×
MENU
×
Back |
Powerslide skates

Powerslide Allround Adjustable Helmet

EUR 29,95
EUR 34,95 SAVE EUR 5,00
 
(173)
Hot
Zoom
Colour: Black
Black
Green
Grey
White
Blue
Carbon
Yellow
Size: L-XL
L-XL
In stock (5+ pcs)
Hurry! This item is selling fast
1 pcs

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
Limited quantity available

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
Limited quantity available
  Save for later
From same brand
Description

Size adjustable allround skate helmet.

Shell made of hard PU-plastic for great protection .Inner made of EPS-foam. Good air-circulation and 3-points-closure system with ratched buckle and cam locks for a secure fit.

Extra 12mm padding included. Adding thicker or thinner padding to front or rear of the helmet ensures a secure and individual fit.

Notice: The Carbon model is painted carbon.

Specifications
ModelInner measurement
S-M54cm, 55cm, 56cm, 57cm, 58cm
L-XL58cm, 59cm, 60cm, 61cm, 62cm
Size adjustable:
Yes
Certifications:
EN 1078:2012
Outer shell type:
Glued, ABS
Inner shell type:
EPS
Padding material:
Foam
Padding thickness:
8mm
Extra padding included:
12mm
Weight:
398g
reviews  
 
(173)
Good quality and fast delivery.
Lukasz Ledwon (Hatfield)
10/08/2018
Rating: 5 of 5!
Comfortable, I could attach my goPro with a strap using the holes, so doesn't matter that the surface is all curve
Gabriel L. L. (Blackrock)
04/01/2018
Rating: 5 of 5!
Comfortable, enjoy the sizing band in the back of the head.
Zachary Ray Salakar (Valparaiso)
09/07/2018
Rating: 4 of 5!
Ładny i wygodny kask.
Grażyna D. (opole)
19/09/2018
Rating: 5 of 5!
God pasform. Virker som den skal. Jeg brugte den til et speed skate event, selvom en cykelhjelm nok havde været tilstrækkelig.
Mike Hermansen (Aalborg)
17/09/2018
Rating: 5 of 5!
Mycket fin och prisvärd! Sonen gillar den. Särskilt färgen!
Anna-Lena Olsson (Bjurholm)
10/09/2018
Rating: 5 of 5!
works great; luckily I haven't really needed to test its' durability yet, but it fits well, even over ponytails, and stays put.
Josje B. (Leiden)
09/09/2018
Rating: 5 of 5!
>>>POLECAM>>>
Daniel Szutarski (Inowrocław)
23/08/2018
Rating: 5 of 5!
Sitz perfekt, guter Tragekomfort. Empfehlenswert.
Sabine U. (Reichelsheim)
09/08/2018
Rating: 5 of 5!
Snygg och rejäl hjälm med mycket bra passform, bra pris!
Lena Nilsson (Årjäng)
08/08/2018
Rating: 5 of 5!
Me encantó. Excelente casco. Todo excelente en cuestiones del envío. Quedé muy satisfecho en esta primera vez que pido un producto por internet.
JOSÉ ANTONIO RAMÓN CABRERA (Villahermosa)
07/08/2018
Rating: 5 of 5!
Parfait très bonne qualité et surtout livré en express sans retard
v. kévin (Dijon)
16/07/2018
Rating: 5 of 5!
Bien reçu dans les délais indiqués avec un emballage adapté et protecteur. Produit impeccable. Réglages très faciles qui s'adaptent bien et sont très confortables. Notice très claire. Ce casque avec le prix en promotion était du coup très accessible. Merci beaucoup pour cette commande qui s'est déroulée dans d'excellentes conditions. Félicitations à toutes les équipes qui sont intervenues pour tout se passe aussi bien ! Je recommanderai votre site.
Chataignier-Serer Corinne (Saint-Sixte)
05/07/2018
Rating: 5 of 5!
