp)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
hele fijne handvaten. als je handen er op zet zakken je handen er in en dat zit heel lekker. ze slijten ook niet!!!
Elmar Bon (Eemnes)
28/03/2016
Rating: 5 of 5!
Niks mis met odi behalve als je veel bars doet dan durven ze snel te verslijten
tiemen gheysens (Oudenaarde)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Bra grejjer ! , snabb leverans
Martin Andersson (FOTÖ)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg er veldig fornøyd. De er kjempe myke og har bra grep. Men mine kom med en fleng på siden, og jeg er redd for at denne skal utvide seg, så gripsene revner. Kan derfor ikke gi mer enn 3 stjerner
Edvard Skei Tønset (Oslo)
01/03/2016
Rating: 3 of 5!
Très bonne poignée, je les recommande
Lotta benjamin chez lotta ginette (Frejus)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
zitten lekker
Lisette Langenberg (RIDDERKERK)
20/02/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr gute griffe!
Sylke Baumbach (Nordhausen)
11/02/2016
Rating: 5 of 5!
Prima handvatten alleen de doppen die erbij zitten passen niet!
Miranda der Kinderen (Boxtel)
03/02/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Het zou kunnen dat de step waar je ze op probeert te monteren, gebruik maakt van een aluminium bar, in plaats van staal. Zoals aangegeven bij de product info, passen de bar ends niet op aluminium bars. Wel kun je ze passend maken. Hier een handig filmpje waar wordt laten zien hoe je dit kunt doen: https://www.youtube.com/watch?v=yxR2PdzSMQA

/Laura
Nice
Magnus Berggren (Bro)
03/02/2016
Rating: 5 of 5!
Très bonne gestion du délai. Produits qualitatifs.
GERALD P. (Voisins-le-Bretonneux)
20/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans. Till dottersonen, han blev mycket nöjd.
Marita Eriksson (Järna)
17/01/2016
Rating: 5 of 5!
ja wat moet ik hier over zeggen. het zijn gewoon perfecte handvaten, en er nog nooit klachten over gehad. Deze gebruik ik altijd, deze gebruikt iedereen altijd.
J. Hausoul (Wijlre)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Gode håndtag der holder længe og er vildt bløde.
D. Dalhus (Dalmose)
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mein Sohn ist sehr zufrieden mit diesen Grips, sie sind weich und angenehm. Schnelle Lieferung und alles wie beschrieben. TOP
Mario Lusser (Hohenems)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
OK GOEDE KWALITEIT
frans leys (dadizele)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Besteld als kado voor kleinzoon, hij is er erg blij mee
A. Vullings (VEGHEL)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Veldig gode og myke håndtak
Jane elin Tollefsen (Sandnes)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
rigtig bløde og så er de også rigtig gode til at tage stødet når man skal lave barspins
christian ivar gad
04/12/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fede håndtag de føles rigtigt godt i hånden og en rigtig fed ting er at de former sig efter dine hænder
mathias johansen (Kalundborg)
19/11/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och sonen är supernöjd +++++
Lindha T. (Kågeröd)
03/11/2015
Rating: 5 of 5!
Kan ikke blive bedre!
Alexander Beutel (Aalborg SØ)
31/10/2015
Rating: 5 of 5!
mega gode odi soft håndtag... De er bløde og derfor gør det ikke ondt når man lige som jeg køre flere timer af gangen
Jonas Janum
24/10/2015
Rating: 4 of 5!
Fedeste og blødeste grips i seje farver!
Chris Jensen
21/10/2015
Rating: 5 of 5!
Inga problem med dessa alls.
Johan Björn (Vällingby)
20/10/2015
Rating: 4 of 5!
Alles goed!
Gert Dewanckele (Ninove Meerbeke)
19/10/2015
Rating: 3 of 5!
De bedste håndtag, fede farver, god pris og rare at holde om (- siger sønnen)
B. Hansen (Esbjerg)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
Pehmeät ja pitävät.
marko turunen (Uusikaupunki)
13/08/2015
Rating: 4 of 5!
Riktigt mjuka
E. Leo
11/08/2015
Rating: 5 of 5!
kjempe myke og behagelige!
Espen Dankertsen (Eikmarka)
05/08/2015
Rating: 5 of 5!
Bra och sköna handtag. Mycket nöja med den snabba leveransen!
Sandra Petrusic (Billesholm)
04/08/2015
Rating: 4 of 5!
Super handtag Bra leverans.
Jason Tonge (Rimbo)
02/08/2015
Rating: 5 of 5!
jeg købte disse håndtag for et par dage siden og jeg er meget tilfreds med dem de er rigtig gode og bløde kan 100% anbefale dem og så var der rigtig god serves det er ikke sidste gang jeg køber noget fra skatepro
jakob poulsen
25/07/2015
Rating: 5 of 5!
Pæne
Trine Viberg-Holde (Slagelse)
22/07/2015
Rating: 5 of 5!
Igen - god service - tålmodig medarbejder som hjalp med at vi fik de rigtige dele - modtog delene dagen efter - sådan
Gitte Vilhelmsen (Skovlunde)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bästa känslan!
Birgitha Åberg (Jönköping)
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bra grepp och lätt att få på plats
fredrik hallgren (Bjuv)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Grabben är nöjd!!!!! =)
Ulrika Wiklander (Härnösand)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
good grips, nice and comfy
Simon L. (Hoeselt Romershoven)
01/07/2015
Rating: 5 of 5!
gutes Griffgefühl, mit ein wenig Spülmittel gut zu montieren
Gerd Scholz (Peine)
01/07/2015
Rating: 5 of 5!
De er veldig deilig og har fast grep
Leif Selander (Mandal)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
Mooie handvaten, precies wat ik zocht.
MH v. K. (Nijmegen)
20/06/2015
Rating: 5 of 5!
Para mí los mejores manguitos, van muy bien, son cómodos y duran bastante.
marçal targa (Barcelona)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
brukbar
Tom Jørgen Johansen (Tverlandet)
10/06/2015
Rating: 3 of 5!
Super fin
henriette bay andersen (Sæby)
10/06/2015
Rating: 5 of 5!
Bra grejer
Mattias Öberg (Nyköping)
09/06/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
esa nyqvist (Vålberg)
02/06/2015
Rating: 5 of 5!
Super nice..., bästa handtagen, varför byta...
Emil Greus (Piteå)
28/05/2015
Rating: 5 of 5!
Toffe, felle kleur!
Viaene Lieselotte (Rumst)
27/05/2015
Rating: 4 of 5!
de er rigtigt gode har lige købt dem i grøn og de holder bare som de skal
cliff lauritzen (Nykøbing Sj)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
Igen levede produkterne op til mine forventninger
Jens Hald (Store Fuglede)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
fedeste håndtag
marcus jensen (Løkken)
15/05/2015
Rating: 5 of 5!
jo ennenkin hyväksi havaittu tuote.....pojan toivomus
sakari kiviniemi (Vantaa)
08/05/2015
Rating: 5 of 5!
zeer goede handvaten
Leo Heynickx (Bree Opitter, Tongerlo)
07/05/2015
Rating: 5 of 5!
Myckett sköna handtag som ännu sitter kvar ☺
Olga Broksch Stellmach (Saltsjö-Boo)
05/05/2015
Rating: 5 of 5!
Helt fint; )
Lukas Brix Larsen (Næstved)
03/05/2015
Rating: 4 of 5!
snabb leverans
camilla johansson (Herrljunga)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvät ja pehmeät!!
Johanna M. (Tuusula)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Beste gripsene jeg har hatt
M. Aadahl (Klæbu)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Meget deilig å holde i
Frank Moe (Sandefjord)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Superzachte handvaten!
Yvonne Hermans (Kerkrade)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Sköna!
Marlene Sjögren (Nordmaling)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
De fedeste håndtag ever
Kristian R. (Ålsgårde)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Har de. De er sykt deilige. Mange andre jeg skjenner har de. Anbefales!
Henrik Pollestad (Kristiansand S)
18/04/2015
Rating: 5 of 5!
Har följt med på tredje kickbiken nu.
Mattias Engström (Skånes Fagerhult)
03/04/2015
Rating: 5 of 5!
