MENU
Back |

Powerslide Standard Pure Grey Wrist guards

EUR 9,95
Powerslide skates

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 pair

Description

Standard wrist guards with pads on top and bottom.
Ventilated mesh material and reflective logo for safety.
Velcro strap system.

Good to know

Reviews

They fit really well comparing to my old ones that were just too short. Had few serious falls with them already and they do great work.
Pawel Piatek (London)
25/11/2013
Rating: 5 of 5!
Perfectas
Sandra Campos Suárez (Merida)
22/09/2017
Rating: 5 of 5!
Muy buen producto y excelente precio. saludos
CLAUDIA A. S. T. (POZA RICA VERACRUZ)
31/08/2017
Rating: 5 of 5!
God pasform og god kvalitet.
Inge D. (Søborg)
31/08/2017
Rating: 5 of 5!
Goede pasvorm, licht, prijs kwaliteit in orde
JP Wisse (Doetinchem)
22/06/2017
Rating: 4 of 5!
Very comfortable and worth the money
Sini-Sofia T. (Oulu)
31/05/2017
Rating: 5 of 5!
Fijne pasvorm, goede bescherming!
Liane van Elp (Meppel)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Stevige polsbeschermers. Zien er mooi uit!
Willy Bemelman (Delft)
30/04/2017
Rating: 3 of 5!
Passer bra.
T. Le (Strømmen)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekta i storlek M för kvinna med små händer och mkt smala handleder. Mycket bekväma.
Stefan l. (lund)
30/03/2017
Rating: 5 of 5!
Tres bien
S. nadine (Blotzheim)
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
...
Linda Pettersen (Oslo)
04/01/2017
Rating: 4 of 5!
Toegestuurd gekregen na sneuvelen eerder bestelde polsbeschermers
Ed Stalman (Delft)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Helt perfekt!
Hege I. R. (Braskereidfoss)
27/10/2016
Rating: 5 of 5!
Schickes Design, einigermaßen gute Passform. Für meine Zwecke auf jeden Fall ausreichend
Lena K. (Dortmund)
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
Behagelige og god pasform.
Tina Frederiksen (Nysted)
10/08/2016
Rating: 5 of 5!
Riktigt sköna ..
Sigridur Jonsdottir (Helsingborg)
02/08/2016
Rating: 4 of 5!
Nickel
Sylvain GAUCHET (Saint-Priest-Taurion)
21/07/2016
Rating: 5 of 5!
Perfecto
juan carlos izaga (Vitoria-Gasteiz)
28/06/2016
Rating: 4 of 5!
Nemme at bruge og komfortable at have på.
Ana Francisco (Kbh S)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Rien à redire
Fred Decaux (Nice)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
fijn !
Ate Hes (Vleuten)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Passformen är sådär. De är väldigt vinklade på ovansidan, så de trycker på handleden och ligger 1 cm över handryggen när jag har satt på dem..
Julia Werner Sellberg (Malmö)
31/05/2016
Rating: 3 of 5!
Gode beskyttere
Christian W.
20/05/2016
Rating: 4 of 5!
Ik kan schrijven uit ervaring want ik ben ermee 'over de kop' gevlogen (over de fiets van mijn dochtertje die ik wilde opvangen) Mn polsen mankeerde niets, zelfs geen pijn, het leer van de beschermers is beschadigd, maar anders had dat waarschijnlijk mijn huid geweest of misschien zelfs wel erger. Hierbij een tip... ik droeg geen helm... levensgevaarlijk!!! Daarna nooit meer zonder helm gereden, want als je gaat... dan ga je hard en zonder helm kan ik je vertellen heb je gewoon een hersenschudding... maar wat de polsbeschermers betreft dus zijn deze perfect! Leuk kleurtje ook, lekker fris en goed aan en uit te krijgen.
Ruth van Hoek (Berkenwoude)
14/05/2016
Rating: 5 of 5!
Er meget glad for dem
Anne L. (Hillerød)
04/05/2016
Rating: 5 of 5!
Stilige, og helt greie. Litt store i størrelsen til kvinnelige hender.
Camilla N. (Jessheim)
27/04/2016
Rating: 4 of 5!
Ich bin mit der Qualität und Passform NICHT zufrieden. Das Material ist sehr dünn und die Grösse fällt sehr klein aus.Der Preis war wohl zu gering   Für 10 € wollte ich nichts hin und her senden.
Dirk Weber (Salzkotten)