Très bien pour un petit prix
Berne Jean Luc (La Roche-sur-Foron)
04/07/2018
Rating: 5 of 5!
Kypärä istuu hyvin pojalleni
Virve Ahonen (Vantaa)
28/06/2018
Rating: 5 of 5!
bardzo fajny kask - jest lekki i ładny
Łukasz K. (Wrocław)
20/06/2018
Rating: 5 of 5!
👍👍👍👍
Mike Derogee (Nieuw-Vennep)
13/06/2018
Rating: 5 of 5!
hermosoooo cascos,,,color,,precio,,todo excelente
CLAUDIA AURORA SAENZ TRINIDAD (POZA RICA VERACRUZ)
05/06/2018
Rating: 5 of 5!
Goede stevige helm, goede pasvorm, snelle levering
Ruud Bosch (Assen)
05/06/2018
Rating: 4 of 5!
Fin hjelm med god pasform
Peter Holst Thomsen
30/05/2018
Rating: 5 of 5!
– Sehr guter Sitz, passgenau und bequem, schöne Karbon–Optik (wie auf dem Bild dargestellt), optimales Preis–Leistungsverhältnis – Schaumeinlagen und das Einstellrad bieten perfekte Optionen für das Einstellen der gewünschten Kopfgröße Einwandfreie Lieferung
Sebastian Nette (Halle/ Saale)
24/05/2018
Rating: 5 of 5!
Très bon produit livré rapidement.
Billard Christine (Saint-Étienne)
14/05/2018
Rating: 5 of 5!
Siistin näköinen, kevyt. Oma pää jäi kahden koon väliin, joten otin isomman koon. Toppauksilla ja säädöillä sai heiluvasta kypärästä juuri sopivan napakan.
Heidi Muranen (Turku)
10/05/2018
Rating: 5 of 5!
Macht was er soll.
Robert N. (Dresden)
07/05/2018
Rating: 5 of 5!
Bra och snygg. Liten i passform så skickade tillbaka och valde en större storlek. Enkelt att returnera!
Maria Sundbom (Söderfors)
23/04/2018
Rating: 5 of 5!
Parádní "kokoska" :-) dobře sedí, spokojenost
Sarka Matejovic (Velen)
17/04/2018
Rating: 5 of 5!
Preis/Leistung ist top.
Armin Bucher (Neuenkirch)
09/04/2018
Rating: 5 of 5!
Gute Passform und tut was er soll :)
Ewald S. (Bremen)
09/04/2018
Rating: 5 of 5!
Eata demasiado chico como para niño
Cecilia Luna Ángel (Oaxaca de Juárez)
12/03/2018
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hay diferentes tallas, también para niños. Es posible que haya escogido la talla más pequeña. No dude en contactarnos si quisiese realizar un cambio :-) Un saludo /Soraya
Snelle levering, maat komt zeer goed overeen met de tabel op website.
Hertsens Patrick (Lint)
05/03/2018
Rating: 5 of 5!
Funkat och passar bra
Tobias Andersson (Tomelilla)
01/03/2018
Rating: 5 of 5!
TOP Preis-Leistung !
Moritz Linder (Wildegg)
21/02/2018
Rating: 5 of 5!
Bon produit qui répond à mes attentes.
LA SPINA (MARSEILLE)
07/02/2018
Rating: 4 of 5!
Snygg hjälm som satt bra på vår 8-årige son.
Micael Törnqvist (Askersund)
26/01/2018
Rating: 5 of 5!
Veldig bra hjelm.
Maja Kalcic (Kongsvinger)
24/01/2018
Rating: 5 of 5!
tutto ok
ALESSANDRO COLESANTI (Torino)
11/01/2018
Rating: 5 of 5!
Super Helm, gute Passform. Super Preis. Sieht dazu auch noch richtig stylisch aus und lässt sich mit Stickern wunderbar Pimpen ;-)
Pascal S. (Hohberg)
10/01/2018
Rating: 5 of 5!
