MENU
Back |

Powerslide Standard Man Black Wrist guards

EUR 9,95
Powerslide skates

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 pair

Description

Standard wrist guards with pads on top and bottom.
Ventilated mesh material and reflective logo for safety.
Velcro strap system.
Logo printed on the lower part.

Good to know

Reviews

These wrist guards are made to a high standard, and offer fantastic value. They fit well, being ergonomically designed and the velcra straps do a great job of keeping them secure. The plastic palm pad feels robust and rugged and it should keep me pain free should I take a spill! They come in a nice mesh bag for storage and is compact enough to carry around easily. Highly recommended. They were a part of a larger more complex order and skate pro was amazing once again in delivering a first rate service with fast delivery. A special mention for Laura who is a real angel and who is a genuine asset to the business with her attentive and exceptional customer service. She deserves a medal!!
Simon F. (Bromley)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
Jämäkät suojat ranteen kummallekin puolelle. Vaikuttavat todella hyvin suojaavilta, toivottavasti ei tarvitse kuitenkaan testata tarkemmin...
ari pirskanen (kuopio)
15/09/2017
Rating: 5 of 5!
Virkelig god.
Inge D. (Søborg)
31/08/2017
Rating: 4 of 5!
Bra
Peter Tanate (Karesuando)
17/07/2017
Rating: 4 of 5!
past perfect en zit comfortabel
G. Verlaat (Tiel)
04/08/2016
Rating: 4 of 5!
bra
Vegard K. (Oslo)
28/06/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvin toimii ja toimitus oli nopeaa.
Janne J. (Helsinki)
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
No good quality
Vicente Omar Gutierrez Verde (Stavanger)
31/05/2016
Rating: 1 of 5!
Fin passform
Thomas Heggelund (Gardermoen)
24/05/2016
Rating: 4 of 5!
Bestel het voor de 2e keer! Prima polsbeschermers
Halis A. (Rijswijk)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Kort efter min bestilling af rulleskøjterne fandt jeg at håndledsbeskyttere var en god ide at købe, fandt hurtigt nogle og købte i to farver da de er prissat til en billig penge. Kvaliteten er rigtig god og som tidligere oplevet er leverancen super hurtig.
Tanja Riis-Petersen
13/04/2016
Rating: 5 of 5!
Sidder godt på, men holder ikke til rampekørsel :-( Materiallet er ikke stærkt nok, så efter 2 dages kørsel er der allerede huller i dem :-( Holder måske til to dage mere, så falder plastikskinner ud...
Ivona P.
16/02/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Denne beskyttelse er beregnet til brug ved fitness skøjtning, og ikke rampekørsel. Tykkelsen af beskyttelsen samt slidstyrken på beskyttelsen er ikke hensigtsmæssig når der er tale om ekstremsport. Skulle man have spørgmål til vores produkter og deres brugsområde må meget gerne kontakte os på tlf: 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk og fortælle os hvilket produkt der er spørgsmål til, så vil vi gerne hjælpe jer. / Martin
Voldoet aan de wensen,valt klein uit de S voor dame! Past in de handschoen!
Klazien Smuling-Krooi (OLDENZAAL)
10/02/2016
Rating: 5 of 5!
Meget fin størrelse og remlængde. Pris ok. Plastic-stykkerne er dog ikke solide nok. Har måttet forstærke for at føle mig godt sikret på snowboard og 1-hjulet cykel. Det kan klart gøres bedre - har f.eks. nogle meget gamle beskyttere med langt kraftigere plastic. Købte også nogle i Sverige, Ultra Gear, der har langt kraftigere plastic men ellers samme udformning.
Carsten Frølund (Roskilde)
29/01/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Køb af beskyttelse kan være svært. Man skal som noget af det første afgøre med sig selv hvilket behov man har for beskyttelse. - Skal man køre på ramper/aggresive med rulleskøjter, med stor risiko for at lave nogle grimme styrt, eller skal man bruge dem som en sikkerheddsforanstalning til hvis man nu skulle styrte på fitness skøjter. - De forskellige ting kræver forskellig beskyttelse. Derudover kan man med fordel kigge på prisen også, det hænger som regel sammen med kvaliteten af beskyttelsen og dens formål. Hvis der skulle være nogle spørgsmål omkring et produkt og dens brug, skal i selvfølgelig bare kontakte os på kundeservice: email@skatepro.dk, eller tlf: 86 76 36 96 så skal vi nok vejlede i hvilket produkt der er egnet til netop det behov i har. /Martin
Utmerket service.
Mantas Bertauskas (Ellingsøy)
27/01/2015
Rating: 5 of 5!
De fungerer som de skal og prisen er fin
Marc Engelhardt (Slagelse)
19/11/2014
Rating: 3 of 5!
Raskt levering:) Håndleddbeskyttere testet ikke hard nok endå, men funker fint så lenge. Liker at de puster der man ikke trenger å svette, men likevel 'gode og varme' som det pleier. Fornøyd!
Anita A. A. (Oslo)
28/10/2014
Rating: 5 of 5!
Ganska dålig kvalitet och inte lika bekväma som andra märken på marknaden. Mina skydd gick upp i sömmen redan vid tredje användningen och då hade jag inte ens ramlat. Jag limmade ihop dem med LiquiSole och sen dess har de fungerat för ändamålet, men nästa gång köper jag nog DaKine eller nåt annat märke.
Tomas Jonsson (Örebro)
21/10/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Vad tråkigt att höra dom gått upp i sömnen efter så kort tid.
Ni får gärna ta en bild på dom och skicka till: email@skatepro.se tilsammans med ett order nummer.

