MENU
×
Back |

Tempish Wire Womens Inline Skates

EUR 99,95
Tempish
Zoom
Please select shoe size 
SkatePro Fitness Backpack
SkatePro Fitness Backpack
EUR 39,951 pcs
EUR 17,95
 pair
  Save for later

Description

Entry-level women's rollerblades for the new skater who wants to have a go with skating. The roller blades have a nice comfy boot with good stability. Good control with the 84mm wheels. Buckle, velcro and lace closure. Designed for a more narrow foot.

Sizes (EU size/insole mm):

  • 37 = 235mm
  • 38 = 245mm
  • 39 = 258mm
  • 40 = 272mm
  • 41 = 280mm
  • 42 = 290mm

Reviews

Super Preis Leistung
David Ruiz (Zürich)
24/11/2017
Rating: 5 of 5!
Great!
David-Edgar Eskenazis (Zürich)
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
Wirklich tolle Inliner. Sowie in der Passform als auch im Handling. Top
Susann Friebe (Eisenhüttenstadt)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Verkar sitta bra men vi väntar på att kommunen sopar gatorna innan vi provar
Stefan Stjernfeldt (Sollentuna)
28/03/2017
Rating: 4 of 5!
Fantastiska inlines! Lätta och mjuka att rulla med. Har st 37 i skor och tog st 38 i inlines, satt helt perfekt! Lätta att ta av och på som dessutom är supersnygga. Snabb leverans och grym service!
Linda Johansson (Staffanstorp)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Service décevant... des frais de renvois exhorbitants car le bureau se trouve au Danemark. Je ne pense pas réutiliser ce site un jour, ni même le recommander!
Camille Giobellina (Paudex)
22/03/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée de ceci. Nous indiquons sur notre site que nous sommes basés au Danemark. Désolée si ceci n'était pas assez clair.
Cordialement/ Soraya
God service, samt hurtig levering som lovet.
Stefan Lock (Hjørring)
09/02/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr gute Qualität
Margrith Arnold (Oberarth)
08/02/2017
Rating: 5 of 5!
Jeg var godt tilfreds med mine rulleskøjter og den meget hurtige levering. Jeg kunne godt passe dem, selvom jeg ikke ligefrem har en smal fod :)
Julie Due Pedersen (København S)
31/01/2017
Rating: 4 of 5!
Meget god
Charlotte Mandøe (Fredensborg)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
Jeg er virkelig glad for dem. Jeg har dog en smallere fod end en størrelse 40. (Dette er min normale størrelse) så de er en smule for større, og kan derfor ikke kører i længere tid adgangen :)
J. Thomsen
28/12/2016
Rating: 4 of 5!
Meget fine starter-rulleskøjter, flot design og fine at have på!
Att. V. (Glostrup)
25/10/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bekväma och stabila. Rekommenderas!
Pauline o. (Kalmar)
18/10/2016
Rating: 5 of 5!
Très bon produit, taille normalement, et satisfaite du délai de livraison.
noura moudrik (ATTICHY)
15/09/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg synes skøjten mangler et snørrebånds led øverst.
Laila Rasmussen
08/09/2016
Rating: 4 of 5!
Jättebra och prisvärd produkt. Fin kvalité. Stabil inline.
Christofer Ramstedt (Axvall)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
Produktet lever helt op til det forventede
Tove Pedersen (Odense S)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Helt som forventet. Hurtig forsendelse. Vender tilbage.
Lene Bülow
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra
Jaana Landström (HOLMSUND)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie en goed zittende skates. Je moet alleen wel n maat groter bestellen dan je schoenmaat, das eigenlijk altijd bij skates.
Barbara de Koning (Vlaardingen)
27/10/2015
Rating: 5 of 5!