En meget fin og god hjelm til prisen. Du får hvad den lover. Den sidder godt, og kan justeres så den passer perfekt. Og så er knægten meget glad for den.
Thomas Christensen
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
Det er en dejlig hjelm, desværre var den for lille til mit barnebarn, så min svigerdatter returnerer den og jeg håber I kan finde en der passer drengen. Jeg var meget tilfreds med hjelmen og valgte den, da jeg syntes pasformen så sikker ud. Prisen er helt OK, hvis alle varerne er så fine, vender jeg tilbage
Anne-Lise Vester (Rønde)
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
Kask jest super-piękny kolor, dobrze się nosi, wygodny.Polecam
Ewelina S. (Wieliczka)
07/01/2018
Rating: 5 of 5!
Envío y embalaje perfectos Tamaño exacto a las especificaciones dadas color brillante y atractivo todo un descubrimiento esta marcar y la excelente atención al cliente que tiene
beatriz d. (Jaen)
06/01/2018
Rating: 5 of 5!
Super Helm und sehr bequem. Die Größe lässt sich perfekt und schnell einstellen. Er schützt auch vor schweren stürzen, was ich aus eigener Erfahrung weis.
Janik Richner (Gränichen)
06/01/2018
Rating: 5 of 5!
Top
Gabriela Husmann (Erstfeld)
05/01/2018
Rating: 5 of 5!
super
simar pauline (adinkerke)
03/01/2018
Rating: 5 of 5!
Très bon produit et plus il et a ma taille
VARELA GOMES (Roubaix)
03/01/2018
Rating: 5 of 5!
Es un buen casco, pero desgraciadamente venía un poco rayado por fuera, en el logo frontal de powerslide, recomendaría que estuvieran al pendiente de la calidad de sus productos...
Luis Enrique Alvarado Alcazar (Tuxtla Gutierrez)
03/01/2018
Rating: 4 of 5!
Sitter godt
Toini Kindberg (Siggerud)
03/01/2018
Rating: 4 of 5!
Excelente, aunque mejoraría bastante si el interior fuera intercambiable!!!
José de Jesús Heriberto Ordoñez Garcí (Atizapán de Zaragoza)
28/12/2017
Rating: 5 of 5!
Mon fils a un tour de tête de 54, j'ai pris la taille 54 / 58 et il me dit que ça sert trop....sinon au niveau de la qualité, pas de problème
JUSTUM Alain (baden)
03/11/2017
Rating: 4 of 5!
super snel geleverd, prima prijs kwaliteit verhouding
noah aartman (zevenhoven)
08/10/2017
Rating: 5 of 5!
Ich habe bis dato noch keinen so gut sitzenden Helm getragen. Da ich Gott sei Dank noch keinen Crash hatte, kann ich nicht beurteilen wie sicher der Helm ist.
Roland Bigl (Dietmanns)
03/10/2017
Rating: 5 of 5!
Casco perfecto. Se ajusta correctamente y no se mueve.
Sandra Campos Suárez (Merida)
22/09/2017
Rating: 5 of 5!
Goede en nette helm
Erik Leliveld (ALPHEN RIJN DEN RIJN)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Tilaamamme Scootti oli juuri sen mukainen mitä toivoimme ja toimitus nopea.
Erik Leliveld (ALPHEN RIJN DEN RIJN)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Svært bra!
Tom Bruun (Borgen)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
Kiitos nopeasta toimituksesta :)
Sanna Himanka (Kalajoki)
22/06/2017
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm. Passer fint og sidder godt fast efter lidt justering.
Tomas Fernqvist (Ringsted)
06/06/2017
Rating: 4 of 5!
Hjelmen er super fed, og har en god pasform.
Line Henriksen (Brøndby)
17/05/2017
Rating: 5 of 5!