Bra handtag
Sara Jensen (Motala)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
gode håndtag mega bløde det vildt dejligt når man køre :-) :-) :-) :-) :)
Gigi Sjøgreen - SkatePro Teamrider (Frederiksværk)
30/03/2015
Rating: 5 of 5!
Bedste håndtag efter min mening. Jeg har ikke kørt andre håndtag i 3 år.
Luis Oppel (aalborg)
26/03/2015
Rating: 5 of 5!
Super fine.....
Heidi J. (Karup J)
12/03/2015
Rating: 4 of 5!
Gaan super lang mee echt fijne handvaten
Lex Boumans (Waalwijk)
12/03/2015
Rating: 5 of 5!
Jättesnygga o sköna säger sonen. :D
Jóhanna Andrésdóttir (Partille)
10/03/2015
Rating: 5 of 5!
de er dejelige kan helt klart Anbefales
Andreas Burkal Dyring (Odense SV)
02/03/2015
Rating: 4 of 5!
Flotte og gode
Maj-Britt uggerholt (Hjørring)
28/01/2015
Rating: 5 of 5!
grymt sköna
Martin W. (Upplands Väsby)
20/01/2015
Rating: 5 of 5!
Bästa handtagen enligt barnen!
Erik K. (Huskvarna)
17/01/2015
Rating: 5 of 5!
Helt ok blir veldig klissete
Peder Langnes-Øyen (Oslo)
16/01/2015
Rating: 3 of 5!
De er så gode!
Tage Severinsen (Grenaa)
16/01/2015
Rating: 5 of 5!
paras
harri mynttinen (Nummela)
14/01/2015
Rating: 5 of 5!
Supersköna tycker sonen (10 år)
Peter L. (Västerås)
13/01/2015
Rating: 4 of 5!
De er mega gode
Kim Mikkelsen (Silkeborg)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
GOD
Susanne Mehr (Frederikssund)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode passer godt på mit løbehjul så fedt kan anbefales
harald steinbrenner
12/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fuld tilfreds med håndtagene fra Odi
Michael F. (Bindslev)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering.
Laila qvist (Hals)
08/01/2015
Rating: 4 of 5!
Jätte sköna handtag mjuka och dämpar vibrationer.
Albin Claesson (Rångedala)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Goed in de hand en veel grip
Renard Bolander (Hoogvliet)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
funkar bra
Johan hallström (Lyckeby)
07/01/2015
Rating: 4 of 5!
Let at bestille - hurtig levering. Fuld tilfredshed.
Kirsten Mortensen (Hadsund)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Funkar bra!
Lars L. (Onsala)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super nöjd!
Anna Palmgren (Rydsgård)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
zeer goede handvatten, we zijn heel tevreden
marleen schoofs (opglabbeek)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode og tilfredsstillende for vores søn på 12 år.
Maria Brose Brunne (Sønderborg)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig deilige
Tone Jørgensen (Drammen)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Sonen mycket nöjd.
Camilla Gustafsson (Kristianstad)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Die Odi Longneck Grips sind weich und bieten daher ein angenehmes Fahrgefühl
Michael Maintz (Moisburg)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
super service hurtigt og nemt
susanne madsen (Esbjerg V)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
Gode håndtak som fungerer utmerket, jeg har en svært fornøyd 8-årig sønn :-)
Alf Kåre Martinsen (Vormedal)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
de er rigtig gode
kim pedersen (Jægerspris)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans grabben är nöjd fick fick den i julklapp.
kenneth larsen (ekeby)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode håndtag, min søn på 12 år er vild med dem.
Anita Schmidt (Slangerup)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
ok...
jane kammersgaard (Fuglebjerg)
30/12/2014
Rating: 3 of 5!
Er god
Simon Rokkedal Vestergaard (Hjørring)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode
Nicolaj Madsen (Greve)
23/12/2014
Rating: 4 of 5!
supper fede håndtag de er rigtig bløde og behalig
lasse. svensson
16/12/2014
Rating: 5 of 5!
de er virkelige soft
Henrik Broberg Damm (Fredensborg)
16/12/2014
Rating: 5 of 5!
bra men dom var lite kladiga men annars var dom bra. men bar ends arna fungerar inte
theo theorell
12/12/2014
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Odi Longneck ST Soft handtag, bar ends passar bara med aluminium bars. Det kan vara att du har en stål bar okeh då vill dessa inte passa. Men är problemet att dom är förstora kan man alltis skära till dom för att få det att passa. Har du fler frågor kring detta är du välkommen att kontakta hos på: email@skatepro.se /Martina
super super soft beste jeg har kjøpt
Kasper Elvenes (Tromsø)
08/12/2014
Rating: 5 of 5!
alles top, schnell und gut. Danke
Steffen Bochinger (Königsbach-Stein)
04/12/2014
Rating: 5 of 5!
Heel goed kwaliteit.
Svetlana Kameneva (Zuid)
02/12/2014
Rating: 5 of 5!
mega bløde og gode og seje
Viktor Mogensen (Frederikssund)
01/12/2014
Rating: 5 of 5!
super
Lotte Larsen (Slagelse)
26/11/2014
Rating: 5 of 5!
De oude waren echt aan vervanging toe,deze zijn duidelijk ook beter.
j.j.a. kok (uithoorn)
25/11/2014
Rating: 4 of 5!
Poden som fikk de er meget fornøyd. Selv om det er frost, tar han av seg hanskene for de er så gode ;)
frøydis bromseth (Klæbu)
25/11/2014
Rating: 5 of 5!
Bra handtag och snabb leverans, precis som vanligt
Johan Thelander (Kungsbacka)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Grymma
Sofia Erlandsson (Molnlycke)
17/11/2014
Rating: 5 of 5!
De er rigtig gode. Og fik et god tips til hvordan de nemmest blev sat på
Lene Svendsen (Skive)
14/11/2014
Rating: 5 of 5!
Lite jobbiga att få dit men med lite vatten löste det sig. Grabbarna blev helnöjda!!! Snabb leverans!!
Patrik Wilhelm Bengtsson (Lilla Edet)
12/11/2014
Rating: 5 of 5!
Riktigt härliga att hålla i men de slits ut på två månader men väldigt skön grepp
Ludvig Andersson (Bankeryd)
09/11/2014
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Handtag är tyvärr en slitdel på en sparkcykel som vill slitas med tiden beronde på hur mycket man har användt sin sparkcykel. Men du får gärna skicka hos en bild på handtagen till: email@skatepro.se tillsammans med ett ordernummer. Så vill vi se på det för dig. / Martina
Turkis fargen er mye lysere IRL enn på bilde
Bendik D. (Rånåsfoss)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Bestelling is correct en op tijd afgehandeld. Alles naar wens.
Marcel Smit (Kerkrade)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Rätt färg. Skönt grepp.
Jennie-Ann Carlsson (Åhus)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Gode og softe
Jannicke Wennevold Larsen (Enebakk)
28/10/2014
Rating: 5 of 5!
Härliga, mjuka och gedigna handtag och passar perfekt ihop med de ordinarie pluggarna ("bar ends") som också finns att beställa.
Christer H. (Torslanda)
28/10/2014
Rating: 5 of 5!
Grymma, tycker sonen men lite för klibbiga! Sköna att hålla i när man åker.
Maria Andersson (Partille)
21/10/2014
Rating: 4 of 5!
Inte så bra som jag trodde
Tobias G. (Kristianstad)
11/10/2014
Rating: 4 of 5!
Satt bra på! Skönt grepp enligt grabben!
Johan Persson (Kumla)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
bra
Jörgen R. (Mölltorp)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Grabben var nöjd med färgen men tyvärr passade inte de svarta "plupparna" i hans handtag men det var inget vi tänkte på när vi beställde.
Jimmy Broberg (Eskilstuna)
30/09/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Angående bar endsen kan man enkelt skära till dom för att få det att passa.

Har du frågor och funderingar kring detta får du gärna kontkta våran kundservice: email@skatepro.se

Vänliga hälsningar
Martina
Fina produkter
Ulrica Lyhnakis (Bromma)
27/09/2014
Rating: 5 of 5!
Grabben var nöjd med färgen men tyvärr passade inte de svarta "plupparna" i hans handtag men det var inget vi tänkte på när vi beställde.
Malin Fredriksson (Halmstad)
26/09/2014
Rating: 3 of 5!
