MENU

Powerslide Kids Skate Protection Pro Butterfly 3-Pack

EUR 21,95
EUR 24,95 SAVE EUR 3,00
Powerslide skates

Good to know

Zoom
Save for later
 set

Description

Complete Kids skate protection.

Knee & elbow pads are anatomically shaped and consist of 3D aerospace mesh material, high density EVA foam and a cotton liner. Furthermore, the pads have reflective print for safety and a double strap system.

The wristguards come with ventilated mesh material, a replaceable splint and reflective print for safety as well as a triple strap velcro system.

Good to know

Reviews

Bardzo dobre.
Marcelina Przygoda (Przystajń)
11/08/2017
Rating: 4 of 5!
super!!!
Thomas Lanzerstorfer (Linz Urfahr)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Las protecciones son de muy buena calidad y muy bonitas. Estoy encantada con la compra y con skatepro en todos los aspectos
LORENA R. F. (puebla del caramiñal)
31/01/2017
Rating: 5 of 5!
Passer utmerket, sitter godt på, fine farger
christin omreit (Bodø)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Je suis pas satisfaite pour ces produits car je trouve que l'élastique avec le scratch ça a été mal cousu et arrachée très rapidement
Beuzeron Tatiana (Magrie)
02/01/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  N'hésitez pas à nous envoyer un message à email@skatepro.fr pour faire une réclamation sur le produit et essayer de vous donner une solution :-). Cordialement /Soraya
Bra
Siv Johansson (Mönsterås)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Satt som skudd på seksårig jente (størrelse XS). Hurtig levert sammen med rollerblades.
Jacob fagerheim (Førresfjorden)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Bra skydd. Många skydd är så stora men dessa passade perfekt till min 6 åring som är relativt tunn. Storlek XS.
Kristina K. (Limhamn)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
beau produit, à voir à l'usage
KUZAN-ROUX Katia (COURVILLE SUR EURE)
16/11/2016
Rating: 4 of 5!
conforme à l'image et la taille convient aussi a l'air super solide
Vande wiele Céline (Mouscron Dottignies)
21/10/2016
Rating: 4 of 5!
Solidnie wykonane i bardzo ładne Myląca jest jedynie informacja o rozmiarze "Wybierz ochraniacze w rozmiarze XS i XXS jeśli dziecko mierzy poniżej 155cm i waży mniej niż 50kg" - moje dziecko mieści się w tych przedziałach ale rozmiar XS był za mały zwłaszcza nakolanniki.
P. Lejman (Płock)
12/10/2016
Rating: 5 of 5!
Ochraniacze super
Anna B. (Torzym)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Seul la longueur des scratch pour les genouillères sont trop petite Impossible à mettre Le reste parfait
D. anouk (Seyssins)
22/09/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Merci pour votre commentaire:) Ne s'agit-il pas d'un défaut de production? N'hésitez pas à nous envoyer un mail avec une photo pour voir cela avec vous ;) A bientôt!
/Anais
Fin beskyttelse, kom i bruk med det samme hos 8 årig jente
Helle s. m. (Skedsmokorset)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
Très bien
chesneau Aurélie (NEUNG SUR BEUVRON)
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
Jättefina skydd, snabb leverans!
Jim o. (Göteborg)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
Ich habe die Protektoren für meine 5-jährige Nichte bestellt. Ich und meine Nichte sind begeistert. Ich hatte bei der Bestellung Probleme mit der Rechnungsadresse und der Lieferadresse. Philipp von Skate Pro hat mir super geholfen sodass die Lieferung am Ende reibungslos verlaufen und die Ware pünktlich eingetroffen ist. Herzlichen Dank Philipp :o) gerne wieder
Alfons M. /. C. T. (Neuhausen)
25/07/2016
Rating: 5 of 5!
Très bon produit , bonne qualité
Leblais Lou-Ann et Ewanne (Cherbourg-Octeville)
21/07/2016
Rating: 5 of 5!
Leuke en goede beschermset. Niets op aan te merken!
Jeslynn Boomgaard (Hoofddorp)
14/07/2016
Rating: 5 of 5!
Jolis et facile à mettre pour un enfant.
Olivier Varichon (Espira de l'agly)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern blev helnöjd passform normal
Stefan fahlen (sandarne)
12/04/2016
Rating: 5 of 5!
Otrolig bra skydd
J. Granquist (Tidaholm)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Kiitos ! Kaikki olid ihan hyvia.
Enn Saarela (Heinävaara)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Beskytterne falt i smak hos 6 åringen. De var str xs og er litt store til henne.
Gunn Rebecca Øverby (HAGAN)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Ida på 7 år blev meget glad for denne pakke med beskyttelses udstyr, som bruges sammen med de nye rullesko. Hurtig levering
Finn Enevoldsen
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super beskyttelse og alligevel nogenlunde tøsede så min datter på seks synes de er fine at bruge. Lynhurtig levering fra skatepro. Imponerende
Berit Andersen