Let hjelm som har en god pasform. Spændesystem fungere godt. Købte str. L.
Søren Hansen
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super wygodny i świetnie wygląda. Polecam
Krzysztof S. (Warszawa)
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
fijne helm met sportieve look, past prima
Paul Akkerman (Zwolle)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Fijne helm. Groot voordeel dat hij versteld kan worden.
H. Jacobs (Rossum, Volthe)
13/02/2017
Rating: 5 of 5!
on todella hyvä kypärä!! ja hyvä, kun siinä on vielä säätö mahdollisuus. hyvä käytössä niiin kesällä kuin talvellakin. olen "pienipäinen" niin on aina vähän etsiminen kypärissä. :)
Lotta K. (Juva)
05/01/2017
Rating: 4 of 5!
Tog en stor storlek, ändå liten i passform. Snygg färg, bra kvalitet
Helén E. (Järna)
27/12/2016
Rating: 3 of 5!
Byttet til en annan hjelm
Erik S. (Skåla)
13/11/2016
Rating: 5 of 5!
Solid hjälm med grym passform. Går justera riktigt precis tack vare inlägg och spänne bak. Väldigt bra ventilation.
Ronnie D. (Skelleftehamn)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Go pasform til prisen, hurtig levering
Kirsten sangill (Hvide Sande)
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Doskonały produkt. Bardzo polecam.
Karol Dombek (Ujście)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Ich bin sowas von zufrieden! Super schnelle Lieferung Dienstag bestellt und Donnerstag da.So hatten wir den Helm für Freitag in die Schule.Der Enkeljunge hat sich riesig gefreut da ich doch noch einen grünen auftreiben konnte.Paßt wie Deckel auf Topf.Die Zentimeterangabe war sehr hilfreich.Kaufe immer wieder gern.
Petra B. (Lauchhammer)
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt hjälm med möjlighet att justera storlek med "ratt" och inlägg. Lätt, snygg och bekväm
Helene Östberg (Svedala)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
bra
I. Gubar (Haugesund)
21/05/2016
Rating: 5 of 5!
Motsvarade alla förväntningar
Ronny Sandström (Skärblacka)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Suverän, snabb leverans!
Bo Alfred Andersen (Lund)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Alles Perfekt.....besser gehts nicht .....immer gern wieder.....weiter so ...mein Sohn ist super zufrieden ....Daumen hoch
Thomas Wilk (Beckum)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Fin, men små i storleken....vi köpte lite för smått!!!
Mikael S. (Uppsala)
26/12/2015
Rating: 3 of 5!
Sehr gute Ware, schnelle Lieferung, perfekte Passform.
Waldemar W. (Eschborn)
29/09/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä kypärä; istuu hyvin päässä sekä pre-teinille mieluinen!
Milja K. (Perniö)
20/09/2015
Rating: 5 of 5!
- Rigtig fed hjelm, super pasform og god at køre med :)
Jesper Helmer Vaslev
11/08/2015
Rating: 5 of 5!
Skön och en ganska bra hjälm.
Anna-Lena Larsson (Boden)
29/06/2015
Rating: 4 of 5!
Wygodny, trwały i szykowny!
Gabriela S. (Poznań)
09/06/2015
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm, hurtig levering
Ib Bülow Larsen (Holbæk)
30/05/2015
Rating: 5 of 5!
De helm past perfect, klopt helemaal als je goed meet. Zeer stevig en zit goed!
Fillee Jarne (Beringen)
23/05/2015
Rating: 5 of 5!
Sopiva koko ja pojan mukaan hyvä päässä.
Janne Leivo (Märynummi)
08/05/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fin og god pris min søn er rigtig glad for den :-)
Linda Lysgaard (Tjæreborg)
20/04/2015
Rating: 5 of 5!
Justerbar hjelm, kommer med ekstra padding. Rask levering, mottatt varer som avtalt. Svarer godt til forventningene. Skrev inn spørsmål i påsken, svar pr mail kom ila påskehelga! Anbefales!