Super gode
Tina Pedersen (Hedensted)
25/09/2014
Rating: 5 of 5!
BRA
Cecilia Ann Margareta Karlsson (Kristianstad)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Lars Kvåle (Røldal)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
Sjukt sköna handtag tycker min son.
Marica Aalto (Hörnefors)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
snabbt levererat
Lotta Tamba (Västerås)
22/09/2014
Rating: 3 of 5!
handvaten zijn heel goed ik heb zwarte en ze zijn heel mooi met blauwe bar ends van odi ik raad ze echt aan!
Axel __
19/09/2014
Rating: 5 of 5!
Supre
Ole K. S. (Staubø)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
god
Birgit Riisager (Bindslev)
12/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bästa handtagen ever
Måns Liljekvist (Saltsjö-Boo)
11/09/2014
Rating: 5 of 5!
De er mega gode, det er en god kvalitet. Så jeg er bare glad.
Bente Fredberg (Sindal)
11/09/2014
Rating: 5 of 5!
De er rigtig gode
Anders Koustrup Ildvad (Glesborg)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
jätte sköna älskar dom
Maria Ekwall (Uddevalla)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Toppen!
Niclas H. (Linköping)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Snygga handtag. Sonen nöjd!
Linda Karlsson (Växjö)
09/09/2014
Rating: 4 of 5!
Fine og holdbare. Bliver hvor de skal. Bryder mig dog ikke om klisterfornemmelsen.
Kurt Winding (hurup)
06/09/2014
Rating: 4 of 5!
Lidt svære at få på men al sliddet værd. Dejlig bløde og super behagelige at holde om.
K. Rosendahl (Ålsgårde)
03/09/2014
Rating: 5 of 5!
Super god kundeservice ;-) Passer perfekt.
Tina Thorvil (Hedensted)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
God og hurtig betjening :-)
Anne Kjær (Albertslund)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Følelsen av å være noe 'klissete'
Torunn Engvoldsen (Helle)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
de er pisse gode kan anbefales
morten zacho
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Product is ok en al in gebruik,mijn zoon is tevreden.
Sandrine Mayeux (wervik)
27/08/2014
Rating: 4 of 5!
Perfect!!!
Fatima Panek (Bålsta)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Gode og myke.
Eli Gundersen Hagen (Stavanger)
26/08/2014
Rating: 4 of 5!
super soft
Sarah Månsson (Norrtälje)
23/08/2014
Rating: 5 of 5!
Fede håndtag
Joy Estlander (helsingor)
07/08/2014
Rating: 5 of 5!
Los mejores puños de la historia.
IRUÑA DE FERRETEROS-EDUARDO IRIARTE (BERIAIN)
20/07/2014
Rating: 5 of 5!
De er de bedste håndtag men kan købe, elsker dem!!
Rokas Alisauskas (Solrød Strand)
11/07/2014
Rating: 5 of 5!
Har ikke prøvet dem enu men alle min Venner siger at de er mega gode:-) ;-)
Emil K.
11/07/2014
Rating: 5 of 5!
tog ungefär en halvtimma så var det stor reva i gummit, som inte håller något nämnvärt. Dålig kina kvalitet.
Martin wikberg (Halmstad)
08/07/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Vad tråkigt att höra att dina handtag har gått sönder så ska det självklart inte vara.
För att göra en reklamation på dom får du gärna skicka ett par bilder tillsammans med ett order nummer till: email@skatepro.se.

Vänliga hälsningar
Martina
ikke de bedste de klister og bliver meget hurtig slidt ned fine nok
Rene Andersen (Hundested)
04/07/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er nogle bløde håndtag som har et godt greb, så det kan være, at de føles som om at de klistre. Det kan også komme an på hvad der er blevet brugt til at montere dem. Angående at de blev slidt hurtigt, så er det nogle ret bløde håndtag, med en høj komfort. Så man går lidt på kompromis med levetiden. Hårde håndtag vil ikke have samme komfort, men de vil derimod have en længere levetid.
/Sebastian
Sköna.
Patrik Friberg (Vetlanda)
26/06/2014
Rating: 4 of 5!
Mijn zoon vindt ze top! Voelen aangenaam aan!
Veronique Muys (Hamme)
26/06/2014
Rating: 4 of 5!
De ble montert og Tobias var Meget fornøyd og syntes varene kom meget raskt:)
Jan Erik Andersen (Eidsvåg I Åsane)
25/06/2014
Rating: 5 of 5!
Fantastiske grips uden tvivl de bedste jeg har haft
Magnus Dvinge Prösch (Vejle)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Ok håndtag.
Flemming Saxtorph (Næstved)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
Brai börgan sen blir dom klibbiga
Anne B. A. (Hovås)
16/06/2014
Rating: 3 of 5!
zeer goed
max klaasen (Lelystad)
14/06/2014
Rating: 5 of 5!
Sköna
Martin hedquist (Stockholm)
12/06/2014
Rating: 5 of 5!
Digg
Jonas bakken (Ski)
12/06/2014
Rating: 5 of 5!
De er deglige men der er ingen forskel på soft og de almindelige. Jeg kan i hvert fald ikke mærke den. De er lig bløde. Den eneste forskel er bare at de ikke har den der ring dims inderst.
magnus jensen (stenløse)
11/06/2014
Rating: 4 of 5!
Verdens bedste håndtag. Skal helt klart give ti hjul og en pil opad hvis man kunne det
Peter hollænder (Roskilde)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Gode håndtakk :-)
Jan Christian Andersen (Straumsgrend)
10/06/2014
Rating: 4 of 5!
Super gode håndtag!!
Marianne Bay Holsted (Hillerød)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekta!!!
William Fransson (Ystad)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
OK toimii niin kuin pitääkin.
Mia Hirvanen (Uusikaupunki)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Sköna
Anna Ewander (Ekeby)
08/06/2014
Rating: 5 of 5!
Riktigt sköna grips rekommenderar starkt! // John
Tobias Johansson (Henån)
07/06/2014
Rating: 5 of 5!
Svære at få på, men super flotte når nu de sidder der
Lykke Rahbek Poulsen (Sorø)
06/06/2014
Rating: 5 of 5!
Kanon, bara ändpluggarna var för stora, bara kapa till, Grabben blev nöjd.
Nicklas Lundberg (Norrahammar)
06/06/2014
Rating: 4 of 5!
Jätte sköna
Elisabeth Pettersson (Altersbruk)
06/06/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen är mycket nöjd!
Jonas Karlsson (Hönö)
05/06/2014
Rating: 5 of 5!
Voelen goed aan en zien er cool uit
Beau jansen (Melissant)
04/06/2014
Rating: 4 of 5!
Lite för mjuka
Greger Löfbom (Ersmark)
03/06/2014
Rating: 3 of 5!
Perfekt
Irina Meyendorff c/o Noah Ekin-Meyendorff (Helsingør)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Super gode håndtag :-)
Henrik Bruun (Brønderslev)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Kanon håndtag.dem skal andre ha synes jeg
Tom Dittmann Frandsen (Aarhus C)
01/06/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen mycket nöjd. Lite kämpigt för mig att få dem på plats, men nu sitter de där.
Claes Broman (Sjuntorp)
30/05/2014
Rating: 4 of 5!
Handtagen var sköna tyckte barnen men änden passade sämre. Kapar man pluggen vid änden blir det bättre. Saknade dock som instruktion.
C. Cleve (Hässelby)
28/05/2014
Rating: 3 of 5!
Jättebra.
Erik B. (Bergsjö)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
BRa
Pelle Lindblad (Östersund)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Handtaget bra men änden passade dåligt i styret.
Alexander Klein (Höllviken)
27/05/2014
Rating: 3 of 5!
Sköna och bra
Elisabeth Fröberg (Borlänge)
26/05/2014
Rating: 4 of 5!
Gode og myke håndtak. Gjør at gutten min ikke blir sår i hendene ved mye kjøring og hopping.
Einar Jonassen (Lyngdal)
21/05/2014
Rating: 5 of 5!
Heb ze nog niet gebruikt. Tegelijk met een nieuwe step gekocht als extra, maar ze lijken mij prima
Renaldo Mienes (Medemblik)
21/05/2014
Rating: 4 of 5!
Fine håndtak!
