MENU

REKD Ramp Knee pads

EUR 21,95
REKD Performance Protection

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 set

Description

Heavy duty knee pads for the high impacts skating ramps will cause. With extra padding to protect the kneecap from injury. The knee pads has velcro closure for easy fit.

Good to know

Reviews

Hyvät polvarit.
Mika V. (Vantaa)
06/06/2016
Rating: 4 of 5!
De gode men sider lidt stramt på knæ hos en voksen. Men man kan sagtens bruge dem, de virker når man falder
Jonas Bjarke Abildskov. Rasmussen. (Bagsværd)
27/05/2016
Rating: 4 of 5!
Jeg købte knæbeskytterne en lørdag aften og de kom allerede om mandagen morgen... MegA fedt ;) Jeg er 13 år og er 166 cm høj og L passer perfekt.
August Sejr Rasmussen
07/03/2016
Rating: 5 of 5!
Kniebeschermers zijn super goed
Sandrine Mayeux (wervik)
03/03/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans
Johan Kristoffersson (Stånga)
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
God knæbeskyttere til rampekørsel! God kvalitet til god pris. Størrelsesbeskrivelse passer dog slet ikke! Vi bestilte derfor to størrelser S og M til vores 14 årige dreng (spinkel, 165 cm høj) Størrelse M passer udmærket, S var alt for lille. Så vælg helst en størrelse større, end du plejer.
Ivona P.
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
super kvalitet, de er noget mere massive end billedet viser - jeg var overrasket over størrelsen. jeg måtte dog returnere, men det var pga. mine ret store læg muskler som ikke kunne klare en str. large, intet i vejen med selve beskytterne.
Jimmy W. (Nysted)
15/02/2016
Rating: 5 of 5!
très bon produit, correspond exactement à ce que je voulais - livraison rapide -
roques marie jose (Andernos-les-Bains)
10/02/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga & Satt perfekt . Snabb leverans :)
L. Larsson (Halmstad)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Gute Qualität. Sehr gute Passform, gut bei schlanken Beinen. Nur zusätzliche Polster unterhalb wie bei den bisherigen TSG Professional wären gut. Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis.
Ines Janeck (Leipzig)
01/01/2016
Rating: 5 of 5!