Ketil Dalheim (Lillehammer)
14/04/2015
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm til en god pris.
Lasse Berg-Jappe (Vordingborg)
20/01/2015
Rating: 4 of 5!
Mega god! har den i grøn :)
Oliver Sørensen Schmidt
11/01/2015
Rating: 5 of 5!
tak
Betina Skov Sørensen (Løgumkloster)
01/01/2015
Rating: 4 of 5!
Helm perfect van draagcomfort. Jammer dat de naamsticker er achter 2 keer dragen al een stuk af was.
Filip D. B. (Zottegem)
31/12/2014
Rating: 4 of 5!
Awesome, intet andet :-D
Jesper Bork (Birkerød)
15/11/2014
Rating: 4 of 5!
Veldig bra! Så fint at man kan regulere str ved å vri bak!
Frøydis nilsen (Gressvik)
31/10/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra!
Lene Taranger (Uskedalen)
30/10/2014
Rating: 5 of 5!
Super fed hjelm. Kanon pasform og er bare så cool
Oscar Lieberkind (Næstved)
28/10/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg mener mit barnebarn er glad for sin hjelm.
Karen Smedegaard (Malling)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Motsvarade alla förväntningar.
Tobias K. (Blidsberg)
14/10/2014
Rating: 5 of 5!
Helt Ok hjälm med bra passform. Det mjuka innerskyddet har dock lossnat och skulle behöva bytas. Efter ett par månaders användning.
Joakim Wall (Stockholm)
14/10/2014
Rating: 3 of 5!
God hjelm til en fornuftigt pris
Kim Petersson
09/10/2014
Rating: 5 of 5!
Alles super! Toller Helm...sehr schnelle Bearbeitung und Zustellung!
Jutta Meier (Bornheim)
02/10/2014
Rating: 5 of 5!
En fed og flot hjelm, god pasform, selvfølgelig en let hjelm, karbon.. Så der kommer ikke stikkers på.!! Ekstra skumfiduser medfølger.. :-) God just. Mulighed i nakken af hjelmen..
Tom Vinther (Hjørring)
01/10/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra, rekommenderas!
Stefan Bejer (Enköping)
20/09/2014
Rating: 5 of 5!
Super
Tony Christensen (Brønshøj)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Sitter bra om än något i minsta laget.
Martin Persson (Furulund)
08/09/2014
Rating: 5 of 5!
Udmærket hjelm til den almene bruger. pasform er fin men hvis man har tendens til at svede lidt på hovedet mens man skater, bliver "puderne" gennemblødt med det samme og det nedsætter komforten. Dog medfølger ekstra puder så man kan bruge hjelmen mens de andre bliver vasket og tørret. Den har et rigtig fint justerings hjul bagpå så man kan indstille hvor tæt den skal sidde på hovedet. Der mangler lidt et gummibånd eller lign. til at holde de løse ender af stropperne fast så de ikke flagrer men det er en mindre irritation. Generelt: OK hjelm til pengene. Jeg er selv glad for min.
Jesper Thomsen (Slagelse)
27/08/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er glade for at høre du er tilfreds med produktet. Du kan med fordel sætte en elastik på, som så kan holde den løse ende, derved flagrer den ikke. Der er meget stor forskel på hvilken udluftning der er i de forskellige hjelme. Det skal man tage højde for når man køber en ny. /Martin
God hjelm, fin passform. Kanskje litt liten i størrelsen i forhold til mål jeg tok da jeg bestilte. Kunne kanskje kjøpt en større til sønnen, men den sitter bra og han er fornøyd.
E. Karlsson (Bødalen)
26/08/2014
Rating: 4 of 5!
bra
Eli Gundersen Hagen (Stavanger)
26/08/2014
Rating: 3 of 5!
Mycket bra passform och med min balans lär den nog behövas.
