MENU
Back |

Triple Eight RD Wrist guards

EUR 29,95
Triple Eight

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 pair

Description

By Roller Derby girls, for Roller Derby girls. The RD wrist guards comes with high-density, impact-resistant, replaceable splints positioned on front and back of wrists for maximum support. Reinforced double stitching and Terry cloth inside lining for comfort. They also feature Sweatsaver brow-wipe on back of hand.

Good to know

Reviews

Excellent quality wrist protectors and fantastic service from the skatepro staff in getting the correct size!
S.Kladic / T.Wylie-Hill (Amsterdam)
02/02/2017
Rating: 5 of 5!
Super, il y a de la menthe dans la zone éponge du dessus... je me suis essuyé la bouche après avoir bu, ça fait bizarre, lol! j'y penserai la prochaine fois, c'est surement plus utile pour s'essuyer le front. super qualité
Saunier Hélène (Caen)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
prima pasvorm!
Sonja Z. (Hoorn)
04/01/2017
Rating: 4 of 5!
Super ! Ne pas hésiter à prendre la taille au dessus si vous êtes entre deux.
Carine BARLESI (Marseille)
17/11/2016
Rating: 5 of 5!
Väldigt tajta när dom var nya(funderade nästan på att skicka tillbaka dom o byta till en större storlek. Låg rätt nära i omkrets på handen för att ha nästa storlek. Har Storlek 9 i arbetshandskar o Medium i mc handskar. ca 22 cm runt handen ,precis bakom knogarna) men efter en timmes körning passar dom perfekt.. Mycket nöjd!!
Johan Nilsson (Karlskrona)
07/09/2016
Rating: 5 of 5!
Todella tukevan tuntuiset ja varmasti toimivat roller derby käytössä. Hieman ehkä pienet koot.
Heidi T. (Tesjoki)
07/03/2016
Rating: 5 of 5!
Syntes ik at de sidder godt på mit håndled! de bliver byttet snarest mulig!!
Brith Abildgaard Vejvad
28/08/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke så godt. Det kan være rigtigt svært at finde den rigtige størrelse på beskyttelse, når man ikke kan prøve det på inden købet. På de forskellige beskyttelses produkter kan man finde vejledende guides til størrelser. Ved yderligere tvivl kan man altid kontakte os i kundeservice på tlf. 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk
/Mads
Super-gode håndledsbeskyttere, som sagtens kan klare sig uden velcro-lukningen. Jeg har klippet mine velcro-lukninger af, så nu er det bare at trække dem på og rulle derudaf!
Tommy Avlastenok (København NV.)
02/07/2015
Rating: 5 of 5!
Virker meget robuste og sidder godt på hånden. Er dog endnu ikke styrtet med dem, så om de reelt virker, ved jeg ikke.
Thomas T. (Roskilde)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!