Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Show similar products
×
Menu

Plume Inline Skates

(7)
Item sold out. Cannot be delivered
Show similar products

Popular products

Description

With only 1200 gramme, Plume is the lightest Fila inline skate made!

The use of magnesium, minimal shoe and reengineering of some components make these innovative skates the lightest ever created by FILA Skates. They are perfect for skaters who want to have fun in absolute comfort, without sacrificing performance.

Shoe features: FILA AIR FLOW & preformed padding

Specifications

Wheel diameter:
84mm
Frame material:
Magnesium
Boot/Shell type:
Soft
Liner Features:
Built-in, Ventilated, Anatomically shaped
Closure:
Lacing, Powerstrap, Buckle
Bearing precision:
ABEC-7
Wheel hardness:
83A
Axle head:
Ø8mm, Allen key
Boot material:
Mesh, Plastic, Composite
Liner Material:
Breathable mesh
Cuff:
High lateral support
Brake:
Yes
Weight:
42.33oz
Show All

reviews   (7)

Snabb och fin leverans! Riktigt sköna å snabba inlines! Har åkt tre ggr i normalt tempo och framhjulen är redan helt slut!!! Spännen och allt känns annars riktigt bra! Skatepro borde igentligen skicka med 10 extra hjul för obegripligt slitage!
Johannes johansson (Lidköping)
03/06/2013
Rating: 4 of 5!
Utrolig gode skøyter.
Joachim Bråten (Tårnåsen)
29/05/2013
Rating: 5 of 5!
Bra inlines som rullar bra.Bra komfort.
Mirsad Hogic (Helsingborg)
01/12/2012
Rating: 4 of 5!
Super inliner. Jeg falder meget ind med mine ankler når jeg går, så inliners giver mig tit vabler ved eller under knysten. Men den her inliner sidder perfekt! Det er også en super smidig støvle, den er 100% stabil når man står op pga. den bøjle der går op bagom anklen. Den er blød og nem at manøvre med, man kan nemt bukke sine ben fremover uden ubehag. Den har et led som gør at den øverste del af støvlen er nem at bukke fremover. Så man føler en god frihed samtidigt med at den sidder helt stabilt og fast på foden. Men den er meget stor i sin størrelse, jeg bruger normalt 44-45. Men skal helt ned i 42½ i denne. Vil anbefale den til alle, det er den bedste inliner jeg har haft. Jeg bruger den til fitness / maraton. Den dag de er slidt ned, køber jeg nok et nyt par magen til igen, hvis de ellers laver dem endnu på det tidspunkt :)
Frank Westrup
17/08/2012
Rating: 5 of 5!
Kjøpte disse for en stund siden, og bruker de både til trening og hverdag. De sitter godt på, med god støtte ved ankel, meget lav vekt og er komfortable ved langkjøring. God og myk gummi, og fine kulelager. Kjører somregel på fortauet, og sliter ikke med hindringer. Ett godt kjøp, og veldig fornøyd!
Lene Gundersen (Sandefjord)
25/07/2012
Rating: 5 of 5!
Bra och lätta. Upplever dock hjulen ng hårda i ytstrkturen och spricker lite grann. Kör med bone-kullager istället men jag vet ej om jag är ensam om tycka att minikullager rullar bäst.
Ralf Berggren (Ulricehamn)
19/06/2012
Rating: 4 of 5!
Lätta inlines som sitter slimmad på foten, rullar bra och är dessutom väldigt snygga. Använder mina i träningssyfte vilket jag tycker fungerar bra!
Isak Söderback (Örebro)
18/04/2012
Rating: 5 of 5!
SkatePro