Bo Rune Flodberg (Gävle)
05/08/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä ja mukava päässä.
Arttu K. (Kuopio)
29/07/2014
Rating: 4 of 5!
Bra stuk på formen och inte minst den goa färgen! Som tidigare nämnts så är det bra med spännjusteringen i nacken.
Åke Persson (Kumla)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Huokea ja istuu hyvin päähän. Vihreänä lisää näkyvyyttä . Halpana voi tilata uuden jos putoaa pahoin tms.
S. Petri (Läyliäinen)
08/07/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd perfekt passform. Samt gillar att man kan spänna nackbandet så den sitter perfekt. Lätt känns knappt att man har den på
Johannes Efraimsson (Frillesås)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra hjälm, sitter stadigt och reglaget där bak gör att man får perfekt passform.
Karin Sahlin (Örebro)
06/07/2014
Rating: 4 of 5!
Bra passform, prisvärd!
Johan Berg (Roknäs)
26/06/2014
Rating: 5 of 5!
Zeer goede en stevige helm! Zit heel comfortabel op je hoofd!
Tuur V. (Dilbeek)
26/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bra passform, prisvärd!
Sonny Klang (Skövde)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvältä vaikuttaa. Pari kertaa kokeillut käytössä, hyvin istuu päähän ja on sopivan kevyt. Hiilikuviointi erottuu kivasti edukseen.
Vesa Keinonen (Vantaa)
12/06/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra! :) Jeg er svært fornøyd - og ikke minst VELDIG fornøyd med at jeg kjøpte beskyttelsesutstyr i det hele tatt - før jeg inviterte dama med på tur - som trynte stygt med knær og hode i asfalten første turen. Men med beskyttelsesutstyret gikk det bra!
Martin Løken (Oslo)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Maatje medium. Prima voor een jongen van 10-12 jaar.
Jeroen Tuinstra (Assen)
04/06/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket fint !! lätt att bära och känns som en hat i huvud !! Bra skydd tycker jag.
Abdirizak Abdulkader (Borlänge)
21/05/2014
Rating: 5 of 5!
Den var bra och håller myke bra
Majkel Gluszczak (Skogås)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Muotoilu Ok. Kevyt. Kaunis hiilikuviointi.
Sirkka J. (Raisio)
14/05/2014
Rating: 4 of 5!
Fin hjelm med god pasform. Ser rigtig godt ud :-)
Marcus Dam (Brøndby Strand)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Sej og fed hjelm
Anton Gerner Bitsch Nielsen (Højbjerg)
30/04/2014
Rating: 5 of 5!
God passform
Gunnar Kjemphol (Ålesund)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Juuri passelin kokoinen! Todella siisti hiilikuitukuviointi. Miellyttävän "cool", mutta silti tarpeeksi neutraali. Säädöt toimivat hyvin.
Ilpo S. (Vantaa)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig fin hjelm. Lidt lille i størrelsen. Mit hoved målte 59 cm, og jeg købte L - XL som skulle passe til hoveder mellem 58-62 cm men den sidder tæt til. Ellers er jeg ganske tilfreds.
Bjørn Andersen (Esbjerg Ø)
02/04/2014
Rating: 4 of 5!
God funktionel hjelm - varen lever også op til forventningen. Godt køb til pengene
Mette Gregersen (Fredericia)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Leverans på tre dagar - grymt snygg hjälm till bra pris! Mer än nöjd...
Kaisa Johnson (Älmhult)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Fijne helm! goed instelbaar en blijft goed zitten!
Tara van Velzen (Leiderdorp)
12/03/2014
Rating: 5 of 5!
Prima! Weer snel geleverd.
Ellen Schut (Laag Soeren)
27/01/2014
Rating: 5 of 5!
Det er en rigtig god hjelm, som er meget behagelig at have på.
karin larsen (københavn s.)