Vibeke G. (Oslo)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra grepp enligt sonen
Anna M. (Halmstad)
20/05/2014
Rating: 3 of 5!
Braooo
Petra Nilsen (Köpingebro)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Kommer köpa i blå eller röd!!!!!
marcus lindqvist
19/05/2014
Rating: 5 of 5!
fett sköna
Olle Eneback Rosenberg
18/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super sköna är jätte nöjd!!
Eddie stalfors (Uddevalla)
17/05/2014
Rating: 5 of 5!
helt ok sköna
Berit lindholm (Rönninge)
16/05/2014
Rating: 5 of 5!
Mijn zoon is te vreden. Kwaliteit goed, zacht, goede grip
Petra Wenn (HEERLEN)
16/05/2014
Rating: 4 of 5!
fina
Mia Lotta holmgren (Rydebäck)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Tilfreds med handlen
Bo Andersen (Lystrup)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Bra handtag, lätta att montera!
Jürgen v. R. (Värmdö)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
dom är jättebra dom är klibbiga och mjuka.
Malin Viker (Skövde)
11/05/2014
Rating: 5 of 5!
Jag fick bara med en bar end och det var inte värt bara med en
william dahl
09/05/2014
Rating: 1 of 5!
Mega gode grips, men man skal bare klippe lidt af endsne af , ellers så er de sindssyg gode !!
Frederik Haussmann
09/05/2014
Rating: 4 of 5!
Mjuka och sköna !
Angela G. (Sollentuna)
07/05/2014
Rating: 3 of 5!
Snabb leverans och nöjd son :)
Tomas A. (Sollentuna)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
deilige
Aksel Berg Mobakken (Oslo)
05/05/2014
Rating: 4 of 5!
as sköna och snabb leverans
jesper heimonen (Boden)
03/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super gode grips. Kan klart anbefales!!!! +De er lette at få på man skal bare have en kopressor (Mine har holdt i ca2 år)
Jacob Pedersen
03/05/2014
Rating: 5 of 5!
fijn en een goede kwaliteit
M. jeurissen (Venlo)
02/05/2014
Rating: 4 of 5!
Superbra
Anna Gröndahl (Halmstad)
02/05/2014
Rating: 5 of 5!
veldig soft dette er beste
Maciej Zaborowski (Tromsø)
29/04/2014
Rating: 5 of 5!
rigtigt bløde grips! køb dem!!:D
Pia Birkerod Petersen (Odense NV)
26/04/2014
Rating: 5 of 5!
Min son är mycket nöjd med hantagen, snabb leverans.
Nicklas Persson (Skärblacka)
25/04/2014
Rating: 5 of 5!
Heel goede en zachte grips!
tibo ballon (Buggenhout Opstal)
24/04/2014
Rating: 4 of 5!
Lækre håndtag.
Birgitte A. (Højbjerg)
24/04/2014
Rating: 5 of 5!
Super nemt og hurtig. Drengene siger de er super gode
Marlene bergholdt (Ringe)
24/04/2014
Rating: 4 of 5!
4 dager har godt og jeg har ikke fått dem ennå. jeg har skjekket i posten i dag og ingen lapp som jeg skulle få for å hente dem.
john forseth (klæbu)
24/04/2014
Rating: 2 of 5!
Inga problem med dessa handtagen, snabb leverans var det oxå ;)
David Sandberg (Bjärred)
23/04/2014
Rating: 5 of 5!
rigtig gode og bløde har ikke prøvet bedre håndtag
Irina Nomis (Frederikssund)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Grabben är riktigt nöjd med handtagen .
Jari S. (Njurunda)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Bedste Håndtag ever elsker dem køb dem det er helt klart noget der skal købes :)
Theis Bjørn
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
bra grejor!
Mattias Johansson (Halmstad)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
perfekt skönt grepp.
Marie Persson (Iggesund)
18/04/2014
Rating: 5 of 5!
heel fijn en zacht
Mike Melse (Winterswijk Miste)
17/04/2014
Rating: 5 of 5!
UTROLIG GODE HÅNDTAK! SYKT MYKE OG DEILIGE SAMTIDIG SOM DET ER GODE GRIPS. LØP OG KJØP!!!!!
Hanne Selma Borkholm-Røstum (Hokksund)
17/04/2014
Rating: 5 of 5!
Skit bra!!! Köp dessa handtag du kommer bli nöjd.
Lena Algeskär (Aneby)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Odi Longneck St Soft gripit ovat hyvät ja pehmeät
Sari Majanmaa-Hiltunen (Yllöjärvi)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
heel goeie handvatten ze zijn super er is keuze tussen zacht en hard
Anne Poisseroux (Spiere- Helkijn)
14/04/2014
Rating: 5 of 5!
Best
Ulf Risell (Nesoddtangen)
13/04/2014
Rating: 5 of 5!
SUPER!!! pengene værd !!!!!
William Hansen (Ringe)
11/04/2014
Rating: 5 of 5!
Alles super, vielen Dank
Heieck Ilona (Schrecksbach)
09/04/2014
Rating: 5 of 5!
Jätteskönt handtag enligt sonen:) dock passade inte pluggarna:(
Anna-Pia H. (Gråbo)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
ze zijn moeilijk op een slamm te zetten maar het is me geluktXD
Olaf Vondenhoff (Goirle)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Ik vind ze superfijn en heel vet!
Jordi Coolen (Helmond)
07/04/2014
Rating: 4 of 5!
jag köpte lila ODI handtag och dom är mörkare än på bilden och man blir svettigom händerna fortar... men annars bra grepp,snygga,sköna och bra hållbarhet :)
Hugo Hyltvik
06/04/2014
Rating: 5 of 5!
Løp og kjøp!!
Lene Fredheim (Kråkerøy)
02/04/2014
Rating: 5 of 5!
Grabben e riktigt nöjd
Andreas Strand (Järfälla)
01/04/2014
Rating: 5 of 5!
Sykt myke og softe
Espen Wiik (Haslum)
29/03/2014
Rating: 5 of 5!
Mjuka ock sköna, mindre roligt att få dit bara, men gick bra efter några väl valda ord:)
Janne Sahlman (Ludvika)
26/03/2014
Rating: 5 of 5!
Grabben är väldigt nöjd med handtagen, snygga o bra grepp. Priset var också helt ok.
Emma Dahlqvist (Länghem)
26/03/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grepp och snygga tycker sonen.
Johan Öhman (Kävlinge)
25/03/2014
Rating: 4 of 5!
Fixa i Vita tack
Tom hellstrand Nilsson (Vallentuna)
21/03/2014
Rating: 5 of 5!
veldig gode :)
Jacob A. Rønningen (Oslo)
20/03/2014
Rating: 5 of 5!
Supersköna! Sonen 12 år är helnöjd
Carina af Bjur (Järfälla)
19/03/2014
Rating: 5 of 5!
10-årige sonen är helnöjd! Fräck design och skönt grepp!!!
Anna Karin Ersmark (Vällingby)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Deze handvatten zijn echt ontzettend fijn en gaan erg lang mee. Echt een aanrader!!
Jason Havers (zwolle)
07/03/2014
Rating: 5 of 5!
Hvis du skære i bar ends'ne passer de i en alu bar
mads møller christensen
23/02/2014
Rating: 5 of 5!
Jättebra och sköna!
Fredrik Christofferson (Särö)
23/02/2014
Rating: 5 of 5!
Min sin är väldigt nöjd. Bra grepp och verkar hållbara.
Johan Hortevall (Ystad)
17/02/2014
Rating: 4 of 5!
selve gummi håndtaget er godt, men enderne passer overhovedet ikke til en Alu bar. Vi har prøvet at få dem til at passe til ved at lave en rille i dem, men det har ikke virket, ligeledes er de for store i omkreds til at kunne passe til en Alu bar.
Kristina Larsen (Spentrup)
09/02/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er rigtig at plugs til disse håndtag ikke passer til aluminium bars, dog kan man få dem til det med lidt modificering. Du kan skære som et styk lagkage / triangel fra bunden og op mod hovedet på enden, på den måden kan man for det meste få dem til at også passe alu. bars. :)
/Sara
Mega bløde og hurtig levering
Mads Talbro (Odense)
07/02/2014
Rating: 5 of 5!
gute Griffe !!
