MENU
Back |

Rollerblade Pro Wrist guards

EUR 13,95
Rollerblade skates and wheels

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 pair

Description

Quality wrist guards from Rollerblade

Good to know

Reviews

ja zitten lekker strak om de hand palm
freddy SINKE (Groede)
14/06/2017
Rating: 5 of 5!
excelentes
Pablo Diaz Gonzalez (Tulum)
02/06/2017
Rating: 5 of 5!
comfortabel zittende polsbeschermers.
Edwin Schoonen (Roosendaal)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Très bien, facile à enfiler, semble efficace. Taille adaptée. Envoi rapide
F. Cindy (La freissinouse)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon protège poignets, confortable , très facile à régler.
BOUSSEAU ERIC (MOUTHIERS SUR BOEME)
08/01/2017
Rating: 5 of 5!
Great wrist guards. Have fallen on them a couple of times and they do the job. Also extremely comfortable, straps on to a tight and comfortable fit and are easy to get on and off.
Tobias B. (Bromma)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Super, correspond à mes attentes, simple et efficace.
B. Gilles (Houtain Saint Siméon)
11/09/2016
Rating: 4 of 5!
Bra handledsskydd. Köpte XL för att jag har proportionellt sett stora händer (är 192cm lång, ganska small iofs) men dom är kanske lite i största laget eftersom det blir mycket spännrem kvar som fladdrar. Har slammat några gånger hittills och jag är riktigt tacksam för att jag tog mig för att skaffa dessa. Värd investering. SkatePro har skitbra leveranser för övrigt! PS. Tips till skejtare är att skaffa fotbollsskydd/smalbensskydd också, speciellt om du är nybörjare. Jävligt värt att slippa alla bulor och sår på smalbenen hela tiden.
Peter R. B. (Uppsala)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fint til prisen
Nikolaj Juhl-Jensen
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
degelijk materiaal !
nienke vermeulen (amsterdam)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
très bien
philippe ortodoro (bussy st georges)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Sitter väldigt bra. Kan inte uttala mig om hur bra de skyddar eftersom jag ännu inte ramlat :)
Martin Olsson (Södra Sandby)
24/02/2015
Rating: 5 of 5!
Bruges til dreng på 9 år. De er nemme at tage på, sidder godt fast og yder god beskyttelse.
Ann Klinge (Aalborg)
08/08/2014
Rating: 4 of 5!
Produkten levererades snabbt och passformen är bra. Jag är mycket nöjd!
Marie Karlsson (Växjö)
09/07/2014
Rating: 4 of 5!
Har en str 12 hånd, håndledsbeskytterne sidder godt.
Jan Schmidt (Årre)
17/06/2014
Rating: 4 of 5!
Super fine håndledsbeskyttere. Sidder godt og er behagelige at have på
Camilla Petersen (Munke Bjergby)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Gode beskyttere, var nok lidt kraftigere i virkeligheden, end jeg kunne se af billedet.
Ida Mundt (Værløse)
04/06/2014
Rating: 4 of 5!
Fine, men mangler lige et ekstra bånd, så den bageste elastikstrop tager fat hele vejen rundt i begge skinner - og bliver der. Den kan nemlig glide af på den ene skinne, dvs. med manglende støtte i en faldsituation. Men de sidder godt uden at klemme - og kan også bruges til rulleski(stave), fx. med et par tynde arbejdshansker inderst af typen MaxiFlex.
Christian Oxenvad (Hundested)
07/05/2014
Rating: 4 of 5!
Fine. God pasform.
Christian Holmegaard Mossing (Virum)
29/04/2014
Rating: 5 of 5!
Gode beskyttere som virker både på under- og overside.
Tatiana Penzo (Oslo)
24/03/2014
Rating: 5 of 5!
Gode beskyttere, sidder fint omsluttet hænderne..
Keramisk Kontor (Ho, Blåvand)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
Storleksmärkningen stämde dåligt. Små!!
Ragnar Gustafsson (Nyköping)
10/07/2013
Rating: 1 of 5!
Gir god støtte til hånleddet og beskytter godt
Beate Bruarøy (Solbergelva)
05/01/2013
Rating: 5 of 5!
Har inte bailat stenhårt än så jag vet inte hur väl de skyddar men det har fungerat bra att glida efter småfall i bowl och mini. Lätt att få på och av, även med tunna handskar under (vinter). Bra pris/prestanda.
Daniel Saraste
28/11/2012
Rating: 4 of 5!
makkelijk aan te doen, de aanduiding "links" en "rechts" is zeer praktisch, geeft goede bescherming zonder te spannen
Katlijn Hofman (Sint-Lievens-Houtem Bavegem)
26/09/2012
Rating: 5 of 5!
Gode råd med på vejen. Rigtig glad for købet. altid kanon kundeservice
Pia Holm (køge)
18/04/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg er fuldt ud tilfreds. Det gik hurtigt med leveringen, og de fungerer som de skal.
Sophie Worsøe
26/04/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode håndledsbeskyttere - de virker helt efter hensigten.
Birgitte Nielsen
01/09/2009
Rating: 5 of 5!
Intet at bemærke, fungerer som forventet.
Hans Poulsen (Rødvig)
30/03/2009
Rating: 5 of 5!
Så ud til at være god kvalitet, men sad elendigt på min hånd; de gnavede ved tommelfingeren. Returnerede dem og fik hurtigt pengene refunderet - så fin service, men dumpekarakter til beskytterne.
henrik fodgaard (Valby)
11/03/2009
Rating: 1 of 5!
De sidder rigtigt godt.
Erik Frederiksen
18/07/2008
Rating: 5 of 5!
sidder perfekt.
kai petersen (veksø - sjælland)
08/07/2008
Rating: 5 of 5!
De sitter bra och bekvämt och ger bra stöd. Jag har ramlat en gång och de tog emot smällen som de skulle.
Joel Persson (Stensele)
05/07/2008
Rating: 5 of 5!
Bra grejer. Inga klagomål alls. Köpte dessutom ett par rollerblade speed machine 6. Hade lite krångel med leveranserna, men skridskorna är kalas. Efter ett par veckor åker man utan vidare i raskt tempo i en timma utan problem. Kent
Kent Sahlin
19/06/2008
Rating: 5 of 5!
SkatePro var den eneste sted jeg kunne finde et par håndledsbeskyttere uden at det var en del af et sæt. Det er super lækkert at den kun spændes til 2 steder. Jeg har haft et par andre som var mere som en handske men disse har et meget bedre airflow. Jeg har ikke været nede og ligge med fart på så hvordan de tager af for stød ved jeg ikke helt endnu, men de virker meget stive. Når de er spændt til støtter de håndledet super godt. Alt i alt et par rigtigt gode håndledsbeskyttelse.
Steen Nielsen (Skovlunde)
08/05/2008
Rating: 4 of 5!