Så vill vi se på det och hitta en lösning för dig.

Vänliga hälsningar
Martina
størrelsen er fin, men kvaliteten virker billig.
Jonathan Meinert Risager (Oure)
25/09/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Beskyttelse kan være en svær ting at bedømme, også kvaliteten. En god ting når man køber beskyttelse er, at gøre op sig selv hvad man forventer af produktet. Vi forventer selvfølgelig, at beskyttelsen rent faktisk beskytter en når man har brug for det. /Martin
fine, sitter godt :)
Martina Hodne (Oslo)
23/09/2014
Rating: 4 of 5!
Var i tvivl omkring str. men satsede og passer perfekt. Gode at have på. Hurtig levering.
Rikke Klintø (Kastrup)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
Rekommenderas!
Stefan Bejer (Enköping)
20/09/2014
Rating: 5 of 5!
I decided to have some gear protecting for my hands, Never used them. But Im sure I will have good use for them when the accident happens, I believe there's plenty of fools out there in the trafic, cars,cyclist's and animals. You never know when it happens... Be safe, wear a helmet!
Erik Lidqvist (Malmö)
01/08/2014
Rating: 4 of 5!
Bestilte til min vægt klasse 90 kg . Da jeg så fik handsken står der inden i handsken 50 kg . Kundeservice mener ikke at det er et problem, men jeg syntes at det er vildledning. Beskytteren er alt for blød i plastikken jeg kan nemt bøje den med en hånd. Handsken fremstår som et meget billigt produkt . Kan ikke anbefale det
Christian andersen (København NV)
31/07/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Jeg har nu tjekket beskyttelsen og kan se at der står ">50kg" Hvilket vil sige at det er fra 50kg og op. Så det skulle ikke være et problem. Angående at pladen kan bøjes, så er det meningen, at den skal kunne bøjes på den lange led. Når den bøjer, absorberer det noget af energien fra slaget. Hvis beskytteren var fuldstændig stiv, ville det nærmest øge chancen for brud ved styrt, da energien bare føres videre op i armen, hvor der ikke er en beskyttere.
/Sebastian
Hyvin istuu.
Arttu K. (Kuopio)
29/07/2014
Rating: 4 of 5!
Præcis som jeg ønskede :D
Thomas Nymark Marstrand (Brønshøj)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Sidder perfekt.
Laila Pauk (Rønne)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra storlek och att man kan reglera storleken så att den sitter precis som man vill ha den. Bra produkt till bra pris
Elina Holmström (Nyköping)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
Gode!
Morten Borgen (Gjøvik)
01/07/2014
Rating: 5 of 5!
Lever op til forventningerne.
Lene Helmark (Slagelse)
28/06/2014
Rating: 4 of 5!
Prima beschermers voor prijs
Hugo Vreugdenhil (Wageningen)
26/06/2014
Rating: 4 of 5!
bäst i klassen
Shaun Christiani Oscarsson (Lund)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Zit erg goed, alleen wat zweterig bij warme temperaturen.
Marco Hollander (Groningen)
19/06/2014
Rating: 4 of 5!
Sitter jätte bra och har gjort sitt jobb utmärkt för min del vid behov. Också snabb leverans.