Stefan eder (Soyen)
06/02/2014
Rating: 5 of 5!
hele fijne grip, zeer fijne handvaten voor op het stuur van de fiets
Esther Jelsma (Kerkrade)
05/02/2014
Rating: 4 of 5!
super sköna köp dom!
Ann-louise Nordström (Hallstavik)
05/02/2014
Rating: 5 of 5!
mukavan pehmeät gripit eli loistava pito tangosta
Jari Pitkänen (Joensuu)
03/02/2014
Rating: 5 of 5!
Grymt sköna.
jonny ekfeldt (Mariestad)
01/02/2014
Rating: 5 of 5!
Cool färg och bra grepp enl sonen
Fredrik Hernborg (Lindome)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
Som forventet.
Preben Andersen (Nyborg)
29/01/2014
Rating: 5 of 5!
God og lynhurtig service
Flemming Ingemann Hansen (Esbjerg V)
27/01/2014
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvät:)
Jepsu Scooters
23/01/2014
Rating: 5 of 5!
Snygga o bra sonen nöjd
Patrik Pihl (Motala)
23/01/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet.
lars lensborg nielsen (Frederiksværk)
23/01/2014
Rating: 4 of 5!
Mega gode
Lucas Hægeland (Droninglund)
20/01/2014
Rating: 5 of 5!
det er nogle fucink gode grips jeg er mega glade får dem oj de er så gode:))))
ronaldo petersen
19/01/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen mycket nöjd
Pernilla Svensson (Lidköping)
15/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg syns den er super god Ja ;-)
rene jensen (Næstved)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
mega gode
Ane Dorit Mortensen (Ringe)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Åsa Strandh (Storvreta)
14/01/2014
Rating: 4 of 5!
Sonen supernöjd. Sköna.
Eva Persson (Västerhaninge)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
ööö
christian kivi
12/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super
majbritt hansen (Hjørring)
12/01/2014
Rating: 5 of 5!
De er meget fine.
Hanne Nielsen (Kongens Lyngby)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
fede
Helle Bjerg (Lemvig)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
nemme at montere og meget behagelige at køre med...
Jens Kilt (Odder)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
jag är jättenöjd !!
Josefine Nilsson (Gusum)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Andreas Lindberg (Tenhult)
08/01/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket bra!
Carolina Persson (Helsingborg)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
heel fijn grip, zeer fijne handvaten, slijten niet snel klasse
Henk Aerts (Horst)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
varan bra.
Arne Allvin (Mjölby)
07/01/2014
Rating: 4 of 5!
Klasse
jean-pierre feys (Kuurne)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
ER OGSÅ GODE TIL CYKELHÅNDTAG
Tove Trøstrup Broe (Odense SV)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
hurtig og god levering
kjeld ludvigsen (Næstved)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen är nöjd!
Lotta Blomdahl (Halmstad)
07/01/2014
Rating: 4 of 5!
Lækre blødehåndtag
Monica Marburger (Helsingør)
07/01/2014
Rating: 4 of 5!
Mega gode og meget bløde men de der bar ends går hurtigt i stykker
Martin sandholm (Holstebro)
07/01/2014
Rating: 4 of 5!
Zachte en goede grip. Zoon is zeer tevreden
Blanche Decerf (Lanaken Gellik)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Arne Hystad (Klepp st)
06/01/2014
Rating: 4 of 5!
Sitter som gjutna på mitt standard stripper bar från Blunt, ändpluggarna passade perfekt.
Erik Andersson (Bjuv)
06/01/2014
Rating: 4 of 5!
Perfekte håndtag....skønne at holde ved siger min søn, og skøn farve.
Helle Tornbjerg (Them)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Alles bestens, passgenau für MGP
Kovacevic Milan (Wehr)
04/01/2014
Rating: 5 of 5!
zeer fijne en goede handvaten.
Kris van Anraad (Hoek van Holland)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Gode håndtak.
Tor Arne Johannesen (Varhaug)
05/12/2013
Rating: 4 of 5!
veldig gode håndtak skikkelig myke
Tina Maria Gottlieb (Arendal)
04/12/2013
Rating: 5 of 5!
Virkelig gode grips. De er rigtigt dejlig at holde på !! Jeg giver 5 ud af 5
Mike Larsen
26/11/2013
Rating: 5 of 5!
hyvät tupit:)
Teija Heikkinen (Kajaani)
20/11/2013
Rating: 4 of 5!
Super !!!!
Mikael Bjerkudd (MALMÖ)
20/11/2013
Rating: 5 of 5!
Correct zoals altijd!
Xander Bax (VOSSELAAR)
19/11/2013
Rating: 4 of 5!
Mjuka och sköna, gick dock inte att använda propparna på handtagets sidor. De passade inte till kicken.
Mikael Lundstedt (Stockholm)
18/11/2013
Rating: 4 of 5!
Beste grips ever, super dejlige at holde ved :)
Alexander Seth (Herning)
14/11/2013
Rating: 5 of 5!
Jätte sköna och mjuka, man får inte ont i händerna om man hoppar från höga höjder och de skaver inte någonting. Ett tips för er som har svårt att få på dem, ta lite hårsprej och spreja i handtagen och sätt på handtagen så ska de sitta fast efter ca 15 min.
Isak Laurell
08/11/2013
Rating: 5 of 5!
SÅ DÄR
Björn Lindman (Uppsala)
05/11/2013
Rating: 3 of 5!
Køb dem de er så gode jeg elsker dem(-:
frederik schmock
04/11/2013
Rating: 5 of 5!
Hyvät ja pehmeät. Helppo asentaa.
Harry Kuosa (Espoo)
31/10/2013
Rating: 5 of 5!
bra grepp ;)
albin andersson (FALUN)
23/10/2013
Rating: 4 of 5!
Anbefales. Veldig bra!!
Karin Wille (Oslo)
18/10/2013
Rating: 5 of 5!
Nöjd
Stefan Gustavsson (Södertälje)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
Sköna och håller bra. Toppen, bra grepp säger mit barnbarn som jag beställde till
Gudmundsson Joakim (Floda)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
Eieren av sykkelen er veldig fornøyd med disse!!
Sissel Iren Skogby (Gan)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
skit bra
Ewa Wallman (Sollentuna)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
beste håndtak ever de er så myke den er utrolig kjøp den verdens beste håndtak or grips!!!!!
Mariann Paulsen (Tomasjord)
11/10/2013
Rating: 5 of 5!
Knægten er meget tilfreds
Julie Ertmann Busborg (Næstved)
10/10/2013
Rating: 5 of 5!
Odin käsigripit sekä barendit ovat hyvälaatuisia ja värivaihtoehtoja on paljon, mutta soft-gripit ovat nimensä mukaisesti pehmeämmät ja siten kuluvat nopeasti. Suosittelen silti pehmeistä gripeistä pitäville!
Päivi Mäkinen (Nakkila)
08/10/2013
Rating: 4 of 5!
skambra
henrik kristensen (Hafrsfjord)
07/10/2013
Rating: 5 of 5!
Toppen, bra grepp säger min grabb som jag beställde till
carina ström (Borlänge)
01/10/2013
Rating: 5 of 5!
lorte håndtag de er mega dålig
oliver adamsen (Ulfborg)
01/10/2013
Rating: 1 of 5!
De er mega gode, men hvis du har lidt svedige hænder er de en smule foringet, men de kan klart anbefales
Mark Vestberg Lund
30/09/2013
Rating: 5 of 5!
Dom Är Skit Sköna!!!
Jonathan Niemi (Boden)
29/09/2013
Rating: 5 of 5!
Ik geef een 8/10 want die handvatten zijn heel zacht en aangenaam om mee te rijden!
Mullie Sandrine
26/09/2013
Rating: 5 of 5!
De er gode og bløde at holde på
Gerda Hansen (Sydals)
26/09/2013
Rating: 5 of 5!
bäst av alla handtag jag någonsin har haft
kevin hammarström
26/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra
Tom-Erik Andersen (Oppegård)
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
Väldigt sköna och håller länge! :)
Maria Eriksson (Norrköping)
18/09/2013
Rating: 5 of 5!
Anbefales 110%
Elisabeth lehland (Grimstad)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
Pojken som fick dom i födelsedagspresent, blev helnöjd!!
