×
MENU
×
REKD Performance Protection

REKD Ramp Knee pads

EUR 21,95
 
(34)
Zoom
Size: S
S
In stock (5+ sets)
1 set

Qty.

1 set
2 set
3 set
4 set
5 set
6 set
7 set
8 set
9 set
10+

Qty.

1 set
2 set
3 set
4 set
5 set
6 set
7 set
8 set
9 set
10+

Qty.

1 set
2 set
3 set
4 set
5 set
6 set
7 set
8 set
9 set
10+

Qty.

1 set
2 set
3 set
4 set
5 set
6 set
7 set
8 set
9 set
10+
  Save for later
From same brand
Description

Heavy duty knee pads for the high impacts skating ramps will cause. With extra padding to protect the kneecap from injury. The knee pads has velcro closure for easy fit.

reviews  
 
(34)
Good
Mark O. (Newport)
14/05/2018
Rating: 5 of 5!
Sehr schnell liefert und zufrieden
Alexander Gross (Heilbronn)
19/09/2018
Rating: 5 of 5!
>>>Polecam>>>
Daniel Szutarski (Inowrocław)
23/08/2018
Rating: 5 of 5!
Proffsiga snygga med ultra bra passform
John R. (Västerås)
21/08/2018
Rating: 5 of 5!
Behagelige og virker til at sidde godt på med 2 spændestraps.
Mark Ole Barner (Gilleleje)
09/07/2018
Rating: 5 of 5!
sonen är jättenöjd med de rejäla knäskydden som är enkla att att ta av och på och tål det mesta.
Linda L. (Perstorp)
03/07/2018
Rating: 4 of 5!
Fijne kniebeschermers. Dacht eerst ze zijn te groot maar passen prima. Ik gebruik ze voor mijn tuin arbeid.
Paulien H. (Lottum)
02/07/2018
Rating: 4 of 5!
Det var en gave til mit barnebarn. I var rare at sende en gratis returlabel, så han får den rigtige størrelse. Tak for det.
Per Feldberg (Tølløse)
25/06/2018
Rating: 5 of 5!
Hyvät ja napakat polvisuojat, jotka pysyvät hyvin paikallaan. Sopivan näppärän kokoiset, joten eivät haittaa polven liikkeitä. Koko S on juuri sopiva 155-160 cm pituiselle nuorelle scoottaajalle.
Lea M. (Oulu)
25/06/2018
Rating: 5 of 5!
Sitter skönt och bra. Dämpar stötar bra i rampen.
Sabina L. (Ransta)
08/06/2018
Rating: 5 of 5!
Super
Boiron Lionnel (Châtellerault)
04/06/2018
Rating: 5 of 5!
Skönt knäskydd som sitter bra! Enda jag reagerat på är att hålet i knävecket som är ventilation skaver lite om man spänner skyddet för hårt. Annars prisvärd o snyggt skydd!
David Johansson (Karlshamn)
22/05/2018
Rating: 4 of 5!
Inte provat dessa än
Tomas Greek (Partille)
15/05/2018
Rating: 4 of 5!
God passform, veldig fornøyd med varen
Hege Olsrud Korsgård (Krokstadelva)
14/05/2018
Rating: 5 of 5!
Fantastiska skydd, sitter perfekt och är sköna.
Lars Lansink (Sundsvall)
10/05/2018
Rating: 5 of 5!
z towarem wszystko w porządku polecam!!!
ELŻBIETA UŁANOWICZ (AUGUSTÓW)
07/05/2018
Rating: 5 of 5!
Super ochraniacze, szybka dostawa. Polecam !!!!!
Rafał Stobiński (świecie)
07/05/2018
Rating: 5 of 5!
Beschermd, zitten goed
Iwan Bhikhie (Almere)
30/04/2018
Rating: 5 of 5!
dobre
Michal C. (Łódź)
23/04/2018
Rating: 4 of 5!
Kniebeschermers zijn super.
J. Halfman (ZUTPHEN)
09/04/2018
Rating: 5 of 5!
TRÈS BON PRODUIT QUALITÉ/PRIX
denozi philippe (Clermont-Ferrand)
10/01/2018
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans och bra kvalité! Älskar dom, sitter sjukt bra och väldigt tåliga Använder dom för rullskridskor.
Ellen Tengström (Donsö)
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
Super
Lene Thormann (Rødekro)
02/01/2018
Rating: 5 of 5!
Bra kvalite & passform! Köpte storlek M till sonen (152cm lång, 44kg) & de passar perfekt!
H. Bengtsson (Bromma)
10/11/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvät polvarit.
Mika V. (Vantaa)
06/06/2016
Rating: 4 of 5!
De gode men sider lidt stramt på knæ hos en voksen. Men man kan sagtens bruge dem, de virker når man falder
Jonas Bjarke Abildskov. Rasmussen. (Bagsværd)
27/05/2016
Rating: 4 of 5!
Jeg købte knæbeskytterne en lørdag aften og de kom allerede om mandagen morgen... MegA fedt ;) Jeg er 13 år og er 166 cm høj og L passer perfekt.
August Sejr Rasmussen
07/03/2016
Rating: 5 of 5!
Kniebeschermers zijn super goed
Sandrine Mayeux (wervik)
03/03/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans
Johan Kristoffersson (Stånga)
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
God knæbeskyttere til rampekørsel! God kvalitet til god pris. Størrelsesbeskrivelse passer dog slet ikke! Vi bestilte derfor to størrelser S og M til vores 14 årige dreng (spinkel, 165 cm høj) Størrelse M passer udmærket, S var alt for lille. Så vælg helst en størrelse større, end du plejer.
Ivona P.
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
super kvalitet, de er noget mere massive end billedet viser - jeg var overrasket over størrelsen. jeg måtte dog returnere, men det var pga. mine ret store læg muskler som ikke kunne klare en str. large, intet i vejen med selve beskytterne.
Jimmy W. (Nysted)
15/02/2016
Rating: 5 of 5!
très bon produit, correspond exactement à ce que je voulais - livraison rapide -
roques marie jose (Andernos-les-Bains)
10/02/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga & Satt perfekt . Snabb leverans :)
L. Larsson (Halmstad)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Gute Qualität. Sehr gute Passform, gut bei schlanken Beinen. Nur zusätzliche Polster unterhalb wie bei den bisherigen TSG Professional wären gut. Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis.
Ines Janeck (Leipzig)
01/01/2016
Rating: 5 of 5!