20/04/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Es tut uns sehr leid, dass du mit dem Produkt nicht zufrieden bist. Solltest du das Produkt doch noch zurückschicken wollen, kannst du von uns gerne ein, für Deutschland, kostenloses Retourenlabel beziehen, um das Produkt innerhalb der 180 Tage Widerrufsrecht zurückgeben zu können.
Prima polsbeschermers, en een lage prijs voor prima kwaliteit.
Mariska van den Berg (Ridderkerk)
16/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super godt produkt til billig penge og super hurtigt levering.
Tanja Riis-Petersen
13/04/2016
Rating: 5 of 5!
Sterk, maar zacht! goed te gebruiken en makkelijk om te doen. Ook goed te gebruiken als brace voor polsklachten. Daarom heb ik nu mijn tweede paar besteld. Het werkt prima!
Marieke P. (Nieuwkoop)
16/03/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvä hinta/laatusuhde ja nopea toimitus.
Kristina Lind (Vantaa)
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
prima als brase te gebruiken
MARJON PONSEN (Driebergen-Rijsenburg)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
De er rigtig gode, ikke for voldsomme
Harriet Frahm
28/01/2016
Rating: 5 of 5!
Helt okej, inga superskydd men för det priset så är de absolut värt det.
Daniel Andersin (Helsingborg)
30/12/2015
Rating: 3 of 5!
Riktigt fina men små i storleken. Köpte medium till pojke 14år 160cm men de är lite för små.
Fredrik B. (Knivsta)
26/12/2015
Rating: 4 of 5!
Keurig ontvangen. Goede bescherming voor een kleine prijs
Ben Polderman (Middelburg)
27/10/2015
Rating: 4 of 5!
Helt fine!
Sander Mikkelsen (Kolding)
02/10/2015
Rating: 5 of 5!
Sköna
Ida gustavsson (Skövde)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Jag är nöjd! Räddade sannolikt handleden efter en ordentligt krasch. Rekommenderas.
Daniel E. (Uppsala)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Super gode beskyttere til en super pris...
Ann-Stina B. Pedersen (Måløv)
20/08/2015
Rating: 5 of 5!
Bra stöd.
Anders Bengtsson (Kristianstad)
04/08/2015
Rating: 5 of 5!
Comfortable and look good.
Aleksandra M.
24/07/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvät kädessä. Tykkään.
M. Virtanen (Nurmijärvi)
09/07/2015
Rating: 5 of 5!
Yllätyin positiivisesti näiden rannesuojien laadusta. Suojaavat hyvin, kämmenen alle jäävä muovi on muotoiltu mukavasti kämmenen muotoa seuraillen ja suoja on kestänyt kovempiakin kaatumisia. Tarrat pysyvät kiinni tiukasti ja tukevasti kolmen kiinnitystarran ansiosta, eikä suoja liiku. Hinta-laatusuhde 5/5
R. Ella (Helsinki)
09/07/2015
Rating: 5 of 5!
Ich kann die Powerslide Standard absolut empfehlen. Sehr gute Qualität und sie halten das Handgelenk sehr fixiert. Der Handballenschutz ist ausreichend gross und stabil. Was mir sehr gefällt sind die 3 Verschlussbänder mit denen man den Gelenkschutz sehr gut auf die Hand anpassen kann.
Maddalena A. M. (Frankfurt am Main)
02/07/2015
Rating: 5 of 5!
bra passform....
H. Lindqvist (kållered)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
De verkar passa. Bra modell ( justerbar). Något stora för min 12 årig dotter men sitter bra trots det. Dessutom finns plats att växa i.
Marina Sträng (Hägersten)
17/06/2015
Rating: 4 of 5!
Mooi afgewerkt sterk en pas heel goed. Goede bescherming van je pols voor een kleine prijs!
Theo Prins (Alkmaar)
11/06/2015
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd med allt
Inger Håkansson (Malmö)
02/06/2015
Rating: 5 of 5!
Klarte å falle med veldig stor hastighet; veldig bra kvalitet og du blir godt beskyttet når det gjelder!
Döngül Ekiz (Drammen)
28/05/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd , lett å ta på å sitter godt på.