Malin Svensson (Kvidinge)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
Mega fede og bløde at holde på.
Andreas Aagreen Johansen (Kirke Hyllinge)
15/09/2013
Rating: 5 of 5!
Jättesköna!
Marie Margareta Larsson (Järfälla)
13/09/2013
Rating: 5 of 5!
mjuka, sköna handtag men lite korta.
Kerstin Skoglund (Sandviken)
12/09/2013
Rating: 5 of 5!
elsker dem!!!!!
jonas rasmussen
11/09/2013
Rating: 5 of 5!
bäst
Margarita Rassadnikova (Tranemo)
10/09/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode :-)
Pia Myrup (Thisted)
08/09/2013
Rating: 5 of 5!
handtagen är väldigt sköna och passar bra till mitt bar
johnny wallin (Falun)
06/09/2013
Rating: 5 of 5!
cool
Bart Vanhamme (Kortrijk Heule)
03/09/2013
Rating: 5 of 5!
Er is maar een woord voor "SUPER"
Annie Gulikers (Kerkrade)
03/09/2013
Rating: 5 of 5!
Anbefales 100:%
Marianne Spernes (Ørje)
02/09/2013
Rating: 5 of 5!
super dejlige
carsten altenburg (Næstved)
30/08/2013
Rating: 5 of 5!
OK. Helppo asentaa.
Juha Soininen (Vaasa)
26/08/2013
Rating: 5 of 5!
Mega gode køb dem!!!!
Lene Koldtoft Trana (Bedsted Thy)
23/08/2013
Rating: 5 of 5!
Mega gode håndtag
Tina Madsen (Holstebro)
22/08/2013
Rating: 5 of 5!
jättebra och sköna handtag. Men jag har en mgp vx2 pro, med ett district dna st-2 bar. baren går inte hela vägen ner, kan ni hjälpa mig behöver jag HIC compression
Christer Sundvall (Sexdrega)
21/08/2013
Rating: 5 of 5!
Minsten "digger" disse =)
Cathrine Sorknes (brandbu)
21/08/2013
Rating: 5 of 5!
4/5
Marjut Borgenström (Parainen)
17/08/2013
Rating: 4 of 5!
Sonen mkt nöjd med handtagen! :) Snabb leverans!
Sara Grund (Huskvarna)
16/08/2013
Rating: 5 of 5!
Sonen är mycket nöjd med sina nya handtag!! att de sedan finns i flera häftiga färger är ett stort plus.
Jessica Kindahl (Älmhult)
14/08/2013
Rating: 5 of 5!
Gode håndtak kan anbefales.
Alf Terje Hjelle (Vanse)
14/08/2013
Rating: 5 of 5!
syktgode grips digger den sykt!
Tove Halse Digernes (Ørsta)
14/08/2013
Rating: 5 of 5!
Samma sak här. Mvh Annika Bergström
Annika Bergström (Ängelholm)
13/08/2013
Rating: 5 of 5!
SUPER BRA
malin käll (Uddevalla)
12/08/2013
Rating: 5 of 5!
heel goed!! maar niet goed als je heel veel zweet soms geven ze af
jayden vanpaeschen (antwerpen)
12/08/2013
Rating: 4 of 5!
Køppppp dem de er mega gode
anton glinski
10/08/2013
Rating: 5 of 5!
Dom nöttes snabbt:( Men bra annars
Johannes Fredriksson
09/08/2013
Rating: 4 of 5!
Rigtig gode
magnus skriver sjølander
08/08/2013
Rating: 5 of 5!
Min son e jätte nöjd med dm;)
Mai To (Hyllinge)
07/08/2013
Rating: 5 of 5!
Dennis är supernöjd med de nya handtagen!
Anna Grafström (Halmstad)
05/08/2013
Rating: 5 of 5!
bra grepp och det är skönt att dom inte flisar sönder kör in t-röd så sitter fast efter en timme
August Hopkins
04/08/2013
Rating: 5 of 5!
Hyvät on!
Tero Laaksonen (Jämsä)
02/08/2013
Rating: 4 of 5!
køb dem!
frederik lund
29/07/2013
Rating: 5 of 5!
goede zachte handvaten .
Jan Deckx (Mol)
27/07/2013
Rating: 5 of 5!
Der Name spricht für sich. Mein Sohn ist vollauf zufrieden.
Sven Lange (Syke)
26/07/2013
Rating: 5 of 5!
Super gode køb dem det er di beste håndtag der i varden syns jeg så køb den køb dem jeg elsker odi så køb dem(-:
frederik schmock
24/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bra handtag för dig som vill ha mjuka handtag som inte flisar sönder. ett tips till er som inte får på de på baren/styret: kladda in baren och innuti handtaget med diskmedel så glider det på jätte bra. Vänta 2 dar och sen sitter det som klister.
Edvin Lineborn
24/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bra grepp och snygga, men nöttes rätt fort
susanne aschan (Sävar)
22/07/2013
Rating: 4 of 5!
Virkelig gode grips har haft dem i 4 måneder de bliver blødere og blødere og det er dejligt at holde på og de glider ikk ud af ens hænder :-) meget tilfreds
Jannik Lindblom
19/07/2013
Rating: 5 of 5!
Supernöjd!
Carola Gradéus (Floby)
19/07/2013
Rating: 4 of 5!
Jätte bra
Gunilla Augustsson (Uddevalla)
18/07/2013
Rating: 5 of 5!
Deilige å holde på.Lett å montere.Bra å ha!!!
Tim Edvin Teige (Stabekk)
18/07/2013
Rating: 5 of 5!
Dem var bra men pluoarna passar inte dem
Yadgar Zuhdi (Mölndal)
15/07/2013
Rating: 5 of 5!
sköna handtag
Charlie Morgard (Stockholm)
15/07/2013
Rating: 5 of 5!
Kjempebra!
Jose hernandez robaina (Skien)
13/07/2013
Rating: 5 of 5!
er lidt for bløde efter min smag men det kun min smag :)
mohammed jensen
10/07/2013
Rating: 3 of 5!
Helt topp håndtak. Kjempefornøyd :-)
Sander L.Karlson (Klepp Stasjon)
10/07/2013
Rating: 5 of 5!
god
Helle Mogensen (Malling)
09/07/2013
Rating: 5 of 5!
Ungerne er helt vilde 😎
Thomas Bille (Allerød)
09/07/2013
Rating: 5 of 5!
God
Roar Hetty (Steinberg)
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
elsker dem og er mega sej med extra løg på min bøf
bønne carl
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
Jag tycker dom är sköna men hade varit bättre ifall dom var 14,5/15 cm långa
Pelle Koorn (Stockholm)
07/07/2013
Rating: 4 of 5!
Gode håndtag!
Mathias Nikkelsen (Hvidovre)
06/07/2013
Rating: 4 of 5!
Helt fine men gik lidt tabt i posten, så der gik en uge før vi fik dem...
lotte jahnsen (Malling)
04/07/2013
Rating: 5 of 5!
sköna
patrick sjödahl (Gustavsberg)
03/07/2013
Rating: 5 of 5!
Helt klart de bedste:)
joachim mikkelsen (Silkeborg)
03/07/2013
Rating: 5 of 5!
Grymt sköna hantag bra grepp jag tog lite hår balsam under i för de inte ska glida den!!
Oliwer Matei
03/07/2013
Rating: 5 of 5!
Så sjukt sköna handtag. Bra kvalité👍👍
simon oscarsson (Bankeryd)
02/07/2013
Rating: 5 of 5!
Mega vilde grips!:-D
Carl-Johan Fredberg Nilsson (Odense C)
22/06/2013
Rating: 5 of 5!
Det er mega gode håndtag
Michael iversen (Augustenborg)
22/06/2013
Rating: 5 of 5!
Mega fede håndtag ps de er fede i blå men efter et par dage rykker de sig
sebastian brunhøj jørgensen
12/06/2013
Rating: 3 of 5!
Veldig gode
Tone Mørch (Ørje)
09/06/2013
Rating: 5 of 5!
De er drit kule og ser veldig gode å holde i !!!
Ivan Johansen (Vanse)
08/06/2013
Rating: 5 of 5!
De er vildt gode fordi de er mega køøøøøb deeeeem
Anne Charlotte Arentsen (Holte)
05/06/2013
Rating: 5 of 5!