Robin Persson (Trelleborg)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Sidder godt. Virker som god kvalitet. Har dog ikke prøvet dem i et styrt endnu
Jon S. (København Ø)
12/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Mattias Göransson (Lund)
03/06/2014
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering, godt udstyr. Tilfreds kunde:)
Dorte S. J. (Køge)
16/05/2014
Rating: 5 of 5!
good shit.
Axel P. (Stavanger)
08/05/2014
Rating: 5 of 5!
Gode til prisen.
Lone Andersen (København S)
08/05/2014
Rating: 5 of 5!
Sidder meget behageligt, men de er dog lidt irreterende at skulle spænde. Men til den pris, er de meget udmærke.
Sabine Mortensen (Sindal)
08/05/2014
Rating: 4 of 5!
Rigtig gode håndledsbeskyttere til en god pris.
tanja rasmussen (Ringsted)
07/05/2014
Rating: 5 of 5!
Størrelsen XL passer mig godt
Peter Schmidt (Esbjerg V)
02/05/2014
Rating: 5 of 5!
de er virkelige gode
Ulla Fagerstrøm (Frederikssund)
27/04/2014
Rating: 5 of 5!
Sitter bra men kvaliteten verkar vara av mindre bra karaktär. Använt dem i aktiv tid 2-3 timmar då det långa spännbandet gick av från själva "handen". Har testat reparera det med plastic padding Extreme repair - väntar nu på bra väder att få gå ut och åka. Priset är bra, därav kvaliteten I guess. http://postimg.org/image/tmod7sanp/
Christoffer Håkansson (Kristianstad)
14/04/2014
Rating: 2 of 5!
Bra)
Romualdas Gineika (Asker)
26/03/2014
Rating: 4 of 5!
Simple, men gode beskyttere
Kasper Wamberg (Vejle)
20/03/2014
Rating: 5 of 5!
Passer fint :-)
Lars Eirik Sivesind (Sandefjord)
11/03/2014
Rating: 5 of 5!
Kanon bra skydd
Patrik Rinaldo (Säffle)
05/03/2014
Rating: 5 of 5!
Knelt en voelt -helaas- "zweterig" aan. Ben niet echt tevreden dus.
Karel Leenhouts (KERK-AVEZAATH)
03/02/2014
Rating: 1 of 5!
De bliver desværre hurtigt slidt :( Ikke så man ikke kan bruge dem, men når du er faldet, en eller 2 gange kan du tydeligt se det på dem.
Heidi Holm Jensen (Kalvehave)
17/01/2014
Rating: 2 of 5!
Sitter brahttps://www.skatepro.se/catalog/design/icons/rating_wheel_blue.png
Marie-Louise Mattsson (Klagstorp)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
sanna frösslund (påarp)
08/01/2014
Rating: 4 of 5!
Igen - anvendes til rulleski og virker perfekt
Kim Andersen (Hørsholm)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig udmærkede, men klart af ringere kvalitet end dem, som jeg tidligere har købt af mærket ROCES.
Erik Kornbeck (Skævinge)
04/01/2014
Rating: 3 of 5!
Gode og fine
Rikke Kjær Pedersen (Aarhus C)
04/09/2013
Rating: 4 of 5!
fin kvalitet og pasfrom
Carina Esman (Hjørring)
21/08/2013
Rating: 4 of 5!
Fungerar utmärkt, gött med utbytbara plastskydd och hållbart i rädret så man kan modda dom som man vill.. Bra skydd för priset.
Jonas Taptos (torpsbruk)
12/08/2013
Rating: 4 of 5!
Sitter fint och är jättesköna :) Är väldigt glad att jag köpte dem. De var värd varenda peng. _3
Amanda Forsgren (Blattnicksele)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
rigtig gode og har en god pasform, man føler helt klart at de bare passer
Niels Anton Jørgensen (Næstved)
04/06/2013
Rating: 4 of 5!