17/01/2014
Rating: 3 of 5!
tak lev var som aftale og produktet er i top
vibeke hoffmann (Hinnerup)
08/01/2014
Rating: 4 of 5!
Lidt stor men passer godt på ens hoved
Emil Jensen (Ranum)
02/08/2013
Rating: 3 of 5!
Bra
Ivan Yaramov (Flåm)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
passar kanon
stefan fahlen (sandarne)
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
Sitter bra och man tänker inte mycket på att man har den då man åker. Precis som en hjälm ska vara med andra ord. Full pott!
Mattias Henriksson (Märsta)
20/05/2013
Rating: 5 of 5!
Prima helm en goed in te stellen. Wordt geleverd met 2 sets van foam (dikke en dunne) die je dmv klittenband aan de binnenkant vast zet.
Michel Wolf (Noord-Scharwoude)
15/05/2013
Rating: 4 of 5!
snelle levering (zaterdag besteld, woensdag geleverd) deze helm is perfect instelbaar, zeer comfortabel en biedt perfecte bescherming!! Superhelm!
tom van beneden (Oudenaarde Melden)
06/05/2013
Rating: 5 of 5!
Hei! Kjøpte hjelm til min sønn som sier seg svært fornøyd med den. Raskt levert. Vi foretar gjerne flere kjøp senere og er så langt kjempefornøyd. Dere anbefales.
Sissel Schou (Sande I Vestfold)
24/01/2013
Rating: 5 of 5!
Vi er meget godt tilfredse, det var en gave til vires barnebarn, og hun er meget glad for den, og så kan vi jo heller ikke være andet. Godt nytår Mvh. Dorit Madsen
Dorit Madsen (Roslev)
09/01/2013
Rating: 5 of 5!
Ja gaven var til vores barnebarn, og han siger det er bare super
Lisa Sidal (Dragør)
09/01/2013
Rating: 4 of 5!
Sitter bra och ser tuff ut på tjejen. Om den är bra kommer först att visa sig om hon faller ordentligt. Så vi får hoppas att vi slipper få ett rejält test på produkten. Men som sagt den verkar toppen
Ulf Svensson (Limhamn)
02/01/2013
Rating: 4 of 5!
Det er en super fin hjelm
Jesper Hvid Carlsen (Hørsholm)
20/09/2012
Rating: 5 of 5!
Rigtig god pasform. Er dog meget ridset efter meget kort tid i brug
Pia Mølgård (Løgstrup)
16/09/2012
Rating: 4 of 5!
hurtig leveringstid, lækkert produkt og god kundeserivce!
William Engbjerg
14/06/2012
Rating: 5 of 5!
Inlines + hjälm = ett måste
Kent Hinny (Finspång)
08/06/2012
Rating: 5 of 5!
Lett og behagelig hjelm. Godt kjøp det her. Jeg falt og brakk ett ribbein, men hodet fungerer fortsatt.
Ole Raymond Lehne (RØYSE)
28/04/2012
Rating: 4 of 5!
Megafed i grøn, men pasformen desværre ikke god til en str. 55-56 : Small klemmer i siderne og Large alt for stor. Mangler mellemtrin i Medium
Christina Folting (Hellerup)
18/04/2012
Rating: 3 of 5!
Den er super kan godt lide måden den spændes på
Jan Kellgren-Asmussen (Nordborg)
10/04/2012
Rating: 5 of 5!
Det var en gave til mit barnebarn, men han melder at den er rigtig god. Jeg synes også at leveringstiden er helt i top, tak for det.
Ulla Nielsen
04/04/2012
Rating: 4 of 5!
Bra hjälm! Sitter fint och fyller sitt syfte till 100%!
johnny Hätting (Halmstad)
31/03/2012
Rating: 5 of 5!
Godt tilfreds med leveringstid og vare/pris forhold.
Steen Bagger (København Ø)
24/11/2011
Rating: 5 of 5!
kanon hjelm
Hans Andersen (hundested)
17/10/2011
Rating: 5 of 5!
