MENU
Back |

Powerslide Nordic Gloves

EUR 22,95
Powerslide skates

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 pair

Description

Micro-mesh upper material, extremely lightweight, very good air ventilation, Terrycloth thumb for sweat absorbition, Take off support. Assymetric cut and leather in balm for nordic shafts use.

Find your size according to the sizes shown here:

SizeSMLXL
Height (cm)140-160160-170170-180180 and up

Good to know

Reviews

BON PRODUIT
c. valérie (Bouc-Bel-Air)
01/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bra
italo freitas (Skedsmo)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie handschoenen, goed model. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Mijn zoon heeft er veel plezier van. Hij heeft zo goed grip op zijn stuur.
Mirjam de Vos (SLIEDRECHT)
21/05/2015
Rating: 5 of 5!
Fijne handschoenen.
G. Gasseling (Wehl)
12/05/2015
Rating: 4 of 5!
Det hvite trykket løsner lett, men ellers OK
Morten Borgen (Gjøvik)
29/04/2014
Rating: 3 of 5!
Både de små tapper og frottestykket er supergode detaljer. Jeg har (heldigvis) til gode at få brug for dem ved et styrt, men de sidder behageligt og er et godt køb til prisen. Leveringen var superhurtig og jeg bestiller helt sikkert også her næste gang jeg skal have rulleskøjter eller udstyr.
Christian Kirkedal (Ølstykke)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Sitter bra och är sköna!
Ulrika Palm (Borås)
14/05/2013
Rating: 4 of 5!
syntes slid fladerne er for tynde. ellers ok handske
Jessica Nielsen
15/09/2012
Rating: 5 of 5!
Sköna handskar , sitter väldigt bra ! Nöjd med köpet
Beata Bojar Svensson (Växjö)
24/05/2012
Rating: 5 of 5!
Købte størrelse S til min søn på 8 år og de passer ham perfekt. Han er overud tilfreds med dem og kan kun anbefale dem.
Jan Poulsen (Copenhagen)
02/05/2011
Rating: 5 of 5!
Lidt store i størrelserne, men lækre :)
Stephanie Holstein-Rathlou
12/06/2010
Rating: 4 of 5!
skydden i handsken för tunna; kanske bättre för små händer
Heinz Wöbel (Åby)
24/05/2010
Rating: 2 of 5!
Sitter bra på handen och är bekväma. Praktiska att ta av tack vare de smarta "fingerflikarna". Smart med frottébeklädd tumme om man vill torka svetten ur pannan. Handskarna andas väl så svettiga händer är inget problem. Skydden i handsken verkar lite tunna och tål nog inte så mycket, men man slipper troligen skrapsår i handflatan.
Simon Reuter (ÖREBRO)
04/08/2009
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd med disse! Jeg har veldig små hender, og var litt usikker om str small ble for stort, men det var akkurat passe! Selv om jeg er 164 høy, så var disse perfekte. De "tappene" du ser på fingerene, er for å ta beskyttelsen av igjen. Genialt! Knall produkt som tåler mye! og man blir ikke svett i henda, fordi det er lett stoff som puster. 100% uten ull ;)
Trine anette Bratland (drammen)
10/07/2009
Rating: 5 of 5!