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
ras super
MARCON Michel et Sylvie (AGAY- SAINT-RAPHAEL)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
très bien
philippe ortodoro (bussy st georges)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Enkel bestilling og rask levering. Litt vanskelig å vite om det ville passe. Er litt lite til jente på 7 år
Fredrik D. (Oslo)
04/01/2016
Rating: 3 of 5!
matériel très apprécié et surtout nécessaire
DANIELLO Josianne (MENTON)
02/01/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig god kvalitet til fornuftige priser
Gitte Gade, Buen 5, 6840 Oksbøl
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fin beskyttelse pakke der sidder godt fast uden at genere barnets bevægelser.
Mads Christensen (Vejle)
28/10/2015
Rating: 5 of 5!
Bra skydd,märkta med vart dom ska sitta,. Mkt nöjd.
Ingmarie Richardt (Hyssna)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
De er udmærkede. Holderen til remmene på albue og knæ beskyttere kan godt skride lidt på skrå. Håndleds beskyttene er lidt for store til min datter på 8 år, som ikke er specielt spinkel. Men ellers sidder de fint og beskytter godt.
John Lindgreen
15/09/2015
Rating: 3 of 5!
Köpte dessa till en 8-årig flicka, sitter jättebra på henne. Extra plus för att SkatePro är bra att ha att göra med, varorna leveraras snabbt och när jag var tvungen att skicka tillbaka en annan vara så var det inga problem, fick snabbt pengarna tillbaka.
Jenny S. (Borlänge)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
Kummitädiltä lahja 6-vuotiaalle. Suosittelen.
Maria M. (Turku)
18/08/2015
Rating: 5 of 5!
Istuvat ja laadukkaat suojat!
Mikael S. (Petsmo)
05/08/2015
Rating: 4 of 5!
Bra och prisvärda skydd!
Agneta Ljungström (Ronneby)
29/07/2015
Rating: 4 of 5!
Hyvät suojat.
Mari Saanisto (Helsinki)
16/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bra passform
Rita Helene Rygh (Sarpsborg)
14/07/2015
Rating: 5 of 5!
Sitter jätte bra på min 6-åriga dotter. Hon ger dem fem stjärnor!
Jill H. (Eskilstuna)
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
Mukavat käyttää
Outi H. (Joutseno)
24/06/2015
Rating: 5 of 5!
Lätta och behändiga för barnen att ta på
Tommy Persson (Västervik)
09/06/2015
Rating: 4 of 5!
Passer perfekt til lille pige på 5 år. Godt beskyttelse. Ikke noget bras.
J. Nielsen (Glamsbjerg)
26/05/2015
Rating: 4 of 5!
Passet fint til jente på 6 år, lett å ta av og på. Utseende falt også i smak hos 6 åringen. Fornøyd med kjøpet
Vidar Jensen (Hetlevik)
11/05/2015
Rating: 4 of 5!
Rigtig gode. Passer perfekt til små piger
Anna Gry Tygesen (Jelling)
07/05/2015
Rating: 5 of 5!
Tøff beskyttelse for små jenter. Sømmene virker solid.
Einar J. (Rennesøy)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Fin beskyttelse, let at tage af og på og justere med velcrobånd.
M. Watts (Vorbasse)
09/04/2015
Rating: 4 of 5!
sind ok. Wären sie zum reinschlüpfen dann wären sie perfekt!
Gaby S. (Münster)
24/03/2015
Rating: 3 of 5!
Fine.
Tanja Thomassen (Virum)
24/03/2015
Rating: 3 of 5!
Flot beskyttelse i pigede farver
Maria Sehested Pedersen (Mørkøv)
17/03/2015
Rating: 5 of 5!
loistavat
eva mattsson (Pohjankuru)
04/03/2015
Rating: 4 of 5!
alt vel
Ulla Kreiser (Kokkedal)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
De er flotte - og det er vigtigt når man har piger. De beskytter godt. Dog virker de for store til en pige på fem, eller en pige på snart syv med tynde arme. For store skal forstås som at knæ beskytterne glider ned selv om de er strammet helt ind. Jeg skal nok bare vende mig lidt til det.
Martin Zedeler (Gentofte)
23/05/2014
Rating: 4 of 5!
God beskyttelse
Mariana Petrova Nikolova (Frederiksberg C)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
enough for protecting, fast shippement!
georges k. (Willebroek)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Er som de skal være :)
anette vesterager (Rødding)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Świetne, idealnie dopasowują się do małych nóżek i rączek dziecka:)
Aleksandra Zadura (Warszawa)
04/05/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvät suojat 11-vuotiaalle
Minna Westergård (Harjavalta)
02/05/2014
Rating: 5 of 5!
god pasform
René Andersen (Esbjerg V)
02/04/2014
Rating: 5 of 5!
Det var meget tilfreds for vare, og denne vare passe meget godt til mit banet.
Wannida Somphakdi (Ølstykke)
20/03/2014
Rating: 5 of 5!
God beskyttelse til en 2 åring passer perfekt:-)))
Pia Kristine Moi Jacobsen (Kristiansand S)
22/02/2014
Rating: 5 of 5!
Sitter bra, lett å ta på/av "hanskene" tok dattera mi av på slutten av timen.
Galina Andreevna Ragulina (Eidsvoll)
12/02/2014
Rating: 5 of 5!
Zeer goed. Past perfect.
Ellen van den broek (Hulshout)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Ivan Yaramov (Flåm)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!