Mycket bra och säker. Plus en passform som heter duga! Bra!!
Peter Gerkens
23/08/2011
Rating: 5 of 5!
bra och prisvärd hjälm
Mikael Arvidsson (Bollnäs)
16/08/2011
Rating: 5 of 5!
Hjälmen är bra! Sitter skönt och snyggt. Har haft på mig den under längre tid och det blir inte alls svettigt!
Marija Caganic
05/07/2011
Rating: 4 of 5!
Superbra och snygg för denna slant!
Omeyme Alsayfi (Uppsala)
04/07/2011
Rating: 5 of 5!
Meget god hjelm, passet meg bra. Ordren ble raskt ekspedert og levert oss i Norge. En positiv handel.
Håkon Harviken (Otta)
25/06/2011
Rating: 5 of 5!
Super fin hjelm. Nem at justere.
Knud Erik Andersen
30/08/2010
Rating: 5 of 5!
Goede helm, die perfect verstelbaar is en daardoor een goede pasvorm biedt voor een hele redelijke. Dus in verhouding tot mijn oudere fietshelm, is dit enorme verbetering :)
Harm Jan Kjær Feijer (Horsens)
17/06/2010
Rating: 5 of 5!
bra hjälm
Heinz Wöbel (Åby)
24/05/2010
Rating: 5 of 5!
Sidder rigtigt godt på hovedet og er ikke varm.
Charlotte Nielsen
20/08/2009
Rating: 5 of 5!
suveren. kjenner omtrent ikke at en har på hjelmen.
sondre vik (skien)
23/07/2009
Rating: 5 of 5!
Super hjelm til mitt hode! Fulgte med større puter som jeg kunne bytte til om man har et lite hode.
Stian Fossum (Selbu)
16/07/2009
Rating: 5 of 5!
Lite trång, skaver en aning i pannan men helt acceptabel.
Henning Wijkmark
17/06/2009
Rating: 4 of 5!
Super hjelm, god pasform og en fint at den kan justeres. Let at have på, og ikke varm :-))
lone knudsen (haderslev)
02/06/2009
Rating: 5 of 5!
Behagelig at have på, man mærker den faktisk ikke. heller ikke så varm her om sommeren, som jeg troede den vil være.
jan sandahl
31/05/2009
Rating: 4 of 5!
Vi er kjempefornøyd med hjelmen. Kjekt at den er kul, som min 8 åring sier, for da blir den faktisk brukt. Ikke bare til rulleskøytene men også når han sykler. For oss var dette midt i blinken
Nancy Elin Hammer
13/04/2009
Rating: 4 of 5!
Et godt køb. Den passer mig særdeles godt, både funktions mæssigt og designet er ok
Hans Poulsen (Rødvig)
30/03/2009
Rating: 5 of 5!
God og smart hjelm. Hurtig handel og hurtigt leveret. Rigtigt godt sted at handle.
Louise Nielsen
26/08/2008
Rating: 5 of 5!
købt til min søn på 8 år. SkatePro er hele vejen igennem en PRO shob, det gik utrolit hurtigt med og få varen, kan kun (varmt) andbefales.
jan pedersen
25/08/2008
Rating: 5 of 5!
Super god og sej hjelm, men for at den kan sidde rigtig fast mangler der den justering bag til, den er på en ældre version fra 1 1/2 år siden, måske er den bare ikke pakket med i kassen, men hvis muligt kunne vi godt bruge den. Men eller er vi godt tilfredse, tak...
Lone Møller (Valby)
07/07/2008
Rating: 5 of 5!
KANON PRODUKT
jonas jaensson (Kalmar)
17/06/2008
Rating: 5 of 5!
Jättesnygg hjälm som fyller sitt syfte mycket bra!
Karin Sintring (Köbenhavn Ö)
15/04/2008
Rating: 5 of 5!