Christine D. (Straumsbukta)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Liebes SkatePro Team, auch die Handgelenkschützer sind prima. Sind etwas klein ausgefallen, aber vielleicht vererbe ich sie dann einfach an meine Tochter weiter und besorge mir bei Euch noch mal welche eine Nummer größer. Vielen Dank nochmal für Euer supertollen Service. Echt genial. Viele Grüßle aus Ostfildern!!
Alexandra Haefner (Ostfildern)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Goede pasmaat, snelle levering, goede kwaliteit
H. Winkelman (Emmen)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Använt dessa en vecka i alperna, helt perfekta. Sköna och sitter bra. Märks knappt vid användning utan finns som TT extra stöd.
Hanna M. (Mjölby)
08/03/2015
Rating: 5 of 5!
Alt i orden. Og hurtig levering
jette nørgaard (Løkken)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Virker som de skal, hurtig levering, dejligt
Renée Sommer Trankjær (Frederikshavn)
02/11/2014
Rating: 5 of 5!
Polecam
Agnieszka S. (Warszawa)
02/10/2014
Rating: 5 of 5!
Købt til min datter, hun er meget tilfreds med kvaliteten og fin pasform
Søren Jensen (Børkop)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Fick dessa som ersättningsskydd - och här var allt som det skulle. Sömmarna är bra, så mitt tidigare par av; "Powerslude Standad man Svart Handledsskydd" måste varit något måndagsexemplar. KANON !!!!!
Christoffer Håkansson (Kristianstad)
12/08/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb och bra leverans. Varan var precis som beskriven på hemsidan. Passade och funkade perfekt. / Jörgen
Jörgen Sonemalm (Falkenberg)
01/07/2014
Rating: 5 of 5!
Virkelig god pasform, og god åndbarhed.
Annemette Vigga Grau Petersen (Nordborg)
06/06/2014
Rating: 5 of 5!
Gode håndledsbeskyttere - Købt til konen, der er startet med at stå på inliners.
Marcus Dam (Rønne)
28/05/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd:-)
PIA Ramstad Isaksen (Harstad)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Er utrolig glade for dem og de sider godt!
Louise T. (Vejle)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Bra skydd men fick dem i dam storlek som jag märkte efteråt och det stod inte ens att det var det, störigt
Simon Wimark (Ramlösa)
06/05/2014
Rating: 1 of 5!
Sidder rigtig fint
Caja Hansen (Ringsted)
30/04/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekte
Hanne Hvilsom (Skælskør)
30/04/2014
Rating: 5 of 5!
Best there is!
Morten Borgen (Gjøvik)
29/04/2014
Rating: 5 of 5!
Sidder rigtig godt, uden at man er generet af dem.. Kan varmt anbefales..
Bettina Tyrrell (Slangerup)
23/04/2014
Rating: 5 of 5!
Deze beschermers zitten heel prettig en zien er leuk uit. Je bevestigt ze met drie klittenbandjes. Het materiaal is ademend, maar als je er met de ruwe kant van het klittenband tegen komt, trek je er wel snel haakjes in.
Amanda van Marion (Tinte)
09/04/2014
Rating: 4 of 5!
Goede pasvorm en makkelijk aan te doen.
Emma van Nispen (Groningen)
20/03/2014
Rating: 4 of 5!
Parhaat suojat tähän asti. :)
Susanna Myller (VANTAA)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Goede bescherming en makkelijk dicht te doen.
Peter Mahy (Tienen)
20/01/2014
Rating: 4 of 5!
Beschermt goed, makkelijk dicht te doen.
sebastian barelds (Hoogeveen)
26/11/2013
Rating: 4 of 5!
Superprodukt med god pasform og god ventilation. Kan varmt anbefales.
Thomas Milert Hansen (Odder)
13/09/2013
Rating: 5 of 5!
goede prijs-kwaliteit verhouding
Loesje Van Hoof (Sint-Niklaas)
26/08/2013
Rating: 4 of 5!
super tilfreds
Carina Esman (Hjørring)
21/08/2013
Rating: 4 of 5!
Super
Jesper Nicolaisen (Kolding)
22/07/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds med produktet.
Elisabeth Bjarnholt Jørgensen (Esbjerg V)
14/07/2013
Rating: 5 of 5!
Tukevat, hyvät suojat.
minna erkkilä (Noormarkku)
09/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bra passform, prisvärd produkt!
Anna Ahlrot Seth (Vellinge)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!