Zijn lekker zacht maar uit kijken kom je te hard op je grijs gaat het aan elkaar plakken
Kevin Laning (Venlo)
28/05/2013
Rating: 5 of 5!
hånd tagene er mega gode køb dem du vil ikke fortryde det☺
sune troelsgaard (dfghj)
27/05/2013
Rating: 5 of 5!
Helu! Min sønn , Jakob, er kjempefornøyd ! Det virker som de er slitesterke. Litt vriene å montere.
Odd Erling Tessand (Oslo)
23/05/2013
Rating: 5 of 5!
Fungerer utmerket for min sønn som er kjempefornøyd
Merete Simonsen (Andebu)
22/05/2013
Rating: 5 of 5!
THEY ARE AWESOME!! Drit digge og holde i ambefales alle
Linda Westergren (Bjorbekk)
21/05/2013
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans. Bra handtag som tål hantering.
Fredrik Thorsson (Lilla Edet)
21/05/2013
Rating: 5 of 5!
suger kuk ! ena var trasig vid leverans och den andra glider bara iväg från baren !
Ryan Williams
19/05/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det låter inte som det ska, nej! Din nya handtaget ska naturligtvis vara i ordning och hela, så du är välkommen att skicka oss ett mail med ditt ordernummer och en bild av handtagen, så hittar vi en lösning!
/Milena
Sonen är verkligen helnöjd med handtagen
Therese Pettersson (ydre)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
Hur bra som helst skit bra grepp
Sebastian Bäckström
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
jättebra
Anders Lindmark (Skanör)
15/05/2013
Rating: 4 of 5!
de er sykt deilige og holde i
markus gommerud (Mjøndalen)
14/05/2013
Rating: 5 of 5!
ze hebben heel veel grip en ze zijn heel soft
danny buysen
14/05/2013
Rating: 5 of 5!
Grymt bra Ä
Johan Rosenqviist (Limhamn)
13/05/2013
Rating: 5 of 5!
Grymt sköna!!! //Max
Maria Westerholm (Katrineholm)
13/05/2013
Rating: 5 of 5!
vitto bra ambefales
andreas hauge
05/05/2013
Rating: 5 of 5!
best ever ! sykt gode :)
amandus gootlieb
04/05/2013
Rating: 5 of 5!
rigtig gode håndtag elsker dem men der kommer snavs i mellem gummiet
Christian Gu Erichsen
01/05/2013
Rating: 4 of 5!
they rule. super comfortable to grip
Thane McEntire (Tananger)
27/04/2013
Rating: 5 of 5!
De eier de er veldig myke jeg ambfaler dem på fult
Eirik Usland-Gade (Stabekk)
24/04/2013
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvät on ollut suosittelen!
tuomas vallivaara (Kyyjärvi)
18/04/2013
Rating: 5 of 5!
riktigt sköna handtag som är bra att köra med
Sarah Sundbom (åkersberga)
13/04/2013
Rating: 5 of 5!
Skönisar _32
Jan olof moberg (Bålsta)
11/04/2013
Rating: 5 of 5!
De bedste grips ever. De holder sindsygt godt og er mega bløde KØB DEM ! ps. De er fede i lilla :-)
Lucas Stockwell (Silkeborg)
10/04/2013
Rating: 5 of 5!
jeg synes disse håndtakene er gode jeg har dem sjøl i svart men bestillte meg ett par till i lilla kjøp kjøp kjøp jeg anbefaler disse det har en god grip men gir litt sår og blemmer me tåler masse odi er besttttt dette håndtake er fetest i lilla men det er bare nest best for meg jeg vill ha adiickt håndtak men det selger ikke det så denne er drit bra stor fornøyd :) kjøp fra scootpro istedet for skatepro neida skatepro er bessstt :))
Einar Wollamo (jakobsli)
08/04/2013
Rating: 5 of 5!
coola och sköna
Marie Mungsjö (Västerås)
04/04/2013
Rating: 4 of 5!
Goeie hand vatten veel grip
Pim Alting (Emmeloord)
03/04/2013
Rating: 5 of 5!
SKIKKELIG GODE! Fornøyd
Guttorm Korsgaard (Arendal)
02/04/2013
Rating: 5 of 5!
Mijn zoon is er super tevreden mee!
Esther Janssen (Mook)
02/04/2013
Rating: 5 of 5!
Wat een zachte grips. (en ook de beste)
Danny Kepel (Deventer)
30/03/2013
Rating: 5 of 5!
Bästa handtagen. Mörkare färg en på bilden när det gäller blå tyvärr. Men annars e dem de bästa handtagen någonsin Skit mjuka och hållbara
Liselott Karlsson (Motala)
10/03/2013
Rating: 5 of 5!
Lekkeren grips werken goed en niet te hard en doet geen pijn nice!
Luco van Oyen (Amstelveen zuid, Bovenkerk)
09/03/2013
Rating: 4 of 5!
De bedste grips man kan få de mister bare deres glistrehed efter et par uger
Lisbeth Wigglesworth (Sønderborg)
05/03/2013
Rating: 4 of 5!
Snygg färg, bra grepp. Puliga att få på men sen sitter de stenhårt
Pia Wennerholm (björklinge)
25/02/2013
Rating: 4 of 5!
De bedste håndtag ever. Køb dem køb dem. :)
sandra lauritsen (Odense N)
20/02/2013
Rating: 5 of 5!
bra
Tommy Lindberg (Trångsund)
17/02/2013
Rating: 4 of 5!
mega gode
Richard lip (grenaa)
11/02/2013
Rating: 5 of 5!
gode og fluffy!
Berit Cramer (GreveGreve)
05/02/2013
Rating: 5 of 5!
minn grab gillar dom han tycker om dom myket
Edwardson Sofia (Västervik)
28/01/2013
Rating: 5 of 5!
best håndtag ever køb dem
casper gribsholt
28/01/2013
Rating: 5 of 5!
Säkert de bästa grippen som finns,ps ,bar enderna passar med alumin bar,men man måst klippa bort lite av bar enderna
Roger Johansson (Tolkkinen)
20/01/2013
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra och sköna handtag tycker sonen!
Camilla Andersson
15/01/2013
Rating: 5 of 5!
Ihanan pehmeät
Tiina Louhelainen (Oulu)
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
gode håndtag ps fede i grøn ;)
Mette Lund (Farum)
09/01/2013
Rating: 5 of 5!
Fin nok
mikkel madsen (holstebro)
09/01/2013
Rating: 3 of 5!
det er nogle gode håndtag befalder at købe dem ;0
Lasse Kier Vejlby
07/01/2013
Rating: 5 of 5!
ze zijn perfect (goede grip), net zoals afgebeeld.
Christel Claes (Overpelt)
06/01/2013
Rating: 5 of 5!
In søn fik håndtagene i julegave og han og kammeraterne syntes de er skønne at holde ved:-) det er et godtprodukt .5 ud af 5:-)
Heidi Buchholtz (Gandrup)
05/01/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode grips, lever op til de anbefalinger jeg havde fået. Meget støddæmpende.
Mitzi Heskjær (Kirke Såby)
02/01/2013
Rating: 5 of 5!
Goede grips, alleen passen de doppen niet in een District step. Na bijvijlen wel.
Van Efferen (Puttershoek)
31/12/2012
Rating: 4 of 5!
barnbarnet är jättenöjd
Gerd Karlsson (Storebro)
30/12/2012
Rating: 5 of 5!
Mycket bra kvalitet.
David Linder
29/12/2012
Rating: 5 of 5!
Lekkere grip
Revell Kraus (Hoofddorp)
28/12/2012
Rating: 5 of 5!
Sköna handtag!
sarah gutestierna
28/12/2012
Rating: 5 of 5!
perfect!!!!
Bep Klaveren
28/12/2012
Rating: 5 of 5!
De er virkelig gode. Kan kun anbefale dem :-)
Mads Ingerslev Rasmussen (Broby)
20/12/2012
Rating: 5 of 5!
mega gode
christoffer sørensen (Børkop)
12/12/2012
Rating: 5 of 5!
dom är aaaas sköna min kompis har såna handtag o dom är svin sköna dom rekommenderar jag värkligen
christopher nyiri
06/12/2012
Rating: 5 of 5!
