MENU
×
Back |

Pro-Tec Street Wrist guards

EUR 22,95
Pro-Tec Protection Gear

Good to know

Zoom
Please select size 
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
pair
  Save for later

Description

The anatomically shaped splint on these Pro-Tec Street wrist guards are made of high quality ballistic nylon. They come with a diamond textured skid panel and diamond grip pull tabs. Perforated neoprene has been used for good ventilation.

Good to know

Reviews

outstanding service from skate pro
A. ORUMEN (ENFIELD,MIDDLESEX)
07/11/2017
Rating: 5 of 5!
Mann 176cm, 83kr. Størrelse L. Passer bra, og er fornøyd med dem. De føles litt strammere enn noe billig beskyttelse jeg hadde fra før av. Føles sikkrere. Et stort pluss er at de er enkle å ta av og på.
Rino Rabe (Oslo)
12/06/2018
Rating: 5 of 5!
Bra kvalité och passform till 9-åring.
Ronnie D. (Skelleftehamn)
22/05/2018
Rating: 5 of 5!
God kvalitet beskyttere
Lars kvist (Aarhus V)
14/03/2018
Rating: 4 of 5!
Ble for tight med størrelse L til meg. Mann, 183, 80kg. Har sendt i retur for bytting til XL.
Mats Sletvold (Lillestrøm)
12/02/2018
Rating: 3 of 5!
Fint produkt, let at anvende.
Svend Ejstrup (Løkken)
08/01/2018
Rating: 4 of 5!
En god og seriøs handleopplevelse. Flott vare.
Anne Kristin Korsnes (Vear)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Kändes lite små vid första påtagningen. Men det var snarare en vanesak. Sitter perfekt!
Tommy Palmgren (Täby)
12/07/2017
Rating: 4 of 5!
super
Maria Gottrup (Nykøbing F)
12/05/2017
Rating: 5 of 5!
Sköna som f-n. Mjukt och mysigt att använda dem. Har inte vurpat ännu så jag kan inte bedöma hur de skyddar.
Patric E. (Gävle)
11/05/2017
Rating: 4 of 5!
Helt som de skulle være
Bente Clausen
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Grymt skydd för pengen.
Robert Jakubowicz (Göteborg)
25/10/2016
Rating: 4 of 5!
Bra skydd, använder på roller derby träningar!
Shirin Golsirat (Helsingborg)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Ett bra skydd som motsvarade mina förväntningar.
Christer Imre (Stockholm)
13/09/2016
Rating: 4 of 5!
Sitter väldigt bra!
Martina Svensson (Göteborg)
22/06/2016
Rating: 5 of 5!
Zitten redelijk goed, zien er goed uit, en ze doen hun werk. Ik had maat L genomen (man, normale handen)
Pascal van Tiggelen (Etten-Leur)
04/06/2016
Rating: 4 of 5!
simpel but effective.
Renate Geuzinge (Binnenstad & Hortusbuurt)
13/10/2015
Rating: 4 of 5!
Sköna, neurtal färg och form.
Ida gustavsson (Skövde)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Ett mycket bra handledsskydd. Så pass bra att dottern tog dem.
Ronnie Holmquist (Vellinge)
14/07/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg tror jeg var uheldig med eksemplaret jeg mottok. Plastskinnen som skal beskytte høyre håndflate løsnet raskt i forkant, der fingerne sitter fast. Dette skjedde etter 2–3 slides i glatt betongbowl. SkatePro har nå utvist superb service og lovet meg et nytt par som erstatning.
Martin T. R. (FREDRIKSTAD)
04/07/2015
Rating: 4 of 5!