MENU
×
Back |

Bladerunner Formula 82 Alu W Black/Pink Skates

EUR 99,95
EUR 124,95 SAVE EUR 25,00
Rollerblade skates and wheels
Zoom
Please select shoe size 
SkatePro Fitness Backpack
SkatePro Fitness Backpack
EUR 39,951 pcs
EUR 17,95
Rollerblade brakepad ABT Lite 2-pack
Rollerblade brakepad ABT Lite 2-pack
1 set
EUR 14,95
 pair
  Add to wishlist

Description

Sleek and stylish skate combines performance features, comfort, support and value.
The Aluminum frame and 82mm wheels with ABEC 7 bearings provide a fast stable ride while the locking buckle, powerstrap and laces ensure a secure fit.

Specifications

Wheel diameter:
82mm
Frame material:
Aluminium
Boot/Shell type:
Soft
Liner features:
Built-in, Ventilated, Anatomically shaped
Closure:
Lacing, Powerstrap, Buckle
Bearing precision:
ABEC-7
Wheel hardness:
78A
Boot material:
PU leather, Composite
Liner material:
Textile, Mesh, Foam
Cuff:
Mid-cut
Brake:
Yes
Recommended for:
Fitness skating

Reviews

My skates look amazing and are very comfortable to wear.
Frances Snedden (Larbert)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
My girlfriend enjoyed her skates. It's comfortable and looks strong.
Eduardo Gonzaga (Dublin)
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Todella hyvin rullaa, love them
susa valkonen (Hyvinkää)
16/09/2017
Rating: 5 of 5!
Wow!! Är så glad över dessa inlines. De sitter perfekt på foten, sköna, rullar fram som två gudar och så är de givetvis snygga också!!
Birgitta Sofia Ströberg (Jönköping)
01/09/2017
Rating: 5 of 5!
Super god service og hurtig levering. Holder hvad de lover.
Erik Aage
29/08/2017
Rating: 5 of 5!
Virkelig en god skøjte. Behagelig at have på og giver en god støtte. I øvrigt en fantastisk service. Dag til dag levering og alt var, som det skulle være.
Anita Laursen
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
mit barnebarn er superglad for dem
birgitte andersen
27/08/2017
Rating: 5 of 5!
Rewelacyjne rolki, niestety córka upierała się przy wrotkach dlatego ostatecznie wybrałyśmy wrotki ale za rok zafundujemy sobie te rolki.
Alina W. (Poznań)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
Szybka realizacja , produkt zgodny z opisem , rozmiar zgodny z tabelą cm , obdarowana zadowolona
Jagoda Wojciechowska (Pobierowo)
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
Fijne skates idd voor de bredere voet, maar daar heb ik hem juist op uitgekozen. Ik kan nu weer heerlijk skaten zonder blaren of zere voeten op mijn nieuwe bladerunners
E. Does (Delft)
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
Alles bestens. Ware ist super und zeugt von Qualität
Markus B. (Königsmoos)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Super confortables et rapides à chausser. Bonne prise de vitesse même pour les débutants. Colis réceptionné en bon état et en avance. Équipe très sérieuse
Julie H. (REMY)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Merci de votre gentil commentaire, Julie :-)
Die Ware ist nicht schlecht, aber ich habe die Inliner der besseren Qualität erwartet. Die Plastikteile sind mäßig verarbeitet, für den Preis ausreichend. Ich habe zuerst Inliner vom anderen Hersteller bestellt, musste auf Grund der Größe zurück geben. Finde ich schade, da ich den gleichen Produkt in passender Größe nicht bekommen konnte. Nach meiner jetzigen Erfahrung würde ich mich für dieses Modell von Bladerunner leider nicht entscheiden.
Tatjana Rakovska (Köln)
17/05/2017
Rating: 3 of 5!
Mukavat jalassa ja luistaa hyvin
R. Rinne (Paimio)
25/04/2017
Rating: 5 of 5!
Hej Super fin rulleskøjte, man skal dog være opmærksom på at 'rulle dem til' før længere ture pga de gnaver.
Morten knudsen (Langeskov)
12/04/2017
Rating: 4 of 5!
Jeg er en middelalderende kvinde, der ikke har løbet på rulleskøjter de sidste 10 år. Jeg fik dog lyst til at afprøve min kunnen igen og kan kun sige, at rulleskøjten er helt fin. Pasformen er god,den er let at holde balancen på og man kan skyde en god fart. Så jeg kan fint anbefale andre barnlige sjæle at genopdage glæden ved at tage turen på skøjter i naturen.
Elisabeth Christensen (København NV)
23/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super tilfreds
Filip Oehlenschlæger
22/02/2016
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering og en super god rulleskøjte. Vi er meget tilfredse.
Tove Martens
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Très bon produit, adapté aux débutants . Entreprise trés professionnelle, super conseils, Envoi rapide, emballage top. Merci excellent service.
FABRICE DAULOUEDE (Nice)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super rulleskøjter, støvlen er har en god pasform, er fuldt ud tilfreds.
Nikoline Rønhoff
27/12/2015
Rating: 5 of 5!
Rulleskøjterne er fuldt tilfredsstillende.
bente jørgensen (Aalborg)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
God støvle
Rikke Steen Holme
13/08/2015
Rating: 5 of 5!
Valt erg breed voor een vrouwen skate!
Fabiënne van der Werf (Elst)
01/07/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Rollerblade is inderdaad een merk wat breder uitvalt dan sommige andere merken! Je kunt deze info vaak vinden in de maattabel bij het product.

/Laura
God skøyte. Fornøyd barn. Litt liten ift str.
Tone Bråten (Kongsberg)
21/05/2015
Rating: 5 of 5!
God skøjte med utrolig god støtte! Skaver lidt men det bliver mindre og mindre jo mere jeg får den tilkørt.
Camilla Pedersen (Herning)
20/05/2015
Rating: 4 of 5!
Flott, barnebarnet er godt fornøyd.
Trond Jensen (Gjøvik)
16/04/2015
Rating: 5 of 5!
Rewelacyjne rolki. Zachęcam do zakupu :-)
Iwona W. (Kołobrzeg)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Kone er fornøyd, størrelse ihht størrelseguide. Rask levering.
Henk K. (Fana)
18/03/2015
Rating: 4 of 5!