Jätte sköna! Bästa handtag jag vet
Felix Lamberg (Billdal)
04/12/2012
Rating: 5 of 5!
Drit bra har god grip
aleksander thobro høgh (Sofiemyr)
03/12/2012
Rating: 5 of 5!
Himlen selv
kasper skau johansen (Vejle)
29/11/2012
Rating: 5 of 5!
Utrolig myke og gode tåler masse også!;)
Tove Bendiksen (Bjorbekk)
28/11/2012
Rating: 5 of 5!
De er digge :D
Arne Johan Vetlesen (Sande)
16/11/2012
Rating: 5 of 5!
Riktigt sköna handtag med bra kvalitet! -Felix Broo
Felix Broo (fe)
16/11/2012
Rating: 5 of 5!
perfect!
Jim Bakker (Vinkeveen)
14/11/2012
Rating: 5 of 5!
dæm e syyyykt bra anbefales
anders laukvik
14/11/2012
Rating: 5 of 5!
världens skönaste
Ted Andersson (Västerås)
13/11/2012
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode håndtag!
Søren Nilaus (Jægerspris)
13/11/2012
Rating: 4 of 5!
Heel fijn kan er ook heel lang mee doen:)
Jesse weijn (Zwolle)
08/11/2012
Rating: 5 of 5!
Værdens bete holker! Ingen slår disse!
dagrun caroline stormark (Vennesla)
08/11/2012
Rating: 5 of 5!
Kanon
Stefan Lindman (Norrköping)
06/11/2012
Rating: 5 of 5!
beste grippene ever I LOVE THEM!!!!!
Fredrik Fjeldberg (Oslo)
05/11/2012
Rating: 5 of 5!
Min son är nöjd.
Ulrika Paulsson
05/11/2012
Rating: 5 of 5!
LåGsUs!
Karl-Emil Steenhuus Nielsen
04/11/2012
Rating: 5 of 5!
Det er det beste håndtaket evner made
Mats Lervold
28/10/2012
Rating: 5 of 5!
Tuntuu toimivan
Jani Härkönen
25/10/2012
Rating: 4 of 5!
Lite svårt att hantera styret i början när man var ovan med nya handtag, men funkar kanon när man vant sig. mkt sköna handag // William
Jaana Alatalo (Lindome)
24/10/2012
Rating: 4 of 5!
As sköna handtag! KÖP!!!
Olle Westling (Domsjö)
24/10/2012
Rating: 5 of 5!
Asbra
Ebba Björkqvist Lorenius (Lidingö)
19/10/2012
Rating: 5 of 5!
Kjempedigge grips.
Johnny Beck (Haslum)
17/10/2012
Rating: 5 of 5!
Köp dem, de är grymma!!!
Lucas Östberg
11/10/2012
Rating: 5 of 5!
okey
Christer Austrell (Kungsängen)
09/10/2012
Rating: 5 of 5!
tosi hyvät ovat!
Lasse Ranta-Nilkku (Nivala)
09/10/2012
Rating: 5 of 5!
Hej Min son är väldigt nöjd med sina handtag. Mvh Patrik
Patrik Andersson (Åhus)
05/10/2012
Rating: 5 of 5!
drit bra perfekt myke, blir litt fort slitt men ellers drit bra
Jørgen Eikebø (Hvalstad)
04/10/2012
Rating: 5 of 5!
de er altfor bløde!!
Marcus Yderholm (Åbyhøj)
03/10/2012
Rating: 1 of 5!
dom är riktigt grymma men det är svårt som fan att få på dom på styret!!!
Liam Färm (Norrköping)
01/10/2012
Rating: 5 of 5!
Har lige fået dem i blå de er mega vilde!!!
albert klüver rongsted
01/10/2012
Rating: 5 of 5!
Snygga :)
Carl Nordenskjöld
01/10/2012
Rating: 5 of 5!
Oikein hyvät. Asensin vain ensin väärinpäin... oma moka
Satu Jouttijärvi (Kerava)
01/10/2012
Rating: 4 of 5!
for fede
nina medelbye hansen (Odense C)
01/10/2012
Rating: 5 of 5!
Min kompis har en District AL-2 Rory Coe bar och hans barends passar så fail skatepro!
Tiger Gustafsson
30/09/2012
Rating: 5 of 5!
brae håndtak blir ikke fort slitt
May britt Thorsen Østerholt (Risør)
30/09/2012
Rating: 5 of 5!
mycket nöjd
NN
26/09/2012
Rating: 5 of 5!
Fungerar bra
Aldèn malin (svärtinge)
26/09/2012
Rating: 5 of 5!
Beste I Verden KJØP NÅ SYKT DIGGE OG BRUKE KJØP KJØP KJØP!
Hanssen Nanssen
23/09/2012
Rating: 5 of 5!
The best ever
Karen lill konsmo (Kvinesdal)
23/09/2012
Rating: 5 of 5!
drit goe finst ikkje bedre. Odi kjøp ;)
øyvind indrebø (sandane)
22/09/2012
Rating: 5 of 5!
mycket nöjd
TOMAS OLSSON (Mariestad)
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
Grymma handtag.
Jessica Johansson (Alingsås)
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
jeg synes at de her håndtag er mega gode
Susanne Matthiesen (Sorø)
15/09/2012
Rating: 5 of 5!
pisse gode håndtag
Filip Basco Jacobsen (Bagsværd)
15/09/2012
Rating: 5 of 5!
Beste Ever!
Niklas Takeid Øvergaard
13/09/2012
Rating: 5 of 5!
innmari digge:) han kjøpt dem 3 ganger elsker den ennda :D
joakim høiholt (vestby)
13/09/2012
Rating: 5 of 5!
Sköna handtag köp!
Shawn Örnerstedt (Norrköping)
09/09/2012
Rating: 5 of 5!
beste grippsa ever
Tone veie (Verdal)
07/09/2012
Rating: 5 of 5!
De beste i verden glir ikke inn over i det hele tatt.
Tobias Abrahamsen (Kristiansand)
04/09/2012
Rating: 5 of 5!
KANON GODE
Karsten Sørensen (Svenstrup J)
28/08/2012
Rating: 5 of 5!
kan dere få de i hvit
jostein christensen nermoen (Lørenskog)
26/08/2012
Rating: 4 of 5!
Super fede, bløde og seje. I LOVE ODI, KØB DEM
joas helms
25/08/2012
Rating: 5 of 5!
for ville en af mine venner har dem og jeg elsker dem _3 køb dem!!! _3_3_3_3_3
Lene Tostenæs (Helsingør)
25/08/2012
Rating: 5 of 5!
Ser super brae ut! Jeg har bestilt dem og gleder meg så sykt til å få dem!
Kubabros Ronaldo
21/08/2012
Rating: 5 of 5!
Super Bra!
Camilla Odelsten (Kristinehamn)
17/08/2012
Rating: 5 of 5!
Det här är de bästa grips man kan få tag på!!!! :D Mjukare än odi longnecks orginal och utan flärpar. Beställde sånna i röd med röd barends ser ass nice ut! Recommend These To Every One.
geraldine Lindberg (Järfälla)
01/08/2012
Rating: 5 of 5!
Really nice grips, i would recommend them to everyone.
Melanie Stoffer (Maassluis)
24/07/2012
Rating: 5 of 5!
Virkelig gode :-)
Halfdan Steenholdt
23/07/2012
Rating: 5 of 5!
Lite svåra att sätta dit ,men sitter mycket bra och sköna att hålla i./Christer
Resell Christer (Höganäs)
22/07/2012
Rating: 5 of 5!
Grymt sköna när man har nött in dom!
Vicktor Olofsson (Luleå)
18/07/2012
Rating: 5 of 5!
de här handtagen äger mina kompisar har de till district bar. Och man bara njuta av åkningen med dessa handtag
johan thuvesen
18/07/2012
Rating: 5 of 5!
DE ER GOODEE
Jørgen Christensen (Snekkersten)
14/07/2012
Rating: 5 of 5!
De er bra, de passer på Slamm bars, har sett folk med det, putt hårspray på dem og skli dem inn, så venter du i noen timer så er det bra! :D
Magnus Barbo
10/07/2012
Rating: 5 of 5!
passar inte till slamm bars! dåligt
Rasmus Jysky
24/06/2012
Rating: 1 of 5!